Thai kiskörút üdüléssel Phuketen

12 napos körutazás Thaiföldön üdüléssel phuketen

Kóstoljon bele velünk ezen körutazás alkalmával Thaiföld csodálatos világába, amely során a következő városokat illetve az ezekhez kapcsolódó látványosságokat tekinthetik meg: Bangkok, Ayutthaya, Kanchanaburi, Muang Boran. A körutazás után üdülés a program szerint Phuketen a választott szállodában.

UTAZOM.COM PÉNZVISSZAFIZETÉSI GARANCIA
Az idei nyaralás tervezésekor mindenkiben felmerül a kérdés, hogy a koronavírus milyen mértékben befolyásolja az utazási lehetőségeket. Az Önök biztonsága érdekében erre az utazásra irodánk teljes visszatérítési garanciát vállal a koronavírus járványból eredő törlés esetén.

MIT JELENT EZ?
Amennyiben utazása külső okok miatt ellehetetlenül (repülőjáratok kényszerű törlése vagy a célország utazásra nem javasolt I. kategóriába sorolása) az UTAZOM.COM  GARANTÁLJA, hogy az Ön által befizetett teljes összeget 14 napon belül egy összegben visszautalja Önnek.

Alapár tartalmazza

Repülőjegyet a Qatar Airways menetrendszerinti járatain Budapest-Doha-Bangkok-Phuket-Doha-Budapest útvonalon, belső repülőjáratot Bangkok – Phuket útvonalon, reptéri illetéket, személyenként 1 db kézipoggyászt és 1 db feladott poggyászt (max. 20 kg), 5 éj szállást Bangkokban 4*-os szállodában, illetve 4 éj szállást Phuketen kétágyas szobában reggelis ellátással, a felsorolt programokat, buszos utazást és magyar nyelvű idegenvezetést a körutazás teljes időtartama alatt, phuketi repülőtéri transzfert, illetve az üdülés során telefonos magyar nyelvű asszisztenciát.

A részvételi díjban szereplő repülőjegy ára meghatározott speciális díjtételű turista osztályra érvényes, helyek korlátozott számban foglalhatók. Az ettől eltérő díjtételű repülőjegy foglalása a részvételi díjat befolyásolja. A repülőjegyek a jegykiállítás után nem módosíthatók, a repülőjegy és a repülőtéri illeték összege nem visszatéríthető! 

Alapár nem tartalmazza

Baleset-, betegség- és poggyászbiztosítást, útlemondási biztosítást, belépőjegyeket (kb. 1800 THB/fő – kb. 50 EUR/fő), egyéb étkezéseket, fakultatív kirándulásokat, egyéb személyes jellegű költségeket. A szállodák depozitot kérhetnek a helyszínen!

Hossz: 
12 nap
Szállás: 
szálloda
****
Létszám: 
Minimum 10 fő

Szállás

5 éj Prince Palace Hotel**** Bangkok, 4 éj Phuketen a választott hotelben.

Program: 

1. nap: ELUTAZÁS
Elutazás Budapestről a Qatar Airways menetrendszerint közlekedő járataival dohai átszállással Bangkokba. 

2. nap: BANGKOK
Érkezés Bangkokba a menetrend függvényében. A csomagfelvétel után találkozó a magyar nyelvű idegenvezetővel, pénzváltás szükség szerint, majd transzfer a szállodába (Prince Palace Hotel**** Bangkok 5 éj). Rövid tájékoztató, majd szabadprogram. 

Fakultatív program: svédasztalos vacsora Bangkok legendásan magas toronyépületében, a Baiyoke Sky Tower-ben, melynek legfelső, forgó emeletéről páratlan kilátás nyílik a városra.  

