Hétvége Prágában

Hétvége Prágában

3 napos buszos városlátogatás Prágában

Utazzon velünk a "tornyok városába", Európa és egyúttal Csehország közepén fekvő Prágába. Térjen be velünk a pilzeni sörgyárba és ismerje meg az igazi cseh sör ízét.

Alapár tartalmazza

Utazás autóbusszal, 2 éj szállás, reggeli ellátás, idegenvezetés.
Az út részvételi díja minden esetben csak a csoportkísérő idegenvezető díját tartalmazza.
Azokban az esetekben, ahol a múzeum, nevezetesség vagy város kötelezően előírja a helyi idegenvezető alkalmazását, az külön, a belépőjeggyel együtt fizetendő a programokon való részvétel arányában.

Alapár nem tartalmazza

Útlemondási biztosítás, betegség-, baleset-, poggyászbiztosítás, programok költségei, VOX készülék (városnézéshez), fakultatív vacsora ára.
Hossz: 
3 nap
Szállás: 
szálloda
***
Létszám: 
Minimum: 35 fő

Szállás

3*-os szállodában, 2 ágyas szobákban. Egyágyas elhelyezés felár ellenében kérhető!

Program: 

1. nap
Elutazás Budapestről reggel 6.00 órakor. Kora délután érkezés Prága városába, amit joggal neveznek a városok királynőjének. Ismerkedés az Óvárossal, megtekintjük a Lőportornyot és a szecessziós stílusban épült Reprezentációs Házat, a Városházát, tornyán a középkori csillagászati óraművel, az Orlojjal, amely immár ötszáz éve minden kerek órában bábjátékkal szórakoztatja a nézőket. Sétánkat az Újvárosban folytatjuk és a Vencel téren fejezzük be. Este fakultatív vacsorázási lehetőség, majd a szálláshely elfoglalása a késő esti órákban.

2. nap
Mai programunkat a Prágai Várban kezdjük. Itt található a gótikus Szt. Vitus székesegyház, a Szt. György szobor, a Régi Királyi Palota és a Szt. György Bazilika. A várfalnál található Prága legfestőibb utcája, az Arany Utcácska. Délután fakultatív kirándulást ajánlunk Pilzenbe. Pilzen amellett, hogy a „sör-fővárosa”-ként ismerjük, egyben Nyugat-Csehország közigazgatási, művelődési és gazdasági központja. Itt készül a híres sör, melyet Pilsner Urquell néven ismer a világ. Érkezés után első utunk a város híres sörgyárába vezet, ahol a kóstolóval egybekötött látogatás alkalmával, a gyár múzeumát is felkeressük. Ezután séta az óvárosban: Városháza víztorony, Szt. Bertalan templom, főtér. Fakultatív vacsorázási lehetőség, majd visszautazás a szálláshelyre az esti órákban.

3. nap
Délelőtt szabadidő Prága belvárosában, majd ebédelési lehetőség moldvai hajókázással egybekötve. Kora délután búcsút intünk a "száztornyú városnak" és indulunk Magyarország felé. Folyamatos utazással érkezünk Budapestre a késő esti órákban.

Kapcsolódó cikkek

» Friss képek a prágai árvízről - Kovács Attila, 2017. augusztus. 13
» Látnivalók Prágában: Gyakori kérdések - Etédi Alexa, 2014. március. 26
» Amikor a telefon navigál egy prágai sörtúrán - Etédi Alexa, 2013. július. 08
» Prága eddigi legnagyobb panorámaképe - Etédi Alexa, 2013. június. 25
» Csak ritka alkalmakkor állíthatják ki a cseh koronát - Etédi Alexa, 2013. május. 13
» Prága "állatkerti" sörtúra - Szalai Krisztina, 2013. január. 28
» Prága, Európa zenei szíve - Hegedüs Anett, 2012. december. 29
» Prága óvárosa, a Staré Město - Hegedüs Anett, 2012. december. 29

Ez az ajánlat utazási csomagként értékesíthető.

Fakultatív programok

Pilzen városnézés és sörgyár látogatás: 2.500 Ft/fő + belépőjegy költség (helyszínen fizetendő)
Ebéddel egybekötött hajókázás a Moldván: kb. 550-600 CZK/fő (helyszínen fizetendő)
Fakultatív vacsora: kb. 300-350 CZK/fő/alkalom (helyszínen fizetendő).

A fakultatív programok min. 20 fő részvételével indulnak.

