vélemények, olvasnivalók, élménybeszámolók, látnivalók, fényképek

Vélemények, értékelések
4.6
20 értékelés alapján
Toszkána és Cinque Terre

Toszkána és Cinque Terre

Marcali
5.0
Nagyon jól érzetük magunkat. Kitűnő szervezés, rugalmas lebonyolítás.

Toszkána ínyenceknek

Budapest, XVIII. kerület
4.6
Az idegenvezetőnk - Varga Edina kitűnő volt ! Rendkívül felkészült, nagy tudású, mindenre odafigyelő, nagyon kedves személyiség. A 2. szállásunk : Chianciano Terme - Hotel Boston nem volt igazán olyan, ahogy vártuk. Kopott, pecsétes szőnyegek a folyosón, a szobában a függöny is lehetett volna tisztább. Az 1. szállodánk nagyszerű volt, és jó helyen is - mindenkinek csak ajánlani tudom! Ez a Montecatini Terme-ben levő Hotel Brennero e Varsavia. A vacsorákhoz a minden esti paradicsomos tészta előétel helyett jobb lett volna vmi saláta, savanyúság, szósz vagy ilyesmi. Ezektől eltekintve remek volt az utazás. Ja, és a buszvezetők is nagyon ügyesek és udvariasak voltak!

Toszkána ínyenceknek

Budapest, XVIII. kerület
4.6
Nagyon jól sikerült kirándulás volt. Az idegenvezető felkészültségét, kedvességét kiemelném. A szálloda kicsit jobb lehetett volna(kissé kopott, hideg szoba) , de összességében jól éreztem magam.
Üdvözlettel:Marika
Toszkána és Cinque Terre

Toszkána és Cinque Terre

Budapest
5.0
Nagyon meg voltunk elégedve úgy a szervezéssel, mint az idegenvezetéssel és a csodálatos látvánnyal. Elbűvölő élményben volt részünk! A reggeli kínálata időnként hiányos volt, de a vacsora ezzel szemben bőséges és ízletes. Mindenkinek ajánljuk ezt az utat!
Firenze, a reneszánsz bölcsője

Firenze a reneszánsz bölcsője

1112 Budapest, Tóberek u. 4.
4.4
Másodszor utazunk a Vác-i TdM Travel Tours Kft-vel, mindkét esetben az Utazom.com Utazási Iroda közreműködésével. Tavaly Ausztria-Svájc körút volt a program, idén tavasszal Firenzét és környékét látogattuk meg. Profi előkészítés és lebonyolítás után csak dicséret illeti mindkét céget.

Ki kell emelni, hogy az idegenvezetők felkészültsége, humora és teherbírása átlagon felüli, az autóbuszok kifogástalanok, a gépkocsivezetők udvariasok, türelmesen és biztonságosan vezetők, nagy helyismerettel rendelkezők.

Továbbiakban is igénybe vesszük szolgáltatásaikat!! Köszönjük!!

Toszkána és Cinque Terre

Toszkána és Cinque Terre

Diósd
4.2
A szervezés, programok jók voltak. Sajnos a programok közötti pihenő idő nagy részét a mosdó megkeresése és ott sorban állása töltötte ki. Kár, hogy ezt a buszon nem lehetett elintézni! Kicsit kényelmesebb lett volna az út úgy. Az idegenvezető jól felkészült volt, készségesen segített, kézben tartotta a csoportot. élvezetes volt vele a kirándulás.
Köszönettel: Móni
Toszkána és Cinque Terre

Toszkána és Cinque Terre

Budapest, XIV. kerület
4.6
Amit bele lehetett sűríteni egy ilyen utazásba látnivalókból az meg volt. Csodálatos helyeken jártunk, még a Cinque Terre-i hajóút is sikerült, nem volt szél. Ajánlom mindenkinek ezt az utat, korán kelős, késői szállásra érkezős, de megérte.Amit kihagynék, az a vacsora. Este már nem mehettünk sehová, mert 20-órakor vacsora volt. A minőségről már nem is beszélek! Kevés volt, ami a kisebbik baj, de nagyon felejthető is. Az idegenvezetőnk, Edina felkészült, végtelenül türelmes és sok információval tett gazdagabbá minket. Ezúton is köszönöm Neki.
Toszkána és Cinque Terre

