Kitsa Apartmanház - Sarti

Sarti központjához közel, 50 m-re a tengerparttól,hangulatos, kellemes környezetben.

Részvételi díj tartalmazza

Az árak TELJES ÁRAK, melyek tartalmazzák a repülőjegy, szállás, megadott ellátás, transzfer, foglalási díj, magyar idegenvezető költségét.
A biztosítások (2,8% stornobiztosítás, BBP) külön fizetendőek.

Részvételi díj nem tartalmazza

Útlemondási biztosítást, baleset-, betegség-, poggyászbiztosítást, kötelező idegenforgalmi adó a helyszínen fizetendő.

Kitsa Apartmanház - Sarti

Távolság a tengerparttól: 
100 méteren belül
Fekvése: Sarti központjához közel, 50 m-re a tengerparttól,hangulatos, kellemes környezetben.
 
Szobák: Tágas, nagyméretű 4-5 fős, 1- 2 hálószobás apartmanban, külön konyharésszel, fürdőszoba, TV, WIFI, erkély.Klíma (felár ellenében) 16.500.-Ft/hét, de csak az egyik szobában lehetséges. A házzal szemben ingyenes parkolási lehetőség.
 
Szolgáltatások: parkolási lehetőség a házzal szemben.
 
Ellátás: önellátás, igény szerint reggeli, vacsora vagy félpanzió igényelhető.
Időeltolódás: 
+1 óra
Ez az ajánlatunk jelenleg nem elérhető.
Kérjük, válasszon az elérhetőek közül az alábbi gombokkal!

A területről

Görögország északi partvidékén, Thesszalonikitől kb. egy órányi autóútra található a három nyúlványból álló félsziget. A mítosz szerint e terület volt egykor az óriások és az olymposzi istenek csatározásának színhelye. Sithonián, a második nyúlványon található az egyik legkedveltebb görög üdülőhely, Sarti. Vonzerejét a homokos tengerpartjának, a kristálytiszta tengernek, az érintetlen természetnek és a hamisítatlan görög hangulatnak köszönheti nemcsak Sarti, hanem a többi település is, mint Gerakini, Psakoudia, Metamorfosi, Nikiti és Elia Beach.

Sarti: A Szithónia-félsziget keleti oldalán. Sarti fõ jellegzetessége a sík, homokos part, ahol hosszú sétákat lehet tenni. Aki nem szeretne sétálni vagy sportolni, annak ajánljuk, hogy keresse fel a számtalan taverna egyikét, és kóstolja meg a helyi specialitásokat. Vízisportközpont (búvárkodás) a kempingben, kb. 5 km-re. Sartit a tenger tisztasága miatt a kék zászlóval tüntették ki.

Ez az ajánlat utazási csomagként értékesíthető.

Fakultatív programok, Kitsa Apartmanház - Sarti

SARTI - METEORA
Görögország egyik legnevezetesebb látnivalója. Egy egész napos autóbuszos kirándulás, mely során megtekintheti a világ egyik csodájaként emlegetett, sziklára épült kolostorokat.
Ár: 40.00 EUR/fő

SARTI - ATHOSI HAJÓKIRÁNDULÁS
Egész napos hajókirándulás a titokzatos, kizárólag férfiak által lakott – Athos-hegyi Kolostor Köztársasághoz.
Ár: 25.00 EUR/fő

SARTI - GÖRÖG EST
"Zeimpekiko" "Syrtaki" "Zorbas" "Opa" "Gia mas" néhány szó, melyet az est alatt biztos hallhatnak. Legalább egy éjszakára merüljünk el a görög kultúrában!
Ár: 28.00 EUR/fő

SARTI - BÚVÁRKODÁS
Megtapasztalta már valaha, milyen a víz alatt lélegezni? Készülj fel egy új izgalmas és felejthetetlen vízalatti élményre.
Ár: 50.00 EUR/fő

SARTI - SITHÓNIA KÖRÚT
Útunk során Sithónia félsziget falvaival, kikötőivel, történelmével, ízeivel és a helyiek életével ismerkedhetnek meg.
Ár: 20.00 EUR/fő

SARTI - SUNSET TÚRA
Azoknak ajánljuk, akik nem élvezik a forró déli napsütést, vagy csak szívesen töltik a naplementét a nyílt tengeren!
Ár: 12.00 EUR/fő

