Párizs ínyenceknek

7 napos utazás busszal vagy repülővel

"Azt szeretem Párizsban, hogy a város minden szegletében van valami lenyűgöző látnivaló, és mindent áthat a történelem. Otthona volt ez hódító császárnak és szegény művésznek egyaránt."
Ön már járt itt? Mondja el véleményét!

FLEXI PLUS OPCIÓ – EXTRA RUGALMASSÁG
Tudjuk, hogy nehéz előre tervezni, és manapság különösen fontos az extra rugalmasság. Ezért fejlesztettük ki a Flexi Plus opciónkat, amit, ha megrendel, foglalása lemondása vagy módosítása jóval könnyebbé válhat. A kizárólag foglaláskor megrendelhető Flexi Plus opció tartalma:

 • Az út indulása előtti 30. napig, a névre szóló jegyeken kívüli szolgáltatásoknál külön bánatpénz megfizetése nélkül elállhat az utazási szerződéstől, és az opció, valamint a megkötött útlemondási biztosítás díján felüli teljes befizetését visszakapja, ha bármi közbejönne az út előtt egy hónappal. Nem szükséges hozzá indoklás, nem kérünk orvosi igazolást.
 • Buszos utazásoknál ingyenes átjelentkezési lehetőséget biztosítunk az indulás előtti 30. napig, vagyis egy későbbi vagy más típusú utazásra is átfoglalhat.
 • Buszos utazásoknál ingyenes névmódosítási lehetőséget biztosítunk indulás előtti 72. óráig. A névmódosítást eddig kell írásban jelezni a Proko Travel központi elérhetőségén.
 • Mivel egyes szolgáltatók, mint például a légitársaságok sajnos nem olyan rugalmasak, mint mi, így a megvásárolt repülőjegyekre, névre szóló belépőkre nem tudjuk kiterjeszteni a szolgáltatást, ezeknél az elemeknél a módosítás, lemondás a normál lemondás feltételei szerint működnek.

Egy repülős utazásnál tehát a repülőjegy lemondási díja továbbra is fizetendő tételként merül fel az utazó számára. Az extra rugalmasságot kínáló Flexi Plus opció nem minősül biztosításnak, továbbá díja nem tartozik az útlemondási biztosítás által fedezett szolgáltatások közé, így lemondás esetén a biztosító nem téríti ennek díját. A teljes leírást és a feltételeket az ÁSZF-ünkben olvashatja.

Részvételi díj tartalmazza

 • A leírt alapprogramot
 • Szállást 3 csillagos szállodákban
 • Kontinentális reggeli ellátást
 • Magyar nyelvű idegenvezetést
 • Fix, foglaláskor választható ülőhelyet az autóbuszon
 • Útlemondási biztosítást (egészségügyi probléma esetére

TOVÁBBÁ A REPÜLŐS UTAZÁSNÁL:

 • A retúr repülőjegy alapárát
 • Egy max. 20 kg-os feladható poggyászt
 • Egy kézipoggyászt
 • Ferihegy-közeli parkolást az út teljes időtartamára (igényét foglaláskor jelezze)

Részvételi díj nem tartalmazza

 • A baleset-, betegség-, poggyászbiztosítást,
 • belépőket,
 • fakultatív programok
 • további étkezések díját.
Hossz: 
7 nap

Szállás

3 csillagos szállodában.

Program: 

 

1. NAP: SZEGED (PÉCS, DEBRECEN) – BUDAPEST – HEGYESHALOM – ENNS – NÉMETORSZÁG
Reggeli indulás után Ausztriában egy aranyos kisvárost, Ennst keressük fel. A város már a római időkben is fontos telepü­lés volt. Gyalogos séta a belvárosban és a főtéren. Fő látvá­nyosságok: várostorony, városháza, barokk stílusú szép házak. Folytatjuk utunkat Németországba, szállás.

2. NAP: NÉMETORSZÁG – PÁRIZS REPÜLŐS UTASOKNAK: BUDAPEST – PÁRIZS
Buszos utasaink délutáni órákban érkeznek Párizsba, ahol talál­koznak a repülőgéppel érkező utastársakkal, majd közösen tesz­nek egy buszos városnézést a fővárosban: Bastille tér, Városháza, Concorde tér, Latin negyed, Luxemburg-kert, Opera, Champ- Elysées, Diadalív, Trocadero tér. Ezt követően vacsora, majd este felmegyünk a Montmartra. Teszünk egy sétát a művészek negye­dében, ahol a világ leghíresebb festői is megfordultak. A Sacre Coeur belső díszítésénél még megkapóbb a templom lépcső­jéről elénk táruló fantasztikus látvány a kivilágított városra. Montmartról leérkezve látjuk a híres (hírhedt) Pigalle-t és a Moulin Rouge-t is. Este fakultatív vacsora. Párizsban ezek a vacso­rák nem a szálláshelyen lesznek. A sok program miatt a francia fővárosban olyan helyeket kerestünk a vacsorákhoz, ahol azt gyor­san le lehet bonyolítani. Este szállásunkra megyünk (4 éj).

