Benelux körút - Belgium és Hollandia

8 napos buszos körutazás

Belgium - felkeressük a brüsszeli csipke és az Európai Unió hazájának legszebb városait, Flandria száztornyú hírességeit. Tengerparti homokdűnék, hajózó csatornák, tulipánmezők és karcsú templomtornyok, szélmalmok tövében legelésző tarka tehenek - ez már mind Hollandia varázsa! A kifelé és haza utat csodás bajor és osztrák kisvárosok megismerésével színesítjük.
Ön már járt itt? Mondja el véleményét!

Részvételi díj tartalmazza

Utazás autóbusszal, szállást reggelis ellátással, idegenvezetést.

Részvételi díj nem tartalmazza

Útlemondási biztosítás, betegség-, baleset-, poggyászbiztosítást, esetleges árfolyam pótdíjat, belépőjegyeket, egyéb étkezéseket. A részvételi díj nem tartalmazza az esetlegesen felmerülő, kötelezően fizetendő árfolyam pótdíjat, melynek pontos mértékéről az ügyintézők adnak tájékoztatást a foglalást követően (az árfolyam pótdíj összege függ: az EUR árfolyamtól, a választott fakultatív programoktól és egyéb opciós költségektől).

Hossz: 
8 nap

Szállás

3 éjszaka Antwerpen / Berchem negyedében 3* hotelben  
2 éj Amszterdam környékén, középkategóriás hotelben,
2 éj bajor panzióban
Egyágyas elhelyezés felár ellenében kérhető.

 

Program: 

1.  nap: Passau – Straubing
Passau – nagymultú kereskedőváros a Duna, Inn és Ilz összefolyásánál: barokk dóm, séta a folyók közé ékelt pazar óvárosban; Straubing - hangulatos bajor város középkori arculattal, tornyokkal. Szállás Regensburgtól 20 km-re egy jellegzetes bajor stílusú fogadóban. (660 km)

2.  nap: Regensburg – Luxemburg 
Városnézés a Felső - Duna "hercegének" tartott Regensburg-ban: gótikus katedrális, városháza, óvárosi séta. Luxemburg – ismerkedés a gazdag nagyhercegség különlegesen szép fekvésű fővárosával: hercegi palota, dóm, viadukt. Továbbutazás az Ardennek lankáin át Belgium szívében; szállás Antwerpenben. (830 km) /3 éj/

3.  nap: Antwerpen - Mechelen – Brüsszel
Antwerpen - ismerkedés a gyémántkereskedelemből meggazdagodott város díszes központjával, Schelde-part, városháza a piactérrel, Európa egyik legszebb és legnagyobb katedrálisa, Húskereskedők Háza (kívülről).Mechelen – tipikus flamand városkép fogadja a turistát: hatalmas piactér városházával és karcsú gótikus katedrálissal; Leuven - világhírű egyetemi város és egyházi központ. Megcsodáljuk a flamand reneszánsz remekművét, Európa egyik legszebb városházáját, dóm, Begina-házak; délután Brüsszel, Európa politikai központjának nevezetességeivel ismerkedünk, buszból megtekintjük a Királyi Palotát és az Igazságügyi Palotát, majd séta: Grande Palace (a világ egyik legdíszesebb tere körös-körül művészien kidolgozott, aranyozott palotákkal), St. Michael templom, Manneken Pis híres szobor. Fényképszünet az Atomiumnál. (140 km)

4.  nap: Gent – Bruges
Ismerkedés Flandria két kiemelkedő ékességével: Gent - a tornyok és csipkés flandriai házak városa; St. Bavo katedrális és környéke egységes műemléki együttest alkot, középkori vízi vár; Bruges – a korai  polgárosodás egyik mintavárosa, Európa jelentős kulturális öröksége: séta a reneszánsz paloták, díszes házsorok és csatornák mentén: piactér, egyedülálló város- és megyeháza, a turista egyik ámulatból a másikba esik: séta a reneszánsz paloták, díszes házsorok és csatornák mentén: piactér, rendkívüli városháza és várostorony (Belfort). Fakultatív sétahajózás a csatornákon. 