3. nap: KANCHANABURI
Reggel 7 órakor indulás az egész napos kirándulásra, a Bangkoktól kb. 140 km-re, a híres Kwai-folyónál található, Kanchanaburiba. Ez Thaiföld nyugati, Burmával határos tartománya, amely stratégiailag fontos volt a történelem folyamán. Legnagyobb nevezetessége a Kwai folyó és a rajta lévő híd, amely főképp a háborús film folytán vált híressé.  Kanchanaburiban a Thaiföldet 1941-ben elfoglaló japán csapatok egy stratégiailag fontos, kb. 400 km hosszú vasútpálya építkezésébe kezdtek. Munkára fogtak 61 ezer szövetséges hadifoglyot is, akiket embertelen körülmények között a híd és pályaépítésen dolgoztattak. 1945 februárjában a szövetséges légierő szőnyegbombázása semmisítette meg a japán tervet. A Kwai folyón kb. 30 perces „long tail” hajós kirándulást teszünk, majd a legendás hídon gyalogosan átkelünk. Ezt követően a második világháborús múzeumot keressük fel. Svédasztalos ebéd egy úszóétteremben a Kwai folyón. (italfogyasztás külön fizetendő). Délután a Wat Tham Sua-hoz, vagyis a tigris barlang templomhoz utazunk. Ehhez a különleges, egy hegy tetején álló egyedi thai templomhoz egy drótkötélpályán jutunk fel. Tetejéről gyönyörű kilátás, fantasztikus thai és kínai stílusú épületek tárulnak elénk. Visszaérkezés Bangkokba az esti órákban.

4.nap: BANGKOK
Reggeli után, kb. 10 órakor találkozás a magyar nyelvű idegenvezetőnkkel a szálloda recepciójánál. Utazás csatornahajóval a Rattanakosin-szigetre, ahol a történelmi belváros található. Első látnivalónk az Aranyhegy temploma, Wat Saket lesz. Itt őrzik Buddha relikviáját. A 80 m magas mesterséges hegy tetején álló templom tetejéről csodás kilátás tárul elénk a Rattanakosin-szigetre és a távolban sorakozó bangkoki felhőkarcolókra.  Ez követően a híres, háromkerekű motoros riksával a “tuk-tukkal” a sziámi királyok egykori rezidenciájához, a lenyűgöző Grand Palace-hoz utazunk, amelyen belül ékességét, a Smaragd Buddha szobrot is megcsodálhatjuk. 45 perces hajókirándulást teszünk a klongokon, azaz a csatornákon, Bangkok régi folyóparti cölöpös házai között. A Chayo Praya folyón átkelve a khmer stílusú Wat Arun-t, azaz a Hajnaltemplomát nézzük meg, amely egykor otthont adott a Smaragd Buddhának. A világ 7 legnagyobb buddhista zarándokhelyének egyikeként ismert Wat Pho lesz a programunk zárása, ahol a híres fekvő Buddha szobrot, a thai királyi sírokat, és az Ayutthayai Királyság időszakából fennmaradt arany Buddhát tekintjük meg. A Wat Pho Bangkok egyik legrégebbi templom együttese, ahol thai tradicionális masszázs iskola is működik. Délután visszaérkezés a szállodába.

5. nap: BANGKOK, VASÚTI- ÉS ÚSZÓPIAC
Reggel 6:45-kor indulás Thaiföld legismertebb úszópiacára, a Bangkoktól kb. 120 kilométerre fekvő Damnoen Saduakra. A 19. században számtalan úszópiac volt Bangkok és környékén, mára már csak néhány maradt. A délelőtti órákban éli világát ez a vízi labirintusban működő, ma már turistaparadicsomnak számító piac. A csatornákon keresztül tradicionáis “sampan” - evezős - hajókkal bebarangoljuk a piacot, ahol a csónakokból tudunk kedvünkre, gyümölcsöket, zöldségeket, ételeket, szuvenírokat vásárolni. A híres úszó piac megannyi turista által látogatott hely, amely Thaiföld különleges gyümölcseit és zöldségeit kínálja az árusok csónakjaiban. Csónakba szállunk és a keskeny csatornák labirintusain keresztül, magas cölöpökre épített lakóházak és kókuszpálma ültetvények között bepillantást nyerünk az úszó piac életébe (45 perces hajókirándulás, 1 hajóban 4 fő utas fér el). Ezt követően szabadprogram, vásárolási lehetőség a piacon. Az úszópiac után Samut Songkhram  vonatforgalmáról híres Maeklong Vasúti Piacra utazunk. A piacot egy vasúti sín szeli ketté, melyen naponta többször is elhalad a menetrend szerinti járat. A vásárlók egy vasúti vonalon járhatják be a piacot. Hirtelen amikor a vonatsípját meghallani, a piac átalakul, mindent elpakolnak a vonat útjából és szabad utat engednek a mozdonynak az árusok. Annyira szűk a hely a standok között, hogy a vonat 15 m/h-val halad keresztül a piacon. Amint a vonat elmegy, az árukat visszarendezik a helyükre. Ezután a fantasztikus élmény után  visszaérkezés a bangkoki szállodába kb. 13 órakor. A nap hátralévő részén szabadprogram.

