Ilyen költségekkel tervezz, ha Dániába utazol - Legoland

Egyre több ember kíváncsi a híres, dán Lego cég által épített Legolandre, ami a Budapestről repülőgéppel alig két óra alatt elérhető. Ryanair fapados járatainak köszönhetően akár 15.000 forintos áron el tudunk utazni Budapestről Billundba és vissza, ahol a világon elsőként létesült Legoland csodálhatjuk meg. Az 1958-ban épült Legolandet eddig több mint ötven millióan látogatták meg, amivel kiérdemelte a legnagyobb turista látványosságot Dániában, azon belül a Jylland félszigeten. Minden évben számtalan újdonsággal lepik meg az ide látogató embereket, legyen az egy különleges hullámvasút vagy egy újabb tematikát feldolgozó terület a parkon belül. A parkot különböző témák szerint építették, mint például Lego City, Duplo vagy kalóz terület.

A park kizárólag márciustól októberig látogatható, azonban ha nem szeretnénk, hogy a szeszélyes tavaszi vagy az őszi időjárás befolyásolja a jó kedvünket, akkor a legalkalmasabb időpont a nyári időszak. A Legoland parktól 300 méterre található a Legoland látogatóinak fenntartott hotel, ahol különböző témájú és nagyságú szobákat tudunk lefoglalni.

Aki a Legoland hivatalos oldalán veszi meg a jegyét, rengeteg kedvezményt kap, hiszen a családi jegyet 1835 korona helyett 1335 koronáért tudja megvásárolni egészen szeptember harmadikáig, ami körülbelül húszezer forint megtakarítást jelent. Egy három fős családnak szintén a szeptemberi időpontig 917 korona a belépőjegy, ami a negyven forintos dán koronával számolva 36.680 forint. Egy négy fős családnak a belépés összesen 44.680 forintba kerül.

Étkezésre mind a park területén, mind a Legoland hotelében van lehetőség, azonban ez sokkal többe kerül, mintha a parkon kívül vennénk meg a szükséges ennivalót. Egy gyerekeknek készített menü 70 koronától kezdődik a Legoland területén, ami körülbelül 2800 forint, ezzel ellentétben egy felnőtt ebédje akár  7500 forintba is kerülhet.

Dániába utazás előtt is vásárolhatunk különböző kiegészítőket: ez egy minőségi napszemüveget vagy egy utazótáskát, amibe pár napra kényelmesen tudunk pakolni, akkor a szintén dán, Trendhim webshopjában válogathatunk.

Radányi Lili

Szűrők
pl. Ciprus, Bécs stb...
Indulás ideje:
Naptár

Utazási ajánlatok

» Hajózás északi tengereken - 6 nap
» Vikingek nyomában: Malmö-Koppenhága csoportos utazás magyar idegenvezetővel 2024.09.27-30. - 4 nap
» 4 napos városlátogatás Koppenhágában - Hotel **** - 4 nap / 3 éj
» Koppenhága, Malmö és Roskilde - 4 nap
» 5 napos városlátogatás Koppenhágában - Hotel **** - 5 nap / 4 éj
Feliratkozás kategória értesítésreBezár

Iratkozz fel kategória értesítő listánkra és értesülj az általad választott kategória legújabb indulásairól, akcióiról!

Segíthetünk?Bezár
Kérjen ajánlatot!
Megkeressük Önnek a legjobb árat.
Kollégáink segítenek munkaidőben.
+36 1 5013490
Küldjön magának emlékeztetőt
e-mailben!