Hétvége Prágában

Hétvége Prágában

3 napos buszos városlátogatás Prágában

Utazzon velünk a "tornyok városába", Európa és egyúttal Csehország közepén fekvő Prágába. Térjen be velünk a pilzeni sörgyárba és ismerje meg az igazi cseh sör ízét.

-10%

kedvezmény egyes
időpontokban!

Alapár tartalmazza

Utazás autóbusszal, 2 éj szállás, reggeli ellátás, idegenvezetés.
Az út részvételi díja minden esetben csak a csoportkísérő idegenvezető díját tartalmazza.
Azokban az esetekben, ahol a múzeum, nevezetesség vagy város kötelezően előírja a helyi idegenvezető alkalmazását, az külön, a belépőjeggyel együtt fizetendő a programokon való részvétel arányában.

Alapár nem tartalmazza

Útlemondási biztosítás, betegség-, baleset-, poggyászbiztosítás, programok költségei, VOX készülék (városnézéshez), fakultatív vacsora ára.
Hossz: 
3 nap
Szállás: 
szálloda
***
Létszám: 
Minimum: 35 fő

Szállás

3*-os szállodában, 2 ágyas szobákban. Egyágyas elhelyezés felár ellenében kérhető!

Program: 

1. nap
Elutazás Budapestről reggel 6.00 órakor. Kora délután érkezés Prága városába, amit joggal neveznek a városok királynőjének. Ismerkedés az Óvárossal, megtekintjük a Lőportornyot és a szecessziós stílusban épült Reprezentációs Házat, a Városházát, tornyán a középkori csillagászati óraművel, az Orlojjal, amely immár ötszáz éve minden kerek órában bábjátékkal szórakoztatja a nézőket. Sétánkat az Újvárosban folytatjuk és a Vencel téren fejezzük be. Este fakultatív vacsorázási lehetőség, majd a szálláshely elfoglalása a késő esti órákban.

2. nap
Mai programunkat Csehország legfontosabb történelmi műemlékének, a Prágai várnak a megtekintésével kezdjük, mely a világ legnagyobb összefüggő várkomplexuma. Itt található a gyönyörű gótikus Szt. Vitus székesegyház, a Szt. György szobor, a Régi Királyi Palota az Ulászló teremmel, és a Szt. György Bazilika. A várfalnál található Prága legfestőibb utcája, az Arany Utcácska, mely II. Rudolf császár uralkodása idején épült. Délután fakultatív kirándulást ajánlunk Pilzenbe. Pilzen amellett, hogy a „sör-fővárosa”-ként ismerjük, egyben Nyugat-Csehország közigazgatási, művelődési és gazdasági központja. Itt készül a híres sör, melyet Pilsner Urquell néven ismer a világ. Érkezés után utunk a város híres sörgyárába vezet, ahol a kóstolóval egybekötött látogatás alkalmával, betekintést nyerhetünk a sörgyártás folyamatába. Fakultatív vacsorázási lehetőség, majd visszautazás a szálláshelyre az esti órákban.

3. nap
Délelőtt szabadidő Prága belvárosában, majd ebédelési lehetőség moldvai hajókázással egybekötve. Kora délután búcsút intünk a "száztornyú városnak" és indulunk Magyarország felé. Folyamatos utazással érkezünk Budapestre a késő esti órákban.

Kapcsolódó cikkek

» Friss képek a prágai árvízről - Kovács Attila, 2020. szeptember. 02
» Látnivalók Prágában: Gyakori kérdések - Etédi Alexa, 2014. március. 26
» Amikor a telefon navigál egy prágai sörtúrán - Etédi Alexa, 2013. július. 08
» Prága eddigi legnagyobb panorámaképe - Etédi Alexa, 2013. június. 25
» Csak ritka alkalmakkor állíthatják ki a cseh koronát - Etédi Alexa, 2013. május. 13
» Prága "állatkerti" sörtúra - Szalai Krisztina, 2013. január. 28
» Prága, Európa zenei szíve - Hegedüs Anett, 2012. december. 29
» Prága óvárosa, a Staré Město - Hegedüs Anett, 2012. december. 29

Ez az ajánlat utazási csomagként értékesíthető.

“Nagyon jó volt a szervezés a programokkal egybekötve.Az idegenvezető kiválóan felkészült volt. Az ételek és a szállás is príma volt. Meg...”
Fakultatív programok

Pilzen városnézés és sörgyár látogatás: 2.500 Ft/fő + belépőjegy költség (helyszínen fizetendő)
Ebéddel egybekötött hajókázás a Moldván: kb. 600 CZK/fő (helyszínen fizetendő)
Fakultatív vacsora: kb. 300-350 CZK/fő/alkalom (helyszínen fizetendő).

A fakultatív programok min. 20 fő részvételével indulnak.

Ár & Jelentkezés
Alapár tartalmazza: 

Utazás autóbusszal, 2 éj szállás, reggeli ellátás, idegenvezetés.
Az út részvételi díja minden esetben csak a csoportkísérő idegenvezető díját tartalmazza.
Azokban az esetekben, ahol a múzeum, nevezetesség vagy város kötelezően előírja a helyi idegenvezető alkalmazását, az külön, a belépőjeggyel együtt fizetendő a programokon való részvétel arányában.