Toszkána és Cinque Terre

Budapest, VII. kerület
4.8
A facebookos oldalon írtam, hogy milyen fantasztikus volt minden, most újra nem térek ki minden egyes pozitívumra. Ha tanácsot akarok mondani, egy jut eszembe: a túravezetők VOX-ba beszélnek, és a mikrofont a kezükben tartják. Ennek az a következménye, hogy mivel nem tudják stabil távolságban tartani (ez nem az ő hibájuk, én sem tudnám), ezért időnként nem hallom, amit mondanak, máskor meg annyira hangos egy pillanatra, hogy majd beszakad a dobhártyám. Megoldható lenne, ha fejre szerelhető mikrofont biztosítanának nekik. De azért ezt sem gondolom túl nagy problémának, ha pontosan ugyanígy folytatják, véleményem szerint rengeteg embert nagyon boldoggá fognak tenni, ahogy engem is és a barátnőmet is sikerült.

Köszönjük szépen a lehetőséget, és csak így tovább!
Firenze, a reneszánsz bölcsője

Firenze a reneszánsz bölcsője

Budapest, XII. kerület
4.0
- Véleményem szerint fontos lenne kb. 1-2 órányi pontossággal beosztani a programot, az órát is beírni a programismertetőbe, és azután tartani a sorrendet. Az utazó a napirend pontos ismerete nélkül nem tudja előre felmérni, hogy délután még mennyi energiája lesz ; mit hagyjon ki esetleg, menjen-e további helyszínekre, vagy valamit hagyjon ki, és közben pihenjen egy kávéházban. Jó lett volna többször leülni a program során, amihez - ha lett volna ilyen lehetőség :) - még egy nap nyilván szükséges lett volna (csak az adott mennyiségű programhoz).
- Nem az a baj, hogy sok volt a sorban állás - ezt el kellett fogadni - , hanem hogy kevés volt a bent töltött idő, kevés idő jutott magukra a látnivalókra. Persze, futó benyomásnak az érzékelhető sietség mellett is megfelelt, és egy rövid városnéző utazásnak nemigen lehet egyéb célja.
- A szálláson egyéni pech, hogy a kádban eldugult a lefolyó, és az esti zuhany még reggelre sem folyt le. 438-as szoba. Az amúgy patinás szálló (Grand Hotel & La Pace Spa Montecatini Terme) lepusztultságában is érződött némi méltóság, egyes részei pedig kifejezetten elegánsak voltak.
- Az étkezések ár-érték arányosak voltak.
- Mindkét idegenvezető rokonszenves és jól felkészült volt.
- A sofőrök is jól dolgoztak, a buszozás és a megállások száma megfelelő volt.
- Montecatini terme maga is egy kellemes város, csak nem volt lehetőség nappal szemügyre venni. Este is szép volt.
- Összességében örülök, hogy részt vettem ezen a kiránduláson.

Firenze, a reneszánsz bölcsője

Firenze a reneszánsz bölcsője

Herend
4.4
Az idegenvezető felkészült és rugalmas volt! A sofőrök rutinosak és kedvesek.
Rengeteg élménnyel és kilométerekkel a lábunkban érkeztünk haza!
A szállás színvonala hagy némi kivetnivalót, de erről nem a szervezők tehetnek.
Toszkána és Cinque Terre

Toszkána és Cinque Terre

Esztergom
5.0
Nagyon jól éreztük magunkat.
Firenze, a reneszánsz bölcsője

Firenze a reneszánsz bölcsője

Budapest, IX. kerület
4.4
- Az utazás jól telt, a társaság kellemes volt. A buszon kicsit szűkösen fértem el, de ilyen az élet hosszú lábakkal. :D
- A szállás (Hotel Piccadilly) a mi igényünknek teljes mértékben megfelelt. Annyi időre, amennyit a szálláson töltöttünk bőven elég volt.
- Az étkezéssel nekünk semmi bajunk nem volt. Csak reggelit kértünk, a vacsorákat a közeli boltból (Conad) oldottuk meg. Reggelinél volt müzli, joghurt, gyümölcs, gyümölcslé, kávé, felvágott, sajt, kenyér, sütemény...
- A program összességében tetszett, pár apró módosítást csináltunk volna. A hangsúly leginkább a múzeumokon és templomokon volt, mi kicsit sajnáltunk, hogy nem jutott idő pl parkokra, esrtleg a Boboli kertre. De ennyi napba ennyi fér bele. :)
Osszefoglalva, mindenkinek tudom ajánlani, kár lenne kihagyni ezt a programot.
Firenze, a reneszánsz bölcsője

