Fjällräven Kaipak 28 hátizsák

Téli, nyári túráinkon egyik legfontosabb társunk a hátizsák, amiből manapság már igazán nagy választékból válogathatunk - de igazán tartós termékeket sajnos egyre ritkábban találunk. A Fjällräven Kaipak 28  zsák egy klasszikus típus, anyagát, kialakítását tekintve igazán strapabíró darab. Téli túrákon - amikor jóval több holmi kerül bepakolásra - is sikerült minden fontos felszerelési tárgyat betenni, rátenni.


Nagyon praktikus külső hevederzete lehetővé teszi különböző kiegészítő holmik felerősítését, túrabot, hótalp is gyorsan egyszerűen rögzíthetők.Kétoldalt elhelyezett külső zsebeibe termosz, kulacs apró holmik is nagyszerűen elhelyezhetők.
A Fjällräven Kaipak 28  hátizsák első részén lévő könnyen hozzáférhető nagy czipzáros tároló részbe térképeket, vékony esőkabátot is tehetünk, a felső zseb is éhesen várja az kisebb dolgokat.
A tartós strapabíró anyag a hóba vagy vizes földre letéve sem ázik át és viaszolható a Greenland Waxszal, hogy még jobban ellenálljon a nedvességnek és a kopásnak. Csapadékos időre erős, tartós esővédő huzatot kapunk hozzá.


Mindent egybevetve egy kényelmes, funkcionális hátizsák, ráadásul nem egy robusztus kivitel, a kalandos hegyi túrák mellett városi használatra is tökéletes.
Ha többet szeretnél róla megtudni, itt találsz további információkat:
https://www.fjallraven.hu/kaipak-28

Szűrők
pl. Ciprus, Bécs, Balaton stb...
Indulás ideje:
Naptár

Utazások

» Bakonyi kalandok - 1 nap
» Alpesi kirándulás Ausztriában, Grünsee - 1 nap
» Magas-Tátra, Magisztrále út - 1 nap
» Magas-Tátra, Téry menedékház - 1 nap
» Magas-Tátra gyalogtúra: Zöld-tavi menedékház - 1 nap
Feliratkozás kategória értesítésreBezár

Iratkozz fel kategória értesítő listánkra és értesülj az általad választott kategória legújabb indulásairól, akcióiról!

Segíthetünk?Bezár
Kérjen ajánlatot!
Megkeressük Önnek a legjobb árat.
Kollégáink segítenek munkaidőben.
+36 1 5013490
Küldjön magának emlékeztetőt
e-mailben!