vélemények, olvasnivalók, élménybeszámolók, látnivalók, fényképek

Vélemények, értékelések
4.0
7 értékelés alapján

Hotel Don Juan *** Mallorca, Magaluf

Budapest, VIII. kerület
4.6
Kellemes egy hetet töltöttünk itt. A személyzet nagyon kedves, csak ajánlani tudom.

Hotel Flamboyan Caribe **** Mallorca, Magaluf

Budapest, XIX. kerület
3.9
A szálloda 4 csillagos,bár leginkább 3-nak felel meg.A személyzet szolgálatkész, igyekszik mindenben segíteni.Sajnos a tengerhez vezető töménytelen magas lépcsőről nem olvastam sehol, igy végig szenvedhettem annak örömeit naponta többször is.Nem szólt a fáma az egész éjjel utcán randalírozó állatként üvöltöző, többnyire angol tipusú
állampolgárokról,amitől a zárt ajtó és a kiválóan müködő klima mentett meg bennünket,bár szívesebben aludtam volna nyitott ablak mellett és szívtam volna magamba a tenger illatát.Természetesen csekély 20 euró térítés ellenében éjszakánként lehetőségünk lett volna tengerre néző szobába költözni (esetleg),ami nem csekély extra költség az amúgy sem olcsó ár mellett egy kis estéli nyugalom elérése érdekében!A dohányosok itt is remekelnek,minek folytán a homok csikkekkel van tele,annak ellenére, hogy reggelenként néhány fiatalember apró hálócskákkal próbálgatják kihalászni a szemetet a homoktengerből.
Természetesen a fenti élmények az mi tapasztalataink.Minden bizonnyal ha fiatal és bulizós tipusok volnánk, igen jól éreztük volna magunkat mindennek ellenére.Legközelebb jobban odafigyelünk a választásnál, addig is átadjuk tapasztalatainkat azoknak,akik e hotel választása felé kacsintgatnak.
Jó lenne, ha a fentiekről nem csak az értékelések utólagos olvasásából és saját tapasztalatainkból szereztünk volna tudomást, hanem az utazási iroda ajánlásában is szerepelt volna ,hogy ha valaki nyugalomra vágyik a pénzéért, keressen más helyet!

Hotel Flamboyan Caribe **** Mallorca, Magaluf

Hegykő
3.6
Nagyon tetszett minden a tisztasag az ételek, a tengerpart. Egyetlen negatîvuma volt a nyaralásunknak, az hogy a szálloda a bulinegyed központjában van és lehetetlen éjszaka aludni.Kis gyerekeseknek egyáltalán nem ajánlanám ezt a szállodát. Aki aludni akar éjjel másik szállodát válasszon!

Hotel Flamboyan Caribe **** Mallorca, Magaluf

Budapest, III. kerület
4.6
A szálloda gyönyörű helyen van, a szobánk a tengerre nézett teljesen renden volt (az egyik ágy túl puha volt) Az all inclusive ellátás kifogástalan rengeteg étel,ital a személyzet nagyon kedves. Akinek az utca felé volt a szobája nem tudott aludi a zajtól mert megy a buli hajnalig.
Paty zona a környék ilyet Bp. en nem látsz! Mi nagyon jól éreztük magunkat,én ajánlom!

Hotel Flamboyan Caribe **** Mallorca, Magaluf

Szeged
3.5
A fürdőszoba ablakon és az erkély ajtón is el volt romolva a zár. Még aznap szóltunk és az ablakot megcsinálták, az ajtót nem, kb derékmagasságú korlát volt az erkélyek között szóval gond nélkül átugorhatott volna bárki. A tenger minden délután koszos volt....hogy pozitívat is írjak, az all inclusive étkezések nagyon jók voltak, a bárban kb 15 féle tömény amit szabadon fogyaszthattunk. A szálloda elhelyezkedése is jó. Ár / érték arányban nem jó, egy éve fele ennyiért hasonló színvonalú szolgáltatások voltak.
Ezek ellenére nem éreztük rosszul magunkat, de nem ajánlanám.

Hotel Flamboyan Caribe **** Mallorca, Magaluf

Tiszagyulaháza
3.6
Egy kicsit csalódottak voltunk amikor beléptünk a szobába ,egyáltalán nem felel meg 4* nak max 2 nek.Az ételek nagyon finomak voltak, és a személyzet is maximálisan segítőkész volt.A szobától eltekintve nagyon jól éreztük magunkat.A szálloda egy bulinegyed kellős középén van minden nap reggelig megy a parti kisgyerekeseknek nem ajánlom.

Hotel Flamboyan Caribe **** Mallorca, Magaluf

Budapest, VII. kerület
4.1
Fiataloknak való szálloda, az utcán hajnalig buli van...
Feliratkozás kategória értesítésreBezár

Iratkozz fel kategória értesítő listánkra és értesülj az általad választott kategória legújabb indulásairól, akcióiról!

Segíthetünk?Bezár
Kérjen ajánlatot!
Megkeressük Önnek a legjobb árat.
Kollégáink segítenek munkaidőben.
+36 1 5013490
Küldjön magának emlékeztetőt
e-mailben!