vélemények, olvasnivalók, élménybeszámolók, látnivalók, fényképek

Vélemények, értékelések
4.4
20 értékelés alapján

Hotel Queen's Park Le Jardin ***** Kemer

4.1
<szöveg nélkül>

Hotel Orange County Resort ***** Kemer

5.0
Gyönyörű a szoba és a szálloda is, kedves és előzékeny a személyzet, különösen, ha megtudják hogy magyar az ember. A vendégek 80%-a orosz, 15%-a török, 5% vegyes(német, angol, holland).
Az ellátás első osztályú, folyamatos és minden igényt és izlést kielégítő.
A tenger és a part is tiszta, nagy köves, így sün cipő ajánlott, de a stégről létráról is be lehet menni a tengerbe. Elegendő napágy és napernyő áll rendelkezésre a vendégek részére, ha mégis elfogyna, hoznak még.
A személyzet leginkább oroszul, de néhányan angolul is beszélnek, amúgy ha megtudják hogy magyar vagy mindegy hogy mit kértél megoldódik.
Negatívumként csak annyit tudnék megemlíteni, hogy bár a szobák ajtajára ki van téve a nem dohányzó tábla, ennek ellenére minden szobában van hamutartó és így mindenhol dohányoznak is. Ennek következtében nagyon erős cigiszag volt végig a szobában, hiába szellőztettünk.
Illetve volt még valami, elutazáskor amin megdöbbentük, le akartuk ellenőrizni a bőröndünk súlyát a bőrönd megőrző szobában kitett mérlegen, ezért a recepciós 2 eurot kért.
De összességében nagyon jól éreztük magunkat.

Hotel Residence Rivero **** Kemer

Budapest, II. kerület
4.3
Kellemesen töltöttünk Kemerben 10 napot.
A szállás és az ellátás jó volt.
A tenger fél óra séta, vagy pár perc busszal.
A hegyekkel teli táj csodálatos.
Igazi riviéra.

Hotel L'Ancora Beach **** Kemer

Budapest, XIV. kerület
3.8
Szép környék, nagyon meleg tenger, DE sajnos az első három napot nem tudtuk kihasználni, mert elso nap benyeltünk valamit amitől harom nap hasfájással,hasmenéssel telt. Több magyar vendég panaszkodott erre. Nem ittunt csapvizet, még fogat is palackozott vízzel mostunk, ahogyan tanácsoltak, de mégsem úsztuk meg. Nagyon sokat elvett ez a nyaralásból. A hotel 99 % orosz vendég, ezért a szemelyzet is inkabb oroszul beszelt, angolul alig. Ami meg negatív, minden étkezésnél macskák mászkáltak a holtel teraszán az asztalok között kajáért kuncsorogtak.

Hotel L'Ancora Beach **** Kemer

Szolnok
3.5
A szoba a diszkóra nézett, így az alvás csak csukott ablak és folyamatos klímázás mellett volt lehetséges. Túlnyomóan (90%-nan) orosz vendégek voltak, magyar idegenvezetés nincs, minden programot oroszoknak és oroszul vezettek. Jó lenne előre tudni a fontosabb fakultatívok időpontját (pl. Pamukkale), ez Kemerben csak kedden van így nem tudtunk erre elmenni.
Valamilyen módon jelezhetné az iroda, ide főleg oroszok járnak, akkor választhatná a magyar utas Side-t vagy Alanyát. Képtelenség volt összeszedni 10 magyart programokra, annyira kevesen voltunk.
Ha gsúlyozni szeretném, semmi bajunk amúgy az oroszokkal, maga a szálloda jó és az ellátás is, a segítő török idegenvezető magyarul is kivállóan beszél, rendkívül segítőkész.

Hotel Fame Residence Kemer & Spa ***** Kemer

Bánréve
4.5
Hosszú válogatás után ennél a szállodánál kötöttünk ki. Kellemmes hetet töltöttünk el. Igazán csak ajánlani tudom azoknak aki pihenni utazik ide.

Hotel Baia Kemer Club ***** Kemer (ex. Club Salima)

Kőszeg
4.4
Minden nagyon jó volt,a személyzet nagyon kedves,mi nagyon jól éreztük magunkat,de az oroszok azért uralják a szállodát és viselkedni nem tudnak.