6. nap: AYUTTHAYA, BANG PA IN
Reggeli után, 9:00-kor találkozás magyar nyelvű idegenvezetőnkkel a szálloda recepciójánál. Privát kisbusszal utazás az Ayutthayai Királyság fővárosába, Ayutthayába. A menetidő kb. 1,5 óra. Ayutthaya (UNESCO) az ázsiai civilizáció központja volt, amíg a burmai csapatok le nem igázták sziám birodalmát. A jó állapotban lévő romok trópusi környezetben lenyűgöző látványa tárul elénk. Elsőként a híres Bang Pa In-i Nyári Palotához utazunk, mely korábban épült, mint a bangkoki Grand Palace. Érthető ez, hiszen Ayutthaya a régi főváros közelében épült. Bár a "nyár" és "tél" viszonya a világnak azon vidékén egészen más, mint nálunk, a királyok szükségét érezték, hogy néha elvonuljanak a nagyvárosból, és egy kellemes, nyugalmas helyen pihenjenek, vagy éppen ott tartsanak fényűző fogadásokat. Erre a célra a Bang Pa In tökéletesen megfelel: könnyed pavilonjai, hagyományos délkelet-ázsiai és európai stílusban épült kis palotái a Chao Praya folyó mellett gyönyörű természeti környezetben épültek. Délután az Ayutthayai Történelmi Parkba kirándulunk. Fakultatív program keretében bejárhatjuk elefántháton az ősi városrészt (15 perc – 400 THB/fő). Majd a nap zárásaként megnézzük a Wat Mahathat, Royal Palace Ayutthaya, Wat Mongkhon Bophit, Wat Panam Choeng templomait.

7. nap. BANGKOK ŐSI VÁROSA - PHUKET
Reggeli után kijelentkezés a szállodából. Majd indulás Bangkok ősi városába, a Muang Boranba, Bangkoktól 40 km-re délre. Az 1963-ban alapított és azóta is folyamatosan bővülő skanzen autentikus színpada a sziámi építészetnek, amely a thai történelmet mutatja be a Khmer időktől a Rattanakosin korszakig. A park területén több mint 100 csodás építményt, úgy mint templomokat, palotákat, és úszópiacot nézhetünk meg. A látogatáson Thaiföld leghíresebb műemlékeit láthatjuk, és ezen keresztül az az érzésünk támad: Bejártuk egész Thaiföldet! Visszautazunk a bangkoki repülőtérre, majd menetrendszerinti repülőjárattal utazás Phuketre. Érkezés után csomagfelvétel, majd transzfer a választott szállodába, bejelentkezés. (4 éj)

8-11. nap: PHUKET
Pihenés Phuketen a választott szállodában, lehetőség fakultatív programokra. Utolsó napon transzfer a repülőtérre, majd hazautazás.

12. nap. HAZAÉRKEZÉS
Érkezés Budapestre a menetrend függvényében.

Választható szállodák:

Andaman Beach Suites Hotel****

Graceland Resort Hotel****

Crowne Plaza Panwa Beach Hotel*****

Village Coconut Island Beach Resort Hotel*****

A részvételi díj minden esetben alap szobatípusban történő elhelyezést tartalmaz. Felár ellenében magasabb típusú (pl. tengerre néző) szoba is foglalható. Magasabb kategóriájú szoba feláráról kollégáink készséggel adnak felvilágosítást. 

11. nap: Phuket – Budapest
Kicsekkolás a szállodából, menetrend függvényében transzfer a phuketi repülőtérre. Hazautazás a Qatar Airways menetrend szerinti járataival dohai átszállással.

12. nap: Budapest
Érkezés Budapestre.   

