Andalúzia varázsa - csillagtúrák pihenéssel ( rövid változat)

5 napos körutazás Andalúzián, repülővel

Ön már járt itt? Mondja el véleményét!

Az úthoz kapcsolódó fakultatív programokat programleírásban és a térkép felett található szürke négyzetben találhatja meg. Egyes utaknál lehetséges, hogy nincs fakultatív program. 
Kérem, amennyiben valamely fakultatív program érdekes az Ön számára, a jelentkezés leadása során jelezze. A szerződéskötést követően legtöbb út esetén nem tudunk helyet biztosítani a fakultatív programokra!

Részvételi díj tartalmazza

Repülőjegyeket, repülőtéri illetéket, szállást 2 ágyas szobákban, megadott ellátással, autóbuszos közlekedést a helyszínen, magyar nyelvű idegenvezetőt, 1 db kis kézipoggyászt.
A *-gal jelölt májusi időpontban a díj a kézipoggyászt tartalmazza ( feladható poggyász felárért foglalható), az októberi időpontban a díj a 20 kg-os feladható poggyászt is tartalmazza.

Részvételi díj nem tartalmazza

Betegség-, baleset-, poggyászbiztosítást, útlemondási biztosítást, belépőket, nagyméretű kézipoggyászt, feladható poggyászt.

Hossz: 
5 nap / 4 éj
Létszám: 
minimum 20 fő

Szállás

3*-os szállodában a Costa del Solon.

Program: 

1. nap: Budapest – Malaga
Elutazás Budapestről a menetrend függvényében. A májusi időpont esetén az érkezést követően váronézés Malagában, a Costa del Sol fővárosában. A Gibralfaro várból élvezhetik a város panorámáját, gyalogos séta során érintik Picasso szülőházát (kívülről) és megnézik az ország egyik legszebb reneszánsz katedrálisát. Ezt követően eljuthatnak egy un. “fehér faluba”, amely egy andaluziai fogalom, melynek egyik legismertebb képviselője Mijas, mely 20 percre található a parttól. A séta során látják a híres szamár taxikat és a mijasi védőszent kápolnáját. Az ismerkedő kirándulás után elhelyezkedés a szállodában, szabadidő. Az októberi időpont esetén az érkezést követően transzfer a szállodába, elhelyezkedés, vacsora.

2. nap: Egésznapos fakultatív kirándulás Granadába ( 27.900 Ft/fő Alhambra belépővel)
Az UNESCO Világörökség Alhambra palota együttes a tér, a fény, a víz és a díszítőelemek legkifinomultabb ötvözésének remekműve. Valóságos földi paradicsomban járva látjuk a Nagykövetek termét, a díszes tróntermet az Oroszlános udvart, barangolunk a jázmin illatú Generalife kert mirtuszsövényei közt. Szabadidő az óvárosban.

3. nap: Cordoba, egész napos fakultatív kirándulás ( 28.900 Ft/fő + 11 EUR belépő)
Az UNESCO Világörökség Cordobában meglátogatjuk a Mezquitat (a belépő helyszíni fizetés ellenében). Az iszlám ibériai hatalmát szimbolizáló, XII. századi mecsete elkápráztatja a látogatót több, mint 850 jáspisból és gránitból faragott oszlopával, s a közepébe ágyazott XVI. századi katedrálissal. Szabadidő a város szívében található régi zsidónegyedben, a keskeny macskaköves utcákat ezüstművesek üzletei szegélyezik.

4. nap: Sevilla, egész napos fakultatív kirándulás ( 25.900 Ft/fő + 15 EUR belépő)
Andalúzia fővárosával ismerkedésünk a folyóparton, a Torre del Oronál indul, majd a történelmi városmagban folytatódik. Látjuk a spanyol gótika remekének számító katedrálist (a belépő helyszíni fizetés ellenében), benne Kolumbusz sírját és a csodálatos Capilla Mayort, mellette a La Giraldat, azaz a harangtornyot és árnyékában a Narancsudvart. Séta a romantikus Santa Cruz negyedben. A kovácsoltvas balkonok és ablakrácsok, festői sikátorok, eldugott kis terek és virágoktól roskadozó pátiók mellett ki ne hagyják az Alcazabat, a mór királyi palotát a katedrálissal szemben!

5. nap:
A májusi csoport esetén transzfer a repülőtérre a reggeli órákban, hazautazás.
Az októberi dőpontban az utolsó napon eljuthatnak egy un. “fehér faluba”, amely egy andaluziai fogalom, melynek egyik legismertebb képviselője Mijas, mely 20 percre található a parttól. A séta során látjuk a híres szamár taxikat és a mijasi védőszent kápolnáját. Megcsodálják a panorámát, majd tovább utaznak a Costa del Sol fővárosába, Malagába. A Gibralfaro várból élvezhetik a város panorámáját, gyalogos séta során érintik Picasso szülőházát (kívülről) és megnézik az ország egyik legszebb reneszánsz katedrálisát. Szabadidőt követően transzfer a repülőtérre. A 6 nap / 5 éjszakás időpont esetén az 5. napon Ronda – egész napos fakultatív kirándulás.Rondába. ( 25.000 Ft + 12 EUR belépő)

A programváltoztatás jogát fenntartjuk!