SARTI - ÖSZVÉR TÚRA
Sithonia strandjai világszerte híresek. Egész nap a tengerparton élvezheti a napot és úszhat. Mit szólnál valami máshoz egy napra? Mule Riding mondjuk?
Ár: 27.00 EUR/fő

SARTI - THESSZALONIKI TÚRA
Egész napos kirándulás busszal Thesszaloniki városnézésre és vásárlásra.
Ár: 25.00 EUR/fő

SARTI - NARANCSPART
Orange Beach - az öböl fehér homokkal, kristálytiszta vízzel és különleges sziklaalakzatokkal 7 km-re fekszik Sarti északi részén. Itt tényleg úgy érzi az ember magát, mintha egy rejtett paradicsomban lenne.
Ár: 6.00 EUR/fő

A program és ármódosítás jogát partnerünk fenntartja!​

Egyéb tudnivalók - Kitsa Apartmanház - Sarti
Részvételi díj tartalmazza: 

Az árak TELJES ÁRAK, melyek tartalmazzák a repülőjegy, szállás, megadott ellátás, transzfer, foglalási díj, magyar idegenvezető költségét.
A biztosítások (2,8% stornobiztosítás, BBP) külön fizetendőek.

Részvételi díj nem tartalmazza: 

Útlemondási biztosítást, baleset-, betegség-, poggyászbiztosítást, kötelező idegenforgalmi adó a helyszínen fizetendő.

Kötelező költségek: 

Görögországi idegenforgalmi adó ( klímaadó ):

  • egy- vagy kétcsillagos szállodák esetén 1,5 euró/éjszaka 
  • háromcsillagos szállodák esetében 3 euró/éjszaka 
  • négycsillagos szállodák esetén 7 euró/éjszaka
  • az ötcsillagos szállodák esetében pedig 10 euró/éjszaka
Előleg: 

A részvételi díj 40%-a, mely foglaláskor fizetendő. Egy hónapon belüli indulás esetén a teljes összeg fizetendő.

Hátralék: 

A részvételi díj 60%-a, mely 30 nappal indulás előtt fizetendő.

Várható kötelező költségek a helyszínen: 
Idegenforgalmi adó.
Egészségügyi tudnivalók: 
Az adott úti célon vagy célokon esetenként speciális, helyi hatósági egészségvédelmi rendeletek is érvényesülnek a be- és kiutazás, illetve a kint tartózkodás során (pl: koronavírus miatt). Ezért kérjük, folyamatosan ellenőrizze az aktuális információkat az adott országra/területre vonatkozóan a
https://konzuliszolgalat.kormany.hu/ oldalon!

Ajánlott gyógyszerek: láz- és fájdalomcsillapító, görcsoldó, hasmenés elleni szer, ragtapasz. Az idegenvezető (amennyiben van az utazás során) kizárólag elsősegély nyújtásában tud segíteni, gyógyszereket nem áll módjában biztosítani a résztvevők számára.
Ha pontosabb információra van szükségük, akkor utazás előtt néhány héttel keressék fel a Nemzetközi Oltóközpontot 1097 Budapest Albert Flórián út (régi nevén Gyáli út) 3/a.
Telefon: (0036) (1) 476-1364,
honlap: https://www.nnk.gov.hu/index.php/oltokozpont
Vízum: 
A beutazási feltételekről, az esetleges vízum kötelezettségekről és díjaikról információkat a Konzuli Szolgálat honlapján talál:
https://konzuliszolgalat.kormany.hu/
Időjárás: 
A partvidék éghajlata általában mediterrán. A zárt medencékben szárazföldi jellegűvé válik a klíma. Az országban tavasztól kora őszig rendkívül tiszta a levegő és száraz. Sok a napsütés (átlag 300 nap/év, 3000 óra). A csapadék mennyisége általánosságban véve nyugatról kelet felé egyre csökken.
Biztosítás: 
Az út teljes időtartamát lefedő biztosítás megkötése ajánlott. Irodánkban van lehetőség kedvezményes baleset, betegség poggyászbiztosítás megkötésére.
Kiutazás: 

Egyénileg vagy autóbusszal Budapestről.

