Kína körutazás - Peking, Xian, Shanghai

10 napos körutazás Kínában

Kipróbáljuk a fantasztikus szuperexpresszt, a hagyományos kínai ételeket, bejárjuk Pekinget, Shanghait, eljutunk a Nagy Falhoz, és aki szeretné, megtekintheti Xianban az Agyaghadsereget is.
Ön már járt itt? Mondja el véleményét!

Részvételi díj tartalmazza

repülőjegyek 5 szakaszon (interkontinentális + belföldi járat), 7 éj szállás 3*-os igényes hotelekben, 7 büféreggeli + 1 speciális vacsora, programok és transzferek légkondicionált busszal, vonatjegy (Peking – Xian) hálófülke foglalással, csatorna hajókázás, magyar idegenvezető + helyi idegenvezetők

Részvételi díj nem tartalmazza

repülőtéri és üzemanyag illetékeket + jegykiállítási díjat, vízumdíjat ügyintézéssel, belépőket, egyéb étkezéseket, BBP biztosítást, útlemondási biztosítást, árfolyam pótdíjat, borravalókat, kilépési illetéket. A részvételi díj nem tartalmazza az esetlegesen felmerülő, kötelezően fizetendő árfolyam pótdíjat, melynek pontos mértékéről az ügyintézők adnak tájékoztatást a foglalást követően (az árfolyam pótdíj összege függ: az EUR árfolyamtól, a választott fakultatív programoktól és egyéb opciós költségektől).

Hossz: 
10 nap
Létszám: 
min. 15 fő

Szállás

8 éj ***/**** szállodákban 2 ágyas szobákban.

Program: 

1. nap: este repülés, átszállással

2. nap: PEKING I.
Érkezés kora reggel Pekingbe, az Ég Oltára templom-együttes, a Nagy Fal és a Ming síremlék megtekintése.
Szállás elfoglalása. (1 éj)

3. nap: PEKING II.
Látogatás a Tiltott Városban (díszkapuk, a Harmóniák csarnokai, további paloták és pavilonok). Du. felkeressük a Nyári Palotát, ahol a kínai építészet és kertművészet további remekeit csodálhatjuk meg (pagodák, paloták, tóparti pavilonok és hidak).
Este indulás vonattal Xian-ba, éjszaka a vonaton. /lehetséges repülővel utazni felárral/

4. nap: XIAN I.
Nagy Vadkacsa Pagoda – Xian legismertebb műemléke, Kína egyik legjellegzetesebb Tang stílusú pagodája 652.sz-ból.
Az ősi városfalon belül: muszlim negyed, Nagymecset, harang- és dob tornyok, Shanxi Történelmi Múzeuma, amely átfogó betekintést nyújt az ősi Man dinasztia művészetéről. Szállás elfoglalása. (1 éj)

5. nap: XIAN II.
8 halhatatlan temploma, Terra-cotta hadsereg.
Késő du. repülés Hangcsou-ba, majd transzfer a szállodába. (1 éj)

6. nap: HANGCSOU
Ősi pagodák és buddhista szentélyek (Hat Harmónia Pagoda, Yingyin Templom). Teakóstolás. Fak. hajókirándulás a vízre épült remekművek közt. Késő du. utazás közúton Suzhou-ba. Szállás elfoglalása. (2 éj) 

7. nap: SUZHOU
Díszkertek, Humble Administrator kert, North Temple Pagoda, selyemszövő üzem látogatása, hajózási lehetőség a csatornákon, sét a régi utcákon.

8. nap: SHANGHAI I.
Útközben: Zhujiajiao megtekintése, hajókázás, sét a a csatornán. Shanghaiban a metropolisz nevezetességeit fedezzük fel: The Bund, óváros Yuyuan Kertek, Kína No. 1. művészeti múzeumának számító Shanghai Múzeum, Sanghai legelegánsabb negyede: French Concession.