Firenze a reneszánsz bölcsője

Schwechat
4.6
Nagyon jól éreztem magam,egy álmom teljesült,hogy végre láthattam Firenzét.Minden rendben volt ,a turavezetők nagyon barátságosak voltak ,sok érdekes és értékes információt kaptunk tölük.A szállás szép ,tiszta ,a vacsora is jó volt,talán egy dolgot tudnák még a vacsorához hozzá füzni,nekem túl sok volt a három fogás ,nem szoktam sokat enni.Amit vártam az utazástól ,az teljesült. Köszönöm.
Firenze, a reneszánsz bölcsője

Firenze a reneszánsz bölcsője

Kecskemét
5.0
Nagyon jól éreztük magunkat, sok szépet és értékeset láttunk. Köszönjük a szervezőknek a körültekintő munkájukat, kedvességüket!

Mindkét idegenvezető munkája tökéletes volt, köszönjük! Szép volt!
Firenze, a reneszánsz bölcsője

Firenze a reneszánsz bölcsője

Nagyatád
4.8
Nagyon jól éreztük magunkat, jó szervezés, jó túravezetés volt. Köszönjük!
Toszkána és Cinque Terre

Toszkána és Cinque Terre

Budapest
4.2
Nagyon tartalmas program, mely minden városban a lényegre fókuszál. Az idegenvezető 100%-ban felkészült volt, nem csak a sablonos információkat mondta el, hanem minden izgalmas részletbe bevezetett minket. A borkóstoló egy helyi gazdaságnál és a Cinque Terre hajókirándulás kihagyhatatlan elemei a körútnak! A szállással és ellátással nem igazán voltunk megelégedve, de még pont elfogadható volt és nem is igazán számított, hiszen a látnivalók miatt mentünk. :)
Toszkána és Cinque Terre

Toszkána és Cinque Terre

Szeged
4.6
Nagyon jól megszervezett út volt! Az idegenvezető kedves jól felkészült és rugalmas volt.Végre nem lóhalálában kellett várost látogatnunk!Mindenkinek ajánlom!
Toszkána és Cinque Terre

Toszkána és Cinque Terre

Vasvár
5.0
Csodálatos napokat töltöttünk az Önök segítségével Toszkánába. Nagyon jók voltak a programok, jó színvonalú a hotel, közel a belvároshoz. Vara Edina az idegenvezetőnk a szakma csúcsát képviseli. Maximálisan felkészült, figyelmes, nyugodt, összeszedett. A sofőrök is dícséretet érdemelnek, igazi profik.
Toszkána és Cinque Terre

Toszkána és Cinque Terre

Budapest, IX. kerület
4.8
Párommal mentünk a Toszkána és Cinque Terre utazásra és nem bántuk meg. Nagyon szép helyeken jártunk. Idegenvezetőnk (L. Zsuzsanna) nagyon kedves, felkészült és segítőkész volt (5*). A sofőröket is csak dicsérni tudjuk, ők is nagyon segítőkészek voltak és nagyon jól végezték a munkájukat. A szállás tekintetében sem volt problémánk, egy egyszerű, de tiszta és barátságos hotelben voltunk és ár-érték arányban megérte. A reggeli egyszerű kontinentális reggeli volt, nekünk nem volt ezzel sem gondunk- annak ellenére hogy nem volt nagy a választék- jól laktunk. :) Mi választottunk vacsorát is, ami szintén a reggelihez hasonlóan nem volt kiemelkedő és túl bőséges, de nem volt rossz. Összességében mi elégedettek vagyunk (az étkezés kivételével minden 5* ). Az étkezés se riasszon el senkit ettől az utazástól, mert bár sokan panaszkodtak rá annyira nem volt rossz az sem (és amúgy is: rengeteg olyan helyre ment el a csoport ahol nagyon finomakat lehet enni és inni szabadidőben ;) :) ) Visszamennénk bármikor. :):)
Firenze, a reneszánsz bölcsője

Firenze a reneszánsz bölcsője

Budapest, X. kerület
4.4
A vacsora nagyon finom volt. A reggeli egyhangú, minden reggel zöldség és tojás nélkül mindig ugyanaz.A helyi idegenvezetők jók voltak, de hiányérzetem volt mert a Dómot belül nem láttam.
Feliratkozás kategória értesítésreBezár

Iratkozz fel kategória értesítő listánkra és értesülj az általad választott kategória legújabb indulásairól, akcióiról!

Segíthetünk?Bezár
Kérjen ajánlatot!
Megkeressük Önnek a legjobb árat.
Kollégáink segítenek munkaidőben.
+36 1 5013490
Küldjön magának emlékeztetőt
e-mailben!