Szilveszter Krakkóban ***/**** Egyéni városlátogatás

5 napos városnézés Krakkóban szilveszterkor - Hotel 3*/4*

Városlátogatás Krakkóban programunk egy fantasztikus egyéni utazás Lengyelország hajdani fővárosába. Egy város, mely remekül ötvözi a történelmi hangulatot és egy dinamikus nagyváros pezsgését, szórakozási lehetőségeit - ez Krakkó. Látnivalói, egyedülálló hangulata, épületei és látnivalói évről-évre egyre több turistát csalogatnak a városba.
Ön már járt itt? Mondja el véleményét!

Részvételi díj tartalmazza

a repülőjegyet Budapest – Krakkó – Budapest útvonalon, szállást kétágyas szobában a választott kategóriájú hotelben, reggelis ellátást, személyenként 1 db. kézipoggyászt és személyenként 1 db feladható poggyászt (max. 20 kg). Pótágy árak, és kiegészítő szolgáltatások árai megtalálhatók weboldalunkon!

Részvételi díj nem tartalmazza

repülőtéri illeték (25 000 Ft/fő), transzfer (6 900.-/fő) útlemondási biztosítás (1,4% - illetékre is), BBP biztosítás

Hossz: 
5 nap
Létszám: 
min. 2 fő

Szállás

Elhelyezés 4 éjszakára *** vagy **** kategóriában (szoba választás függvényében)

Várható szállodák:  
Hotel 3*: Hotel Aspel ****
Hotel 4*: Hotel Park Inn Radisson ****

Program: 

1.nap - Budapest, Krakkó
Elutazás Budapestről a menetrend függvényében Érkezés után a szállásra való eljutás egyénileg történik (transzfer foglalható). Szobák elfoglalása, majd a rendelkezésünkre álló szabadidő függvényében séta az Óvárosban (a Főtér látnivalói a Világörökség részét képezik): Posztócsarnok, Mária templom, Jagelló Egyetem).

2.nap - Krakkó
Reggeli után egész napos szabadprogram, mely keretében mindenképpen érdemes ellátogatni a Wawelbe, az egykori Királyi Palotához. Itt megtekinthetjük a híres koronázási templomot, melynek belsejében található Báthory István,valamint Nagy Lajos lányának, Hedvignek síremléke. A délutáni szabadidőt érdemes Krakkó zsidónegyedének felfedezésével tölteni.

3. nap – Krakkó
Reggeli után egy egész napos program keretében mindenképp érdemes ellátogatni Auswitz-ba és Birkenauba. Auschwitz I, az a koncentrációs tábor, amit a legtöbben filmekről, képekről ismerünk. Bejáratánál ma is megtekinthető a felirat: “Arbeid macht frei”, azaz a “Munka szabaddá tesz”. Auschwitz II, Birkenau, azért épült, mert Auschwitz I túl kicsinek bizonyult. Ezt a tábort már eredetileg koncentrációs tábornak építették.

4. nap – Krakkó
Ezt a napot érdemes eltölteni Wieliczka Sóbányában. A túra során bemehetnek a Kopernikusz, a Nagy Kázmér és a Szent Kereszt termekbe. A kirándulás fénypontja a Kinga-kápolna, ami egy hatalmas terem, ahol természetesen sóból megtekinthető II. János Pál szobra és az Utolsó vacsora festmény is. Ez az egynapos kirándulás tartalmas program, amit nem érdemes kihagyni, ha Krakkóban járunk!

5.- Krakkó, Budapest
Reggeli után rövid szabadidő, majd a menetrend függvényében utazás a repülőtérre egyénileg vagy transzferrel, hazaérkezés Budapestre a menetrend függvényében.

