Hotel Sunflower *** Qawra

Vendégszerető, jó színvonalú szálloda, csendesebb helyen található, pár percre Qawa és Buggiba tengerparti sétányától és a kedvelt szórakozóhelyektől.
Ön már járt itt? Mondja el véleményét!

Részvételi díj tartalmazza

Repülőjegy, repülőtéri transzferek Málta szigetén, 7 éjszaka szállás, a választott szálloda szerinti ellátás, magyar nyelvű repülőtéri asszisztencia.

Részvételi díj nem tartalmazza

Repülőtéri illeték 25 000 Ft/fő, üzemanyag felár 7 000 Ft/fő, foglalási díj 1 000 Ft/fő, sztornóbiztosítás (a részvételi díj és az üzemanyag felár 1,4%-a), baleset- és poggyászbiztosítás 2013. május 24-i indulásig Classic 520 Ft/fő/nap, Premium 680 Ft/fő/nap, Privilég 870 Ft/fő/nap, 2013. június 11-i indulástól Classic 550 Ft/fő/nap, Premium 720 Ft/fő/nap, Privilég 920 Ft/fő/nap.

Hotel Sunflower *** Qawra

Távolság a tengerparttól: 
100 méteren belül

Település: Qawra

Jellemzői: Egyszerű városi szálloda Quawra város szélén kb. 10 percre a belvárostól, ahol üzletek és éttermek sokasága várja látogatóit.

Szolgáltatások: Tetőtéri úszómedence jacuzzival napernyőkkel és nyugágyakkal, fedett medence, szauna, masszázs, ping-pong, biliárd, esti műsorok, büfé-étterem, internet kávézó.

Szobák: standard szoba: fürdőszoba, légkondicionálás, TV, telefon, bérelhető széf, balkon. Szuperior szobafelár ellenében foglalható.

Ellátás: Reggeli vagy felár ellenében félpanzió.
 

Repülési idő: 
kb. 2 óra
Időeltolódás: 
nincs
Érkezési repülőtér: 
La Valetta

Első nap - Elutazás Budapestről
Első nap két órával a gép indulása előtt lesz az utastalálkozó a szervező iroda képviselőjével. Utasanyagok kiosztása után repülés Máltára.
(pontos indulási tájékoztatót 3-4 nappal indulás előtt küldi ki irodánk minden résztvevőnek).
Máltán a telepített képviselők várják a csoportot, akik a foglalt szállodák függvényében elosztják az utasokat a transzferbuszokra. Transzfer a szállodába.

Málta
Megérkezés napján, vagy az azt követő napon (érkezés függvénye) a telepített képviselő tájékoztató órát tart, ahol ismerteti a fontosabb tudnivalókat, fakultatív program lehetőségeket.

Utolsó nap - Málta, Budapest
Utolsó nap az idegenvezető által, a tájékoztató órán megadott időpontban minden szállodából transzfer gyűjti össze az utasokat, és szállítja ki a repülőtérre.
Utazás Budapestre.

Ez az ajánlatunk jelenleg nem elérhető.
Kérjük, válasszon az elérhetőek közül az alábbi gombokkal!
Hasonló utazások, nyaralások:
» Seaview Hotel **** Málta, Qawra (16+) 177.330 Ft/főtől - Málta / Qawra / Európa
» Dolmen Resort Hotel **** Qawra 245.178 Ft/főtől - Málta / Bugibba / Qawra
» Seabank Resort & Spa Hotel **** Mellieha 251.860 Ft/főtől - Málta / Mellieha Bay / Európa
» Hotel Paradise Bay *** Cirkewwa 163.452 Ft/főtől - Málta / Cirkewwa / Európa
» ST Bayview Hotel *** Sliema 166.536 Ft/főtől - Málta / Sliema / Európa

A területről

A Földközi-tenger közepén, Szicília és Afrika között fekvő Málta kis mérete ellenére változatos kulturális és turisztikai élményt nyújt az odalátogatóknak. Régi templomromok, tekintélyt parancsoló erődök, középkori paloták, szűk utcák, hatalmas katedrálisok és a köréjük fonódó legendák tanúskodnak az ország gazdag múltjáról. A három lakott szigetből (Málta, Gozo, Comino) és sok kopár sziklából álló kis ország nemcsak műemlékeivel, hanem természeti adottságaival is lenyűgözi az utazókat, a Földközi-tenger térségében keresve sem lehet búvárkodásra alkalmasabb öblöket, lagúnákat találni.

Hotel Sunflower *** Qawra - közeli szállások:

» Seaview Hotel **** Málta, Qawra (16+) 177.330 Ft/főtől - Málta / Qawra / Európa
» Dolmen Resort Hotel **** Qawra 245.178 Ft/főtől - Málta / Bugibba / Qawra
» Seabank Resort & Spa Hotel **** Mellieha 251.860 Ft/főtől - Málta / Mellieha Bay / Európa
» Hotel Paradise Bay *** Cirkewwa 163.452 Ft/főtől - Málta / Cirkewwa / Európa
» ST Bayview Hotel *** Sliema 166.536 Ft/főtől - Málta / Sliema / Európa

Ez az ajánlat utazási csomagként értékesíthető.