5. nap:  Rotterdam - Delft – Madurodam – Hága
Rotterdam – fak. felmenet az Euromast kilátótoronyba, ahonnan remek kilátás nyílik Európa legnagyobb tengeri kikötőjére és a városra. Utazás Delft - be: a híres fajansz városát átszövik a csatornák és a műemlékek (égbetörő újtemplom, ótemplom és pompás városháza); Madurodam - a "miniatűr Hollandia", megtekintése, több mint 100 makett kompozíció mutatja be játékos formában Hollandia nevezetességeit és földrajzát egy csodás parkban. Scheveningen - tengerparti séta Hollandia Nr. 1 üdülőhelyén (móló, díszsétány); Megtekintjük (kívülről) Hága nevezetes épületeit: tóparti parlament és kormányzati épületek, Börtönkapu, Nagytemplom, Nemzetközi Bíróság épülete. Szállás Amszterdam környékén (2 éj) 

6.  nap: Volendam  - Zaanse Schans  - Amsterdam
Volendam – zöld faházaival, élő folklórjával, csatornáival méltán az egyik legnépszerubb holland turistaközpont; Felkeressük a csatornák melletti  látványos és első folklórt bemutató skanzen falut: szélmalmok, sajtüzem, fapapucs készítő műhely, stb. A délutánt és a kora estét Amsterdamban, "észak Velencéjében" töltjük: látogatás a "Coster Diamonds" gyémántcsiszoló üzemben bemutatóval, hajókázással egybekötött városnézés a csatornákról, fak. lehetőségként: a világhírű Rijks/van Gogh Múzeum; Dam tér és temploma; esti szabadidő a belváros és a szórakozó negyed felfedezésére.

7.  nap: Aachen
Reggeli után indulás, utunk Aachen felé tart – megtekintjük a német-római császárok IX. századi koronázó-templomát; a gótikus városháza és az azt övező terek, utcák Németország egyik legértékesebb városképét nyújtják; szabadidő és vásárlási lehetőség; utazás Köln – Frankfurt útvonalon délre, esti érkezés a szálláshelyre Bajorországba. (680 km)

8.   nap: Enns - Melk
Utazás haza Ausztrián át megállásokkal; Enns – séta az idillikus felső-ausztriai városkában; Melk - az apátsági dóm megtekintése. Érkezés Budapestre az esti órákban. (640 km)

Ez az ajánlatunk jelenleg nem elérhető.
Kérjük, válasszon az elérhetőek közül az alábbi gombokkal!

Ez az ajánlat utazási csomagként értékesíthető.

Ár & Jelentkezés
Részvételi díj tartalmazza: 

Utazás autóbusszal, szállást reggelis ellátással, idegenvezetést.

Részvételi díj nem tartalmazza: 

Útlemondási biztosítás, betegség-, baleset-, poggyászbiztosítást, esetleges árfolyam pótdíjat, belépőjegyeket, egyéb étkezéseket. A részvételi díj nem tartalmazza az esetlegesen felmerülő, kötelezően fizetendő árfolyam pótdíjat, melynek pontos mértékéről az ügyintézők adnak tájékoztatást a foglalást követően (az árfolyam pótdíj összege függ: az EUR árfolyamtól, a választott fakultatív programoktól és egyéb opciós költségektől).

Kötelező költségek: 

Útlemondási biztosítás
Árfolyam pótdíj

Helyszíni költségek leírása: 

Belépők, további étkezések, valamint személyes jellegű kiadások

Előleg: 

 A teljes részvételi díj 40%-a, mely a foglaláskor fizetendő. Indulástól számított 30 napon belüi foglalás esetén már a teljes összeg fizetendő.

Hátralék: 

 A teljes részvételi díj 60%-a, mely indulás előtt 30 nappal fizetendő.

Kiutazási forma: 
busz
Egyéb részletek
Kiutazás: 

Az utazás minden esetben modern, légkondicionált autóbusszal történik.