Alapár nem tartalmazza: 
Útlemondási biztosítás, betegség-, baleset-, poggyászbiztosítás, programok költségei, VOX készülék (városnézéshez), fakultatív vacsora ára.
Kötelező költségek: 

A baleset-, betegség-, poggyászbiztosítás, útlemondási biztosítás, VOX készülék.

Helyszíni költségek leírása: 

Tájékoztató árak a helyszínen fizetendő belépőkről, egyéb költségekről:
Prágai vár: kb. 250 CZK/fő
Pilzeni sörgyár: kb. 250 CZK/fő
VOX készülék (városnézéshez): 1.200 Ft/fő

Az árak bizonyos esetekben nem csak a belépőjegyeket, hanem a járulékos költségeket is tartalmazzák. (foglalási díj, helyi idegenvezető, szervezési költség)
Azokban az esetekben, ahol a múzeum, nevezetesség vagy város kötelezően előírja a helyi idegenvezető alkalmazását, az külön, a belépőjeggyel együtt fizetendő a programokon való részvétel arányában.

Várható kötelező költségek a helyszínen: 
VOX készülék.
Előleg: 

A részvételi díj 40%-a, mely foglaláskor fizetendő.
Egy hónapon belüli indlás esetén a teljes részvételi díj fizetenő!

Hátralék: 

A részvételi díj 60%-a, mely 30 nappal indulás előtt fizetendő.

Kiutazási forma: 
busz
Egyéb részletek
Kiutazás: 

Légkondicionált autóbusszal.

Szállás: 

3*-os szállodában, 2 ágyas szobákban. Egyágyas elhelyezés felár ellenében kérhető!

Étkezés: 
A részvételi díj a reggelis ellátást tartalmaz.
Vízum: 
A beutazási feltételekről, az esetleges vízum kötelezettségekről és díjaikról információkat a Konzuli Szolgálat honlapján talál:
https://konzuliszolgalat.kormany.hu/
Biztosítás: 
Az út teljes időtartamát lefedő biztosítás megkötése ajánlott. Irodánkban van lehetőség kedvezményes baleset, betegség poggyászbiztosítás megkötésére
Egészségügyi tudnivalók: 
Ajánlott gyógyszerek: láz- és fájdalomcsillapító, görcsoldó, hasmenés elleni szer, ragtapasz. Az idegenvezető kizárólag elsősegély nyújtásában tud segíteni, gyógyszereket nem áll módjában biztosítani a résztvevők számára.
Vélemények, értékelések
4.6
85 értékelés alapján
Szervezés értékelése
5.0
Program értékelése
4.9
Szállás értékelése
4.5
Túravezetők értékelése
5.0
Utazás értékelése
4.6
Hétvége Prágában
Körösladány
4.6
A szervezés tökéletes volt, a szállás érték-aránynak teljesen megfelelt, a legértékesebb az idegenvezető totális tájékozottsága és az empátia, akik esetleg nem voltak teintettel arra, hogy több mint 50 ember programja sérül, ha nem tartják be a , a jól tájékozottság, amely segítette a sofőrt, aki szintén a példája lehet a sorstársainak.
Budapest
4.8
Jól szervezett volt az út. Kiemelném , hogy idegenvezető rendkívül gazdag hely ismerettel rendelkezett. Empátiából , emberségből, az utasokra való figyelésből csillagos ötöst érdemelne, ha osztályozni kellene. A programok jól felépítettek és változatosak voltak. Nagyon jó a vox használata. . Folyamatosan kaptuk az adott helyről az ismertetőket.
A szállás tiszta és rendezett volt.
Egy kis negatívum a busszal kapcsolatos. Az ülések közötti távolság nagyon kevés volt, így a hosszú lábúak nehezen fértek el.
Végezetül: nagyon örülünk, hogy részt vettünk ezen az úton. Ténylegesen csodás élményekben volt részünk!
Köszönjük
Kecskemét
4.8
Az idegenvezető tájékozottsàga és humora felejthetetlenné tette az utat. Nagyon jól összeállított volt a program és Prága is gyönyörű. Mindenkinek csak ajánlani tudom, mi is biztosan visszatérünk még ide.
Vértesacsa
4.8
Először voltam az Önök Utazási irodával, de az utazás, a program is nagyon tetszett.
Ha a jövőben találok hasonló jó programot, akkor Önöket választom.
Az idegenvezető nagy tudással rendelkezik. A sofőr fiatal korára tekintettel biztonsággal vezette a busz.

