Venezuelai körutazás üdüléssel

12 napos utazás Venezuelába

Dél-Amerikát elsősorban ősi kultúrájáról és az őserdeiről ismerjük. Venezuela Dél-Amerika egyik legtöbb kalandot ígérő országa; sokszínű természeti és koloniális látnivalókat rejt. Festői Karibi szigetek ellenállhatatlan hófehér-homokos partokkal várják az üdülőket. A vízesésekben bővelkedő táblahegységek és az érintetlen esőerdő világa felfedezésre csábít. Koloniális városok történelmi látnivalókkal idézik a 15.sz-i spanyol hódítok emlékét.

Alapár tartalmazza

repülőjegyek 9 szakaszra, 4 éj üdülés 4*-os szállodában Al ellátással, 6 éj körutazás teljes panziós ellátással.

Alapár nem tartalmazza

a repülőtéri illetéket, betegség-, baleset-, poggyászbiztosítást, útlemondási biztosítás, árfolyam pótdíj, kilépési illetéket, fakultatív programokat, belépőket, egyéb étkezéseket. A részvételi díj nem tartalmazza az esetlegesen felmerülő, kötelezően fizetendő árfolyam pótdíjat, melynek pontos mértékéről az ügyintézők adnak tájékoztatást a foglalást követően (az árfolyam pótdíj összege függ: az EUR árfolyamtól, a választott fakultatív programoktól és egyéb opciós költségektől).

Hossz: 
12 nap
Szállás: 
szálloda
****
Létszám: 
minimum létszám: 10 fő
Program: 

1.nap: repülővel utazás átszállással Caracas-ba, továbbutazás Ciudad Bolivarba.

2.nap: CIUDAD BOLIVAR
Városnézés Venezuela legszebb történelmi városában: pompás koloniális városmag és számos műemlék várja a látogatót.

3-4.nap: CANAIMA NEMZETI PARK
Reggel repülés Canaima-ba. Venezuela legjelentősebb természeti csodáival ismerkedhetünk meg itt, a dzsungel szívéből meredeken kiemelkedő táblahegyek világában; ahol szédítő vízesések, folyamok és érintetlen természet vár felfedezésre. Csónaktúra Canaima lagúna híres vízeséseinél; megdöbbentő erővel lezúduló El Sapo, El Hacha mögött akár át is átsétálhat a bátor utazó; fürdőzés a homokos parton. Másnap délelőtt csónakkal utazunk a közeli Ucaima kikötőjéből a világ legmagasabb vízeséséhez, az Angel Falls lábához, majd felsétálunk a Mirador Laime kilátópontra, ahonnan lenyűgöző panoráma tárul elénk. Este repülés tovább Puerto Ordaz-ba.

5-6. napok: ORINOCO-DELTA / PUERTO ORDAZ
Repülés Puerto Ordaz-ba. Kellemes sétát teszünk a városban: a Loefling parkban, egy kisebb állatkertet tekinthetünk meg a helyi állatfajok bemutatásával; ezt követően az Ecomuseo del Caroní kerámiagyűjteményét; majd a Bolívar térről a Caroní (fekete) és az Orinoco (világos) folyók öszszefolyását. Másnap utazunk tovább az Orinoco-deltához. Tanulmányozzuk Dél-Amerika 2. legnagyobb folyamának érintetlen élővilágát – igazi ökoturizmus program keretében! Csónakkal érkezünk San José de Buja kikötőjéből a Tigre szigetre, Boca de Tigre üdülőtáborba, amely pálmatetős bungalóival igazi természet közeli élményt nyújt, valamint kiváló kiinduló pont a delta látnivalóinak megismeréséhez: találkozás a Warao indiánokkal, piranha horgászat, gazdag flóra és fauna megismerése esőerdei túra során.

7-11. napok: ISLA MARGARITA
Utazás tovább Isla Margarita szigetére. Pihenés, fürdés a festői karibi szigeten. Fakultatív programok (szigettúra, snorkellezés, Coche sziget).

11-12. napok: Utazás haza, éjszaka a repülőn.

A program 6-9 fő részvétele esetén is indul felár ellenében!

Kapcsolódó cikkek

» Az Iguazú-vízesés - Kovács Attila, 2017. november. 26
» Vonatozás a Machu Picchu-hoz - Kovács Attila, 2017. október. 20
» Chile hihetetlen tájain... - Kovács Attila, 2017. október. 02
» Rio de Janeiro egyedülálló szépsége - Kovács Attila, 2017. május. 29
» Az Altiplano-fennsík - Kovács Attila, 2017. május. 15
» Patagónia színei - Kovács Attila, 2017. március. 10
» Képek és élmények Peruból - Kovács Attila, 2016. december. 19
» Tájak a Baktértő alatt... - Kovács Attila, 2016. szeptember. 16
Ön már járt itt? Mondja el véleményét!
Sajnáljuk!
Ár és időpont információ nem érhető el.
Ár & Jelentkezés
Alapár tartalmazza: 

repülőjegyek 9 szakaszra, 4 éj üdülés 4*-os szállodában Al ellátással, 6 éj körutazás teljes panziós ellátással.