Fakultatív programok, Hotel Sunflower *** Qawra

Minimum 15 fő felett a kirándulások magyar nyelvű idegenvezetéssel indulnak.

VALLETTA, BLUE GROTTO, MARSASXLOKK (egész napos ebéddel)
A Blue Grotto a természet lélegzetelállítóan szép alkotása. A tengeri barlangok látogatása tipikus máltai halászhajókkal időjárás függvényében (helyben fizetendő EUR 7); Marsasxlokk–Málta legeredetibb halászfaluja vásárlási lehetőséggel. Valletta a lovagok egykori és a köztársaság mai varázslatos szépségű fővárosának megismerése: Barakka kertek (rendkívüli kilátás a Nagy Kikötőre), Malta Experience – mintegy 7000 éves történelem képekben, St. John katedrális belülről.

GOZO FELFEDEZÉSE (egész napos ebéddel)
A komphajóról megcsodáljuk Comino kopár szikláit és Mgarr festői kikötőjét; Ggantija templom– a világ legrégibb megalitikus templom együttese, Victoria – megtekintjük a sziget fővárosának citadelláját, beépített katedrálissal (belülről fakultatív, 1,5 EUR). Ebéd után egy fenséges sziklavilágban találjuk az „Azúr ablak”-ot, melynek látványával szívesen népszerűsítik egész Máltát. A belső tavat szűk szurdokkijárat köti össze a nyílt tengerrel (fakultatív csónakázás időjárás függvényében, 3,5 EUR). Xlendi Bay – festői szépségű tengeröböl és halászfalu. Fontana – gozói kecskesajt kóstolási lehetőség, csipke.

MOSTA, TA QALI, MDINA, RABAT (egész napos ebéddel)
Málta belső kincseinek bejárása során először megtekintik: Mosta – Európa 3. legnagyobb kupolájával rendelkező; remekmű dómja; Dingli sziklák – Málta legmagasabb pontjával, Ta Qali – az eredeti máltai kézműves termékek legnagyobb vására, üvegfúvó műhely. Rabatban felkeressük a Szt. Pál katakombákat (föld alatti temetkezési hely); látogatást teszünk Mdina-ba, Málta középkori (lovagok előtti) fővárosába. A várfalak közé lépve a régi díszes paloták közt sétálva a régmúltban érezhetjük magunkat. Szt. Pál katedrális (belülről fakultatív, 2 EUR), csodás körpanoráma az óváros bástyáiról.

Egyéb tudnivalók - Hotel Sunflower *** Qawra
Részvételi díj tartalmazza: 

Repülőjegy, repülőtéri transzferek Málta szigetén, 7 éjszaka szállás, a választott szálloda szerinti ellátás, magyar nyelvű repülőtéri asszisztencia.

Részvételi díj nem tartalmazza: 

Repülőtéri illeték 25 000 Ft/fő, üzemanyag felár 7 000 Ft/fő, foglalási díj 1 000 Ft/fő, sztornóbiztosítás (a részvételi díj és az üzemanyag felár 1,4%-a), baleset- és poggyászbiztosítás 2013. május 24-i indulásig Classic 520 Ft/fő/nap, Premium 680 Ft/fő/nap, Privilég 870 Ft/fő/nap, 2013. június 11-i indulástól Classic 550 Ft/fő/nap, Premium 720 Ft/fő/nap, Privilég 920 Ft/fő/nap.

Kötelező költségek: 

repülőtéri illeték
transzfer díj
üdülőhelyi díj a helyszínen
környezetvédelmi hozzájárulás a helyszínen

Előleg: 

A teljes részvételi díj 40%-a, mely foglaláskor fizetendő.
Indulástól számított egy hónapon belül foglaláskor már a teljes ár fizetendő.

Hátralék: 

A teljes részvételi díj 60%-a, mely 30 nappal indulás előtt fizetendő.

Egészségügyi tudnivalók: 
Ajánlott gyógyszerek: láz- és fájdalomcsillapító, görcsoldó, hasmenés elleni szer, ragtapasz. Az idegenvezető kizárólag elsősegély nyújtásában tud segíteni, gyógyszereket nem áll módjában biztosítani a résztvevők számára.
Vízum: 
Magyar állampolgárok érvényes útlevéllel, illetve érvényes személyi igazolvánnyal utazhatnak, nincs szükség vízumra.
Étkezés: 

a részvételi díj reggelis ellátást tartalmaz, de van lehetőség félpanziós ellátást igényelni felár ellenében.

