USA - Nyugati értékek (Los Angeles, Grand Canyon National Park, Las Vegas, San Francisco)

14 napos fly & drive körutazás az USA-ban

14 napos bérelt autóval történő utazásunk alatt felfedezhetjük az USA nyugati részét. Los Angeles, Las Vegas, San Francisco városait. Megcsodálhatjuk a nemzeti parkok lenyűgöző tájai a Grand, Bryce Canyont, Navajo Indiánok földjét. Látogatást teszünk a Death Valley Nemzeti Parkban, mely a legszárazabb amerikai nemzeti park és itt található USA legmélyebb pontja is a Badwater.

Alapár tartalmazza

13 éjszaka szállás a megadott program szerint, térképek, útvonaltervek, angol nyelvű eligazítás a helyszínen. A megadott árak 1 USD=230HUF árfolyamig érvényesek!

Alapár nem tartalmazza

bérautó költségét, repülőjegyet és reptéri illetéket, ellátást, személyes költségeket, programok és belépődíjak, szezonális felárakat, az útlemondási biztosítást és a baleset-, betegség- és poggyászbiztosítást

Hossz: 
14 nap
Szállás: 
szálloda
Program: 

1.nap Los Angeles
Érkezés menetrend szerint Los Angelesbe, bérautó felvétele, transzfer a szállodába. Szállás: Hacienda Hotel.

2.nap Los Angeles - Palm Springs (távolság: 236 km)
Reggel 08:00kor találkozó partnerirodánk angol nyelvű képviselőjével, utazási dokumentumok, voucherek, térképek, útmutatók átvétele. Első programként látogassunk el Anaheimbe a Disneyland otthonába. Délután indulás a szórakoztatóiparáról híres Palm Springsbe. Szállás: Palm Springs Travelodge.

3.nap Palm Springs - Needles - Laughlin (távolság: 418 km)
Látogatás a Joshua Tree National Parkban, ahol a krémszínű virágot hozó Joshua fák egész erdőket alkotnak. Továbbutazás Needles városon keresztül a Nevada-sivatag új szórakoztatóközpontjába,a Colorado-folyó partjáta, Laughlin-ba. Szállás: Tha Aquarius Hotel & Casino.

4.nap Laughlin - Williams (távolság: 235 km)
A legendás 66-os út egyik legismertebb részén, Kingman és Seligman közötti szakaszon haladunk tovább. Pihenő a Grand kanyon barlangoknál, de érdemes megnézni a tőle csak mérföldnyi távolságra található színes sziklaformációkat is. Szállás: Hotel Aspen Inn & Suites.

5.nap Williams - Grand Canyon National Park - Lake Powell (távolság: 307 km)
A világ egyik legnagyobb természeti csodája a Grand Canyon következik. Továbbutazás a Navajo Indiánok földjén a Powell-tó felé, mely a második legnagyobb emberalkotta víztároló az USA-ban. Szállás: Travelodge Page.

6.nap Lake Powell - Bryce Canyon National Park (távolság: 270 km)
Miután átléptük a Mormon állam, Utah határát, irány a Bryce Kanyon, ahol a világ legszínesebb erózió formálta sziklaalakzatait láthatjuk. Szállás: Bryce View Lodge.

7.nap Bryce Canyon National Park - Zion National Park - Las Vegas (távolság: 380 km)
Reggel folytatjuk az utat a Zion National Parkba, mely nem más mint a Virgin-folyó által kialakított, 24 km hosszú, helyenként 800 méter mély kanyon. A Zion után átvágunk Nevada államon és érkezünk Las Vegasba. Szállás: The Quad.

8.nap Las Vegas
Egésznapos pihenő a szórakoztatás fővárosában. Kaszinózás, vásárlás, show-műsorok, séta Las Vegas főutcáján a híres Strip-en.

9.nap Las Vegas - Death Valley National Park - Fresno (távolság: 720 km)
Látogatás a Death Valley Nemzeti Parkban, mely a legszárazabb amerikai nemzeti park és itt található USA legmélyebb pontja is a Badwater (-86 méter). A folytatásban átkelünk a Panamint-hegységen, érkezés Fresnoba. Szállás: Holiday Inn Downtown Fresno.

10.nap Fresno - San Francisco (távolság: 245 km)
Kora reggel indulás a Yosemite Nemzeti Parkba, mely geológiai érdekességek százait rejti. A parklátogatás után indulás San Franciscoba. Szállás: The Good Hotel.

11.nap San Francisco
Egésznapos pihenő San Franciscoban-ban. Számos látványossággal szolgál a város: Chinatown, Japan Center, Embarcadero, Fisherman's Wharf, Cable Car Museum, Alcatraz-sziget.

12.nap San Francisco - Monterey/Carmel - Central Coast (távolság: 465 km)
Utunk következő állomás a Monterey-félsziget. A számos étterem és galéria mellett a cannery Row és a Fisherman"s Wharf is látványosságul szolgál. Továbbutazunk a látványos 17 Mile Drive-on Carmel felé, majd még délebbre az óceán partvonalát követve. Szállás: Courtesy Inn San Simeon.

