vélemények, olvasnivalók, élménybeszámolók, látnivalók, fényképek

Békebeli hangulat Boszniában - Trebinje

Trebinje egy kellemes hangulatú település, Bosznia-Hercegovina egyik nevezetes városkája, csupán 28 kilométerre Dubrovnik városától. A félig szerb, félig bosnyák lakosságú város a Trebisnjica folyó partján fekszik. Belvárosa néhol középkori, néhol monarchia-beli hangulatot áraszt, az emblematikus kávézókkal a tereken. A török időkre több mecset és minaret is emlékeztet, az árnyas ciprusok alatt mi is leülhetünk hűsölni kicsit. A kellemes feketézőhelyek mennyisége elképesztő: a város összes lakója helyet foglalhat valamelyik teraszon.
Vélemények, értékelések
4.9
2 értékelés alapján
A szív alakú ország: Bosznia-Hercegovina

A szív alakú ország: Bosznia-Hercegovina

Nyúl
5.0
Elsősorban szeretnénk megköszönni Szántó Mária idegenvezető odaadó munkáját! Mindenre kiterjedő ismereteivel, Bosznia magyar költészeti, festészeti és emberi vonatkozásaival pedig rengeteg plusz információra és összefüggésre tehettünk szert. Másrészt köszönjük a sofőrök balesetmentes és készséges közreműködését, a szervezésnek pedig a tartalmas programokkal teli napokat. Minden rendben volt.
A szív alakú ország: Bosznia-Hercegovina

A szív alakú ország: Bosznia-Hercegovina

Ócsa
4.8
Külön köszönet Szántó Máriának a csodálatos túravezetésért, és Anitának is, aki mindig rendelkezésre állt, ha valamit kérdeztünk! Szívesen utazom velük máskor is!
Feliratkozás kategória értesítésreBezár

Iratkozz fel kategória értesítő listánkra és értesülj az általad választott kategória legújabb indulásairól, akcióiról!

Segíthetünk?Bezár
Kérjen ajánlatot!
Megkeressük Önnek a legjobb árat.
Kollégáink segítenek munkaidőben.
+36 1 5013490
Küldjön magának emlékeztetőt
e-mailben!