vélemények, olvasnivalók, élménybeszámolók, látnivalók, fényképek

Vélemények, értékelések
4.6
20 értékelés alapján

IZRAEL - Ezt látnia kell!

Sarasota, Florida, USA
4.6
Túra vezető, Miri, nagyszerű volt, remekül ismeri az országot és nagyon érdekessé tette az utat. A busz vezető is nagyon jó volt.
A szállodák és az koszt közepes volt, de mivel csak aludni mentünk oda, és nagyon fáradtan, így minsen megfelelt.

IZRAEL - Ezt látnia kell!

Budapest, IV. kerület
4.6
Az egész utazás jol szervezett volt a sürü program enélkül nem is lett volna teljesíthető. Miri mindenhová elvitt bennünket ami a tervben szerepelt. A busz kiváló állapotú a sofőr jó vezető volt!
A jeruzsálemi szállás színvonala elmaradt az egész utazásra jellemző profizmustól.

IZRAEL - Ezt látnia kell!

Tököl
4.8
Csodálatos út volt. Az idegenveztőnk, Zsuzsa szakmája mestere! A mai Izraelt is megismertük a túra során és a gazdag történelméből is a legszebbeket. A túra szervezett és jól felépített programot tartalmazott. Mindenkinek szívből ajánlom.

IZRAEL - Ezt látnia kell!

Budapest, XII. kerület
4.6
Nagyon szépen köszönöm ezt a csodálatos utat! Külön köszönet a nagyszerű telepített idegenvezetőnknek, Bodrogi Zsuzsának. Millió hála és köszönet!

IZRAEL - Ezt látnia kell!

Veszprém-Kádárta
4.8
Tisztelt Iroda, Tisztelt Szervező!

Köszönjük Önöknek a szervezést és kifejezetten köszönjük a túravezetőnknek, Bodrogi Zsuzsának, a felkészült, minden részletre odafigyelő, fáradhatatlan és lelkes munkáját. Nagyon jól éreztük magunkat.

Üdvözlettel:
Papp Imréné
Papp Imre

IZRAEL - Ezt látnia kell!

Svedorszag, Magyarorszag
4.8
Jol szervezett utazas volt, a 6 napba ennel több program mar igazan nem fert volna bele. Sok szepet es erdekeset lattunk, finomakat ettunk. Betekintest kaptunk a kulönbözö vallasi kulturak emlekeibe es tradicioiba. Miri az idegenvezetö szivet- lelket beletette az utazasba, ezaltal sokat hozzatett az utazas elmenyehez. Az utitarsak is emeltek az utazas szinvonalat, köszönjuk a Puspök Urnak es Izinek a lelki rahangolodasban nyujtott segitseguket.

Három tenger partjai közt, nagy körutazás Izraelben

Törökszentmiklós
4.8
Minden OK!Szuper MIRI idegenvezető!Gratula!,!

Három tenger partjai közt, nagy körutazás Izraelben

Szekelyudvarhely
4.8
Miri Spitzer turavezeto a legertekesebb gyemant volt az ut soran. Koszonom

Három tenger partjai közt, nagy körutazás Izraelben

Szombathely
4.8
Miri kiváló idegenvezetése és történetei nagyon felértékelte a látottakat. Sokat megtudtunk a kultúráról és történelemről egyaránt! Köszönöm!

Szilveszter Izraelben

Budapest, XVIII. kerület
5.0
Kivaló szervezés, kitűnő idegenvezetők.

IZRAEL - Ezt látnia kell!

Érd
3.2
Nagyon kedves volt az izraeli idegenvezető, de annyira törte a magyart, hogy sokszor alig lehetett érteni.
A csoportkísérő nem állt a helyzet magaslatán, nem lehetett megállapítani, mi az ő funkciója.

IZRAEL - Ezt látnia kell!

Budapest
4.6
Teljes körű tájékoztatást kaptunk az utazás előtt. Az út végig jól szervezett volt. Miri, az idegenvezetőnk mindent elkövetett, hogy a lehetőségekhez képest a legtöbb műemléket láthassuk. Figyelt, gondoskodott a csoport tagjairól.
Különleges élmény volt számomra Izrael.

IZRAEL - Ezt látnia kell!

Kisújszállás
4.8
Nagyon szép út volt. A program csodálatos, az "ajándék" programokkal bővítve túlszárnyalta az úttal kapcsolatos minden elképzelést. /Jordán/ folyó/ Nag tudása, nagyon kedves idegenvezető, és az Iroda kedves ott lévő segítője , Mariann.
Nagyon szép emlék most már, és a helyszin szellemisége további életünket is meghatározza. Köszönjük.

IZRAEL - Ezt látnia kell!