Várható szálloda a körutazás alatt (vagy kategórián belül hasonló)

Hotel Prince Palace**** Bangkok (a szálloda módosításának jogát az iroda fenn tartja)
www.princepalace.co.th/

A Prince Palace Hotel Bangkok óvárosában található, közvetlenül a Bo Bae Tower divatáruház felett. A Mahanak-csatornára kilátást nyújtó szálloda szabadtéri medencét és 8 különböző étkezési lehetőséget kínál. A szálloda tágasan berendezett és jól felszerelt szobái fürdőszobásak, légkondicionálóval, hűtővel és kábel TV-vel felszereltek. A vendégek pihenését 2 pezsgőfürdő-medence illetve térítés ellenében a wellness-részleg masszázskezelései biztosítják. A szálloda 4 éttermében kínai, vietnami, thai, japán és nemzetközi ételeket szolgálnak fel. A Sky Lounge & Karaoke, a Palace bár, a Sunset sörkert és a Piccadilly söröző italokkal várja a vendégeket.

Kapcsolódó cikkek

» Thaiföldi utazás - tengeri kajakozással fűszerezve - Kovács Attila, 2020. augusztus. 04
» Thaiföld - Khao Sok expedició - Hudanik Zsolt, 2020. július. 28
» Thaiföld kajakkal - Khao Sok expedició - Kovács Attila, 2019. október. 08
» Thaiföld - Kovács Attila, 2019. október. 07
» Thaiföld képekben - Kovács Attila, 2019. szeptember. 30
» Három hét nyaralás Thaiföldön - Kovács Attila, 2019. szeptember. 22
» Képeslap Thaiföldről... - Kovács Attila, 2019. szeptember. 08
» Thaiföldi emlékek - Kovács Attila, 2019. szeptember. 07

Ez az ajánlat utazási csomagként értékesíthető.

“Első egzotikus utunk volt még februárban a párommal, örülök, hogy "kezdőként" erre az utazásra fizettünk be. Csak kapkodtuk a fejünket, annyi...”
Sajnáljuk!
Ár és időpont információ nem érhető el.
Fakultatív programok

SVÉDASZTALOS VACSORA EST A BAIYOKE SKY TOWERBEN
Baiyoke Sky Tower Bangkok legendásan magas toronyépülete, amelynek legfelső, forgó emeletéről páratlan kilátás nyílik a városra. Svédasztalos vacsora 76. vagy 78. emeleten.

A program ára Bangkokból: 16.000 Ft/fő
Tartalmazza:
- magyar nyelvű asszisztenciát
- egyirányú transzfert a szálloda – étterem között
- vacsorát

Külön fizetendő: italfogyasztás, visszaúti transzfer a szállodába.

SIAM NIRAMIT SHOW
Thaiföld leghíresebb és leglátványosabb kulturális műsora. Ez a kihagyhatatlan látványos showműsor, gigantikus színpadon, több mint 100 előadóval, gyönyörű jelmezekkel mutatja be a thai történelmet és kultúrát napjainkig.
A program az előadás előtt svédasztalos vacsorát is tartalmazza, mely a thai és nemzetközi ételeket kínál. A program 18-tól 21:30-ig tart.

A program ára Bangkokból: 19.000 Ft/fő
Tartalmazza:

- belépőt
- vacsorát (italfogyasztás külön fizetendő)
- show műsort
- egyirányú transzfert a szálloda és a helyszín között
- magyar asszisztenciát.

Külön fizetendő: italfogyasztás, visszaúti transzfer a szállodába.

PHUKET fakultatív programok angol nyelven: (csak előre foglalással!)
Minden kirándulás esetén a nemzeti parki belépőjegy a helyszínen fizetendő 300-400 THB/fő. 

PHI PHI SZIGETKIRÁNDULÁS
Phi Phi-sziget: Thaiföld egyik legcsodálatosabb szigetére látogatunk el. Kirándulásunk a szállodától mikrobusszal Phuket kikötőjébe utazunk. Innen indul a programunk, ahonnan egy „cruise boat”-tal szeljük majd az Andamán tenger hullámait. Phi Phi Leh szigethez érkezve a part mellett hajózunk. Megcsodálhatjuk "A PART" című filmből ismert meseszép Maya-öblöt, majd a Viking barlangot.
- Loh Samah Bay, Pileh Cove, Viking Cave-
Érkezés után fürdés a sziget egyik legszebb öblében(60 perc). Kis pihenőt tartunk a Coral-öbölben. Ebédünket Phi Phi Don szigetén fogyasztjuk el. Itt ismét lehetőségünk lesz a korall szirtek közötti élővilágot tanulmányozni, fürdeni, sznorkellezni a hófehér homokos tengerparton! Délután 4:30-ra érünk vissza a Phuket-i kikötőbe. Transzfer a szállodába.

