vélemények, olvasnivalók, élménybeszámolók, látnivalók, fényképek

Vélemények, értékelések
4.8
8 értékelés alapján

Körutazás Jordániában

Pécs
5.0
2020. március 11-től Jordániában voltam a Budavár Tours szervezett körutazásán, eredetileg március 18-ig. A kialakult egészségügyi szükséghelyzet miatt -koronavírus- azonban előbb el kellett hagynunk az országot, így a Holt-tengerhez már nem tudtunk eljutni. Abdel Karim Adelnek, az idegenvezetőnknek és a Budavár Toursnak köszönhetően helyette azonban láthattuk az egyiptomi piramisokat és egyedül nekik köszönhetjük azt is, hogy egyáltalán rendben hazajutottunk Magyarországra. Ugyanis pénzt, fáradtságot és időt nem kímélve megszervezték, hogy Egyiptomon keresztül - még az utolsó Magyarországra induló menetrend szerinti járattal - Budapestre repülhessünk. A Budavár Toursnak mélyen a zsebébe kellett nyúlni, de tőlünk semmi további költséget nem kértek. A piramisok látványa pedig kárpótolt bennünket a megrövidült út miatt. Az idegenvezetőnk és a Budavár Tours is kiválóra vizsgázott emberségből és felkészültségből egyaránt. Mindenkinek ilyen idegenvezetőt és utazási irodát kívánok! Álljon itt a nevük még egyszer! Abdel Karim Adel és Budavár Tours. Respect!

Körutazás Jordániában

Budapest, VIII. kerület
4.8
<szöveg nélkül>

Körutazás Jordániában

Budapest
4.2
Változatos, többségében jól szervezett program, néhány kézen fekvő lehetőség kimaradása mellett (pl. Jézus megkeresztelésének helye, ami pár perc lett volna csupán busszal a Holt-tengeri szállodától). A túravezetők rendesen végezték a munkájukat, bár az éttermek és bazárok látogatásánál némi részre hajlást éreztünk.

Körutazás Jordániában

Sopron
5.0
Tökéletes egy hétben volt részünk. A program nagyon jól van összeállítva, elég idő marad mind az élményekre, mind a pihenésre is.
Az idegenvezetőnknek külön köszönet a maximális kedvességért és felkészültségért, nagyon sokban hozzájárult az út sikeréhez.

Köszönjük szépen!

Körutazás Jordániában

Miskolc
5.0
Szuper út volt ,profi szervezés , kiváló programokkal.

Körutazás Jordániában

Budapest, VII. kerület
5.0
Fantasztikusan éreztük magunkat! A program minden fontos látnivalót érintett, az idegenvezető kedves, odafigyelő és az út során bemutatta az ország történelmi, kultúrális hátterét. A szervezés zökkenőmentes volt. Csodás helyeken jártunk, bármikor visszamennénk.

A mesés Közel-Kelet kincsei: Izrael és Jordánia

Magyarország
4.6
Az izraeli idegenvezető/Éva/ személyisége,felkészültsége,lelkesedése magával ragadó volt.A jordániai idegenvezetés döccenőit Jordánia látnivalói és az élmény feledtette.:)))NAGYON JÓ ÚT.

Körutazás Jordániában

Ipswich
5.0
Minden nagyon jó volt, az idegenvezető pedig SZUPER!!!
Köszönjük:)
Feliratkozás kategória értesítésreBezár

Iratkozz fel kategória értesítő listánkra és értesülj az általad választott kategória legújabb indulásairól, akcióiról!

Segíthetünk?Bezár
Kérjen ajánlatot!
Megkeressük Önnek a legjobb árat.
Kollégáink segítenek munkaidőben.
+36 1 5013490
Küldjön magának emlékeztetőt
e-mailben!