Köszönöm!
Debrecen
4.2
Az elso nap nagyon faraszto, mivel az utazas eleg sok idot vesz igenybe ami eleve elfarasztja az embert!Ezen a buszon latszik hogy azert epitettek ijennek,hogy minel tobb embert tudjon szallitani es ez nem jo, mert
Nem kenyelmes!/Heti 2x2 orat teniszezek 35-eve/
Az idegenvezetojukrol csak jot tudok mondani!Szinvonalas idegen vezetest nyujt,felkeszult,
Inteligens,szimpatikus,segitokesz,muvelt ember!!!
Jol ereztuk magunkat,es ha lesz lehetosegunk maskor is Onoket fogjuk keresni,illetve alanljuk masoknak is az irodakukat!
Budapest
4.6
Lenyűgöző volt az idegenvezetőnk ismerete Csehországról, a cseh kultúráról. Száraz tények helyett inkább a kultúrát és az ottani életet igyekezett megismertetni velünk, nagyon sok újdonságot mondott. Örültem neki, hogy olyan ember kalauzol minket, aki ennyire szenvedélyének tartja az országot és Prágát.
Budapest, XV. kerület
4.8
Nagyon jó volt a szervezés a programokkal egybekötve.Az idegenvezető kiválóan felkészült volt. Az ételek és a szállás is príma volt. Meg voltunk elégedve nagyon.Szilvia
Hajdúböszörmény
5.0
Minden szuper volt.Ez volt az első autóbuszos külföldi kirándulásunk,de merem állítani,hogy nem az utolsó.Az autóbusz kényelmes volt,a nagy melegben kellemes hőmérsékletben utaztunk, az utasok igényeit is figyelembe véve.Számomra pozitívum,hogy a buszsofőrtől tudtunk venni friss kávét és behűtött vizet az út során. Az idegenvezető nagyszerű élménnyel gazdagította az utazást.Mindenről kaptunk részletes információt,hogy merre mit látunk,és azon túl rendkívül sok mindent megtudtunk a helyiek életéről,kultúrájáról,hírességekről.Annak ellenére,hogy a hangja is el ment maximálisan végezte munkáját. A szállás is minden igényt kielégítő.A reggeli bőséges volt,minden ami szem szájnak ingere volt megtaláltuk,és ha valami elfogyott rögtön pótolták.Volt friss zöldség, gyümölcs, kávé,gyümölcslé. Egy dolog ami azoknak lehet fontos akik nem akarnak minden fakultatív programon részt venni,hogy a város külső részén van a szállás.egyénileg visszajutni este külön kaland. Mi minden programon részt vettünk,nagyon tetszett,és érdekes volt a sörgyár látogatás is.
Ercsi
5.0
Mindennel tökéletesen meg voltunk elégedve.
Az idegenvezető nagyon profi .
A szállodai szoba megfelelő, wifi elérhető. A reggeli bőséges , választékos,
A fakultatív vacsorákon részt vettünk , nem maradtunk éhesek .
A programok jók voltak .
Kőszeg
5.0
Felejthetetlen élmény, tökéletes szervezés, tökéletes ellátás. Másoknak is ajánlottam már azóta.
Zagyvaszántó
5.0
Barátainkal utaztunk erre a Prágai kirándulásra. Nagyon jól éreztük magunkat! Minden a lehető legjobb volt. Bár az időjárás nem igazán volt kegyes hozzánk, a kedvünket nem rontotta el. Ebben a legnagyobb szerepe idegenvezetőnknek, Bányai Tamásnak volt. Mindent nagyon köszönünk neki!
Prága
5.0
A cseh vacsora nem egyezik az én ízlésemmel, de ez az én problémám.
Dombóvár
4.8
Nagyon pozítiv élménnyel tértünk haza. Remek szervezés. Tamás idegenvezetése parádés volt. Minden ismerősömnek ajánlom az irodát.
Szolnok
4.8
Nagyon értékes és szép utazás volt, kiemelném a túravezetőnket, Bányai Tamást, magas fokon, felkészült idegenvezetőt ismertem meg a személyében.
Sárisáp
4.8
Szállodában az internetes kapcsolat volt nagyon gyenge, konkrétan nem volt elérhetőség, de erről nem az utazási iroda tehet. Az autóbusz kényelmes volt, az idegenvezető mindent tudott, remek volt, köszönjük!
Erdély
5.0
Szüleim vettek részt a 3 napos prágai utazáson és nagyon tetszett nekik. Jó programok jó szervezés és kiváló túravezető.
mosonmagyaróvár
4.8
Idegenvezetőnk tudása lenyűgöző
Szeged
4.6
A program és a szervezés kitűnő.
Az idegenvezető tudása,türelme,segítőkészsége fantasztikus!!!
Tolna
4.8
Régi vágyam teljesült a Prágai úttal. Szívesen ajánlom ismerőseimnek a Vivaldi útjait. Idegenvezetőnk Tamás széleskörű tudása , az ismereteinek átadása remek volt. Élmény volt hallgatni.
Budapest, IV. kerület
4.8
Köszönöm, jól éreztük magunkat.
Írjon véleményt Ön is!
Feliratkozás kategória értesítésreBezár

Iratkozz fel kategória értesítő listánkra és értesülj az általad választott kategória legújabb indulásairól, akcióiról!

Segíthetünk?Bezár
Kérjen ajánlatot!
Megkeressük Önnek a legjobb árat.
Kollégáink segítenek munkaidőben.
+36 1 5013490
Küldjön magának emlékeztetőt
e-mailben!