Londoni séták

4 napos Repülős városlátogatás Londonban

London ezer arcot mutat a Temze két partján: egyszerre ultramodern, bohém, üzleties és méltóságteljesen királyi. A nevezetes épületeken túl a híres filmes helyszíneket, a hangulatos piacokat és a klasszikus pubokat is fel kell venni a látnivalók listájára – ebben a városban mindig akad új felfedezni való!

Az úthoz kapcsolódó fakultatív programokat programleírásban és a térkép felett található szürke négyzetben találhatja meg. Egyes utaknál lehetséges, hogy nincs fakultatív program. 
Kérem, amennyiben valamely fakultatív program érdekes az Ön számára, a jelentkezés leadása során jelezze. A szerződéskötést követően legtöbb út esetén nem tudunk helyet biztosítani a fakultatív programokra!

Részvételi díj tartalmazza

Utazást közvetlen menetrend szerinti repülőjárattal. A alapdíj a feladható 20 kg-os poggyászt tartalmazza: IX.28., X.20., X.23. indulási időpontokban, egyéb időpontokban a kisméretű poggyászt tartalmazza, a feladható poggyász felárért foglalható.
Elhelyezést 3*-os szállodában, reggelis ellátással-
A leírt alapprogramot.

 

Részvételi díj nem tartalmazza

Útlemondási biztosítást, belépőket, feladott poggyászt, a fakultatív programokat, utasbiztosítást, egyéb személyes kiadásokat.
A gyalogos városnézésekhez a közlekedési jegy a helyszínen fizetendő.

Hossz: 
4 nap
Létszám: 
minimum létszám: 15 fő

Szállás

Elhelyezés 3*-os szállodában. Felár ellenében egyágyas elhelyezés választható.

Program: 

1. nap
Elutazás Londonba a reggeli órákban. Megérkezés után kb. kétórás orientációs városnézés autóbusszal. Elhelyezkedés a szálláshelyen, majd gyalogos városnézés a belvárosban. A séta részét képezi a Parlament, a Westminster Apátság, a Downing Street, a Lovasgárdisták Laktanyája, a Trafalgar tér, a St. James’s Park, a Buckingham palota megtekintése. A Westminster Apátságot a helyszinen váltott belépővel belülről is megtekinthetik. Az Apátság bejáratánál van az Ismeretlen katona síremléke, páratlanul szép, legyezőgótikával díszített kápolnájában nyugszik nagyon sok angol uralkodó, így többek között VII. Henrik és I. Erzsébet is. Emellett híres angol tudósok, költők és írók (pl. Chaucer, Darwin, Purcell) temetkezési helyéül is szolgált évszázadokon keresztül.

2. nap
Fedezze fel idegenvezetőnkkel a Temze déli partját, amely szintén számtalan nevezetességet kímál a turistáknak, és ahonnan élvezhetik az utóbbi évtizedekben átalakult, modern épületekkel teli híres londoni City látványát.  A séta a London Bridge-nél kezdődik és érinti az alábbi látnivalókat: Southwark Katedrális, Sir Francis Drake hajója (a Golden Hinde), a George fogadó és az Anchor Inn, Shakespeare Globe színháza. A túra a Modern Tate Múzeumnál fejeződik be, amit a modern művészetek kedvelőinek ajánlunk. A Millenium gyaloghídon keresztül pedig egyenesen a Szt. Pál katedrálishoz juthatnak, amely megannyi történelmi és irodalmi nagyság (köztük Nelson, Wellington, Churchill ) nyughelyéül szolgál. Érdemes felhajózni a Temzén a Tower zord épületéhez, vagy akár Greenwich-ig is. Délután szabad program során felkereshetik az angol főváros híres múzeumainak egyikét, a Nemzeti Galériát vagy a British Múzeumot, amelyekbe a belépés díjtalan.

3. nap
Szabad program vagy fakultatív kirándulás vonattal Windsorba (29.900 Ft/fő belépővel), amely a néhai II. Erzsébet első számú rezidenciája volt, és kérésére itt is temették el közeli családtagjaival együtt. Végigjárják a megtekinthető királyi apartmanokat (köztük a fogadások szinhelyéül szolgáló hosszú és impozáns dísztermet),betérnek a Szent György kápolnába, számtalan királyi esküvő színhelyére, és pillantást vethetnek a szépen gondozott parkra is. A kastélylátogatás után átsétálnak a Temze felett Eton-be, amelynek híres magániskolájában tanult többek között Vilmos herceg a jövendő trónörökös is.

4.nap
Szabad program, melynek során ki-ki kedve szerint válogathat a kimaradt látnivalókból. Aki csak egyszerűen bolyongani szeretne a városban az keresse fel a Covent Garden környékét, a híres Carnaby utcát vagy a kis csatornákkal teli Camden városrészt. Transzfer a repülőtérre a délutáni órákban, hazautazás a menetrend függvényében.

V.1. és VIII.17. időpontban fakultatív kirándulás autóbusszal a Warner Brothers Stúdióba, ahol Harry Potter várja utasainkat!

A programváltoztatás jogát fenntartjuk!

Ez az ajánlat utazási csomagként értékesíthető.