Ár & Jelentkezés
Alapár tartalmazza: 

Utazás autóbusszal, 2 éj szállás, reggeli ellátás, idegenvezetés.
Az út részvételi díja minden esetben csak a csoportkísérő idegenvezető díját tartalmazza.
Azokban az esetekben, ahol a múzeum, nevezetesség vagy város kötelezően előírja a helyi idegenvezető alkalmazását, az külön, a belépőjeggyel együtt fizetendő a programokon való részvétel arányában.

Alapár nem tartalmazza: 
Útlemondási biztosítás, betegség-, baleset-, poggyászbiztosítás, programok költségei, VOX készülék (városnézéshez), fakultatív vacsora ára.
Kötelező költségek: 

A baleset-, betegség-, poggyászbiztosítás, útlemondási biztosítás, VOX készülék.

Helyszíni költségek leírása: 

Tájékoztató árak a helyszínen fizetendő belépőkről, egyéb költségekről:
Prágai vár: kb. 250 CZK/fő
Pilzeni sörgyár: kb. 250 CZK/fő
VOX készülék (városnézéshez): 1.300 Ft/fő

Az árak bizonyos esetekben nem csak a belépőjegyeket, hanem a járulékos költségeket is tartalmazzák. (foglalási díj, helyi idegenvezető, szervezési költség)
Azokban az esetekben, ahol a múzeum, nevezetesség vagy város kötelezően előírja a helyi idegenvezető alkalmazását, az külön, a belépőjeggyel együtt fizetendő a programokon való részvétel arányában.

Várható kötelező költségek a helyszínen: 
VOX készülék.
Előleg: 

A részvételi díj 40%-a, mely foglaláskor fizetendő.
Egy hónapon belüli indlás esetén a teljes részvételi díj fizetenő!

Hátralék: 

A részvételi díj 60%-a, mely 30 nappal indulás előtt fizetendő.

Kiutazási forma: 
busz
Egyéb részletek
Kiutazás: 

Légkondicionált autóbusszal.

Szállás: 

3*-os szállodában, 2 ágyas szobákban. Egyágyas elhelyezés felár ellenében kérhető!

