vélemények, olvasnivalók, élménybeszámolók, látnivalók, fényképek

Umag a magasból

Az Isztriai-féliszigeten található Umag az egyik hazánkhoz legközelebb fekvő nyaralóhely, Horvátország nyugati részén. A hangulatos félszigeten fekvő kisvárost övező tengerpari szakaszokon kiváló szállodákat és strandokat találunk. A napsütütte tengerpart főleg a levegővől nyújt lenyűgöző látványt: CRAFT : SOL HOTELS UMAG - aerial draft video from Marko Butrakovic on Vimeo.

Otthon a világban

- részlet Tamási Áron trilógiájából -   - Azért vagyunk a világon, hogy valahol otthon legyünk benne - ismételtem el magamban. És éreztem, hogy a szívem megtelik nagy és általános meleggel, a lelkem megtelik a derűs idő nyugalmával, és a szemem megtelik a hajnal harmatával.     Lassan felálltam és azt mondtam:  
Vélemények, értékelések
4.2
15 értékelés alapján

Polynesia Üdülőtelep *** Umag

Budapest, XVI. kerület
3.5
Az apartmanokra már rá férne egy felújítás. Nem beszélve a tisztaságról, ott komoly fejlődésre lenne szükség.Az ágyak borzalmasan rossz minőségűek.Az étterem inkább egy nagy kantin ami nem bírja el azt az ember tömeget ami ott étkezik nap mint nap. Az étel minőség egy három csillagosnak bőven megfelel. Az elhelyezkedés szenzációs és minden igényt kielégít nagy családos családoknak. Mindenkinek tudom ajánlani a helyet.
Az utazom.com -mal teljes mértékbe meg vagyok elégedve,nagyon jó kommunikáció, kiesebb probléma a voucher rel kapcsolatban ,de azonnal orvosolták a gondomat. Köszönöm szépen a közre működést. Jövőre is önöket választom.

Polynesia Üdülőtelep *** Umag

Debrecen
5.0
Jövőre is itt nyaralunk!

Polynesia Üdülőtelep *** Umag

Budapest
4.2
Az üdülő kózpont nekünk nagyon tetszett, a környezet szép , rendezett, tiszta volt. Ami nem tetszett , hogy a tengerparton irdatlan mennyiségű tengeri moszat vagy valami ilyesmi volt, ami nagyon büdös volt. A tenger alja is ezzel az novennyel volt tele ami nagyon elrontja a fürdözést. De ez gondolom természeti adottság. Ettöl eltekintve tökéletes 4 napot töltöttünk és nagyon jól éreztük magunkat!

Hotel Savudrija *** Savudrija (Korábbi neve: Hotel Moj Mir)

Zalahaláp
4.0
Megvoltunk elégedve ajánljuk mindenkinek.

Hotel Sol Sipar **** Umag

Budapest, VI. kerület
3.7
Inkább 2, mint 3 csillagos szálloda. A recepció szépen felújított, a többi része 70-es évekbeli, öregecske, de azért kellemes. Gyerekeknek ideális, közvetlen tengerpart, továbbá a 3 szabadtéri medencéből a legmélyebb is felnőtteknek derékig ér. Amire figyelni kell: két fő részére foglalható kétágyas és franciaágyas szoba is, amik között némi árkülönbség van ugyan, de az nem derül ki, hogy ez az ágyak méretéből fakad. Nekünk mindkét féle szobánk volt, de két fő részére csak a kétágyasat érdemes foglalni. Ez rendes, 2x90 cm-es matracú, egymás melletti szimpla ágy, két oldalán éjjeliszekrénnyel és körbejárási lehetőséggel. Ellenben a franciaágy kb. 140 cm széles, teljesen a falra tolva, így a belül alvónak nehezebb kimászni. Ezek a szobák nagyon kicsik is, az erkélyen az asztalhoz csak egy szék van, így inkább kényelmes egyágyasnak tűnnek, semmint két főnek való szobának.