Szabadegyháza
5.0
Köszönjük az utazási irodának, hogy ilyen kis csoportként is elmehettünk! Nagyon pontos tájékoztatást kaptunk még itthon mindenről, aminek nagy hasznát vettük a pakolásnál!
Látnivalókban és élményekben gazdag egy hetet tölthettünk Izraelben.
Miri kedvessége, gondoskodása és folyamatos meséi elbűvölt bennünket! Kortól függetlenül olyan volt, mintha az anyukánk lett volna egy hétig!
Hívta az orvost, ment a gyógyszertárba, pénzt váltott, gondoskodott a gluténmentes és vegetáriánus ételekről, figyelt, hogy ne tolakodjanak elénk, amikor sorba álltunk, a vásárlásnál mindenkihez odament és segített, a repülőtéren intézkedett mindenről. Mesélt a látnivalókról, a családjáról, saját magáról! Énekeket tanított! Mindenkivel kedves és türelmes volt! Fel sem lehet sorolni a segítségét és a jóságát! Sokat láttunk, tanultunk, tapasztaltunk és nevettünk!
Nagyon jól éreztük magunkat, egy életre szóló élményt kaptunk! Az egész családom nevében köszönöm a lehetőséget!

IZRAEL - Ezt látnia kell!

Debrecen
3.6
A programban meghirdetett Jericho látogatása valóban egy pillantás volt csak. Nagyon sajnáljuk, hogy az egyik legősibb város megtekintése nem valósult meg. A szállodai szoba elfoglalása pedig sajnálatos módon szombati napra esett, emiatt este 22:15 után foglalhattuk el szobáinkat. Az szombati nap fele várakozással telt. A jövőben erre nagyobb figyelmet fordítsanak.

IZRAEL - Ezt látnia kell!

Budapest, IX. kerület
4.8
Köszönjük a jól szervezett utat. Különös köszönet a helyi idegenvezetőnek, Mirinek.
Nagyon sokat köszönhet a csoport neki.
A szállás is jó, megfelel a három csillagnak.
Egyetlen kiegészítés, hogy a fakultatív programnál jó lenne kiírni, hogy a fürdő lehetőség a Holt tengerben fizetős. Megtévesztő a programkiírásban a lehetőség, mert a strand belépődíjas, és ezek szerint nem volt benne a fakultatív programban.

IZRAEL - Ezt látnia kell!

Budapest, III. kerület
4.6
Sok sok utazás tapasztalata alapjan szeretném kiemelni Mirinek az idegen vezetőnek a a köszönetet. Ő volt az aki csak mesél es mesél, mint a kisgyerekeknek es nem száraz monológok át mond. Egész úton a csoporthoz való hozzáállása, az empátiája, a szervezése, a történelem tényei mellett beiktatott személyes véleménye tette öt egyedivé. A programok, a szervezés nagyon jo volt. Koszonom. Zsuka

Szilveszter Izraelben

Szentes
4.8
Az irodát és az utat is szívből ajánlom!

IZRAEL - Ezt látnia kell!

London
5.0
Mindkettonknek felejthetetlen es felulmulhatatlan elmenyben volt reszunk. Kulon koszonet Miriamnak es Tamasnak akik gondoskodtak utunk sikererol es veluk biztonsagban erezhettuk magunkat.Nelkuluk nem juthattunk volna el ennyi csodalatos helyre. Tudom az ido rovidsege miatt nem lehetett tobb idot eltolteni egy-egy helyen,de remelem ez meg fog valtozni a szervezesben.
Ez lett az az orszag ahova visszahuz a szivunk!

IZRAEL - Ezt látnia kell!

Budapest, II. kerület
4.2
Szép és emlékezetes kirándulás volt, nagyon sok vonzó látnivalóval. Csalódást nem okozott. (Talán csak a halvendéglő a Galileai tónál) Ugyanakkor a tömeg miatt, a hosszú, néha egy, másfél órás sorbanállások miatt végtelen türelemre lett (volna) szükség. A helyi idegenvezető, Miriam, rendkivüli teljesítmény nyújtott, minden tisztelet az övé, tobbek között amiatt is, hogy engem elviselt. Jó szívvel tudom őt és az utazást is másoknak ajánlani.
dr Seli Artúr
Feliratkozás kategória értesítésreBezár

Iratkozz fel kategória értesítő listánkra és értesülj az általad választott kategória legújabb indulásairól, akcióiról!

Segíthetünk?Bezár
Kérjen ajánlatot!
Megkeressük Önnek a legjobb árat.
Kollégáink segítenek munkaidőben.
+36 1 5013490
Küldjön magának emlékeztetőt
e-mailben!