vélemények, olvasnivalók, élménybeszámolók, látnivalók, fényképek

Vélemények, értékelések
4.7
4 értékelés alapján

Lengyel történelmi és hanza városok

Budapest, V. kerület
5.0
Kiemelendő az idegenvezető történelemmel kapcsolatos tudása, a buszvezetők utasokkal szembeni figyelmessége, továbbá a helyi idegenvezetők odaadása.
Köszönjük!

Lengyel történelmi és hanza városok

Budapest, XVIII. kerület
4.4
Az utat nagyon élveztük, jó volt Az idegenvezető szuper, a sofőrök is jók voltak.
A szállások egy kivételével jók voltak.A Varsó melletti szállás, ami egy fura épület-
komplexumban volt, az röviden rossz.
Hosszabban: valamilyen autópálya mellett állt, ami egész éjjel hangos volt. A szoba
hangulatosnak indult, bár a fal az egyeik oldalon ujjnyira ketté repedt, az ágy rugói kiálltak, nyikorgott, alig lehetett rajta aludni. A pincér az étteremben nem volt valami udvarias. Sört kértünk, amit csak a vacsora után volt hajlandó kihozni (bár a szomszéd asztalt kiszolgálta, akik nem velünk voltak).
Ezen kívül a Vöröskő várát kihagytam volna, mert az a program az út végét lehúzta:
az egy szem ember, aki a várban volt, minden ajtót kulccsal nyitott előttünk, zárt utánunk. Nyomasztó, levegőtlen volt, nem beszélve az idegenvezető kezébe nyomott, előre leírt szövegről, mert hogy csak azt olvashatta fel. Mindezt 10 euróért.
Ezeket leszámítva, élveztük az utat, bár egy kicsit több szabad idővel mégjobban érezzük magunkat, és nem annyira feszített a tempó. Persze tudom, hogy mi választottuk a programokkal együtt az utat, de az előre nem látható, hogy ez milyen sok, és milyen kevés idő marad egyénileg.
Köszönjük az utat, ha találunk nekünk megfelelő programot ajánlataikban, szívesen választjuk újra a Önöket.

Lengyel történelmi és hanza városok

Maglód
5.0
Nagyon szép élményekkel gazdagodtunk. Imádtuk Bernadettet és a sofőrök is segítőkészek, barátságosak voltak. Jövünk megint Önökkel Bulgáriába.

Lengyel történelmi és hanza városok

Budapest, XIX. kerület
4.2
Az ilyen utaknak az előnyében van a hátránya is. A feszített tempó, hogy rövid idő alatt sokat lássunk. Aki már járt hasonló buszos úton tudja, hogy ez várható. Én édesanyámmal voltam és akár a "nagyon jó" utazási értékelést is megérdemelné ez az út. Az a pár apróság, ami nem tetszett túl mutat az utazási irodán. Poznan-ban a Novotel hotelben addig nem szolgáltak ki bennünket, amíg nem rendeltünk italt. Ezzel még nem lenne probléma, de a rendelés előtt nem kaptunk itallapot. Így csak fizetéskor szembesültünk az árakkal. Wroclav-ban a ****-os szállodában is tettek ki vizet a vacsorához, de itt nem.
Nagyon jó, hogy van Önöknél ez az út, mert rengeteg szép helyet lehet látni Lengyelországból. Szerintem minden utas sok élménnyel lett gazdagabb még ha nem is vallja be.
Feliratkozás kategória értesítésreBezár

Iratkozz fel kategória értesítő listánkra és értesülj az általad választott kategória legújabb indulásairól, akcióiról!

Segíthetünk?Bezár
Kérjen ajánlatot!
Megkeressük Önnek a legjobb árat.
Kollégáink segítenek munkaidőben.
+36 1 5013490
Küldjön magának emlékeztetőt
e-mailben!