Venezuelai körutazás üdüléssel

12 napos utazás Venezuelába

Dél-Amerikát elsősorban ősi kultúrájáról és az őserdeiről ismerjük. Venezuela Dél-Amerika egyik legtöbb kalandot ígérő országa; sokszínű természeti és koloniális látnivalókat rejt. Festői Karibi szigetek ellenállhatatlan hófehér-homokos partokkal várják az üdülőket. A vízesésekben bővelkedő táblahegységek és az érintetlen esőerdő világa felfedezésre csábít. Koloniális városok történelmi látnivalókkal idézik a 15.sz-i spanyol hódítok emlékét.
Ön már járt itt? Mondja el véleményét!

Részvételi díj tartalmazza

repülőjegyek 9 szakaszra, 4 éj üdülés 4*-os szállodában Al ellátással, 6 éj körutazás teljes panziós ellátással.

Részvételi díj nem tartalmazza

a repülőtéri illetéket, betegség-, baleset-, poggyászbiztosítást, útlemondási biztosítás, árfolyam pótdíj, kilépési illetéket, fakultatív programokat, belépőket, egyéb étkezéseket. A részvételi díj nem tartalmazza az esetlegesen felmerülő, kötelezően fizetendő árfolyam pótdíjat, melynek pontos mértékéről az ügyintézők adnak tájékoztatást a foglalást követően (az árfolyam pótdíj összege függ: az EUR árfolyamtól, a választott fakultatív programoktól és egyéb opciós költségektől).

Hossz: 
12 nap
Létszám: 
minimum létszám: 10 fő

Szállás

4 éj üdülés 4*-os szállodában Al ellátással, 6 éj körutazás teljes panziós ellátással.

Program: 

1.nap: repülővel utazás átszállással Caracas-ba, továbbutazás Ciudad Bolivarba.

2.nap: CIUDAD BOLIVAR
Városnézés Venezuela legszebb történelmi városában: pompás koloniális városmag és számos műemlék várja a látogatót.

3-4.nap: CANAIMA NEMZETI PARK
Reggel repülés Canaima-ba. Venezuela legjelentősebb természeti csodáival ismerkedhetünk meg itt, a dzsungel szívéből meredeken kiemelkedő táblahegyek világában; ahol szédítő vízesések, folyamok és érintetlen természet vár felfedezésre. Csónaktúra Canaima lagúna híres vízeséseinél; megdöbbentő erővel lezúduló El Sapo, El Hacha mögött akár át is átsétálhat a bátor utazó; fürdőzés a homokos parton. Másnap délelőtt csónakkal utazunk a közeli Ucaima kikötőjéből a világ legmagasabb vízeséséhez, az Angel Falls lábához, majd felsétálunk a Mirador Laime kilátópontra, ahonnan lenyűgöző panoráma tárul elénk. Este repülés tovább Puerto Ordaz-ba.

5-6. napok: ORINOCO-DELTA / PUERTO ORDAZ
Repülés Puerto Ordaz-ba. Kellemes sétát teszünk a városban: a Loefling parkban, egy kisebb állatkertet tekinthetünk meg a helyi állatfajok bemutatásával; ezt követően az Ecomuseo del Caroní kerámiagyűjteményét; majd a Bolívar térről a Caroní (fekete) és az Orinoco (világos) folyók öszszefolyását. Másnap utazunk tovább az Orinoco-deltához. Tanulmányozzuk Dél-Amerika 2. legnagyobb folyamának érintetlen élővilágát – igazi ökoturizmus program keretében! Csónakkal érkezünk San José de Buja kikötőjéből a Tigre szigetre, Boca de Tigre üdülőtáborba, amely pálmatetős bungalóival igazi természet közeli élményt nyújt, valamint kiváló kiinduló pont a delta látnivalóinak megismeréséhez: találkozás a Warao indiánokkal, piranha horgászat, gazdag flóra és fauna megismerése esőerdei túra során.

7-11. napok: ISLA MARGARITA
Utazás tovább Isla Margarita szigetére. Pihenés, fürdés a festői karibi szigeten. Fakultatív programok (szigettúra, snorkellezés, Coche sziget).

11-12. napok: Utazás haza, éjszaka a repülőn.

A program 6-9 fő részvétele esetén is indul felár ellenében!

Ez az ajánlatunk jelenleg nem elérhető.
Kérjük, válasszon az elérhetőek közül az alábbi gombokkal!

Ez az ajánlat utazási csomagként értékesíthető.

Ár & Jelentkezés
Részvételi díj tartalmazza: 

repülőjegyek 9 szakaszra, 4 éj üdülés 4*-os szállodában Al ellátással, 6 éj körutazás teljes panziós ellátással.

Részvételi díj nem tartalmazza: 

a repülőtéri illetéket, betegség-, baleset-, poggyászbiztosítást, útlemondási biztosítás, árfolyam pótdíj, kilépési illetéket, fakultatív programokat, belépőket, egyéb étkezéseket. A részvételi díj nem tartalmazza az esetlegesen felmerülő, kötelezően fizetendő árfolyam pótdíjat, melynek pontos mértékéről az ügyintézők adnak tájékoztatást a foglalást követően (az árfolyam pótdíj összege függ: az EUR árfolyamtól, a választott fakultatív programoktól és egyéb opciós költségektől).

Kötelező költségek: 

repülőtéri illetékek
útlemondási biztosítás
kilépési illeték
árfolyam pótdíj

Helyszíni költségek leírása: 

kilépési illeték
belépők
borravalók
személyes kiadások

Előleg: 

A részvételi díj 40%-a, mely a foglaláskor fizetendő.
Indulás időpontját megelőző 30 napon belül a teljes összeg fizetendő!

Hátralék: 

A részvételi díj 60%-a, mely 30 nappal az idulás előtt fizetendő. 