Alapár nem tartalmazza: 

a repülőtéri illetéket, betegség-, baleset-, poggyászbiztosítást, útlemondási biztosítás, árfolyam pótdíj, kilépési illetéket, fakultatív programokat, belépőket, egyéb étkezéseket. A részvételi díj nem tartalmazza az esetlegesen felmerülő, kötelezően fizetendő árfolyam pótdíjat, melynek pontos mértékéről az ügyintézők adnak tájékoztatást a foglalást követően (az árfolyam pótdíj összege függ: az EUR árfolyamtól, a választott fakultatív programoktól és egyéb opciós költségektől).

Kötelező költségek: 

repülőtéri illetékek
útlemondási biztosítás
kilépési illeték
árfolyam pótdíj

Helyszíni költségek leírása: 

kilépési illeték
belépők
borravalók
személyes kiadások

Előleg: 

A részvételi díj 40%-a, mely a foglaláskor fizetendő.
Indulás időpontját megelőző 30 napon belül a teljes összeg fizetendő!

Hátralék: 

A részvételi díj 60%-a, mely 30 nappal az idulás előtt fizetendő. 

Kiutazási forma: 
repülő
Egyéb részletek
Kiutazás: 

menetrend szerint közlekedő repülőjáratokkal átszállással, helyben busszal és repülővel.
 

Szállás: 

4 éj üdülés 4*-os szállodában Al ellátással, 6 éj körutazás teljes panziós ellátással.

Étkezés: 
A részvételi díj all inclusive ellátást tartalmaz az üdülés során illetve teljes panziós ellátást a körutazás során.
A területről: 
Venezuela Dél-Amerika legészakabbra fekvő országa, az Egyenlítőtől nem messze. A nagyvárosokban az egészségügyi ellátás megfelelő. Általában azonnal készpénzzel kell fizetni, de egyes kórházak elfogadnak hitelkártyát is. Az ország déli részén, az 1000 méter alatti területeken - főleg az Orinoco és Apure folyók mentén - malária veszély van (Barinas, Bolivar, Merida, Monogas, Portuguesa, Sucre, Teachira, Zulia, Amazona tartományok), ezért elindulás előtt már időben el kell kezdeni malária ellenes gyógyszerek szedését.
Időjárás: 
Dél-Amerikában az évszakok pont fordítva vannak, mint Európában. A január a mi júliusunknak, a február a mi augusztusunknak felel meg. A klíma trópusi, a tengerpart gyönyörű. A legszebb strandok a híres Margarita szigeten találhatóak. Az északi, tengerparti területeken száraz trópusi az éghajlat, míg a Guyanai-hegyvidéken nedves, tropikus.
Vízum: 
Magyar állampolgárok érvényes útlevéllel utazhatnak, amelynek a visszautazástól számított 7 hónapig érvényesnek kell lennie. Kilépési illetéket kell fizetni (kb.
Biztosítás: 
Az út teljes időtartamát lefedő biztosítás megkötése ajánlott. Irodánkban van lehetőség kedvezményes baleset, betegség poggyászbiztosítás megkötésére.
Egészségügyi tudnivalók: 
Az egészségügyi előírásokról helyi partnereink megkérdezése alapján adtunk tájékoztatást. Elindulás előtt célszerű tájékozódni a kötelező védőoltásokról az illetékes magyar egészségügyi hatóságoknál (jelenleg a sárgaláz elleni kötelező, melyet legalább 10 nappal az utazás előtt fel kell venni, ajánlott: a tetanusz és a gyermekbénulás elleni védőoltás). Úticéltól függően célszerű a diftéria, a tífusz, és a hepatitisz A és B elleni védőoltás felvétele. Ha pontosabb információra van szükségük, akkor utazás előtt néhány héttel keressék fel a Nemzetközi Oltóközpontot (Budapest, IX. Gyáli u. 3/a). Telefon: (0036) (1) 476-1364, honlap: www.oek.hu
Feliratkozás kategória értesítésreBezár

Iratkozz fel kategória értesítő listánkra és értesülj az általad választott kategória legújabb indulásairól, akcióiról!

Segíthetünk?Bezár
Kérjen ajánlatot!
Megkeressük Önnek a legjobb árat.
Kollégáink segítenek munkaidőben.
+36 1 5013490
Küldjön magának emlékeztetőt
e-mailben!