Ár & Jelentkezés
Részvételi díj tartalmazza: 

Utazást közvetlen menetrend szerinti repülőjárattal. A alapdíj a feladható 20 kg-os poggyászt tartalmazza: IX.28., X.20., X.23. indulási időpontokban, egyéb időpontokban a kisméretű poggyászt tartalmazza, a feladható poggyász felárért foglalható.
Elhelyezést 3*-os szállodában, reggelis ellátással-
A leírt alapprogramot.

 

Részvételi díj nem tartalmazza: 

Útlemondási biztosítást, belépőket, feladott poggyászt, a fakultatív programokat, utasbiztosítást, egyéb személyes kiadásokat.
A gyalogos városnézésekhez a közlekedési jegy a helyszínen fizetendő.

Helyszíni költségek leírása: 

A gyalogos városnézésekhez és a windsori kiránduláshoz a városi közlekedési jegy a helyszínen fizetendő.

Előleg: 

A teljes részvételi díj 40%-a, mely a foglaláskor fizetendő. Indulástól számított 30 napon belüli foglalás esetén már a teljes összeg fizetendő.

Hátralék: 

A részvételi díj 60%-a, mely 30 nappal az indulás előtt fizetendő.

Kiutazási forma: 
repülő
Egyéb részletek
Kiutazás: 

Közvetlen menetrend szerinti repülőjárattal

A alapdíj a feladható 20 kg-os poggyászt tartalmazza: VII.13., VIII.17., IX.28., X.20., X.23. indulási időpontokban,
Egyéb időpontokban a kisméretű poggyászt tartalmazza, a feladható poggyász felárért foglalható.

Tervezett menetrend:

Budapest (BUD) - London(LTN) 06:20 08:00
London(LTN) - Budapest (BUD) 20:35 23:55
A menetrendváltozás jogát a légitársaság(ok) fenntartják
Étkezés: 

A részvételi díj reggelis ellátást tartalmaz.

Vízum: 
A beutazási feltételekről, az esetleges vízum kötelezettségekről és díjaikról információkat a Konzuli Szolgálat honlapján talál:
https://konzuliszolgalat.kormany.hu/
Biztosítás: 
Az út teljes időtartamát lefedő biztosítás megkötése ajánlott. Irodánkban van lehetőség kedvezményes baleset, betegség poggyászbiztosítás megkötésére.
Egészségügyi tudnivalók: 
Az adott úti célon vagy célokon esetenként speciális, helyi hatósági egészségvédelmi rendeletek is érvényesülnek a be- és kiutazás, illetve a kint tartózkodás során (pl: koronavírus miatt). Ezért kérjük, folyamatosan ellenőrizze az aktuális információkat az adott országra/területre vonatkozóan a
https://konzuliszolgalat.kormany.hu/ oldalon!

Ajánlott gyógyszerek: láz- és fájdalomcsillapító, görcsoldó, hasmenés elleni szer, ragtapasz. Az idegenvezető (amennyiben van az utazás során) kizárólag elsősegély nyújtásában tud segíteni, gyógyszereket nem áll módjában biztosítani a résztvevők számára.
Ha pontosabb információra van szükségük, akkor utazás előtt néhány héttel keressék fel a Nemzetközi Oltóközpontot 1097 Budapest Albert Flórián út (régi nevén Gyáli út) 3/a.
Telefon: (0036) (1) 476-1364,
honlap: https://www.nnk.gov.hu/index.php/oltokozpont
Vélemények, értékelések
4.8
9 értékelés alapján
Szervezés értékelése
5.0
Program értékelése
5.0
Szállás értékelése
4.1
Túravezetők értékelése
5.0
Utazás értékelése
5.0
Budapest, XIII. kerület
5.0
<szöveg nélkül>
5.0
<szöveg nélkül>
Budapest, I. kerület
4.8
Az idegenvezető körültekintő, segítő kész, Londonról, Angliáról alaposan felkészült!
Köszönet az egész útért. Ilyen és hasonló utak érdekelnek a jövőben is. Az út ára sem mellékes, ennek az útnak az ára teljesen elfogadható volt. Szeretnék Londonba, Angliába visszatérni!
Budapest, XI. kerület
4.8
Nagyon jól szervezett, tartalmas út volt. Külön kiemelném az idengenvezetőt, aki személyével és hatalmas tárgyi tudásával még emlékezetesebbé tette az utat.
Budapest, XXII. kerület
4.8
<szöveg nélkül>
Budapest, II. kerület
4.8
<szöveg nélkül>
Győr
4.8
<szöveg nélkül>
Taksony
4.8
<szöveg nélkül>
Szeged
4.8
<szöveg nélkül>
Írjon véleményt Ön is!
Feliratkozás kategória értesítésreBezár

Iratkozz fel kategória értesítő listánkra és értesülj az általad választott kategória legújabb indulásairól, akcióiról!

Segíthetünk?Bezár
Kérjen ajánlatot!
Megkeressük Önnek a legjobb árat.
Kollégáink segítenek munkaidőben.
+36 1 5013490
Küldjön magának emlékeztetőt
e-mailben!