Kiutazási forma: 
repülő
Egyéb részletek
Kiutazás: 

menetrend szerint közlekedő repülőjáratokkal átszállással, helyben busszal és repülővel.
 

Étkezés: 

A részvételi díj all inclusive ellátást tartalmaz az üdülés során illetve teljes panziós ellátást a körutazás során.

A területről: 
Venezuela Dél-Amerika legészakabbra fekvő országa, az Egyenlítőtől nem messze. A nagyvárosokban az egészségügyi ellátás megfelelő. Általában azonnal készpénzzel kell fizetni, de egyes kórházak elfogadnak hitelkártyát is. Az ország déli részén, az 1000 méter alatti területeken - főleg az Orinoco és Apure folyók mentén - malária veszély van (Barinas, Bolivar, Merida, Monogas, Portuguesa, Sucre, Teachira, Zulia, Amazona tartományok), ezért elindulás előtt már időben el kell kezdeni malária ellenes gyógyszerek szedését.
Időjárás: 
Dél-Amerikában az évszakok pont fordítva vannak, mint Európában. A január a mi júliusunknak, a február a mi augusztusunknak felel meg. A klíma trópusi, a tengerpart gyönyörű. A legszebb strandok a híres Margarita szigeten találhatóak. Az északi, tengerparti területeken száraz trópusi az éghajlat, míg a Guyanai-hegyvidéken nedves, tropikus.
Vízum: 
A beutazási feltételekről, az esetleges vízum kötelezettségekről és díjaikról információkat a Konzuli Szolgálat honlapján talál:
https://konzuliszolgalat.kormany.hu/
Biztosítás: 
Az út teljes időtartamát lefedő biztosítás megkötése ajánlott. Irodánkban van lehetőség kedvezményes baleset, betegség poggyászbiztosítás megkötésére.
Egészségügyi tudnivalók: 
Az egészségügyi előírásokról helyi partnereink megkérdezése alapján adtunk tájékoztatást. Elindulás előtt célszerű tájékozódni a kötelező védőoltásokról az illetékes magyar egészségügyi hatóságoknál (jelenleg a sárgaláz elleni kötelező, melyet legalább 10 nappal az utazás előtt fel kell venni, ajánlott: a tetanusz és a gyermekbénulás elleni védőoltás). Úticéltól függően célszerű a diftéria, a tífusz, és a hepatitisz A és B elleni védőoltás felvétele. Ha pontosabb információra van szükségük, akkor utazás előtt néhány héttel keressék fel a Nemzetközi Oltóközpontot (Budapest, IX. Gyáli u. 3/a). Telefon: (0036) (1) 476-1364, honlap: www.oek.hu

99%-os indulási garancia (Kiscsoportos felár) Irodánk meghirdetett útjai – utasaink bizalmának és a vonzó ár/szolgáltatás aránynak köszönhetően – az előző évek átlagában 95% körüli arányban indultak el. Az indulások biztonságát tovább emeljük az alábbiak szerint:

Buszos csoportok: a minimális induló létszám 22 utas, azaz már 22 fős. Csoportot is elindítunk akár a leghosszabb programokra is! A tervezett létszám változatlanul 32-42 fő (az árkalkuláció is erre készült), amely összhangban áll a bemutatott 48-49 üléses autóbuszok férőhely kapacitásával.

22-29 fő közötti csoportok garantált indítását vállaljuk:

• A. az előzetesen kijelölt 49 fős autóbuszt indítjuk el, ez fokozott utazási kényelmet (esetenként akár 2 ülőhelyet is) jelent utasaink részére! A jelentősen emelkedő fejenkénti költségek részbeni kiegyenlítésére utasainktól 6% felár ráfizetését kérjük.

• B. Egyes rövidebb, általában 1 sofőrös programjainknál ún. Midi méretű 29-35 üléses komfortos autóbuszt indítunk. Ezeken a buszokon WC és büfé nincs. Ez esetben a felár mértéke csak 5% az alapdíjra.
 
Egyes rövidebb, általában 1 sofőrös programjainknál (Prága és Dél-Csehország, Alpesi varázslat, Varázslatos Dalmácia,) a minimális utaslétszám 15 fő!
 
Repülős csoportok: Minden repülős körútnál jelezzük a minimum létszámot, melytől a program biztosan indul. Ezenfelül megadjuk a tervezett utas számot is, mely ideális a program minél színvonalasabb lebonyolítására (ennek betartására is odafigyelünk). A minimum és tervezett létszám közti utas szám esetén azonban irodánk felárat számít fel. Ennek díját megtalálják az adott program szolgáltatási blokkjában. Értelemszerűen a jelzett tervezett létszám megléte esetén nem számítunk fel felárat. A nagyobb utazási komfort mellett a kiscsoportos utazás előnyei közé sorolható a bensőségesebb hangulat, a programidők, megállások hatékonyabb kihasználása, az idegenvezetővel való intenzívebb kapcsolattartás. Rendkívül versenyképes áraink és az említett előnyök alapján az elmúlt évek tapasztalata azt mutatja, hogy utasaink a szükséges 5-6 % költségnövekedést megértően fogadják. Emiatt senki sem
mondott még le utazást. Fontosnak tartjuk a meghirdetett programok indulásának garantálását ezáltal is megfelelve az Önök folyamatos bizalmának!
Feliratkozás kategória értesítésreBezár

Iratkozz fel kategória értesítő listánkra és értesülj az általad választott kategória legújabb indulásairól, akcióiról!

Segíthetünk?Bezár
Kérjen ajánlatot!
Megkeressük Önnek a legjobb árat.
Kollégáink segítenek munkaidőben.
+36 1 5013490
Küldjön magának emlékeztetőt
e-mailben!