7 napos városlátogatás Oroszországban

A hagyományok útján Szentpétervár és Moszkva

7 napos városlátogatás Oroszországban

Ezt a programot azoknak kínáljuk, akik elsősorban Oroszország vallási értékeire kíváncsiak, illetve azoknak is, akik Szentpétervár és Moszkva templomait és kolostorait célozzák meg.

Alapár tartalmazza

A repülőjegyet, a szállást reggelivel, a programokon való részvételt, a szükséges transzfereket és a magyar nyelvű telepített idegenvezetőt.

Alapár nem tartalmazza

A vízumdíjat (15.000 Ft), a repülőtéri illetéket (kb. 32.000 Ft) és a kötelező útlemondási biztosítást (1,5%), kötelező BBP biztosítás, amely feltétele a Vízum kiállításnak.

Hossz: 
7 nap
Szállás: 
szálloda
Létszám: 
Minimum létszám 15 fő.
Program: 

1. nap: Érkezés Szentpétervárra, majd buszos városnézés: Nyevszkij Sugárút, Szent Izsák Székesegyház, Téli Palota, Szmolnij székesegyház, Auróra cirkáló, Nyári kert és Felvonulás tér, Vaszilievszkij–sziget, I. Péter bronz lovas szobra, látogatás a Péter Pál erődben. Transzfer a szállodába, a szállás elfoglalása. Szállás Szentpéterváron (3 éj).

2. nap: Reggeli után a „Szentpétervári templomok és székesegyházak” egész napos programra indulunk, amely során a legérdekesebb és a leghíresebb templomokat látogatjuk meg.

3. nap: A mai napon Novgorodba utazunk, az egykori orosz főhercegség fővárosába, ahol hagyományos építészeti stílusban tervezett templomokat és kolostorokat tekintünk meg.

4. nap: Reggeli után Szentpéterváron katolikus, zsidó és muszlim templomokat látogatunk meg. Délután indulás a repülőtérre és átrepülés Moszkvába.

5. nap: Reggeli a szállodában, majd buszos városnézés Moszkvában: Vörös tér, Lomonoszov Egyetem, Nagy Színház, Krisztus Megmentő temploma. Délután meglátogatjuk a Kreml palotát, a Lázár templomot, az Uszpenszkij- , Blagovescsenszkij, és Arhangelszkij–székesegyházakat, a Nagy Iván harangtoronyot, a Tizenkét apostol templomát, a Pátriárkák palotáját és ha időnk engedi, a Vaszilij Blazsennij templomot is. Este fakultatív lehetőségként, gyalogos sétát ajánlunk a régi Arbaton, majd az esti kivilágított Moszkva autóbuszos megtekintésére invitáljuk Önöket.

6. nap: Reggeli után látogatás Szergijev Poszadba, az orosz ortodox vallási központjába, ahol számos templom és kolostor található. Délután visszatértünk Moszkvába, majd a Megmentő Krisztus Székesegyház megtekintése.

7. nap: Reggeli után a Novogyevicsij Kolostor és a temető látogatása, ahol számos híres orosz író és zeneszerző sírja található. Majd indulás a repülőtérre és hazautazás Moszkvából.

Kapcsolódó cikkek

» Moszkva és nevezetességei - Etédi Alexa, 2013. szeptember. 09
» Kerékpárkölcsönzők nyíltak Moszkvában - Etédi Alexa, 2013. június. 11
» A kilenc legszennyezettebb hely a Földön - Etédi Alexa, 2013. június. 05
» 10 hely, ahová soha nem juthatsz el - Etédi Alexa, 2013. május. 16
» Nyaralás és tengeri kajak - irány a Sporádok! - Kovács Attila, 2018. április. 21
» Kiváló síszállás Ausztriában - Dorfhotel Seeleitn - Kovács Attila, 2018. április. 20
» CONGO – THE GRAND INGA PROJECT - gyémántkemény vadvízi kajakfilm - Kollmann András, 2018. április. 20
» Wakeboard árvíz idején - Kovács Attila, 2018. április. 17
Ön már járt itt? Mondja el véleményét!
Sajnáljuk!
Ár és időpont információ nem érhető el.
Ár & Jelentkezés
Alapár tartalmazza: 

A repülőjegyet, a szállást reggelivel, a programokon való részvételt, a szükséges transzfereket és a magyar nyelvű telepített idegenvezetőt.

Alapár nem tartalmazza: 

A vízumdíjat (15.000 Ft), a repülőtéri illetéket (kb. 32.000 Ft) és a kötelező útlemondási biztosítást (1,5%), kötelező BBP biztosítás, amely feltétele a Vízum kiállításnak.

Kötelező költségek: 

vízumdíj
repülőtéri illeték
 

Előleg: 

A teljes részvételi díj 40 %-a, mely a foglaláskor fizetendő.
Induláshoz képest egy hónapon belüli foglalás esetén már a teljes összeg fizetendő!

Hátralék: 

A részvételi díj 60%-a, mely 30 nappal az indulás előtt fizetendő.

Kiutazási forma: 
repülő
Egyéb részletek
Kiutazás: 

Menetrend szerinti repülővel, helyben  autóbusszal.

Szállás: 

elhelyezés kétágyas, fürdőszobás, szállodai szobákban (telefon, TV, hűtő)

Étkezés: 
a részvételi díj reggelis ellátást tartalmaz.
A területről: 
Az orosz föld egyik legrégebbi kereskedő útvonala Moszkvától Észak-Keletre indul, és gyűrűt képez a fontos kereskedővárosok sorából. Az út során megcsodálhatjuk a XII. –XVII. század orosz építészetének remekműveit, bejárhatjuk a gazdag és gyönyörű történelmi városokat, templomokat, hallhatjuk az ősi harangok zúgását, s egyben megismerjük az orosz középkor fényes éveit.
Vízum: 
Az Oroszországba utazó magyar állampolgárok vízumkötelesek. Amennyiben szolgáltatásunkat igénybe veszik, irodánk valamennyi vízumtípus beszerzését vállalja és az ehhez szükséges papírokat biztosítja. A vízumhoz szükséges papírok: 1 db fénykép, ½ évre kiutazás után érvényes útlevél, amelyben 2 egymással szembeni üres oldal található, elektronikus vízumkérőlap, meghatalmazás, biztosítás. Ügyintézési idő: 4-10 munkanap. Többféle vízum létezik: leggyakoribb a turista vízum és az üzleti vízum. Külföldi állampolgároknak is intézünk vízumot, amennyiben rendelkeznek magyarországi tartózkodási engedéllyel vagy lakcímkártyával vagy munkahelyi igazolással, hogy magyar cégnél dolgozik.
Biztosítás: 
Az út teljes időtartamát lefedő biztosítás megkötése ajánlott. Irodánkban van lehetőség kedvezményes baleset, betegség poggyászbiztosítás megkötésére.
Egészségügyi tudnivalók: 
Ajánlott gyógyszerek: láz- és fájdalomcsillapító, görcsoldó, hasmenés elleni szer, ragtapasz. Az idegenvezető kizárólag elsősegély nyújtásában tud segíteni, gyógyszereket nem áll módjában biztosítani a résztvevők számára.
Feliratkozás kategória értesítésreBezár

Iratkozz fel kategória értesítő listánkra és értesülj az általad választott kategória legújabb indulásairól, akcióiról!

Segíthetünk?Bezár
Kérjen ajánlatot!
Megkeressük Önnek a legjobb árat.
Kollégáink segítenek munkaidőben.
+36 1 5013490
Küldjön magának emlékeztetőt
e-mailben!