9. nap: SHANGHAI II.
A Huangpu-folyó túloldalán épült, felhőkarcolóiról nevezetes hipermodern Padong negyedben feljuthatunk (fak.) a 492 m magas Világgazdasági Központ 94. szintjére (lenyűgöző körpanoráma); Jinmao-torony; folyóparti díszsétány kilátással.

10. nap: hajnali indulás a reptérre, Helsinki átszállással kora esti megérkezés Budapestre.

A program 11-14 fő részvétele esetén is indul felár ellenében!

Ez az ajánlatunk jelenleg nem elérhető.
Kérjük, válasszon az elérhetőek közül az alábbi gombokkal!
Hasonló utazások, nyaralások:

Ez az ajánlat utazási csomagként értékesíthető.

Ár & Jelentkezés
Részvételi díj tartalmazza: 

repülőjegyek 5 szakaszon (interkontinentális + belföldi járat), 7 éj szállás 3*-os igényes hotelekben, 7 büféreggeli + 1 speciális vacsora, programok és transzferek légkondicionált busszal, vonatjegy (Peking – Xian) hálófülke foglalással, csatorna hajókázás, magyar idegenvezető + helyi idegenvezetők

Részvételi díj nem tartalmazza: 

repülőtéri és üzemanyag illetékeket + jegykiállítási díjat, vízumdíjat ügyintézéssel, belépőket, egyéb étkezéseket, BBP biztosítást, útlemondási biztosítást, árfolyam pótdíjat, borravalókat, kilépési illetéket. A részvételi díj nem tartalmazza az esetlegesen felmerülő, kötelezően fizetendő árfolyam pótdíjat, melynek pontos mértékéről az ügyintézők adnak tájékoztatást a foglalást követően (az árfolyam pótdíj összege függ: az EUR árfolyamtól, a választott fakultatív programoktól és egyéb opciós költségektől).

Kötelező költségek: 

repülőtéri illeték
útlemondási biztosítás
vízum és/vagy kilépési illeték
árfolyam pótdíj

Helyszíni költségek leírása: 

belépők
borravalók
vízum és/vagy kilépési illeték
egyéb étkezések
személyes kiadások

Előleg: 

A részvételi díj 40%-a, mely foglaláskor fizetendő.

Hátralék: 

A részvételi díj 60%-a fizetendő 30 nappal indulás előtt.

Kiutazási forma: 
repülő
Egyéb részletek
Kiutazás: 

Utazás menetrend szerint közlekedő repülőjárattal európai átszállással.

Étkezés: 

A részvételi díj reggelis ellátást tartalmaz. Felár ellenében vacsora igényelhető.

A területről: 
Kína a világ legősibb folyamatos civilizációja, amely már az ókorban önálló kulturális egységet alkotott, és igen fejlettnek számított. Számos, Európában csak jóval később megismert találmány (iránytű, papír, nyomtatás, puskapor, porcelán, selyem) már az ókorban ismert volt Kínában.
Időjárás: 
Az ország déli területein a szubtrópusi monszunéghajlat az uralkodó. Az északi, tengerhez közeli vidékeken a nedves kontinentális, beljebb száraz kontinentális, illetve Belső-Mongólia egyes vidékein a mérsékelt övi sivatag éghajlat jellemző. A magashegységekben és Tibetben hegyvidéki éghajlat van
Csomagolás: 
Vízum: 
A beutazási feltételekről, az esetleges vízum kötelezettségekről és díjaikról információkat a Konzuli Szolgálat honlapján talál:
https://konzuliszolgalat.kormany.hu/
Biztosítás: 
Az út teljes időtartamát lefedő biztosítás megkötése ajánlott. Irodánkban van lehetőség kedvezményes baleset, betegség poggyászbiztosítás megkötésére.
Egészségügyi tudnivalók: 
Csak palackozott víz fogyasztását javasoljuk, ami egyébként mindenütt kapható. Figyelj oda minden alkalommal, hogy a vásárolt zöldséget, gyümölcsöt alaposan megmosd, valamint érdemes éttermi étkezések előtt és után alkohollal fertőtleníteni a gyomrod. Ha odafigyelsz, jó eséllyel tudod elkerülni az emésztési jellegű kellemetlen szituációkat. Kötelezően előírt védőoltás nincs, de javasoljuk a Hepatitis A és esetleg a B védőoltást. Az oltásokról háziorvosodnál tudsz érdeklődni. Természetesen egy-két alapvető orvosságot érdemes magaddal hoznod: lázcsillapítót, fájdalomcsillapítót, hasfogót, hashajtót, görcsoldót valamint fertőtlenítőszert és ragtapaszt.