Biztosítás: 
Az út teljes időtartamát lefedő biztosítás megkötése ajánlott. Irodánkban van lehetőség kedvezményes baleset, betegség poggyászbiztosítás megkötésére.
Kiutazási forma: 
repülő
Kiutazás: 

Utasainkat menetrend szerinti vagy charter repülőjáratokon, turista osztályon utaztatjuk. A légitársaságok járatainak indulási időpontjai változhatnak. A menetrendi változásokért az iroda felelősséget nem vállal. Az utazásnál vegyék figyelembe a 20 kg poggyász súlyhatárt. A transzferek és programok lebonyolítása légkondicionált buszokkal történik.

Utazás az Air Malta menetrend szerinti járataival.

Tervezett menetrend:

Budapest - La Valetta    14:55 - 17:05
La Valetta - Budapest    12:00 - 14:05

Diplomáciai képviselet: Az országban magyar nagykövetség nincs. A magyarok diplomáciai képviseletét a római nagykövetség látja el. Máltán ugyanakkor tiszteletbeli magyar főkonzulátus működik.

Római nagykövetség
Piazza Girolamo Fabrizio 2. 00161 Róma
Tel.: +39 440-21-67, + 39 44-23-08-42
E-mail: huembvt@iol.it

Konzulátus
A tiszteletbeli főkonzul elérhetősége: Sliema Il-Piazzetta, Tower Road SLM 16
Tel.: +356 320-963, +356 320-966, +356 320-967,
E-mail: msoler@daystar.com.mt

Beutazás
Az Európai Unióhoz való csatlakozás napjától a magyar állampolgárok számára az Európai Gazdasági Térség tagállamai területére történő beutazás érvényes magyar személyazonossági igazolvány birtokában is lehetővé vált. A zökkenőmentes határátkelés érdekében a Külügyminisztérium javasolja az érvényes útlevél használatát! Kiskorúak továbbra is csak önálló érvényes útlevél birtokában utazhatnak külföldre! Málta az EU belpiacához tartozik, az EU tagországokból utazóknak nem kell a határon vámot fizetniük.

Devizaszabályok: Máltán a fizetőeszköz Euro.

Hitelkártya: A legtöbb hitelkártyát elfogadják az üdülőhelyeken, azonban ésszerűbb Euróval útra kelni és a helyszínen váltani máltai fontot.

Hivatalos nyelv: A máltai, de az üdülőhelyeken angol, és olasz nyelvet egyaránt értik és beszélik.

Vallás: A katolikus vallás terjedt el, ezért templomok látogatásakor az erkölcsi szokások miatt tiltott a fedetlen váll, és láb.

Hálózati feszültség: 230 V európai normának megfelelően.

Egészség: kötelező védőoltás nincs. Csapvíz fogyasztása nem ajánlott, helyette palackozott italok fogyasztása javasolt. Betegségek tüneti kezelésére való felkészülés érdekében úti patika összeállítását javasoljuk. Magas fényvédő faktorú napkrém, strandkalap használata különösen ajánlott!

Telefon: Magyarország hívószáma: 00 36, Málta hívószáma 00 356. A mobilhálózatok terjeszkedése és fejlődése folytán az országok lefedettsége kielégítő, a telefonálás akadálymentes. A szállodák recepcióin térítés ellenében telefon és fax lehetőség egyaránt a vendégek rendelkezésére áll.

Nyitva tartási idő
A munkahét a hazai gyakorlattal megegyezően hétfőtő lpéntekig tart, ezért szombaton és vasárnap a bankok, hivatalok, posták zárva tartanak, ellenben az üdülőhelyeken az üzletek, vendéglátó- és szórakozóegységek folyamatosan üzemelnek. Mediterrán országok szokásaihoz hűen Máltán is tartanak sziesztát, naponta 13.00 és 17.00 óra között az üzletek zárva tartanak. Azonban a kiesett időtartamot pótolva késő estig is nyitva tartanak.

Ruházat
Ajánlatos a könnyű len-, pamutruházat, a kényelmes cipő, fejfedő, napszemüveg, papucs, valamint a hűvösebb estékre kardigán. A szállodák éttermeiben a rövid, sportos viselet nem illendő.

Autóbusz
A buszok bátran használhatók, jól szervezett útvonalhálózat és menetrend jellemzi őket.

Bérautó: a baloldali közlekedés és a forgalmas utak miatt nem javasolt.

Hajózás
Fejlett tengeri közlekedés jellemző. Érdemes akár szigetek közötti kirándulás, akár sétahajózás céljából igénybe venni szolgáltatásaikat.

Feliratkozás kategória értesítésreBezár

Iratkozz fel kategória értesítő listánkra és értesülj az általad választott kategória legújabb indulásairól, akcióiról!

Segíthetünk?Bezár
Kérjen ajánlatot!
Megkeressük Önnek a legjobb árat.
Kollégáink segítenek munkaidőben.
+36 1 5013490
Küldjön magának emlékeztetőt
e-mailben!