Hotel Karmir Resort & Spa ***** Kemer

Budapest
4.3
A szoba felszereltsége tökéletes. Az ellátás kifogástalan. A személyzet azon tagjai, akik rendszeresen kapcsolatba kerültek a vendégekkel, kedvesek, figyelmesek. A szobát nem takarították naponta, és tiszta törülköző sem volt mindennap. Az animátorok felkészültek és lelkesek voltak. Az esti programok színvonalasak voltak. A szobánk a színpad felé nézett, ezért esténként nem igazán lehetett a hangos műsortól pihenni.

Hotel Orange County Resort ***** Kemer

Mezőhegyes
4.9
Tökéletes 1 hetet sikerült eltöltenünk a párommal :)

A szállodán néhány apró dolgon látszódik, hogy nem ma épült, viszont ez mit sem von le az ott töltött idő minőségéből. Aki nyugodt pihenésre vágyik az is megtalálja számításait akár a parton, kiváló minimal zene társaságában, akár a szobában, ahol csukott ablaknál semmi nem hallatszódik be a kinti eseményekből. Reggel 10-től hajnal 2-ig, folyamatos bulik és animációs programok, melyek változatosak és szuper jók :D
A személyzet bármiben segít, nagyon kedvesek!
Az ételválaszték az kb. a hihetetlen kategória, 0-24-ben mindig tudsz vmit enni, inni, nassolni.
Az UAI italválaszték kicsit szegényes, de szívesen előkerítenek vmi finomságot, amit épp inni szeretnél :)
Gyermekkel sem kell megijedni a látogatástól, mert 10-től 24 óráig megörző várja őket egész napos programokkal, így még apa és anya habpartizik, addig a gyermek is jól érzi magát.

Ajánlott mindenkinek 0-99 év között, aki fiatalos és szereti a pörgést! :)

Magic Sun Hotel **** Kemer

Budapest
4.8
Nagyon jól éreztük magunkat, szuper programokkal készültek, a medencés habparty óriási élmény volt. A személyzet nagyon figyelmes és kedves volt.

Hotel Fame Residence Kemer & Spa ***** Kemer

Mosonmagyaróvár
4.8
Magas színvonalú szolgáltatás kellemes környezetben.

PGS Rose Residence Beach***** Kemer

Budapest, XI. kerület
3.3
Kissé leamortizálódott hotel, a személyzet nem beszél angolul, mindenhol csak orosz felirat van. A stand igen hirtelen mélyül. Étkezéseknél gyakran nehéz evőeszközt szerezni, ha nem nyitásra érkezünk.

Hotel Kemer *** Kemer

Budapest, XX. kerület
4.0
<szöveg nélkül>

Hotel Fame Residence Kemer & Spa ***** Kemer

Budapest, X. kerület
5.0
<szöveg nélkül>

Hotel Kemer *** Kemer

Hódmezővásárhely
4.0
<szöveg nélkül>

Hotel Fame Residence Kemer & Spa ***** Kemer

Budapest, V. kerület
5.0
<szöveg nélkül>

Hotel Kemer *** Kemer

Győr
4.0
<szöveg nélkül>

Hotel Fame Residence Kemer & Spa ***** Kemer

Esztergom
5.0
<szöveg nélkül>

Hotel Kemer *** Kemer

Dunaújváros
4.0
Családias hangulatú hotel, mindennel elégedettek voltunk, csak a menü volt számunkra egy kicsit szokatlan. Szívesen ajánlom másoknak is.

Hotel Fame Residence Kemer & Spa ***** Kemer

Ipolyság (Šahy) Szlovákia
5.0
<szöveg nélkül>
Feliratkozás kategória értesítésreBezár

Iratkozz fel kategória értesítő listánkra és értesülj az általad választott kategória legújabb indulásairól, akcióiról!

Segíthetünk?Bezár
Kérjen ajánlatot!
Megkeressük Önnek a legjobb árat.
Kollégáink segítenek munkaidőben.
+36 1 5013490
Küldjön magának emlékeztetőt
e-mailben!