13.nap Central Coast - Solvang - Santa Barbara - Los Angeles (távolság: 408 km)
Reggel rövid látogatás a dán kisvárosban Solvangban, utána következik a csodálatos óceánparti üdülőhely Santa Barbara. A nap további részét töltsük a fehérhomokos parton. Este tovább Los Angelesbe. Szállás: Hacienda Hotel.

14.nap Los Angeles
Bérautó leadása, hazautazás menetrend szerint.

Kapcsolódó cikkek

» San Francisco utcáin - Kovács Attila, 2018. február. 19
» A földöntúli szépségű Yosemite Nemzeti Park - Kovács Attila, 2018. május. 19
» Irány Észak! Bringatúra keresztül a Amerikán - Kovács Attila, 2018. május. 16
» Arizona lenyűgöző sivatagos tájain - Kovács Attila, 2018. március. 31
» Utah lenyűgöző tájain - Kovács Attila, 2018. március. 14
» Észak-Amerika csodálatos tájain - Kovács Attila, 2018. március. 02
» Egy hét Montanaban - Kovács Attila, 2018. február. 07
» A világ egyik legszebb túrája - a Bryce Canyon - Kovács Attila, 2017. december. 18
Ön már járt itt? Mondja el véleményét!
Sajnáljuk!
Ár és időpont információ nem érhető el.
Ár & Jelentkezés
Alapár tartalmazza: 

13 éjszaka szállás a megadott program szerint, térképek, útvonaltervek, angol nyelvű eligazítás a helyszínen. A megadott árak 1 USD=230HUF árfolyamig érvényesek!

Alapár nem tartalmazza: 

bérautó költségét, repülőjegyet és reptéri illetéket, ellátást, személyes költségeket, programok és belépődíjak, szezonális felárakat, az útlemondási biztosítást és a baleset-, betegség- és poggyászbiztosítást

Kötelező költségek: 

Bérautó:

  • CDAR kategória - Nissan Versa vagy hasonló. Bérleti díj irányár: 165.000.-Ft / autó / 14 nap
  • IFAR kategória - Fors Escape vagy hasonló. Bérleti díj irányár: 183.900.-Ft / autó / 14 nap

A megadott árak tartalmazzák: korlátlan km használat, törés- és lopásbiztosítás, reptéri adók, helyi adók.

A fenti programhoz bármely más kategóriájú autó is foglalható !

Előleg: 

A részvételi díj 40%-a, mely foglaláskor fizetendő.
Indulástól számított 30 napon belüi foglalás esetén már a teljes összeg fizetendő. 

Hátralék: 

 A részvételi díj 60%-a, mely 30 nappal indulás előtt fizetendő.

Kiutazási forma: 
repülő
Egyéb részletek
Kiutazás: 

Menetrend szerinti repülőjáratokkal, Ame­ri­kában légkondicionált autóbusszal

Szállás: 

 jó középkategóriájú szállodákban

Étkezés: 
Az étkezés egyénileg történik.
Vízum: 
Az utazáshoz 2006. okt. 26. után kiállított, biometrikus (bordó) útlevél szükséges, amelynek a hazautazást követően további 6 hónapig érvényesnek kell lennie. Az érvényes útlevél beszerzése az utasfelelőssége. Magyar állampolgár vízum nélkül utazhat az Egyesült Államokba, azonban rendelkeznie kell ESTA engedéllyel. Az engedély beszerzését irodánk segíti, de felelőssége az engedély elbírálására nem terjed ki. Az ESTA engedély két évig érvényes, többszöri kiutazásra jogosít fel,alkalmanként maximum 90 napos kinttartózkodással. Az Egyesült Államokba a belépést az érvényes vízum, ill. ESTA engedély nem garantálja, a végső döntést a belépési pontnál a Bevándorlási Hivatal tisztviselője hozza meg. Az Amerikai Bevándorlási Hivatal döntéséért az utazási iroda felelősséget nem vállal, az ebből eredő valamennyi kár az utast terheli.
Egészségügyi tudnivalók: 
Ajánlott gyógyszerek: láz- és fájdalomcsillapító, görcsoldó, hasmenés elleni szer, ragtapasz. Az idegenvezető kizárólag elsősegély nyújtásában tud segíteni, gyógyszereket nem áll módjában biztosítani a résztvevők számára. Védőoltásra nincs szükség.
Feliratkozás kategória értesítésreBezár

Iratkozz fel kategória értesítő listánkra és értesülj az általad választott kategória legújabb indulásairól, akcióiról!

Segíthetünk?Bezár
Kérjen ajánlatot!
Megkeressük Önnek a legjobb árat.
Kollégáink segítenek munkaidőben.
+36 1 5013490
Küldjön magának emlékeztetőt
e-mailben!