Az autóbuszok odaútban hétfőnként indulnak, s kedden érkeznek az üdülőhelyekre, visszaútban az indulás kedden történik, hazaérkezés szerdán.

Vidéki felszállási helyek:
Kecskemét, Kiskunfélegyháza, Szeged felár nélkül.
Miskolc, Tiszaújváros, Nyíregyháza, Debrecen, Hajdúszoboszló, Pécs, Kaposvár, Győr, Veszprém, Várpalota, Karcag, Kisújszállás, Szekszárd, Baja, Komárom, Tatabánya, Székesfehérvár, Szolnok, Cegléd. felárral.

Időeltérés
A közép-európai időszámításhoz képest, Magyarországhoz viszonyítva +1 óra az időszámítás.

Hivatalos nyelv
Görög, de szinte mindenhol beszélnek angolul és németül is.

Diplomáciai képviselet
Magyarország Nagykövetsége

25-29. Od. Karneadou, Kolonaki
10675 Athén
Tóth József nagykövet
Tel.: (00 30 210) 725 6800
Fax: (00 30 210) 725 6840

Görög Köztársaság Nagykövetsége
1063 Budapest, Szegfű u. 3.
Tel.: (06 1) 413 2600
Fax: (06 1) 342 1934

Transzferidők
Kérjük vegyék figyelembe, hogy a szállodák fekvésének sorrendjében történik az érkezés illetve az indulás.

Elektromos áram
220 V. Minden szállodában használható a magyar szabvány szerinti dugós csatlakozó.

Hivatalos pénznem
Euro (váltópénz: 100 cent). Bankautomaták mindenhol rendelkezésre állnak. Minden ismertebb hitelkártya elfogadott.

Autóbérlés
Minimum 21 éves életkor és legalább 1 éves jogosítvány megléte szükséges. Nemzetközi jogosítvány kiváltása is ajánlott, melyre a Központi Okmányirodában van lehetőség. Görögországban a nemzetközi közlekedési előírások érvényesek, a biztonsági öv használata kötelező. A szigeten a vezetési stílus kulturált, ezért az autóbérlést irodánk is javasolja.

Egészségügyi ellátás
Az orvosok megfelelően képzettek, az ellátás megfelel a követelményeknek. Minden általánosan használt gyógyszer beszerezhető a gyógyszertárakban, de ajánlatos a naponta szedendő és speciális gyógyszereket magukkal vinni. Szúnyogok elleni riasztószer és magas faktorszámú napozótej is ajánlott. Sürgős orvosi ellátás igénye esetén forduljon a szálloda személyzetéhez.

Szállodák értékelése
A megadott kategóriák a helyi hivatalos besorolást jelentik, mely eltérhet az általában elfogadott normáktól. Az apartmanok és stúdiók kivételével minden szállodánál szerepel irodánk értékelése is, amely a magyarországi normáknak megfelel.

Közlekedés
A vasútmentes sziget közúti hálózata fejlett, központja a Laganas-öböl és Zakynthos városa, ahonnan a sziget minden pontjára indulnak buszok. A viszonylag sűrű és jó úthálózaton a sziget minden pontjára eljuthatunk. A rövid és szép kirándulások tengeri fürdőzéssel is összekapcsolhatók. Rendszeres hajójáratokkal a Jón-szigetek minden tagja megközelíthető, valamint Patras és Athén is elérhetőek. Irodánk javasolja továbbá, hogy a szigetet bérelt autóval, vagy robogóval, mopeddel fedezzék fel, melyre minden nagyobb településen találni lehetőséget.

Vásárlás
Az üzletek általában a délelőtti órákban, majd délutántól késő estig tartanak nyitva. A görög emberekre jellemző déli szieszta idején alig található nyitva tartó üzlet, kérjük ezt vegyék figyelembe. Üdülőhelyeken az üzletek többsége hétvégén is nyitva tart.

Ételek-italok
A görögök ételeik elkészítéséhez olíva olajat használnak, kedvelik a húsokat, elsősorban birkát, melyet roston sütnek meg. Szívesen fogyasztják a változatosan elkészített tenger gyümölcseit is. Kedvelt előétel kínálatuk paradicsomból, uborkából, dinnyéből, szeletelt sajtból, olajbogyóból és sokféle gyümölcsből áll. A legelterjedtebb vendéglőféle a taverna, ahol olyan ételeket kínálnak, mint pl. görög saláta, suvlaki, tzaziki, musaka vagy gyros. A legkedveltebb aperitif az ouzo, borok közül pedig a retsína.

