vélemények, olvasnivalók, élménybeszámolók, látnivalók, fényképek

Vélemények, értékelések
4.7
20 értékelés alapján

Izraeli körutazás szilveszterkor

4.8
<szöveg nélkül>

Három tenger partjai közt, nagy körutazás Izraelben

Budapest, II. kerület
4.8
<szöveg nélkül>

IZRAEL - Ezt látnia kell!

Budapest
4.0
Nagyon jól megszervezett utazás volt, rengeteg programmal, nagyszerű, csupa szív és lélek helyi idegenvezetővel, Mirivel és egy csodás, mindenhol parkolni képes, nyugodt és türelmes sofőrrel. A szállások hagytak maguk után kivetnivalót, nem voltak túl igényesek a kategóriához képest, de tiszták voltak.

IZRAEL - Ezt látnia kell!

Nyiregyhaza
5.0
A zarándok úton férjemmel vettünk részt. Nagyon kedves, előzékeny és bőséges témabeli ismerettel rendelkező idegenvezetőt ismertünk meg a Miri személyében. Még egyszer köszönjük szépen odaadó munkáját. A szervezéssel is meg voltunk elégedve, ha bármilyen gondunk adódott az utazás során azt az utazási iroda képviselője azonnal tudta kezelni, köszönet neki is! Ha hiányosságot említhetnék, akkor az lenne, hogy Tel Avivot egyáltalán nem láttuk. Máskor is szívesen fogunk utazni az utazom.com-mal.

IZRAEL - Ezt látnia kell!

Budapest, III. kerület
4.6
<szöveg nélkül>

IZRAEL - Ezt látnia kell!

Budapest, XVI. kerület
5.0
Köszönöm az előző utazásokon részt vevő ismeretlenek véleményét, mert ők segítettek dönteni abban, hogy ezt az utazási irodát válasszam. Nem csalódtam. Csodálatos izraeli úton vettünk részt a férjemmel október 24-től október 30-ig, akinek meglepetésként szántam az utat a nyugdíjba vonulásom alkalmából (Meg is lepődött rendesen, amikor már mindent lelevelezve bementem vele az irodába lekötni az utat). Életében most először vett részt csoportos utazásban. Erre az útra az utazási iroda utazás szervezője, Dózsa Tamás is elkísért, az Izraelben született magyar-zsidó származású idegenvezetőnk Mirjam pedig több volt, mint idegenvezető: pótanyánk, tanárunk, tyúkanyónk, aki óvott, terelt, tanított, mindenben segített, vigyázott ránk. A szívét-lelkét beleadta, hogy azok is maradandó élményhez jussanak, akiknek kevés információjuk volt erről a különleges országról, a zsidó nép múltjáról, jelenéről, és hogy jól és kényelmesen érezzük magunkat az igencsak intenzív programok során. A Magyarországról velünk utazó kísérőnk, Tamás is minden dicséretet megérdemel. Mirjam vezette a sort, Tamás volt a "hátvéd". Ketten együtt kimondottan családias hangulatot varázsoltak az 50 főből álló, igen csak eklektikus csoportban, pedig 50 embert nem könnyű csoporttá szervezni. 1-2 nap közös élmény után mégis sikerült. Működött. Kialakultak ismeretségek, barátságok, a csoportkohézió. Együtt tudtunk működni, összetartottunk. Időben érkeztünk, senkire sem kellett várni. Jó csapat voltunk. Ezt az utazási irodát bátran merem mindenkinek ajánlani, mert abszolút korrekt minden vonatkozásban. Több is annál, mert személyesen törődik a résztvevők igényeivel.
S hogy az élmények még teljesebbek legyenek, szeretetre méltó barátokra is szert tettünk, akiknek kedvessége és humora még emlékezetesebbé tette az utazásunkat. Ez olyan őszinte egymásra ismerés volt, hogy nem fog elmúlni a közös utazás friss emlékével, mert annál többet jelentett. Köszönöm Utazom. com, és utazunk mi még együtt!!!

IZRAEL - Ezt látnia kell!

Budapest
5.0
Életreszóló élmény! Csodálatos helyeken rendkívül jól szervezett út, felejthetetlen idegenvezetés! Miri és Tamás! Köszönjük! Salom

IZRAEL - Ezt látnia kell!

Budapest, XIV. kerület
5.0
Nagyon jól szervezett utazás volt, az idegenvezetőnkről csak felsőfokban lehet beszélni, nagyon felkészült, széles körű ismeretekkel rendelkezik,
a felmerült kérdésekre rögtön válaszolt, jól összefogta a nagy számú csoportot ami nem kis feladat. Mindig közvetlen, mindenben segítőkész,
ha a csoport elpilledt valamivel fel tudta rázni a társaságot, történetek, helyi szokások ismertetése, éneklés, fontosabb zsidó szavak tanítása.
A program jól összeállított, a fontos bibliai helyeken kívül Izrael jelenével is megismerkedhettünk.
Az utazási iroda szlogenje nagyon találó, EZT TÉNYLEG LÁTNI KELL, LEGALÁBB EGYSZER! Köszönet az élményekért, lesz mire emlékezni, miről
mesélni.

