vélemények, olvasnivalók, élménybeszámolók, látnivalók, fényképek

Vélemények, értékelések
4.4
14 értékelés alapján

Bergen, Oslo és a norvég fjordok 2020.09.25-29.

Budapest, XVII. kerület
5.0
<szöveg nélkül>

Bergen és a norvég fjordok

Budapest
4.8
Csodálatos táj, kedves és alapos túravezető, kellemes élmény.

Norvég fjordok és fjellek

Budapest, XVIII. kerület
4.2
Jó volt a program, az idegenvezetőnk pedig nagyon lelkesen vezette a csoportot, látszott, hogy nagyon felkészült és imádja amit csinál. Még az idő is kedvezett nekünk, mindenkinek ajánlom aki szereti a természetet, a nyugalmat.

Észak gyöngyszemei

Kistarcsa
4.6
Látnivalókban nagyon gazdag, feszített tempójú út volt. Szabadidőre, vásárlási alig akadt lehetőség. A szállások külvárosban, a látnivalóktól messze helyezkedtek el. A reggeli mindenhol svédasztalos és bőséges volt. Idegenvezetőnk az átlagosnál sokkal nagyobb tudású, igen felkészült, rátermett, olyan személy akivel öröm volt az utazás.

A mesés norvég fjordok

Budapest, I. kerület
4.0
A szállodák minőségi besorolását (csillag) nem adták meg korrektül. Pl.a Lillehammeri
szálloda max. kétcsillagosnak tünt, Önök négycsillagosnak jelölték. A programjukban meglelölt 6 szálló esetében 3 felelt csak meg az igértnek. Felesleges igérgetni. Akkor is elutaztunk volna, ha az igazat írják, mert az út célja nem a luxusszálló, hanem a természeti szépségek megismerése volt. Ez utóbbi be is jött, ötcsillagos minősítéssel.

A mesés norvég fjordok

Budapest
4.8
Rendkívül elégedettek voltunk az idegenvezetővel, Eichner Andrással. Impulzív, humoros szemelyisége,rátermettsége, flexibilitása pluszt adott a nem akármilyen látványokhoz. Sokrétű, színes, élményekben igen gazdag út volt. Maximálisan elégedettek voltunk.

A norvég fjordok legjava

Hatvan
4.8
Minden jó volt.

A norvég fjordok legjava

Budapest, XII. kerület
4.0
A túrát én csak a nyugati partra fókuszálnám, mert így nem maradt volna ki több igen látványos és szép látnivaló.
Lillehammer és Trollstigen nem érték meg azok kihagyását...
Ha újra kezdeném, Bergenbe mennék és onnét csak a fjordokat nézném meg.
De azért ez is szép volt, csak sok, hosszú kevésbé látványos út spórolható meg a javaslatommal.
István sok érdekeset elmondott, látszik, hogy nagyon képben van az ottaniakkal. Nagyon nagy türelemmel kezelte a néha türelmetlen vendégeket,. Ezért neki plusz mezei pirospontok járnak. :)
Az étel néhol nem volt nagyon jó, főleg nem annyiért, amibe került - különösen borzalmas volt az utolsó esti szálláson... Oda biztos nem vinnék többé senkit sem, még ha közel is van a reptérhez.
Üdv.: B. Erika

Norvégia, a fjordok országa

Mecseknádasd
3.8
T Cím!

Ez egy drága ut volt, a program tetszett és a túravezető nagyon készséges és barátságos volt, nagyon sok ismeretet adott az országról.
A busz és a buszvezető igen határoozottan ésjól vezette a buszt.
Nem tetszettek a szállodák és nagyon hiányoltam a csomagszállitókat, a kik a buszból bevitték volna a csomagokat és reggel visszavitték volna a buszhoz.
Az elmult évben két utazási irodával is utaztam és el kell mondanom, hogy a repülő leszállása után nem volt gondom a csomagokra.

Norvég fjordok és vízesések – 2021.07.02-09.

7636 Pécs
4.8
Mindennel meg voltunk elégedve, külön kiemelem Aranyi Istvánt, aki rendkivüli módon emelte a tura szinvonalát minden szinten. Az utolsó reptéri szálloda kilógott a sorból, rontott a szinvonalon, cseréljék a jövőben
Az irodár már ajánlottam ismerőseimnek, magunk is Önökkel utazunk a következő alkalommal

Norvégia, a fjordok országa

Budapest, III. kerület
4.6
Profin megszervezett program volt hozzáértő túravezetővel és felkészült busszal, illetve buszvezetővel.

Norvégia, a fjordok országa

Budapest, XVI. kerület
4.4
Osszessegeben az utazas jo, a buszsofor es az idegenvezeto kivallo volt. Egy dolog ami kevesbe tetszett, hogy szerintem a medve park program inkabb csak csaladosoknak valo. Egyebkent pedig nagyon draga. Aki nem megy medvenparkba annak tobb mint 1 orat kell eltoltenie egy pihenoben. Ugy gondolom ezt az idot jobban is el lehetne tolteni. Masik program jobb lenne helyette.
Fram-ban az ido keves volt ahhoz hogy mindent rendesen meg lehessen nezni.

Norvégia, a fjordok országa

Budapest
4.4
Jól éreztem magam az út során

Észak gyöngyszemei - repülővel

Százhalombatta
3.2
3 dolog ami nagyon nem tettszett:
1. A program összeállítása,szerintem "a kevesebb több lett volna" tipikus esete. Utazunk naponta 5-6 órát busszal azért, hogy percek jussanak a látnivalókra. Néha csak rápillantunk a nevezetességre és rohanunk tovább.
2. Ha valaki, mint pl. én nem kérek vacsorát az egész utazás ideje alatt, nagy nehézségek árán tudok ebédelni, mert napközben szabadidő gyakorlatilag nincs. Nincs lehetőség beülni valahová a helyi konyhát kipróbálni, vagy csak sétálni a nevezetességek között.
3. A hajón éjszakázásnak a módja számomra nehezen elfogadható. Kértem 2 ágyas kabint, de kivették a rendelésemből, mondván a 4 ágyas benne van az alapárban. Nem gondoltam volna, hogy 4 embert össszefektetnek, koedukáltan, ismeretlenül, kínos pillanatokat okozva ezzel a hölgyeknek és a többi résztvevőnek is. Elsősorban ez az amiért nem ajánlanám senkinek ezt az utat. Az első hajón egyébként borzalmas az éjszaka. Hányástól bűzlő, szűk kabin, 9 emeleti elhelyezés, felette discoval, egész éjszaka a folyosókon tomboló részeg hordákkal.
Feliratkozás kategória értesítésreBezár

Iratkozz fel kategória értesítő listánkra és értesülj az általad választott kategória legújabb indulásairól, akcióiról!

Segíthetünk?Bezár
Kérjen ajánlatot!
Megkeressük Önnek a legjobb árat.
Kollégáink segítenek munkaidőben.
+36 1 5013490
Küldjön magának emlékeztetőt
e-mailben!