A program ára: 27.900 Ft/fő
Tartalmazza:
- angol nyelvű guide-ot
- Phi Phi sziget kirándulást long tail boat hajóval, transzferrel
- Üdítőt, vizet a programok alatt
- mentőmellény, biztosítás, maszk és sznorkel felszerelés
- Kata, Karon, Patong, Chalong, beachről a transzfert

Külön fizetendő a helyszínen:
- nemzeti park belépőjegy: 400 THB/fő
- Panwa beach-ről, és Kamala Beach-ről a transzfer 200 THB/fő helyszínen fizetendő!

JAMES BOND SZIGETKIRÁNDULÁS:
VIP autóbusszal indulunk a sziget északi részére, ahol a Phan Nga természetvédelmi terület bejárata van. A Phan Nga fantasztikus mangrove vegetációjáról, és - a tengerből óriásként kimagasodó - különleges sziklaképződményeiről híres. Hajózunk a mangrove erdő fái között „long tail boat-tal”. Megnézzük a Majom Barlangot (Suwankuha Temple ) A James Bond szigeten különösen szép fényképeket készíthetünk arról a szikláról, amit az "Aranypisztolyos férfi" című 007 filmben már láthattunk. Ebédünket a csao nám (muszlim halászfalu) népcsoport szigetén fogyasztjuk el. Talu szigeten evezős hajós kirándulást teszünk.

Érintett szigetek: Koh Panyee Island, Phang Nga Bay, Talu Island, James Bond Island.

A program ára: 27.900 Ft/fő
Tartalmazza:
- angol nyelvű guide-ot
- James Bond szigetkirándulást long tail boat hajóval, ebéddel, transzferrel
- Üdítőt, vizet a programok alatt
- mentőmellény, biztosítás, maszk és sznorkel felszerelés
- Kata, Karon, Patong, Chalong, beachről a transzfert

Külön fizetendő a helyszínen:
- nemzeti park belépőjegy: 300 THB/fő
- Panwa beach-ről, és Kamala Beach-ről a transzfer 200 THB/fő helyszínen fizetendő!

KHAO SOK DZSUNGEL TÚRA ELEFÁNT TREKKINGEL
Reggel mikrobusszal utazunk a Khao Sok-i nemzeti parkba (100 km-re található Phukettől). Az orrmányosok hátán utazhatunk (30 perc) egy ültetvényen keresztül. Megnézünk egy ananász farmot, majd keresztül haladunk a dzsungelen, ahol láthatjuk hogyan mentik meg az öreg fákat.
Átvágunk a kristály tiszta vizű medencén, bambusz raftingolunk, megcsodáljuk a csodálatos tájat a nemzeti parkban. Teknős farm és egy gyümölcspiac zárja a programunkat. A program után transzfera szállodába.

A program ára: 27.900 Ft/fő
Tartalmazza:
- angol guide
- eleántolást
- Kata, Karon, Patong, Chalong, beachről a transzfert

Külön fizetendő a helyszínen:
- Panwa beach-ről, és Kamala Beach-ről a transzfer 200 THB/fő helyszínen fizetendő!

(A programokat helyi partnerirodánk szervezi, a programváltoztatás jogát fenntartja)

Ár & Jelentkezés
Alapár tartalmazza: 

Repülőjegyet a Qatar Airways menetrendszerinti járatain Budapest-Doha-Bangkok-Phuket-Doha-Budapest útvonalon, belső repülőjáratot Bangkok – Phuket útvonalon, reptéri illetéket, személyenként 1 db kézipoggyászt és 1 db feladott poggyászt (max. 20 kg), 5 éj szállást Bangkokban 4*-os szállodában, illetve 4 éj szállást Phuketen kétágyas szobában reggelis ellátással, a felsorolt programokat, buszos utazást és magyar nyelvű idegenvezetést a körutazás teljes időtartama alatt, phuketi repülőtéri transzfert, illetve az üdülés során telefonos magyar nyelvű asszisztenciát.

A részvételi díjban szereplő repülőjegy ára meghatározott speciális díjtételű turista osztályra érvényes, helyek korlátozott számban foglalhatók. Az ettől eltérő díjtételű repülőjegy foglalása a részvételi díjat befolyásolja. A repülőjegyek a jegykiállítás után nem módosíthatók, a repülőjegy és a repülőtéri illeték összege nem visszatéríthető! 

