Stockholm - Aland - Fedezzen fel két szigetvilágot egy utazással!

7 napos felfedező körutazás Svédországban

A Stockholm-Åland kombinált út a nyüzsgést kedvelő turistáknak legalább annyi meglepetést tartogat, mint a természet közelségét megtapasztalni vágyó kalandoroknak. Miután megnéztük a svéd fővárost, szálljunk hajóra és fedezzünk fel egy különleges szigetvilágot. A hivatalosan Finnországhoz tartozó, de többségében svéd anyanyelvűek lakta Åland közel 6500 szigetből áll. A Balti-tenger ezen gyöngyszemén a természet nyugalma és csendje ideális feltételeket teremt a kikapcsolódáshoz és pihenéshez.
Ön már járt itt? Mondja el véleményét!

Részvételi díj tartalmazza

Oda-vissza repülőjegy a Budapest-Stockholm útvonalon, közvetlen járattal, szállás három éjszakára Stockholmban, középkategóriás, belvárosi szállodában, három éjszakára Ålandon, középkategóriás szállodában, kompjegy a Grisslehamn-Eckerö-Grisslehamn útvonalon, "B" kategóriás (VW Polo vagy hasonló) autó korlátlan kilométer-használattal, biztosítással, reggeli

Részvételi díj nem tartalmazza

betegség-, baleset-, poggyászbiztosítást, repülőtéri illeték: (kb 25.000 Ft/fő), repülőtéri transzferek, útlemondási biztosítást.

Hossz: 
7 nap

Szállás

Szállás három éjszakára Stockholmban, középkategóriás, belvárosi szállodában
Szállás három éjszakára Ålandon, középkategóriás szállodában

Program: 

Első nap. Elutazás Budapestről repülővel Stockholmba. Szállás elfoglalása Stockholmban.

Második-harmadik nap. Egyéni városnézés Stockholmban: Gamla stan (Óváros), Királyi palota, Kincstár, Storkyrkan (Nagytemplom), Városháza, Skanzen, Vasa Múzeum, Északi Múzeum, Gröna Lunds Tivoli vidámpark, Kaknäs-torony (kilátó 155 méter magasan), Drottningholm-palota. Szállás Stockholmban.

Negyedik nap. Az autó felvétele, majd behajózás az Eckerö hajótársaság kompjára a Stockholmtól északra található Grisslehamnból. Érkezés Eckerőbe, majd a szállás elfoglalása.

Ötödik-hatodik nap. Åland felfedezése. Lehetőségünk van biciklitúrázásra, kajakozásra (helyben foglalható), fürdésre a homokos tengerpartok valamelyikén, vagy tehetünk egy kellemes sétát Mariehamnban.

Hetedik nap. Visszautazás Ålandról Svédországba. Az autó leadása, transzfer a repülőtérre, hazautazás.

Ez az ajánlatunk jelenleg nem elérhető.
Kérjük, válasszon az elérhetőek közül az alábbi gombokkal!

Ez az ajánlat utazási csomagként értékesíthető.

Ár & Jelentkezés
Részvételi díj tartalmazza: 

Oda-vissza repülőjegy a Budapest-Stockholm útvonalon, közvetlen járattal, szállás három éjszakára Stockholmban, középkategóriás, belvárosi szállodában, három éjszakára Ålandon, középkategóriás szállodában, kompjegy a Grisslehamn-Eckerö-Grisslehamn útvonalon, "B" kategóriás (VW Polo vagy hasonló) autó korlátlan kilométer-használattal, biztosítással, reggeli

Részvételi díj nem tartalmazza: 

betegség-, baleset-, poggyászbiztosítást, repülőtéri illeték: (kb 25.000 Ft/fő), repülőtéri transzferek, útlemondási biztosítást.

Helyszíni költségek leírása: 

Repülőtéri transzferek (199-249 SEK/fő, repülőtértől függően)

Előleg: 

A részvételi díj 40%-a, mely a foglaláskor fizetendő. Indulástól számított 30 napon belüli foglalás esetén már a teljes összeg fizetendő.

Hátralék: 

A részvételi díj 60%-a, mely indulás előtt 30 nappal fizetendő.

Kiutazási forma: 
repülő
Egyéb részletek
Kiutazás: 

Repülő: Budapest-Stockholm útvonalon, közvetlen járattal

Étkezés: 

A részvételi díj büféreggelis ellátást tartalmaz!

Csomagolás: 
Max. 20 kg-os feladandó poggyász díja oda-vissza útra: elő/utószezonban 11 000 Ft, főszezonban (06.01-09.30) 16 500 Ft/poggyász
Vízum: 
A beutazási feltételekről, az esetleges vízum kötelezettségekről és díjaikról információkat a Konzuli Szolgálat honlapján talál:
https://konzuliszolgalat.kormany.hu/
Biztosítás: 
Az út teljes időtartamát lefedő biztosítás megkötése ajánlott. Irodánkban van lehetőség kedvezményes baleset, betegség poggyászbiztosítás megkötésére.
Egészségügyi tudnivalók: 
Az adott úti célon vagy célokon esetenként speciális, helyi hatósági egészségvédelmi rendeletek is érvényesülnek a be- és kiutazás, illetve a kint tartózkodás során (pl: koronavírus miatt). Ezért kérjük, folyamatosan ellenőrizze az aktuális információkat az adott országra/területre vonatkozóan a
https://konzuliszolgalat.kormany.hu/ oldalon!

Ajánlott gyógyszerek: láz- és fájdalomcsillapító, görcsoldó, hasmenés elleni szer, ragtapasz. Az idegenvezető (amennyiben van az utazás során) kizárólag elsősegély nyújtásában tud segíteni, gyógyszereket nem áll módjában biztosítani a résztvevők számára.
Ha pontosabb információra van szükségük, akkor utazás előtt néhány héttel keressék fel a Nemzetközi Oltóközpontot 1097 Budapest Albert Flórián út (régi nevén Gyáli út) 3/a.
Telefon: (0036) (1) 476-1364,
honlap: https://www.nnk.gov.hu/index.php/oltokozpont
Feliratkozás kategória értesítésreBezár

Iratkozz fel kategória értesítő listánkra és értesülj az általad választott kategória legújabb indulásairól, akcióiról!

Segíthetünk?Bezár
Kérjen ajánlatot!
Megkeressük Önnek a legjobb árat.
Kollégáink segítenek munkaidőben.
+36 1 5013490
Küldjön magának emlékeztetőt
e-mailben!