Peru

20 napos gyalogtúra

Kalandutazás Dél-Amerika bölcsőjébe, Peru csodás tájaira, ahol az inkák virágzó birodalmat hoztak létre az Andok égig érő csúcsainak árnyékában. A szent madár, a kondor uralja az égboltot, és védelmezi egy vidám nép nem mindennapi életét. Kalandtúra a világ egyik legismertebb túraútvonalán: vár az Inka-ösvény!
Ön már járt itt? Mondja el véleményét!

Részvételi díj tartalmazza

az utazást a program ideje alatt: busszal, vonattal, hajóval, a szállást egyszerű szállodák, vendégházak 2 fős szobáiban, a szállást az Inka-ösvényen sátrakban, a nemzeti parkok engedélyeit és belépőit, a programban szereplő étkezéseket és a túravezetést.

Részvételi díj nem tartalmazza

a nemzetközi repülőjegy költségét, a programban nem szereplő étkezéseket, az opcionális és fakultatív programok árát, a programban szereplő belföldi repülések árát, a borravalókat és a biztosítást.

Hossz: 
20 nap
Létszám: 
6 - 18 fő
Ez az ajánlatunk jelenleg nem elérhető.
Kérjük, válasszon az elérhetőek közül az alábbi gombokkal!
Hasonló utazások, nyaralások:

Ez az ajánlat utazási csomagként értékesíthető.

Ár & Jelentkezés
Részvételi díj tartalmazza: 

az utazást a program ideje alatt: busszal, vonattal, hajóval, a szállást egyszerű szállodák, vendégházak 2 fős szobáiban, a szállást az Inka-ösvényen sátrakban, a nemzeti parkok engedélyeit és belépőit, a programban szereplő étkezéseket és a túravezetést.

Részvételi díj nem tartalmazza: 

a nemzetközi repülőjegy költségét, a programban nem szereplő étkezéseket, az opcionális és fakultatív programok árát, a programban szereplő belföldi repülések árát, a borravalókat és a biztosítást.

Előleg: 

0 Ft/fő amely elentkezéskor fizetendő + repülőjegyek.

Hátralék: 

0 Ft/fő ami 30 nappal az utazás előtt esedékes.

Kiutazási forma: 
repülő
Egyéb részletek
Kiutazás: 

Egyénileg. Menetrend szerinti repülőjárattal a Budapest - Lima útvonalon egy európai átszállással. Célszerű irodánkra bízni a repülőjegy vásárlást, de egyénileg is elintézhető. Amennyiben egyénileg történik a jegyvásárlás, mindenképp előzetesen konzultálj irodánkkal! Aktuális repülőjegy ár: 340.000 Ft/fő (a bruttóár a jegyvásárlás időpontjától függ, 2011. februári ár). Peruban belföldi repülőjáratokkal, valamint helyi és bérelt autóbusszal, vonattal és kishajóval utazunk.

Időjárás: 
Peruban a domborzat váltakozása szerint eltérő időjárásra kell számítanunk. A legkellemesebb és egyben legszárazabb évszak májustól októberig tart. Napközben átlagosan 13-20 C fokra kell számítanunk, a hegyekben viszont, ahol a tengerszint feletti magssággal párhuzamosan hűl le a levegő, 0 C fok, vagy akár - 5 C fok is lehet. A túra alatt gyakrabban fordulhat elő kisebb zivatar.
Csomagolás: 
A repülőn feladható csomag maximális súlya 20 kg, míg a kézipoggyászé 5 kg lehet. Fontos, hogy az útleveled és minden értékes dolgot a kézipoggyászba pakolj! Figyelj arra, hogy a felszállás előtt ne legyen nálad semmilyen szúró-vágó eszköz (pl. bicska), mert ezeket a repülőtér dolgozói elveszik. Pakold ezeket a nagy csomagba, amit feladsz a repülőn. Mivel néha előfordul, hogy a feladott csomagunk nem érkezik meg velünk együtt a célállomásra, így javasoljuk, hogy legyen rajtad a bakancsod, valamint vigyél fel magaddal a gépre meleg ruhát, illetve az esőkabátod. A túra, valamint a városnézések során a kis hátizsákod lesz nálad, amibe a személyes irataidat, a pénztárcát, esőkabátot, tartalék meleg ruhát, élelmet és ivóvizet tudsz pakolni.
Vízum: 
A beutazási feltételekről, az esetleges vízum kötelezettségekről és díjaikról információkat a Konzuli Szolgálat honlapján talál:
https://konzuliszolgalat.kormany.hu/
Biztosítás: 
Az út teljes időtartamát lefedő biztosítás megkötése kötelező. A biztosítást túravezetőink az indulás előtt ellenőrizhetik és nem érvényes, vagy nem megfelelő biztosítás kötvény hiányában jogukban áll az utazáson való részvételt megtagadni. Irodánkban van lehetőség kedvezményes biztosítás megkötésére.
Korhatár: 
18 - 60 év. Hatvan év felett lehetőséget biztosítunk arra, hogy egy személyes konzultáció keretében az érdeklődő túrázási tapasztalatát, erőnlétét megismerjük.
Egészségügyi tudnivalók: 
Ajánlott gyógyszerek: láz-és fájdalomcsillapító, görcsoldó, hasmenés elleni szer, ragtapasz, sebfertőtlenítő szer, fásli. Irodánk munkatársai kizárólag elsősegélynyújtásban tudnak segítséget nyújtani, gyógyszereket nem áll módjukban biztosítani a résztvevők számára.
Ajánlott oltások:
Hepatitis A és B, tífusz, illetve tetanusz oltásokat javasoljuk a nepáli utazáshoz, a dzsngeltúrához pedig malária elleni gyógyszeres védekezést ajánljuk. Kérünk, hogy az utazás előtt legalább egy hónappal keresd fel a Nemzetközi Oltóközpontot ( Budapest, IX. ker. Gyáli út 3/A.; rendelés idő: hétfőtől csütörtökig 09:00-14:00 óra közt. Telefon: 476-1364), vagy kérd ki háziorvosod tanácsát.
Feliratkozás kategória értesítésreBezár

Iratkozz fel kategória értesítő listánkra és értesülj az általad választott kategória legújabb indulásairól, akcióiról!

Segíthetünk?Bezár
Kérjen ajánlatot!
Megkeressük Önnek a legjobb árat.
Kollégáink segítenek munkaidőben.
+36 1 5013490
Küldjön magának emlékeztetőt
e-mailben!