3. NAP: PÁRIZS – VERSAILLES
Reggel kezdjük városnézésünket. Párizsban a közlekedés álta­lában metróval és gyalog történik. A délelőtti programunk­ban szerepel a Cité szigete a mindenki által ismert Notre Dame‑mal és a szintén itt található Conciergerie-vel. Ezt követi a St. Chapelle templom megtekintése. Déli órákban kimegyünk a versaillesi palotához. A meseszép kastély és a park a barokk művészet remekműve. Visszaérve a párizsi városnézés folyta­tása; felkeressük az Invalidusok dómját, melyet Napóleon sír­emléke fölé emeltek, majd megtekinthetjük a híres szobrász alkotásait a Rodin Múzeumban. A fakultatív vacsora után este hajózási lehetőség a Szajnán, amikor gyönyörködni lehet a szépen kivilágított belvárosban.

4. NAP: PANTHEON – LATIN NEGYED – SORBONNE – PÁRIZS
Délelőtt meglátogatjuk a Pantheont. Ebben a klasszicista épü­letben több híres ember, pl. Rousseau, Victor Hugo és Émile Zola sírja látható. Folytatjuk utunkat a Latin negyedben, melynek kis utcáiban rengeteg étterem, kávézó található. Ez már hosszú idő óta az egyetemisták és fiatalok találkahelye, mivel a közel­ben található a híres egyetem, a Sorbonne. Természetesen oda is elsétálunk. Útközben számos érdekességet mesél idegenve­zetőnk. A délutáni programunk: Tüleriák-kertje, Arc de Caroussel, valamint a világ talán leggazdagabb festészeti gyűjteményé­vel rendelkező múzeuma, a Louvre megtekintése. A fakultatív vacsorát követően sétálunk Európa legismertebb főutcáján, a Champ‑Elysées-n. Aki akar, a Diadalív tetejéről is körbetekinthet.

5. NAP: GIVERNY – FONTAINEBLEAU (EURODISNEY)
Reggeli után, akik el akarnak menni az Eurodisney-be, azok ezt a napot ott tölthetik. Kiutazás HÉV-vel, melynek mód­ját idegenvezetőnk elmagyarázza. Egész napos, önálló szabad szórakozás a csodálatos játékparkban. A többieknek javasla­tunk: egy fakultatív kirándulás Párizs környékén. Első állomá­sunk a világhírű festő, Claude Monet villája lesz Givernyben. A művész ebben a villában munkálkodott 11 évig. Itt a cso­dálatos japán vízikertben és egy gondozott virágoskertben gyönyörködhetünk. Ezt követően, délután egy, az UNESCO Világörökség Listáján szereplő fantasztikus kastélyt keresünk fel: a Fontainebleau-kastélyt, mely több nagy királynak volt szülőhelye. A belső kialakítása meseszép. Garantált fakulta­tív Giverny – Fontainebleau kirándulás (2 belépővel): 35 € (helyszíni jelentkezés). Párizsba visszaérve talál­kozunk azokkal, akik nem választottak fakultatív programot, és együtt elmegyünk a fakultatív vacsorára. Ezután az Eiffel-toronyhoz vezet utunk, ahol lifttel a tetejéig, vagy gyalog kisebb magasságokig fel lehet menni.

6. NAP: PÁRIZS – REIMS – NÉMETORSZÁG REPÜLŐS UTASOKNAK: PÁRIZS – BUDAPEST
A délelőttöt még Párizsnak szenteljük. Sétálunk az Operaház környékén, majd megtekintjük a Fragonard parfümgyárat, ahol bemutatót tartanak a híres francia parfümkészítésről. A végén lesz egy kis idő ajándékvásárlásra is. A repülőgépes utasaink programjaink után, ezen a napon hazarepülnek Budapestre. Buszos utasaink is elindulnak, és Párizst elhagyva a szintén világörökség listáján szereplő fantasztikus gótikus katedrálist nézik meg Reimsben. Szállás már Németországban.

7. NAP: NÉMETORSZÁG – AUSZTRIA – BUDAPEST
Utazás kisebb megállásokkal, pihenőkkel. Hazaérkezés az esti órákban. Budapest után mindenkit a felszállási helyére szállítunk.

Ez az ajánlatunk jelenleg nem elérhető.
Kérjük, válasszon az elérhetőek közül az alábbi gombokkal!

Kapcsolódó cikkek

» Párizsi utazás - Kovács Attila, 2022. december. 12
» Párizs mozgásban - Kovács Attila, 2022. november. 18
» Emlék Párizsból - Kovács Attila, 2022. október. 31
» Párizs, a fény városa - Kovács Attila, 2021. február. 23
» Párizs, szeretem... - Kovács Attila, 2021. február. 02
» Párizs mozgásban, második rész - Kovács Attila, 2016. június. 26
» Látnivalók Párizsban: az Eiffel-torony - Etédi Alexa, 2014. augusztus. 09
» A világ 10 leglátogatottabb látványossága - Etédi Alexa, 2013. július. 05

Ez az ajánlat utazási csomagként értékesíthető.