Étkezés: 

A részvételi díj reggelis ellátást tartalmaz, felár ellenében vacsora igényelhető. 4 fakultatív vacsora (az 1., 3., 4., 7. napokon)

Vízum: 
A beutazási feltételekről, az esetleges vízum kötelezettségekről és díjaikról információkat a Konzuli Szolgálat honlapján talál:
https://konzuliszolgalat.kormany.hu/
Biztosítás: 
Az út teljes időtartamát lefedő biztosítás megkötése ajánlott. Irodánkban van lehetőség kedvezményes baleset, betegség poggyászbiztosítás megkötésére.
Egészségügyi tudnivalók: 
Ajánlott gyógyszerek: láz- és fájdalomcsillapító, görcsoldó, hasmenés elleni szer, ragtapasz. Az idegenvezető kizárólag elsősegély nyújtásában tud segíteni, gyógyszereket nem áll módjában biztosítani a résztvevők számára. Védőoltásra nincs szükség.

99%-os indulási garancia (Kiscsoportos felár) Irodánk meghirdetett útjai – utasaink bizalmának és a vonzó ár/szolgáltatás aránynak köszönhetően – az előző évek átlagában 95% körüli arányban indultak el. Az indulások biztonságát tovább emeljük az alábbiak szerint:

Buszos csoportok: a minimális induló létszám 22 utas, azaz már 22 fős. Csoportot is elindítunk akár a leghosszabb programokra is! A tervezett létszám változatlanul 32-42 fő (az árkalkuláció is erre készült), amely összhangban áll a bemutatott 48-49 üléses autóbuszok férőhely kapacitásával.

22-29 fő közötti csoportok garantált indítását vállaljuk:

• A. az előzetesen kijelölt 49 fős autóbuszt indítjuk el, ez fokozott utazási kényelmet (esetenként akár 2 ülőhelyet is) jelent utasaink részére! A jelentősen emelkedő fejenkénti költségek részbeni kiegyenlítésére utasainktól 6% felár ráfizetését kérjük.

• B. Egyes rövidebb, általában 1 sofőrös programjainknál ún. Midi méretű 29-35 üléses komfortos autóbuszt indítunk. Ezeken a buszokon WC és büfé nincs. Ez esetben a felár mértéke csak 5% az alapdíjra.
 
Egyes rövidebb, általában 1 sofőrös programjainknál (Prága és Dél-Csehország, Alpesi varázslat, Varázslatos Dalmácia,) a minimális utaslétszám 15 fő!
 
Repülős csoportok: Minden repülős körútnál jelezzük a minimum létszámot, melytől a program biztosan indul. Ezenfelül megadjuk a tervezett utas számot is, mely ideális a program minél színvonalasabb lebonyolítására (ennek betartására is odafigyelünk). A minimum és tervezett létszám közti utas szám esetén azonban irodánk felárat számít fel. Ennek díját megtalálják az adott program szolgáltatási blokkjában. Értelemszerűen a jelzett tervezett létszám megléte esetén nem számítunk fel felárat. A nagyobb utazási komfort mellett a kiscsoportos utazás előnyei közé sorolható a bensőségesebb hangulat, a programidők, megállások hatékonyabb kihasználása, az idegenvezetővel való intenzívebb kapcsolattartás. Rendkívül versenyképes áraink és az említett előnyök alapján az elmúlt évek tapasztalata azt mutatja, hogy utasaink a szükséges 5-6 % költségnövekedést megértően fogadják. Emiatt senki sem
mondott még le utazást. Fontosnak tartjuk a meghirdetett programok indulásának garantálását ezáltal is megfelelve az Önök folyamatos bizalmának!
Feliratkozás kategória értesítésreBezár

Iratkozz fel kategória értesítő listánkra és értesülj az általad választott kategória legújabb indulásairól, akcióiról!

Segíthetünk?Bezár
Kérjen ajánlatot!
Megkeressük Önnek a legjobb árat.
Kollégáink segítenek munkaidőben.
+36 1 5013490
Küldjön magának emlékeztetőt
e-mailben!