99%-os indulási garancia (Kiscsoportos felár) Irodánk meghirdetett útjai – utasaink bizalmának és a vonzó ár/szolgáltatás aránynak köszönhetően – az előző évek átlagában 95% körüli arányban indultak el. Az indulások biztonságát tovább emeljük az alábbiak szerint:

Buszos csoportok: a minimális induló létszám 22 utas, azaz már 22 fős. Csoportot is elindítunk akár a leghosszabb programokra is! A tervezett létszám változatlanul 32-42 fő (az árkalkuláció is erre készült), amely összhangban áll a bemutatott 48-49 üléses autóbuszok férőhely kapacitásával.

22-29 fő közötti csoportok garantált indítását vállaljuk:

• A. az előzetesen kijelölt 49 fős autóbuszt indítjuk el, ez fokozott utazási kényelmet (esetenként akár 2 ülőhelyet is) jelent utasaink részére! A jelentősen emelkedő fejenkénti költségek részbeni kiegyenlítésére utasainktól 6% felár ráfizetését kérjük.

• B. Egyes rövidebb, általában 1 sofőrös programjainknál ún. Midi méretű 29-35 üléses komfortos autóbuszt indítunk. Ezeken a buszokon WC és büfé nincs. Ez esetben a felár mértéke csak 5% az alapdíjra.
 
Egyes rövidebb, általában 1 sofőrös programjainknál (Prága és Dél-Csehország, Alpesi varázslat, Varázslatos Dalmácia,) a minimális utaslétszám 15 fő!
 
Repülős csoportok: Minden repülős körútnál jelezzük a minimum létszámot, melytől a program biztosan indul. Ezenfelül megadjuk a tervezett utas számot is, mely ideális a program minél színvonalasabb lebonyolítására (ennek betartására is odafigyelünk). A minimum és tervezett létszám közti utas szám esetén azonban irodánk felárat számít fel. Ennek díját megtalálják az adott program szolgáltatási blokkjában. Értelemszerűen a jelzett tervezett létszám megléte esetén nem számítunk fel felárat. A nagyobb utazási komfort mellett a kiscsoportos utazás előnyei közé sorolható a bensőségesebb hangulat, a programidők, megállások hatékonyabb kihasználása, az idegenvezetővel való intenzívebb kapcsolattartás. Rendkívül versenyképes áraink és az említett előnyök alapján az elmúlt évek tapasztalata azt mutatja, hogy utasaink a szükséges 5-6 % költségnövekedést megértően fogadják. Emiatt senki sem
mondott még le utazást. Fontosnak tartjuk a meghirdetett programok indulásának garantálását ezáltal is megfelelve az Önök folyamatos bizalmának!
Feliratkozás kategória értesítésreBezár

Iratkozz fel kategória értesítő listánkra és értesülj az általad választott kategória legújabb indulásairól, akcióiról!

Segíthetünk?Bezár
Kérjen ajánlatot!
Megkeressük Önnek a legjobb árat.
Kollégáink segítenek munkaidőben.
+36 1 5013490
Küldjön magának emlékeztetőt
e-mailben!