vélemények, olvasnivalók, élménybeszámolók, látnivalók, fényképek

Vélemények, értékelések
4.8
20 értékelés alapján

A Plitvicei Nemzeti Park varázsa

Budapest
5.0
Tisztelt Utazási Iroda!

A Plitvicei Nemzeti Park varázsa utazás nagyon színvonalas volt, sok mindent láttunk és gyönyörű helyeken jártunk. Az idegenvezetők jól felkészültek és nagyon szimpatikusak voltak. A szálloda kitűnő volt, a reggeli és a vacsora is nagyon finom és bőséges. Összességében nagyon jól éreztük magunkat, kellemesen elfáradtunk és megfogadtuk, hogy a jövőben is szívesen utazunk Önökkel.

A Plitvicei Nemzeti Park varázsa

5.0
<szöveg nélkül>

Adria, Postojna és a Plitvicei-tavak

Ebes
4.8
Nagyon tartalmas,szép út volt,szerencsére jó idővel.A szállások kényelmesek voltak.Az idegenvezetőnk _név szerint Kármán József - nagyon jól felkészült ,sok információt adott át nekünk a nevezetességekkel kapcsolatban .Nagyon örültünk,hogy vállalkoztunk erre az utazásra ,sok szép élményben volt részünk .

A Plitvicei Nemzeti Park varázsa

Budapest, IV. kerület
4.8
Jól megszervezett utazás volt. Az idegenvezetőnk és a túravezetők is felkészületk voltak. Egyetlen negatívum az a vasárnapi programmal kapcsolatosan volt. Elég lett volna egy városban, de több időt eltölteni. Így kimaradtak olyan látványosságok amit szivesen megnéztünk volna.

A Plitvicei Nemzeti Park varázsa

Budapest, XIII. kerület
5.0
Nagyon jó kis utazás! Mindenkinek ajánlom!

Hétvége a Plitvicei-tavaknál

Üröm
4.4
Kicsit hosszú volt az út,de ekkora távot nem is lehetett volna gyorsabban. Az utastársaim miatt többször meg kellett állni,de maga a busz nagyon kényelmes volt. A határon nem kellett sokat várni egyszer sem. A túravezetőnk gyakorlottan vezetett minket,és kellő szabad teret adott a tavaknál is.
A szállás (Hotel Lovran) jó volt,a reggeli is szuper,bár a meleg reggeli hamar utánpótlásra szorult,ami miatt utastársaim nagyon morogtak,véleményem szerint egyszerre több,mint 45 embert nem is lehetett volna másképp kiszolgálni...
A helyszínek csodálatosak voltak,Plitvice,Opatija,Zágráb!
Plitvicét ajánlom mindenkinek ebben az időszakban,mert a nagy esőzések után elmondhatatlanul gyönyörű!!

A Plitvicei Nemzeti Park varázsa

Budaörs
5.0
Jól szervezett, gazdag úton vettem részt. A Plitvicei Nemzeti Park valóban varázslatos. A hosszú oda és vissza utat érdemleges látnivalók szakították meg és tették könnyebbé, érdekessé. Az idegenvezető mindent megtett az út sikeréért. A gépkocsivezetők munkája is kifogástalan volt.

A Plitvicei Nemzeti Park varázsa

Budapest
4.8
Nagyon jól éreztük magunkat!.Nagyon szép volt az egész program,a Plitvicei tavak és
Slunj különösen! Kár,hogy Húsvét lévén rettentő nagy volt a tömeg mindenhol,főleg az utakon és a tavaknál. A zágrábi idegenvezető, Ádám a tudásával és humorával nagyon kellemes órákat szerzett a csoportnak! Zágráb kellemes meglepetés volt,nagyon szépen rendbe hozott város, gyönyörű Katedrálissal!
A szálloda nagyon szép,tiszta,minden igényt kielégítő. A svéd asztalos reggeli kiváló
volt és bőséges,igaz,hogy mi 7 órakor már ott voltunk.
Köszönjük ezt a jól megszervezett utat,jövünk máskor is!

A Plitvicei Nemzeti Park varázsa

Helvécia
5.0
Nagyon jól éreztük magunkat! Busz, szállás , ellátás remek volt. Programok színvonalasnak! Csak ajánlani tudom!
Karnevál Rijekában Körút

Karnevál Rijekában

Nyíregyháza
5.0
Nagyon jól éreztük magunkat,az idegenvezető /Zoltán/ rendkívül felkészült,feldobta a hangulatot vicceivel,különböző történetekkel.A szálloda szép volt,az ételek is változatosak,finomak voltak.Köszönjük ezt a felejthetetlen utat.

