Szűrők
pl. Ciprus, Bécs, Balaton stb...
Indulás ideje:
Naptár
találat

Tanzánia eltörölte a 14 napos karantén kötelezettséget, valamint negatív PCR teszt bemutatása sem szükséges a beutazáshoz.

Érkezéskor a repülőtéren testhőmérséklet ellenőrzést végeznek, és amennyiben tünetek mutatkoznak, egy teszt elvégzésére, pozitív eredmény esetén pedig 14 napos izoláció betartására kötelezett az utazó.

Utazásainkhoz önrészmentes útlemondási- és utasbiztosítást kínálunk!

Honlapunkon számos ajánlat közül válogathatsz, de ha más szállodát, hosszabb-rövidebb utazást keresel, de akár kész útitervedet segítsünk megvalósítani, írj nekünk: ajanlatkeres@utazom.com

Zanzibár elsőszámú jövedelemforrása a turizmus, ezért a helyi hatóságok mindent megtesznek a turisták biztonsága érdekében. Az oda érkezőktől mindössze annyit kérnek, hogy tartsák a biztonságos távolságot, viseljenek maszkot a közösségi tereken és kövessék a higiéniai előírásokat.
Érkezéskor a repülőtéren testhőmérséklet ellenőrzést végeznek, és amennyiben tünetek mutatkoznak, egy teszt elvégzését, pozitív eredmény esetén pedig 14 napos izoláció betartását írják elő a hatóságok.
A szigeten a szállodák maximum 65%-os telítettséggel működhetnek, a szállodákban folyamatosan a fertőtlenítés. A hotelszobák elfoglalása az előző vendég után csak meghatározott idő elteltével lehetséges, így is biztosítva a megfelelő higiéniát. Kézfertőtlenítők mindenhol rendelkezésre állnak.

Zanzibárra a világ legbiztonságosabb légitársaságaival lehetséges az utazás: Emirates Airlines, Qatar Airways, Turkish Airlines vagy a KLM légitársaság. Hollandián keresztül történő utazás esetén 72 óránál nem régebbi negatív PCR teszt, továbbá 4 óránál nem régebbi negatív antigén teszt bemutatása szükséges a járatokra történő beszálláshoz. Dubaji átszállás esetén az Emirates Airlines 72 óránál nem régebbi negatív PCR teszt bemutatása mellett engedélyezi a beszállást járataira. Törökországba légi úton, a Turkish Airlines járataival, belépni kívánó, 6 éves, vagy annál idősebb utasok 72 óránál nem régebbi negatív SARS-COV-2 PCR tesztet kötelesek bemutatni. A Qatar Airways március 2-től 96 órás negatív PCR tesztet ír elő hazaúton a gépre szálláshoz, amelyet kizárólag a megadott laboratóriumokban/kórházakban lehet elvégeztetni.

A Zanzibárra közlekedő nemzetközi járatok minden egyes repülés előtt alapos takarításon és fertőtlenítésen esnek át, a kabinok légterét HEPA szűrővel folyamatosan tisztítják. A repülőgépen arcmaszk viselése kötelező, étkezést, ivást kivéve. 

Valamennyi beutazónak teljes tartózkodásának időtartamára érvényes utasbiztosítással kell rendelkeznie. A vízumot online, már az utazás előtt érdemes beszerezni.
Utazásainkhoz önrészmentes útlemondási- és utasbiztosítást kínálunk!

Honlapunkon számos ajánlat közül válogathatsz, de ha más szállodát, hosszabb-rövidebb utazást keresel, de akár kész útitervedet segítsünk megvalósítani, írj nekünk: ajanlatkeres@utazom.com

Részletes találati lista
Nem találja amit keres?
Kérjen ajánlatot!
Feliratkozás kategória értesítésreBezár

Iratkozz fel kategória értesítő listánkra és értesülj az általad választott kategória legújabb indulásairól, akcióiról!

Segíthetünk?Bezár
Kérjen ajánlatot!
Megkeressük Önnek a legjobb árat.
Kollégáink segítenek munkaidőben.
+36 1 5013490
Küldjön magának emlékeztetőt
e-mailben!