Depandance Jadran * Umag

Budapest, XVI. kerület
3.2
Megérkezésünkkor a hotel földszintjén kaptunk szobát, ami enyhén szólva lakhatatlan volt. A szoba nedves, a falak és a szekrény erősen dohosak voltak. Amikor szóvá tettük a recepción, nem csodálkoztak, és másnapra ígérték, hogy másik, emeleti szobát adnak. Ez az első éjszaka szörnyű volt... Másnap átköltözhettünk egy emeleti szobába, ami már vállalható volt, csak a szekrényt nem tudtuk használni. Az épület a 60-as években épült, azóta nem volt felújítva, állapota is ennek megfelelő, de a földszinti szobákat leszámítva rendben vannak.
Az étkezésre nem lehet panasz, svédasztalos reggeli, és büféasztalos vacsora volt, változatos, és finom.
Az épület gyakorlatilag a tengerpart és a strand közvetlen közelében van.
Az első éjszakát leszámítva jól éreztük magunkat.

Hotel Savudrija *** Savudrija (Korábbi neve: Hotel Moj Mir)

Budapest, XXIII. kerület
4.0
MInden rendben volt, de nem volt medence...

Hotel Savudrija *** Savudrija (Korábbi neve: Hotel Moj Mir)

Tatabánya
4.2
<szöveg nélkül>

Isztria Nyaralás: Depandance Hotel Belvedere ** Umag

Kaposvár
3.5
Az utazási iroda vaucherén nem szerepelt a szállodába való bejelentkezési pont, amely után 3 szállóban kellett érdeklődni. Kiderült, hogy ez egy Sipar nevű szállodában található. A Belvedere szállónál ez nincs kifüggesztve, jó volna az ilyen eseteket elkerülni máskor !
Hiányolom, hogy a szobában nem volt TV és WiFi, ahhoz képest amennyibe kerül. Az épület több mint 100 éves, magas emeletekkel, lift nélküli, kényelmetlen, szűk szobákkal.
Az étterem 4 szállodát szolgált ki, állandó zsúfoltsággal és sorba állással. Utószezonban előbbre hozhatnák a vacsora időpontját.
A szállodának nincs parkolója.

Pihenés Horvátországban: Hotel Melia Coral ***** Umag

Győr
4.9
Gyönyörű a szálloda, mindent köszönünk szépen.

Hotel Savudrija *** Savudrija (Korábbi neve: Hotel Moj Mir)

Esztergom
4.8
Családommal töltöttem el 5 napot a hotelben, gyönyörű a környék, a személyzet kedves és segítőkész. Jól éreztük magunkat.

Isztria Nyaralás: Depandance Hotel Belvedere ** Umag

Vecsés
4.3
Köszönjük szépen, jól éreztük magunkat.

Depandance Jadran * Umag

Felsőzsolca
4.3
Köszönjük a sok segítséget.

Nyaralás Horvátországban: Hotel Sol Garden Istra **** Umag Isztria

Bécs
4.7
Kedves Szervezők! A nászutunkat töltöttük Horvátországban, mely az Önök segítségével felejthetetlenre sikerült.
A szálloda nagyon szép, csodálatos a környezet, kedves, figyelmes a kiszolgálás, szóval igazán mindennel elégedettek voltunk!
Köszönjük szépen! Lilla és Péter

Depandance Jadran * Umag

Pécs
4.8
Jól éreztem magamat, a szoba tiszta a kiszolgálás tökéletes, mindenki kedves, akivel csak találkoztam.
Feliratkozás kategória értesítésreBezár

Iratkozz fel kategória értesítő listánkra és értesülj az általad választott kategória legújabb indulásairól, akcióiról!

Segíthetünk?Bezár
Kérjen ajánlatot!
Megkeressük Önnek a legjobb árat.
Kollégáink segítenek munkaidőben.
+36 1 5013490
Küldjön magának emlékeztetőt
e-mailben!