Ár & Jelentkezés
Részvételi díj tartalmazza: 
 • A leírt alapprogramot
 • Szállást 3 csillagos szállodákban
 • Kontinentális reggeli ellátást
 • Magyar nyelvű idegenvezetést
 • Fix, foglaláskor választható ülőhelyet az autóbuszon
 • Útlemondási biztosítást (egészségügyi probléma esetére

TOVÁBBÁ A REPÜLŐS UTAZÁSNÁL:

 • A retúr repülőjegy alapárát
 • Egy max. 20 kg-os feladható poggyászt
 • Egy kézipoggyászt
 • Ferihegy-közeli parkolást az út teljes időtartamára (igényét foglaláskor jelezze)
Részvételi díj nem tartalmazza: 
 • A baleset-, betegség-, poggyászbiztosítást,
 • belépőket,
 • fakultatív programok
 • további étkezések díját.
Helyszíni költségek leírása: 
4 napos múzeumi kártya 62 €
Hajó 16 €
Eiffel-torony (3. emelet) 25 €
Tárlatvezetés - Louvre 19 €
Tárlatvezetés - Versailles 19 €
Fontainebleau - Idegenvezetés engedélyezése 4 €
Montparnasse torony 17 €
IFA 6 €
 
Össz.: kb. 168 € + fakultatív program 
 
A megadott belépők árai közelítő értékek, kisebb eltérések előfordulhatnak.
Előleg: 

A teljes részvételi díj 40 %-a, mely a foglaláskor fizetendő.
Induláshoz képest egy hónapon belüli foglalás esetén már a teljes összeg fizetendő!

Hátralék: 

A részvételi díj 60%-a, mely 30 nappal az indulás előtt fizetendő.

Kiutazási forma: 
busz
Egyéb részletek
Kiutazás: 

Busszal vagy lehetőség van repülővel is a csatlakozásra.

Budapest Le/felszálló kb. reggel 6.30 OMV benzinkút, Üllői út-Ecseri út kereszteződése
Budaörs Le/felszálló kb. reggel 6:45 MOL benzinkút, McDonalds mellett
Debrecen Le/felszálló kb. reggel 2.00 Kishegyesi úti Tesco parkoló
Dunaújváros Le/felszálló kb. reggel 5:00 Dechatlon parkoló
Füzesabony Le/felszálló kb. reggel 4:30 Maklári körforgalom, MOL-kút
Gyöngyös Le/felszálló kb. reggel 5:00 Régi 3-as út Lukoil benzinkút
Győr Le/felszálló kb. reggel 8:30 M1-es melletti AGIP-kút
Kecskemét Le/felszálló kb. reggel 5.15 Alföld Áruház mögött volt Domus parkoló
Kiskunfélegyháza Le/felszálló kb. reggel 4:45 Városháza előtti buszmegálló
Miskolc Le/felszálló kb. reggel 3.45 Búza tér, McDonald's parkoló
Nyíregyháza Le/felszálló kb. reggel 1.40 Vasútállomás, PROFI parkoló
Pécs Le/felszálló kb. reggel 3.00 Domus parkoló
Szeged Le/felszálló kb. reggel 4:00- 4.15 Széchenyi tér, Szeged étterem
Szekszárd Le/felszálló kb. reggel 4:00 Újvárosi temető melletti Shell-kút
Győr Le/felszálló kb. reggel 8:30 M1-es melletti AGIP-kút
Tatabánya Le/felszálló kb. reggel 7:30 M1-es melletti McDonald's parkoló
Kecskemét Le/felszálló kb. reggel 5.15 Alföld Áruház mögött volt Domus parkoló
Kiskunfélegyháza Le/felszálló kb. reggel 4:45 Városháza előtti buszmegálló
Miskolc Le/felszálló kb. reggel 3.45 Búza tér, McDonald's parkoló
Nyíregyháza Le/felszálló kb. reggel 1.40 Vasútállomás, PROFI parkoló
Pécs Le/felszálló kb. reggel 3.00 Domus parkoló
Szeged Le/felszálló kb. reggel 4:00- 4.15 Széchenyi tér, Szeged étterem
Szekszárd Le/felszálló kb. reggel 4:00 Újvárosi temető melletti Shell-kút
 
Étkezés: 

Reggeli + fakultatív vacsora.

Vízum: 
A beutazási feltételekről, az esetleges vízum kötelezettségekről és díjaikról információkat a Konzuli Szolgálat honlapján talál:
https://konzuliszolgalat.kormany.hu/
Biztosítás: 
Az út teljes időtartamát lefedő biztosítás megkötése ajánlott. Irodánkban van lehetőség kedvezményes baleset, betegség poggyászbiztosítás megkötésére.
Feliratkozás kategória értesítésreBezár

Iratkozz fel kategória értesítő listánkra és értesülj az általad választott kategória legújabb indulásairól, akcióiról!

Segíthetünk?Bezár
Kérjen ajánlatot!
Megkeressük Önnek a legjobb árat.
Kollégáink segítenek munkaidőben.
+36 1 5013490
Küldjön magának emlékeztetőt
e-mailben!