Egzotikus utazás - karibi barangolás luxushajóval

A Karib-tenger egzotikus világa magával ragadja az ember fantáziáját, legyen szó nászútról, vagy egyszerűen csak a hétköznapi életből való kiszabadulásról, hiszen az ámulatba ejtő, fehér homokos partok, a türkizkék víz és pálmafák alkotta paradicsomi környezet ellenállhatatlan csábítással bír. A karibi varázs része a gazdag történelmi múlt, a tenger színes élővilága, az érintetlen korallzátonyok, a világszínvonalú üzletek adómentes vásárlási lehetőséggel és a számtalan aktív és pihentető program. 

Tudj meg többet az utazásról...  

A szigetvilág felfedezésének a legideálisabb módja egy hajóutazás a Norwegian Cruise Line legújabb luxustengerjárójával, az NCL Getaway fedélzetén, amely már önmagában rengeteg szórakozási, kulináris és kikapcsolódási lehetőséget kínál vendégeinek. A "szabadság társasága"-ként elhíresült hajótársaság egyedülálló utazási élményt biztosít.

A „Freestyle Cruise” – „Kötöttségek nélküli utazás” innovatív mottó lényege, hogy a hajó fedélzetén nincsenek kötelező formalitások: nincs időhöz kötött étkezés, nincs előírás a megjelenésre. A fedélzeten tartózkodó vendégek akkor és ott ehetnek – ihatnak, ahol jól esik. A kötetlen utazási feltételek és a szabad választás lehetősége kényelmesebb, komfortosabb kikapcsolódást tud biztosítani, amihez párosul egy tökéletesen kidolgozott, modern technika.  

Tudj meg többet az utazásról...  

Csatolja le az óráját, dobja le a cipőjét, ragadjon meg egy rumpuncsot és intsen búcsút a hétköznapoknak - fedezze fel a trópusokat Norwegian módra, szabadon!

Induljon el egy olyan izgalmas kikötővárosból, mint Miami, az idilli szigetvilág felé, ahol lengő pálmafák, játszó delfinek és hosszú-, finom homokos partok várják. A karibi térség tenger alatti világa legalább olyan színes és lenyűgöző, mint a számtalan parti látnivaló és élmény. Pihenés - kikapcsolódás - felfedezés!

A fakultatív parti kirándulások közül ízelítőül:
Nassau: Találkozás az oroszlánfókákkal - egy látványos csónaktúrán juthatnak el a Blue Lagoon szigetre, ahol a bemutató megtekintése után  a vízben is találkozhat ezekkel a szeretetre méltó tengeri emlősökkel, etetheti őket és játszhat velük.

Tudj meg többet az utazásról...  

St. Thomas: Ismerje meg a trópusi flórát és faunát a 3 km-es hegyi túra során, keresztülhaladva a buja, természetes erdőn. Hallgassa meg a kalózokról és felfedezőkről szóló mondákat, majd frissüljön fel az álomszép Honeymoon Beach-en.

Útvonal:

Miami | tengeren | Philipsburg, St. Maarten sziget | Chartlotte Amalie, St. Thomas sziget  | tengeren | Nassau - Bahamák | Miami

Időtartam: 8 nap/7 éj

Tudj meg többet az utazásról...  

Néhány információ a hajóról - Technikai adatok

Épült: 2014,  súlya: 146.600 tonna, hossza: 324 m, szélessége: 40 m. Utasok száma: 4.028 fő, személyzet: 1.595 fő, sebessége: 21 csomó, áram: 110/220 adapter szükséges, fedélzetek száma: 18.

Szolgáltatások

Étterem 26, szoba szerviz szolgálat, 22 bár és társalgó, Aqua Park 2 medencével és 5 csúszdával, 1 gyermek medence, 6 jacuzzi, SPA és fitnesz központ, sportpályák (kosár, röplabda, futópálya,stb.), színház, gyermekjátszó, játékterem, boltok, Internet-kávézó.
Tudj meg többet az utazásról...  

Kabinok

Minden kabin rendelkezik telefonnal, TV-vel, légkondicionálással, szoba széffel, paplannal, saját zuhanyzós fürdőszobával és hajszárítóval, a legtöbb kabin hűtővel is felszerelt.

Egyéb információk

Tudj meg többet az utazásról...  
Speciális éttermek a hajón, melyek felár ellenében foglalhatók:
Le Bistro - francia, Moderno - Churrascaria, Shanghai's Noodle Bar - ázsiai, Teppanyaki - japán, Cagney's Steakhouse - amerikai, Ocean Blue/The Raw Bar - seafood, La Cucina- olasz, Wasabi - Sushi, Live Entertainment "Illusionarium" élményjátékkal, Pizza Delivery.

Az árak személyenként, egyéni foglalásoknál, kétágyas elhelyezés estén, az egyes ajánlatoknál feltüntetett kabintípusokra vonatkozóan a legkedvezőbb árú kategóriákra, a szabad helyek függvényében vagy visszavonásig érvényesek.

A hajótársaság fenntartja a jogot az árak értesítés nélküli visszavonására, így a honlapunkon feltüntetett árak csupán tájékoztató jellegűek. A kiválasztott hajóútra vonatkozóan mindenkor a hajótársaság foglalási rendszerében található árakat kell érvényesnek tekinteni. Hivatalos ajánlatnak csak a megrendelés elküldését követően elkészített, konkrét hajóútra vonatkozó és opciós foglalást is tartalmazó írásbeli ajánlat minősül.

Tudj meg többet az utazásról...  

Szűrők
pl. Ciprus, Bécs stb...
Indulás ideje:
Naptár

Cikkeink

» Karibi hangulatban - Kovács Attila
» Miami és a Bahamák álomszép szigetei - NCL Sky - Kovács Attila
» Ezt látnod kell - a világ 10 legcsodálatosabb strandja - Kovács Attila

Utazások

» Koalák és kenguruk földjén - csoportos utazás Ausztráliába magyar idegenvezetéssel 2024.11.17.-12.03. - 17 nap / 14 éj
» Macedon kalandozások - 8 nap
Feliratkozás kategória értesítésreBezár

Iratkozz fel kategória értesítő listánkra és értesülj az általad választott kategória legújabb indulásairól, akcióiról!

Segíthetünk?Bezár
Kérjen ajánlatot!
Megkeressük Önnek a legjobb árat.
Kollégáink segítenek munkaidőben.
+36 1 5013490
Küldjön magának emlékeztetőt
e-mailben!