A Kölni Karnevál

4 napos buszos utazás kölnben a karnevál idején

A kölni karnevál 7 napon át tart, csúcspontja a „Rózsák hétfője” felvonulás, mely a legnagyobb karneváli menet egész Németországban. A karneváli pompa hihetetlen tárháza jelenik meg a 7 km hosszú karneváli menetben. Ez a színpompás forgatag évről évre egyre több látogatót vonz, több százezer ember kíséri útján a karneváli szereplőket, akik fáradhatatlanul édességet dobálnak a közönség közé. Élményteli szórakozásban lesz részük, ha velünk tartanak erre a szép karneváli ünnepségre.
Ön már járt itt? Mondja el véleményét!

Részvételi díj tartalmazza

utazást autóbusszal, 3 éj szállást, reggelis ellátást, idegenvezetést, útlemondási biztosítást.

Részvételi díj nem tartalmazza

betegség-, baleset-, poggyászbiztosítás, belépőjegyek.

Hossz: 
4 nap

Szállás

3 éjszaka 4 csillagos szállodákban, 2-3 ágyas, fürdőszobás szobákban. Egyágyas elhelyezés felár ellenében igényelhető.

Program: 

1. nap:
Elutazás Székesfe­hér­várról a Piac téri parkolóból reggel 4.45-kor. Bu­da­pest­ről az autó­busz 6 órakor indul a Déli pá­lya­ud­vartól. Utazás a Tatabánya – Győr – Hegyes­halom – Linz – Nürnberg út­vo­na­lon. Szállás Németországban, Frankfurt közelében (1 éj).

2. nap: Bonn (Beethoven szülővárosa), Aachen (a Frank Birodalom fővárosa)
Utazás a Rajna parti Bonnba, a Német Szövetségi Köztársaság egykori főváro­sába. A közös séta után lehe­tő­ség lesz Beethoven szülőházának meg­te­kin­té­sé­re (érdekes múzeum). A kora délutáni órákban to­vább­uta­zás Aachenbe, a Frank Birodalom császárának, Nagy Károlynak egykori székváro­sába. Az Aacheni dóm Németország egyik leg­fon­to­sabb műemléke, annak idején az ország látnivalói közül ezt az épü­let­együt­test vette fel elő­ször az UNESCO a vi­lág­örök­ségi listára. A középkorban majd 600 éven keresztül itt koronázták a német uralkodókat. Az óvárosi séta és a dóm meg­te­kin­té­se után rövid szabad program, majd utazás a Köln környéki szállodába (2 éj).

3. nap: Köln
A nap nagy részét Kölnben töltjük. Délelőtt is­mer­ke­dés a belváros ne­ve­zetes­sé­geivel, lá­to­ga­tás Né­met­ország egyik legrangosabb látnivalójában, a Kölni dómban. Késő délelőttől a „Rózsák hétfője” kar­ne­váli menetet nézzük meg. E jeles esemény alkalmából a kölni lakosság, gyermek és felnőtt egyaránt jelmezbe bújik és a karneváli parádé aktív résztvevőjévé válik. A felfokozott ünnepi han­gu­lat­ban, a változatos jelmezek, programok színes kavalkádjában a vi­dám­ság­nak jut a fő szerep.

4. nap:
Hazautazás a Frankfurt – Nürnberg – Linz – Hegyes­halom – Győr – Tatabánya út­vo­na­lon. Érkezés Buda­pest­re, majd Székesfe­hér­várra a késő esti órákban.

Ez az ajánlatunk jelenleg nem elérhető.
Kérjük, válasszon az elérhetőek közül az alábbi gombokkal!

Ez az ajánlat utazási csomagként értékesíthető.

Ár & Jelentkezés
Részvételi díj tartalmazza: 

utazást autóbusszal, 3 éj szállást, reggelis ellátást, idegenvezetést, útlemondási biztosítást.

Részvételi díj nem tartalmazza: 

betegség-, baleset-, poggyászbiztosítás, belépőjegyek.

Előleg: 

A teljes részvételi díj 40 %-a, mely a foglaláskor fizetendő.
Indulástól számított 30 napon belüi foglalás esetén már a teljes összeg fizetendő.

Hátralék: 

A részvételi díj 60%-a, mely indulás előtt 30 nappal fizetendő.

Kiutazási forma: 
busz
Egyéb részletek
Kiutazás: 

Légkondicionált luxusautóbusszal.
Nincs éjszakai buszozás.

Étkezés: 

Büféreggeli.
Megjegyzés: Ennél az útnál nem kínálunk félpanziós lehetőséget. Az 1. és 2. napon egy autópálya melletti étteremben lesz lehetőség vacsorázni, a 3. napon pedig Kölnben az étkezés egyénileg könnyen megoldható.

Vízum: 
A beutazási feltételekről, az esetleges vízum kötelezettségekről és díjaikról információkat a Konzuli Szolgálat honlapján talál:
https://konzuliszolgalat.kormany.hu/
Biztosítás: 
Az út teljes időtartamát lefedő biztosítás megkötése ajánlott. Irodánkban van lehetőség kedvezményes baleset, betegség poggyászbiztosítás megkötésére.
Egészségügyi tudnivalók: 
Az adott úti célon vagy célokon esetenként speciális, helyi hatósági egészségvédelmi rendeletek is érvényesülnek a be- és kiutazás, illetve a kint tartózkodás során (pl: koronavírus miatt). Ezért kérjük, folyamatosan ellenőrizze az aktuális információkat az adott országra/területre vonatkozóan a
https://konzuliszolgalat.kormany.hu/ oldalon!

Ajánlott gyógyszerek: láz- és fájdalomcsillapító, görcsoldó, hasmenés elleni szer, ragtapasz. Az idegenvezető (amennyiben van az utazás során) kizárólag elsősegély nyújtásában tud segíteni, gyógyszereket nem áll módjában biztosítani a résztvevők számára.
Ha pontosabb információra van szükségük, akkor utazás előtt néhány héttel keressék fel a Nemzetközi Oltóközpontot 1097 Budapest Albert Flórián út (régi nevén Gyáli út) 3/a.
Telefon: (0036) (1) 476-1364,
honlap: https://www.nnk.gov.hu/index.php/oltokozpont
Feliratkozás kategória értesítésreBezár

Iratkozz fel kategória értesítő listánkra és értesülj az általad választott kategória legújabb indulásairól, akcióiról!

Segíthetünk?Bezár
Kérjen ajánlatot!
Megkeressük Önnek a legjobb árat.
Kollégáink segítenek munkaidőben.
+36 1 5013490
Küldjön magának emlékeztetőt
e-mailben!