7 napos városlátogatás Oroszországban

A hagyományok útján Szentpétervár és Moszkva

7 napos városlátogatás Oroszországban

Ezt a programot azoknak kínáljuk, akik elsősorban Oroszország vallási értékeire kíváncsiak, illetve azoknak is, akik Szentpétervár és Moszkva templomait és kolostorait célozzák meg.
Ön már járt itt? Mondja el véleményét!

Részvételi díj tartalmazza

A szállást reggelivel, a programokon való részvételt, a szükséges transzfereket és a magyar nyelvű telepített idegenvezetőt.

Részvételi díj nem tartalmazza

A repülőjegyet,vízumdíjat (15.000 Ft), a repülőtéri illetéket (kb. 32.000 Ft) és a kötelező útlemondási biztosítást (1,5%), kötelező BBP biztosítás, amely feltétele a Vízum kiállításnak.

Hossz: 
7 nap
Létszám: 
Minimum létszám 15 fő.

Szállás

elhelyezés kétágyas, fürdőszobás, szállodai szobákban (telefon, TV, hűtő)

Program: 

1. nap: Érkezés Szentpétervárra, majd buszos városnézés: Nyevszkij Sugárút, Szent Izsák Székesegyház, Téli Palota, Szmolnij székesegyház, Auróra cirkáló, Nyári kert és Felvonulás tér, Vaszilievszkij–sziget, I. Péter bronz lovas szobra, látogatás a Péter Pál erődben. Transzfer a szállodába, a szállás elfoglalása. Szállás Szentpéterváron (3 éj).

2. nap: Reggeli után a „Szentpétervári templomok és székesegyházak” egész napos programra indulunk, amely során a legérdekesebb és a leghíresebb templomokat látogatjuk meg.

3. nap: A mai napon Novgorodba utazunk, az egykori orosz főhercegség fővárosába, ahol hagyományos építészeti stílusban tervezett templomokat és kolostorokat tekintünk meg.

4. nap: Reggeli után Szentpéterváron katolikus, zsidó és muszlim templomokat látogatunk meg. Délután indulás a repülőtérre és átrepülés Moszkvába.

5. nap: Reggeli a szállodában, majd buszos városnézés Moszkvában: Vörös tér, Lomonoszov Egyetem, Nagy Színház, Krisztus Megmentő temploma. Délután meglátogatjuk a Kreml palotát, a Lázár templomot, az Uszpenszkij- , Blagovescsenszkij, és Arhangelszkij–székesegyházakat, a Nagy Iván harangtoronyot, a Tizenkét apostol templomát, a Pátriárkák palotáját és ha időnk engedi, a Vaszilij Blazsennij templomot is. Este fakultatív lehetőségként, gyalogos sétát ajánlunk a régi Arbaton, majd az esti kivilágított Moszkva autóbuszos megtekintésére invitáljuk Önöket.

6. nap: Reggeli után látogatás Szergijev Poszadba, az orosz ortodox vallási központjába, ahol számos templom és kolostor található. Délután visszatértünk Moszkvába, majd a Megmentő Krisztus Székesegyház megtekintése.

7. nap: Reggeli után a Novogyevicsij Kolostor és a temető látogatása, ahol számos híres orosz író és zeneszerző sírja található. Majd indulás a repülőtérre és hazautazás Moszkvából.

Ez az ajánlatunk jelenleg nem elérhető.
Kérjük, válasszon az elérhetőek közül az alábbi gombokkal!

Ez az ajánlat utazási csomagként értékesíthető.

Ár & Jelentkezés
Részvételi díj tartalmazza: 

A szállást reggelivel, a programokon való részvételt, a szükséges transzfereket és a magyar nyelvű telepített idegenvezetőt.

Részvételi díj nem tartalmazza: 

A repülőjegyet,vízumdíjat (15.000 Ft), a repülőtéri illetéket (kb. 32.000 Ft) és a kötelező útlemondási biztosítást (1,5%), kötelező BBP biztosítás, amely feltétele a Vízum kiállításnak.

Kötelező költségek: 

vízumdíj
repülőtéri illeték
 

Előleg: 

A teljes részvételi díj 40 %-a, mely a foglaláskor fizetendő.
Induláshoz képest egy hónapon belüli foglalás esetén már a teljes összeg fizetendő!

Hátralék: 

A részvételi díj 60%-a, mely 30 nappal az indulás előtt fizetendő.

Kiutazási forma: 
repülő
Egyéb részletek
Kiutazás: 

Menetrend szerinti repülővel, helyben  autóbusszal.

Étkezés: 

a részvételi díj reggelis ellátást tartalmaz.

A területről: 
Az orosz föld egyik legrégebbi kereskedő útvonala Moszkvától Észak-Keletre indul, és gyűrűt képez a fontos kereskedővárosok sorából. Az út során megcsodálhatjuk a XII. –XVII. század orosz építészetének remekműveit, bejárhatjuk a gazdag és gyönyörű történelmi városokat, templomokat, hallhatjuk az ősi harangok zúgását, s egyben megismerjük az orosz középkor fényes éveit.
Vízum: 
A beutazási feltételekről, az esetleges vízum kötelezettségekről és díjaikról információkat a Konzuli Szolgálat honlapján talál:
https://konzuliszolgalat.kormany.hu/
Biztosítás: 
Az út teljes időtartamát lefedő biztosítás megkötése ajánlott. Irodánkban van lehetőség kedvezményes baleset, betegség poggyászbiztosítás megkötésére. Választható 4%-os mértékű Z1 útlemondási biztosítás is, amely esetében a Covid-19 fertőzés kapcsán hatósági karanténba kerülés biztosítási eseménynek számít. Vagyis, ha valaki az utazását megelőző 10 napban hatósági karanténba kerülne Covid-pozitivitása miatt, az számíthat a biztosító segítségére. Amennyiben a 4% mértékű COVID-19 fedezettel rendelkező útlemondási biztosításra tart igényt kérjük, azt a megjegyzés rovatba tüntesse fel!
Egészségügyi tudnivalók: 
Az adott úti célon vagy célokon esetenként speciális, helyi hatósági egészségvédelmi rendeletek is érvényesülnek a be- és kiutazás, illetve a kint tartózkodás során (pl: koronavírus miatt). Ezért kérjük, folyamatosan ellenőrizze az aktuális információkat az adott országra/területre vonatkozóan a
https://konzuliszolgalat.kormany.hu/ oldalon!

Ajánlott gyógyszerek: láz- és fájdalomcsillapító, görcsoldó, hasmenés elleni szer, ragtapasz. Az idegenvezető (amennyiben van az utazás során) kizárólag elsősegély nyújtásában tud segíteni, gyógyszereket nem áll módjában biztosítani a résztvevők számára.
Ha pontosabb információra van szükségük, akkor utazás előtt néhány héttel keressék fel a Nemzetközi Oltóközpontot 1097 Budapest Albert Flórián út (régi nevén Gyáli út) 3/a.
Telefon: (0036) (1) 476-1364,
honlap: https://www.nnk.gov.hu/index.php/oltokozpont
Feliratkozás kategória értesítésreBezár

Iratkozz fel kategória értesítő listánkra és értesülj az általad választott kategória legújabb indulásairól, akcióiról!

Segíthetünk?Bezár
Kérjen ajánlatot!
Megkeressük Önnek a legjobb árat.
Kollégáink segítenek munkaidőben.
+36 1 5013490
Küldjön magának emlékeztetőt
e-mailben!