Ez az ajánlatunk jelenleg nem elérhető.
Kérjük, válasszon az elérhetőek közül az alábbi gombokkal!

Ez az ajánlat utazási csomagként értékesíthető.

Ár & Jelentkezés
Részvételi díj tartalmazza: 

Repülőjegyeket, repülőtéri illetéket, szállást 2 ágyas szobákban, megadott ellátással, autóbuszos közlekedést a helyszínen, magyar nyelvű idegenvezetőt, 1 db kis kézipoggyászt.
A *-gal jelölt májusi időpontban a díj a kézipoggyászt tartalmazza ( feladható poggyász felárért foglalható), az októberi időpontban a díj a 20 kg-os feladható poggyászt is tartalmazza.

Részvételi díj nem tartalmazza: 

Betegség-, baleset-, poggyászbiztosítást, útlemondási biztosítást, belépőket, nagyméretű kézipoggyászt, feladható poggyászt.

Előleg: 

A teljes részvételi díj 40%-a, mely a foglaláskor fizetendő. Indulástól számított 30 napon belüli foglalás esetén már a teljes összeg fizetendő.

Hátralék: 

A részvételi díj 60%-a, mely 30 nappal az indulás előtt fizetendő.

Kiutazási forma: 
repülő
Egyéb részletek
Kiutazás: 

Közvetlen menetrend szerinti járattal.

Étkezés: 

A részvételi díj büfé félpanziós ellátást tartalmaz.

A területről: 
Andalúzia Spanyolország európai részének legdélebbi tájegysége és autonóm közössége. A Gibraltárral és Portugáliával is határos tartomány a Sierra Nevada több ezer méteres csúcsaitól egészen a Costa del Sol homokos tengerpartjáig terjed. Andalúziát világszerte gyönyörű városairól, mecsetjeiről, a bikaviadalokról, pompás lovairól és sherryjéről ismerik. A tartomány neve a középkori arab megszállók (mórok) által létrehozott állam, al-Andalúsz nevéből származik, amelynek bizonytalan eredetű végső forrása valószínűleg vandálok lakta területre utal. A tartomány központi részét az Andalúziai-medence uralja. Egykor öböl volt, de a Sierra Nevada és a Sierra Morena folyói lassan feltöltötték. A hatalmas síkságnak ezer arca van. A tartomány igazi arcát a hegységek adják meg. Északon húzódnak a Sierra Morena és a Bétikai-hegység láncai, míg a déli partok mentén a Sierra Nevada hófödte csúcsai magasodnak. Ezeken a vidékeken épültek a kicsi, fehérfalú házakkal teletűzdelt, csendes falvak. A hegyek ormain gyakran hajdani erődök, várak romjait látjuk. A vadregényes táj értékeit nemzeti parkok őrzik.
Csomagolás: 
A VI.8-i és IX.21-i indulásnál az alapdíj tartalmazza a feladható 20 kg-os poggyászt. A V.18-i és X.12-i turnusok esetén a Wizz Air mindenkori szabályzatának megfelelő poggyászárak fizetendők.
Vízum: 
A beutazási feltételekről, az esetleges vízum kötelezettségekről és díjaikról információkat a Konzuli Szolgálat honlapján talál:
https://konzuliszolgalat.kormany.hu/
Biztosítás: 
Az út teljes időtartamát lefedő biztosítás megkötése kötelező. Irodánkban van lehetőség kedvezményes biztosítás megkötésére.
Egészségügyi tudnivalók: 
Az adott úti célon vagy célokon esetenként speciális, helyi hatósági egészségvédelmi rendeletek is érvényesülnek a be- és kiutazás, illetve a kint tartózkodás során (pl: koronavírus miatt). Ezért kérjük, folyamatosan ellenőrizze az aktuális információkat az adott országra/területre vonatkozóan a
https://konzuliszolgalat.kormany.hu/ oldalon!

Ajánlott gyógyszerek: láz- és fájdalomcsillapító, görcsoldó, hasmenés elleni szer, ragtapasz. Az idegenvezető (amennyiben van az utazás során) kizárólag elsősegély nyújtásában tud segíteni, gyógyszereket nem áll módjában biztosítani a résztvevők számára.
Ha pontosabb információra van szükségük, akkor utazás előtt néhány héttel keressék fel a Nemzetközi Oltóközpontot 1097 Budapest Albert Flórián út (régi nevén Gyáli út) 3/a.
Telefon: (0036) (1) 476-1364,
honlap: https://www.nnk.gov.hu/index.php/oltokozpont
Feliratkozás kategória értesítésreBezár

Iratkozz fel kategória értesítő listánkra és értesülj az általad választott kategória legújabb indulásairól, akcióiról!

Segíthetünk?Bezár
Kérjen ajánlatot!
Megkeressük Önnek a legjobb árat.
Kollégáink segítenek munkaidőben.
+36 1 5013490
Küldjön magának emlékeztetőt
e-mailben!