IZRAEL - Ezt látnia kell!

Budapest, XVI. kerület
5.0
Tegnap jöttünk haza és máris indulnánk vissza... Tökéletesen szervezett és kivitelezett utazás volt. Már kint - a programok alatt és után - is nagy hálával emlegettük Tamást (utazás-szervező) és Mirit (helyi idegenvezető). Tudást, ismeretet és szeretetet, ezeket kaptuk. Hat napot töltöttünk kint és ezalatt a rövid idő alatt nagyon átfogó és mély utazást tettünk a Szentföldön és önmagunkban is.
És persze tudom, hogy a csoport összetételét nem lehet mesterségesen irányítani, de Tamás és Miri mellett hálás vagyok még a 49 utastársamnak, akik nélkül nem lett volna ilyen csodálatos ez a pár nap!

IZRAEL - Ezt látnia kell!

Sarasota, Florida, USA
4.6
Túra vezető, Miri, nagyszerű volt, remekül ismeri az országot és nagyon érdekessé tette az utat. A busz vezető is nagyon jó volt.
A szállodák és az koszt közepes volt, de mivel csak aludni mentünk oda, és nagyon fáradtan, így minsen megfelelt.

IZRAEL - Ezt látnia kell!

Budapest, IV. kerület
4.6
Az egész utazás jol szervezett volt a sürü program enélkül nem is lett volna teljesíthető. Miri mindenhová elvitt bennünket ami a tervben szerepelt. A busz kiváló állapotú a sofőr jó vezető volt!
A jeruzsálemi szállás színvonala elmaradt az egész utazásra jellemző profizmustól.

IZRAEL - Ezt látnia kell!

Tököl
4.8
Csodálatos út volt. Az idegenveztőnk, Zsuzsa szakmája mestere! A mai Izraelt is megismertük a túra során és a gazdag történelméből is a legszebbeket. A túra szervezett és jól felépített programot tartalmazott. Mindenkinek szívből ajánlom.

IZRAEL - Ezt látnia kell!

Budapest, XII. kerület
4.6
Nagyon szépen köszönöm ezt a csodálatos utat! Külön köszönet a nagyszerű telepített idegenvezetőnknek, Bodrogi Zsuzsának. Millió hála és köszönet!

IZRAEL - Ezt látnia kell!

Veszprém-Kádárta
4.8
Tisztelt Iroda, Tisztelt Szervező!

Köszönjük Önöknek a szervezést és kifejezetten köszönjük a túravezetőnknek, Bodrogi Zsuzsának, a felkészült, minden részletre odafigyelő, fáradhatatlan és lelkes munkáját. Nagyon jól éreztük magunkat.

Üdvözlettel:
Papp Imréné
Papp Imre

IZRAEL - Ezt látnia kell!

Svedorszag, Magyarorszag
4.8
Jol szervezett utazas volt, a 6 napba ennel több program mar igazan nem fert volna bele. Sok szepet es erdekeset lattunk, finomakat ettunk. Betekintest kaptunk a kulönbözö vallasi kulturak emlekeibe es tradicioiba. Miri az idegenvezetö szivet- lelket beletette az utazasba, ezaltal sokat hozzatett az utazas elmenyehez. Az utitarsak is emeltek az utazas szinvonalat, köszönjuk a Puspök Urnak es Izinek a lelki rahangolodasban nyujtott segitseguket.

Három tenger partjai közt, nagy körutazás Izraelben

Törökszentmiklós
4.8
Minden OK!Szuper MIRI idegenvezető!Gratula!,!

Három tenger partjai közt, nagy körutazás Izraelben

Szekelyudvarhely
4.8
Miri Spitzer turavezeto a legertekesebb gyemant volt az ut soran. Koszonom

Három tenger partjai közt, nagy körutazás Izraelben

Szombathely
4.8
Miri kiváló idegenvezetése és történetei nagyon felértékelte a látottakat. Sokat megtudtunk a kultúráról és történelemről egyaránt! Köszönöm!

Szilveszter Izraelben

Budapest, XVIII. kerület
5.0
Kivaló szervezés, kitűnő idegenvezetők.

IZRAEL - Ezt látnia kell!

Érd
3.2
Nagyon kedves volt az izraeli idegenvezető, de annyira törte a magyart, hogy sokszor alig lehetett érteni.
A csoportkísérő nem állt a helyzet magaslatán, nem lehetett megállapítani, mi az ő funkciója.
Feliratkozás kategória értesítésreBezár

Iratkozz fel kategória értesítő listánkra és értesülj az általad választott kategória legújabb indulásairól, akcióiról!

Segíthetünk?Bezár
Kérjen ajánlatot!
Megkeressük Önnek a legjobb árat.
Kollégáink segítenek munkaidőben.
+36 1 5013490
Küldjön magának emlékeztetőt
e-mailben!