Alapár nem tartalmazza: 

Baleset-, betegség- és poggyászbiztosítást, útlemondási biztosítást, belépőjegyeket (kb. 1800 THB/fő – kb. 50 EUR/fő), egyéb étkezéseket, fakultatív kirándulásokat, egyéb személyes jellegű költségeket. A szállodák depozitot kérhetnek a helyszínen!

Kötelező költségek: 

Repülőtéri illetékek. repülőtéri transzferek.
 

Helyszíni költségek leírása: 

Belépőjegyek (kb. 1700 THB/fő – kb. 50 EUR/fő)

Várható kötelező költségek a helyszínen: 
Belépőjegyeket (kb. 1700 THB/fő – kb. 50 EUR/fő)
Előleg: 

A teljes összeg 40%-a (az adott légitársaság jegykiállítási feltételei szerint egyes esetekben az előleg összege magasabb lehet!) mely foglaláskor fizetendő. Indulástól számított egy hónapon belül foglaláskor már a teljes ár fizetendő.

Hátralék: 

A részvételi díj 60%-a fizetendő indulás előtt 30 nappal.

Kiutazási forma: 
repülő
Egyéb részletek
Kiutazás: 

A Qatar Airways és a Bangkok Airways menetrend szerinti járataival Budapest-Doha-Bangkok-Phuket-Doha-Budapest útvonalon.

Tervezett menetrend:

2020.február 01. Budapest - Doha 16:20-23:35
2020.február 02.  Doha-Bangkok 02:15-12:55
2020.február 07.  Bangkok-Phuket 17:25-18:55
2020.február 11.  Phuket-Doha 19:40-23:00
2020.február 12.  Doha-Budapest 01:35-05:40

2020.február 15.  Budapest - Doha 16:20-23:35
2020.február 16.  Doha-Bangkok 02:40-13:15
2020.február 21.  Bangkok-Phuket 17:25-18:55
2020.február 25. Phuket-Doha 19:40-23:00
2020.február 26.  Doha-Budapest 01:35-05:40

Szállás: 

5 éj Prince Palace Hotel**** Bangkok, 4 éj Phuketen a választott hotelben.

