A küszöbön túli Budapest - Ma reggel a Normafán

Fővárosiak, Budapest népe! Bizony mondom néktek, a városotok eltűnt. Legalábbis nem látszik innen Normafáról. A felhőpaplan alól hallatszó tompa morajláson kívül semmi sem jelzi a létét. Így meg lehet nyugodni. Mivel nincs meg a város, nem kell menni iskolába és dolgozni, ma nincs kudarc és számonkérés, nincs tömeg és dulakodás. Séta van.

Fenn Normafán kék az ég, így semmi okunk nincs rá, hogy ne itt legyünk, főleg, hogy Budapest eltűnt. Nyugodtan, gondtalanul sétálhatunk egyet itt, kifújva a hétköznapok problémáit, beszívva a friss, majdhogynem hegyi levegőt. Elmerenghetünk a nyáron, hogy milyen jó volt a Rómain, vagy a Duna-party Megállóban, esetleg a Tündér-szikláknál, és mosolyogva emlékezhetünk vissza a Gyermekvasútra. De eszünkbe juthatnak a Kopaszi-gáton vagy a Nagy-Szénáson töltött kellemes percek is.

Küszöbön túli Budapest sorozatunkban megpróbáltunk megmutatni néhány gyöngyszemet, amik bármikor elérhetőek, és kiváló helyek feltöltődni, sétálni egy jót. Mert nem lehet kifogás az, hogy nincs lehetőség vagy idő messzire utazni: a szépségek itt vannak a közvetlen közelünkben. Csak el kell indulni, felfedezni őket. Egyet ne feledjünk: azokra a dolgokra, amik most feszültté, gondterheltté tesznek bennünket, nemsokára már emlékezni sem fogunk. Nem fontosak. Ahogy a ma reggel a Normafát kristálybirodalommá varázsoló zúzmara elillan majd a Nap sugaraitól, úgy válik párává majd minden rossz és jó dolog, amiért, vagy ami ellen annyit küzdöttünk.

De a séta megmarad.

Szűrők
pl. Ciprus, Bécs, Balaton stb...
Indulás ideje:
Naptár

Utazások

» Őrségi séták - 2 nap
» Hétvége Prágában+Sörgyár látogatás - 2 nap
» Hétvége Krakkóban - 3 nap
» Kirándulás a Felvidéken - 2 nap
» Hétvége a Plitvicei-tavaknál - 2 nap
Feliratkozás kategória értesítésreBezár

Iratkozz fel kategória értesítő listánkra és értesülj az általad választott kategória legújabb indulásairól, akcióiról!

Segíthetünk?Bezár
Kérjen ajánlatot!
Megkeressük Önnek a legjobb árat.
Kollégáink segítenek munkaidőben.
+36 1 5013490
Küldjön magának emlékeztetőt
e-mailben!