Ha más szállodát, hosszabb-rövidebb utazást keres vagy másik időpont lenne megfelelő, kérjen személyre szabott ajánlatot!  » Itt hagyhat üzenet

Ez az ajánlatunk jelenleg nem elérhető.
Kérjük, válasszon az elérhetőek közül az alábbi gombokkal!
Hasonló utazások, nyaralások:
» Tavaszköszöntő Krakkó - Wieliczka - Zakopane - 3 nap
» Hétvége Krakkóban - 3 nap
» Krakkó, Zakopane, Wieliczka és Auschwitz - 4 nap

Ez az ajánlat utazási csomagként értékesíthető.

Ár & Jelentkezés
Részvételi díj tartalmazza: 

a repülőjegyet Budapest – Krakkó – Budapest útvonalon, szállást kétágyas szobában a választott kategóriájú hotelben, reggelis ellátást, személyenként 1 db. kézipoggyászt és személyenként 1 db feladható poggyászt (max. 20 kg). Pótágy árak, és kiegészítő szolgáltatások árai megtalálhatók weboldalunkon!

Részvételi díj nem tartalmazza: 

repülőtéri illeték (25 000 Ft/fő), transzfer (6 900.-/fő) útlemondási biztosítás (1,4% - illetékre is), BBP biztosítás

Kötelező költségek: 

Repülőtéri illeték
Útlemondási biztosítás

Előleg: 

A teljes részvételi díj 40%-a, mely a foglaláskor fizetendő. Indulástól számított 30 napon belül foglalás esetén már a teljes összeg fizetendő.

Hátralék: 

A teljes részvételi díj 60%-a, mely indulás előtt 30 nappal fizetendő.

Kiutazási forma: 
repülő
Egyéb részletek
Kiutazás: 

Budapest - Krakkó - Budapest útvonalon menetrend szerint közlekedő repülőjárattal, fedélzeti ellátás nélkül.

Étkezés: 

A részvételi díj reggelis ellátást tartalmaz.

Vízum: 
A beutazási feltételekről, az esetleges vízum kötelezettségekről és díjaikról információkat a Konzuli Szolgálat honlapján talál:
https://konzuliszolgalat.kormany.hu/
Biztosítás: 
Az út teljes időtartamát lefedő BBP biztosítás megkötése ajánlott. Irodánkban van lehetőség kedvezményes baleset, betegség poggyászbiztosítás megkötésére. Amennyiben a foglalással egyidőben, a kötelező útlemondási biztosítás megkötése mellett teljes körű baleset-, betegség- és poggyászbiztosítás megkötésére is sor kerül, akkor az útlemondási biztosítás önrészmentes; ellenkező esetben 15 % önrészt tartalmaz.
Egészségügyi tudnivalók: 
A jelenlegi járványügyi helyzetben az adott úti célokon esetenként speciális, helyi hatósági egészségvédelmi rendeletek is érvényesülnek a be- és kiutazás, illetve a kint tartózkodás során. Ezért kérjük, folyamatosan ellenőrizze az aktuális információkat az adott országra/területre vonatkozóan a
https://konzuliszolgalat.kormany.hu/ oldalon!

Ajánlott gyógyszerek: láz- és fájdalomcsillapító, görcsoldó, hasmenés elleni szer, ragtapasz. Az idegenvezető (amennyiben van az utazás során) kizárólag elsősegély nyújtásában tud segíteni, gyógyszereket nem áll módjában biztosítani a résztvevők számára.
Ha pontosabb információra van szükségük, akkor utazás előtt néhány héttel keressék fel a Nemzetközi Oltóközpontot 1097 Budapest Albert Flórián út (régi nevén Gyáli út) 3/a.
Telefon: (0036) (1) 476-1364,
honlap: https://www.nnk.gov.hu/index.php/oltokozpont
Feliratkozás kategória értesítésreBezár

Iratkozz fel kategória értesítő listánkra és értesülj az általad választott kategória legújabb indulásairól, akcióiról!

Segíthetünk?Bezár
Kérjen ajánlatot!
Megkeressük Önnek a legjobb árat.
Kollégáink segítenek munkaidőben.
+36 1 5013490
Küldjön magának emlékeztetőt
e-mailben!