Borravaló
A szigeten szokás borravalót adni, amely a turizmusban általánosan elfogadott normák szerint, körülbelül a szolgáltatás értékének 10%-a. Az éttermekben és a szállodákban az ár rendszerint tartalmazza a borravaló összegét, a portások, szobalányok és a taxisok mégis sokszor elvárják a borravalót.

Vélemények, értékelések
4.2
12 értékelés alapján
Elhelyezkedés értékelése
4.8
Szoba értékelése
4.1
Alvásminőség értékelése
3.2
Szolnok
4.0
A fürdőszoba állapota kritikán aluli volt,két hatalmas vezeték lógott ki a falból,a csempe koszos volt.
Csongrád
3.8
Az apartman nagyon jó elhelyezkedésű.A központ, étkezés, vásárlás, szórakozás és a tengerpart egyaránt valóban nagyon közel van. Az apartman jó tulajdonságai azonban itt ki is merültek.Mivel nem igazán találtam más 2 hálóteres apartman ezért választottam ezt. Valami érthetetlen okból a mosógatónál nincs meleg víz.Sajnálatos hogy a tulajdonos sem egy zuhanytálcába, sem egy zuhanyfüggönybe nem hajlandó invesztálni, de még egy szönyegre is sajnálja a pénzt.Így a fürdőszobában elég nehéz normális körülményeket tartani.Ugyan ez igaz a felszereltségre.Egy mikró manapság nem luxus egy apartmanban.Itt erre is sajnálják a pénzt. Az hogy az ágymatarcok mint ha lomtalanításból kerültek volna elő már szót sem érdemel.Természetesen helyén kezelem az ár-érték arányt de azért a fenntebb felsorolt dolgok nem kivételes elvárások, még egy olcsóbb apartmanál sem.
Visonta
4.3
A teraszról rálátást volt a tengerre imádtunk kint ülni
Az apartman kissé purritán berendezésű de nem is sok időt töltöttünk bent
A partra fél perc alatt leértünk.A víz lassan mélyül a part homokos.A vendéglősök kedvesek,az árak barátiak
Nagyon jó hely
Budapest
4.5
Tökéletes helyen, csodálatos stranddal, hűvös szobákkal. Egy élmény volt!
Budapest, XV. kerület
4.3
A legnagyobb problémát a vízhiány okozta.
Fürdött az ember s egyszer csak nem volt víz.Ez nem volt vicces amikor samponos volt a hajunk. Mindennapos volt. A ház tisztasága és felszereltsége hiányos.
Sajnos a kukás autó is kora reggel jött nagy hanggal így a reggeli ébresztést ingyen kaptuk.
Sarti gyönyörű, ételek jók , a kiszolgálok szuperek voltak ,nem bántuk hogy félpanziót kértünk :)
Bicske
3.5
Az apartman a görögökre jellemző piritán amivel semmi gond nincs, tiszta és kényelmes. A házi néni viszont egy hárpia éjel 11 után már nem lehet a teraszon beszélgetni mert zavatjuk a nyugalmába ;) ami csak azért is vicces mert forgalmas helyen van és több éjjel volt autó verseny az ablakunk alatt.
Dunakeszi
4.5
<szöveg nélkül>
Budapest, XI. kerület
4.5
<szöveg nélkül>
Pásztó
4.5
<szöveg nélkül>
Budapest, XI. kerület
4.3
<szöveg nélkül>
Szigetszentmiklós
4.5
<szöveg nélkül>
Budapest
4.0
<szöveg nélkül>
Írjon véleményt Ön is!
Feliratkozás kategória értesítésreBezár

Iratkozz fel kategória értesítő listánkra és értesülj az általad választott kategória legújabb indulásairól, akcióiról!

Segíthetünk?Bezár
Kérjen ajánlatot!
Megkeressük Önnek a legjobb árat.
Kollégáink segítenek munkaidőben.
+36 1 5013490
Küldjön magának emlékeztetőt
e-mailben!