Étkezés: 
A részvételi díj a reggelis ellátást tartalmaz.
Vízum: 
Magyar állampolgárok érvényes, új típusú személyi igazolvánnyal vagy érvényes útlevéllel utazhatnak.
Biztosítás: 
Az út teljes időtartamát lefedő biztosítás megkötése ajánlott. Irodánkban van lehetőség kedvezményes baleset, betegség poggyászbiztosítás megkötésére
Egészségügyi tudnivalók: 
Ajánlott gyógyszerek: láz- és fájdalomcsillapító, görcsoldó, hasmenés elleni szer, ragtapasz. Az idegenvezető kizárólag elsősegély nyújtásában tud segíteni, gyógyszereket nem áll módjában biztosítani a résztvevők számára.
Vélemények, értékelések
4.6
80 értékelés alapján
Szervezés értékelése
5.0
Program értékelése
4.8
Szállás értékelése
4.3
Túravezetők értékelése
5.0
Utazás értékelése
4.8
Hétvége Prágában
Budapest
4.6
Lenyűgöző volt az idegenvezetőnk ismerete Csehországról, a cseh kultúráról. Száraz tények helyett inkább a kultúrát és az ottani életet igyekezett megismertetni velünk, nagyon sok újdonságot mondott. Örültem neki, hogy olyan ember kalauzol minket, aki ennyire szenvedélyének tartja az országot és Prágát.
Budapest, XV. kerület
4.8
Nagyon jó volt a szervezés a programokkal egybekötve.Az idegenvezető kiválóan felkészült volt. Az ételek és a szállás is príma volt. Meg voltunk elégedve nagyon.Szilvia
Hajdúböszörmény
5.0
Minden szuper volt.Ez volt az első autóbuszos külföldi kirándulásunk,de merem állítani,hogy nem az utolsó.Az autóbusz kényelmes volt,a nagy melegben kellemes hőmérsékletben utaztunk, az utasok igényeit is figyelembe véve.Számomra pozitívum,hogy a buszsofőrtől tudtunk venni friss kávét és behűtött vizet az út során. Az idegenvezető nagyszerű élménnyel gazdagította az utazást.Mindenről kaptunk részletes információt,hogy merre mit látunk,és azon túl rendkívül sok mindent megtudtunk a helyiek életéről,kultúrájáról,hírességekről.Annak ellenére,hogy a hangja is el ment maximálisan végezte munkáját. A szállás is minden igényt kielégítő.A reggeli bőséges volt,minden ami szem szájnak ingere volt megtaláltuk,és ha valami elfogyott rögtön pótolták.Volt friss zöldség, gyümölcs, kávé,gyümölcslé. Egy dolog ami azoknak lehet fontos akik nem akarnak minden fakultatív programon részt venni,hogy a város külső részén van a szállás.egyénileg visszajutni este külön kaland. Mi minden programon részt vettünk,nagyon tetszett,és érdekes volt a sörgyár látogatás is.
Ercsi
5.0
Mindennel tökéletesen meg voltunk elégedve.
Az idegenvezető nagyon profi .
A szállodai szoba megfelelő, wifi elérhető. A reggeli bőséges , választékos,
A fakultatív vacsorákon részt vettünk , nem maradtunk éhesek .
A programok jók voltak .
Kőszeg
5.0
Felejthetetlen élmény, tökéletes szervezés, tökéletes ellátás. Másoknak is ajánlottam már azóta.
Zagyvaszántó
5.0
Barátainkal utaztunk erre a Prágai kirándulásra. Nagyon jól éreztük magunkat! Minden a lehető legjobb volt. Bár az időjárás nem igazán volt kegyes hozzánk, a kedvünket nem rontotta el. Ebben a legnagyobb szerepe idegenvezetőnknek, Bányai Tamásnak volt. Mindent nagyon köszönünk neki!
Prága
5.0
A cseh vacsora nem egyezik az én ízlésemmel, de ez az én problémám.
Dombóvár
4.8
Nagyon pozítiv élménnyel tértünk haza. Remek szervezés. Tamás idegenvezetése parádés volt. Minden ismerősömnek ajánlom az irodát.
Szolnok
4.8
Nagyon értékes és szép utazás volt, kiemelném a túravezetőnket, Bányai Tamást, magas fokon, felkészült idegenvezetőt ismertem meg a személyében.
Sárisáp
4.8
Szállodában az internetes kapcsolat volt nagyon gyenge, konkrétan nem volt elérhetőség, de erről nem az utazási iroda tehet. Az autóbusz kényelmes volt, az idegenvezető mindent tudott, remek volt, köszönjük!
Erdély
5.0
Szüleim vettek részt a 3 napos prágai utazáson és nagyon tetszett nekik. Jó programok jó szervezés és kiváló túravezető.
mosonmagyaróvár
4.8
Idegenvezetőnk tudása lenyűgöző
Szeged
4.6
A program és a szervezés kitűnő.
Az idegenvezető tudása,türelme,segítőkészsége fantasztikus!!!
Tolna
4.8
Régi vágyam teljesült a Prágai úttal. Szívesen ajánlom ismerőseimnek a Vivaldi útjait. Idegenvezetőnk Tamás széleskörű tudása , az ismereteinek átadása remek volt. Élmény volt hallgatni.
Budapest, IV. kerület
4.8
Köszönöm, jól éreztük magunkat.
Budapest
4.4
Nagyon jól éreztük magunkat a párommal! Az idegenvezetőnknek köszönhetően a lehető legtöbb helyet sikerült megnézni!
Pomáz
4.6
Egy jól szervezett út kiváló idegenvezetőkkel.
Eger
4.4
Tamás szenzációs idegenvezető. Rengeteg ismeretet adott át nemcsak Prágáról és Csehországról, de útközben Pozsonyról is. Ráadásul jó humora van és segítőkész volt minden utassal.
Eger
4.8
Nagyon jól szervezett, tartalmas út volt, az idegenvetőnk különösen felkészült, sokrétű információval látott el minket nemcsak Prága, hanem Csehország kapcsán is. Csak ajánlani tudom!
Veszprém
5.0
Nagyon jó volt a program , az idegenvezető szuper volt, az autóbuszvezetö szintén. A szàllàs tökéletes volt nagyon jól éreztük magunkat.
Írjon véleményt Ön is!
Feliratkozás kategória értesítésreBezár

Iratkozz fel kategória értesítő listánkra és értesülj az általad választott kategória legújabb indulásairól, akcióiról!

Segíthetünk?Bezár
Kérjen ajánlatot!
Megkeressük Önnek a legjobb árat.
Kollégáink segítenek munkaidőben.
+36 1 5013490
Küldjön magának emlékeztetőt
e-mailben!