Étkezés: 
A részvételi díj reggelis ellátást tartalmaz.
A területről: 
Thaiföld délkelet-ázsiai ország. Keleten Laosz és Kambodzsa, délen Malajzia és a Thai-öböl, nyugaton az Andamán-tenger és Mianmar határolja. 1949. május 11-éig az ország hivatalos neve Sziám volt. Az ország földrajzi régiói különböznek egymástól természeti képüket, lakosságukat, gazdasági és társadalmi fejlettségüket tekintve. Az ország egy részén még trópusi dzsungel található, melyben az 50–70 m magas fákat liánok és indák szövevénye hálózza körül. A tengerparti területeken a különböző pálmafajták elsősorban a szigeteken a legelterjedtebb növények, némelyik közülük a 40-50 méteres magasságot is eléri. Thaiföld állatvilága is rendkívül változatos.
Időjárás: 
Trópusi monszun övezetben fekszik, a hőmérséklet 10 és 38 °C között ingadozik. A délnyugati monszun csapadékban gazdag levegőt hoz India és a Thai-öböl felől május és október között. A legcsapadékosabb hónapok a szeptember és az október. A száraz évszak novembertől márciusig tart, ekkor az északkeleti monszun alig hoz csapadékot. A legszárazabb hónapok a január és a február.
Vízum: 
A beutazási feltételekről, az esetleges vízum kötelezettségekről és díjaikról információkat a Konzuli Szolgálat honlapján talál:
https://konzuliszolgalat.kormany.hu/
Biztosítás: 
Az út teljes időtartamát lefedő BBP biztosítás megkötése ajánlott. Irodánkban van lehetőség kedvezményes baleset, betegség poggyászbiztosítás megkötésére. Amennyiben a foglalással egyidőben, a kötelező útlemondási biztosítás megkötése mellett teljes körű baleset-, betegség- és poggyászbiztosítás megkötésére is sor kerül, akkor az útlemondási biztosítás önrészmentes; ellenkező esetben 20% önrészt tartalmaz.
Egészségügyi tudnivalók: 
Ajánlott gyógyszerek: láz- és fájdalomcsillapító, görcsoldó, hasmenés elleni szer, ragtapasz. Az idegenvezető kizárólag elsősegély nyújtásában tud segíteni, gyógyszereket nem áll módjában biztosítani a résztvevők számára. Hivatalosan nem szükséges védőoltás, vizet ajánlatos boltban vásárolni és palackos ásványvizet fogyasztani. A csapvizet ne igyuk. Amennyiben tájékozódni szeretne a térségben előforduló megbetegedésekről, kérjük, forduljon orvosához, vagy a nemzetközi oltóközpontokhoz. Országos Epidemiológiai Központ Nemzetközi Utazás-egészségügyi és Oltóközpont 1097 Budapest, Gyáli út 3/a Tel.: (06-1) 476-1364 Rendelési idő: Hétfõ – csütörtök: 9 -14 óra (13.30-ig lehet sorszámot húzni!) Nemzetközi Oltóközpont 1134 Budapest, Váci út 70. Telefon: (06-1) 78-78-770, 06/20-208-7878 Rendelés Hétfő – péntek: 10:00 – 20:00 Szombat: 10:00 – 16:00.
Vélemények, értékelések
4.6
10 értékelés alapján
Szervezés értékelése
4.7
Program értékelése
4.5
Szállás értékelése
4.9
Túravezetők értékelése
4.3
Utazás értékelése
4.9
Biatorbágy
4.2
<szöveg nélkül>
4.2
<szöveg nélkül>
Szolnok
4.0
Fantasztikus élményekkel tértünk haza! Nagyszerű szervezés. Kedves, segítőkész, profi idegenvezető (Pataki Zsuzsanna).
Mindent láttunk amit érdemes megnézni. A Phuketen töltött napok is nagyszerűek voltak.
Csak ajánlani tudom az irodát mindenkinek.
5.0
Nemrég érkeztünk haza az iroda által szervezett Thai kiskörútról. Nagyon jól éreztünk magunkat. Bangkokban 5 napot töltöttünk ahol Nagy Tamás volt az idegenvezetőnk. Rendkívül alapos és türelmes vezetőnk volt, külön kiemelném a segítőjét egy thai Urat aki végig ott volt velünk a programok során, szines egyénisége üdítően hatott Ránk, csodálatos helyeket mutatott nekünk. Külön buszokkal utaztunk a helyszínekre, kicsit sűrű volt a program a nagy melegben, de igazából kár lett volna a szálláson maradni bár egy medence ott is rendelkezésünkre állt.
Phuketten már önállóan mentünk a fakultatív programokra, kíséret nélkül, de a megbeszélt időben, pontosan érkeztek a transzfer buszok, mindenhol vártak bennünket nagy szeretettel.
A szállás és az ellátás Phuketten nagyon pazar volt.A sziget túrákat semmiképpen nem szabad kihagyni, fantasztikus volt!
Összességében aki vállalja a hosszú repülőutat az nem fog csalódni, nagyon jól megszervezett út!
Köszönjük az utazási irodának ezt az élményt!
Éva
Budapest
5.0
<szöveg nélkül>
Sopron
5.0
Első egzotikus utunk volt még februárban a párommal, örülök, hogy "kezdőként" erre az utazásra fizettünk be. Csak kapkodtuk a fejünket, annyi csodás dolgot láttunk! Phuketen a Graceland Resortot választottuk, a körutazás után óriási élmény volt még nekünk a tengerparton pihenni! A szállodát is csak ajánlani tudom, tenger, üzletek, éttermek, minden ott van a közelben!
Szeged
4.6
<szöveg nélkül>
Budapest, XIII. kerület
4.8
<szöveg nélkül>
Fót
4.4
<szöveg nélkül>
Szombathely
4.8
<szöveg nélkül>
Írjon véleményt Ön is!
Feliratkozás kategória értesítésreBezár

Iratkozz fel kategória értesítő listánkra és értesülj az általad választott kategória legújabb indulásairól, akcióiról!

Segíthetünk?Bezár
Kérjen ajánlatot!
Megkeressük Önnek a legjobb árat.
Kollégáink segítenek munkaidőben.
+36 1 5013490
Küldjön magának emlékeztetőt
e-mailben!