Advent Zágrábban és Grabovnicában

Budapest, XIII. kerület
5.0
Tartalmas,jól szervezett programok.

Hétvége a Plitvicei-tavaknál

Budapest, XXI. kerület
4.8
Az út nagyon szép volt, a túravezető rendkívül felkészült és kedves, a sofőrök profik. Sajnos későn értünk Plitvicére, ezért ott csak 3 órát töltöttünk, de az gyönyörű volt. Opatija szintén csodálatos, azonban Zágráb nem annyira érdekes, sem vonzó turisztikailag.

Hétvége a Plitvicei-tavaknál

Budapest, IV. kerület
4.6
Nagyon jó utazás volt, a tavak csodálatosan szépek, színpompásak! Szerencsére októberben nem volt túl sok turista, így tumultus nélkül, nyugodtan járhattuk be a környéket. Opátia is szemet gyönyörködtető, megéri elmenni! :)

A Plitvicei Nemzeti Park varázsa

Tatabánya
5.0
Nagyon jól szervezett út volt, csodálatos látnivalókkal, élményekben gazdag. Márk az idegenvezető fiatalember rengeteg imformációval rendelkezett és kitűnően irányitotta a csapatot. Zágráb városában kalauzoló " Ádám" -ot is csak dicsérni tudom igen szórakoztatóan mutatta be a fővárost. A szállás és az ellátás is szuper volt. Ajánlani tudom mindenkinek.

Hétvége a Plitvicei-tavaknál

Vésztő
4.4
Gyönyörű szép helyeken jártunk! Csak ajánlani tudom! ☺

A Plitvicei Nemzeti Park varázsa

Budapest, XI. kerület
4.4
Az egyetlen negatívum a szálláson az étkezés volt. Sok volt a vendég, a svédasztal nyújtotta mennyiség az 5 perccel az étkezés megkezdése után érkezőknek már kétséges volt. De maga a szállodai szoba az elvárásainkat jóval meghaladta. Csodaszép helyeket láthattunk, köszönet érte.

Hétvége a Plitvicei-tavaknál

Budapest, XVIII. kerület
4.2
Az volt a probléma,hogy a határátkelö helyen illetve az ellenőrző pontokon sokat várakoztunk,ezáltal a tervezett időpont helyett2,5-3 órával később értünk a tavakhoz.:-(
Igy rövidebb utvanalat kellett választania a,turavezetőnek,igy az egész tura "rohanás" volt és nem tudta az ember ugy élvezni ahogyan szerette volna.:-(
Összeségében nagyon tetszett!!

Hétvége a Plitvicei-tavaknál

Csömör
5.0
Csodaszép helyeket ismertünk meg.

3 nap 3 főváros: Ljubljana-Zágráb-Belgrád

Budapest, II. kerület
4.8
A rövid idő ellenére nagyon tartalmas és érdekes programot állítottak össze. A sofőr nagyon jól "végezte" a munkáját, tökéletes biztonságban érezhettük magunkat a buszon.
Az idegenvezetőről csak a legjobbakat tudom írni. A lexikális tudása, figyelmessége, előadásmódja nagyon színessé tette az utat. Mindig volt egy érdekes története, mellyel fenntartotta a figyelmet, de azt is megérezte, mikor nem tudunk több információt befogadni, mikor kell egy kis szünetet tartania.

Összességében nagyon remek út volt, csak ajánlani tudom mindenkinek!

A Plitvicei Nemzeti Park varázsa

Budapest, XVIII. kerület
4.6
Remek hangulatú kirándulás, mindenkinek csak ajánlani tudom. Szép helyeken jártunk.

A Plitvicei-tavakat egyszer mindenkinek látnia kell! :-)
Feliratkozás kategória értesítésreBezár

Iratkozz fel kategória értesítő listánkra és értesülj az általad választott kategória legújabb indulásairól, akcióiról!

Segíthetünk?Bezár
Kérjen ajánlatot!
Megkeressük Önnek a legjobb árat.
Kollégáink segítenek munkaidőben.
+36 1 5013490
Küldjön magának emlékeztetőt
e-mailben!