Bringatúra Hollandiában: Hosszúhétvége a tulipánok földjén

4 napos biciklitúra Hollandiában

EZEN TÚRÁNKNAK JELENLEG NINCS MEGHIRDETETT IDŐPONTJA. KÉRJÜK VÁLOGASSON ÉLŐ ÚTJAINK KÖZÜL! KATTINTSON IDE!

 

Holland kerékpártúra a tulipánok földjén. Kényelmes, tengerparti vendégházunkból indulva bringáink nyergében keressük fel Keukenhof virágoskertjeit és Amszterdam színes forgatagát, valamint Zaanse Schans káprázatos szélmalmait. Egy kerek biciklitúra vár rád a májusi hosszúhétvégén Hollandiában!
Ön már járt itt? Mondja el véleményét!
Czinke István
Tapasztalt világjáró, megszámlálhatatlan túra fűződik a nevéhez. Otthon van Toszkánában vagy Franciaországban ugyanúgy, ahogy Peru és a Himalája ösvényeit is jól ismeri.
Matyuga Péter - Bringa
Kedvenc barlangászunk, született világjáró. Minden extrém körülményt vidám elszántsággal gyűr le. Nemcsak a mélyben, de a magaslatokon is otthon van.

Nehézség:

A kerékpártúrák során sík terepen biciklizünk, meredek emelkedőkre nem kell számítani. A napi távok nem hosszúak (25-65 kilométer). A tekerések alatt gyakran állunk meg pihenni, nézelődni, fényképezni.  
Mivel a kerékpározások során teljes körű Asszisztencia szolgáltatást nyújtunk, kezdő bringások is jelentkezhetnek!

MIÉRT MINKET VÁLASSZ?

- a kiscsoportos utazás során mindenkire odafigyelünk
- repülős csatlakozás Eindhovenben
- kényelmes kétágyas szobákban töltjük az éjszakákat
- a csomagokat a kísérőautó szállítja a bringázások során
- biztonságos háttérként egy szerviz autó folyamatosan a csapat közelében van
- ha elfáradnál, utazhatsz a kísérőautóban
- kerékpárod kisebb hibáit a helyszínen is megjavítjuk
- a váratlan eseményekre teljes Asszisztencia szolgáltatást biztosítunk!
 

Részvételi díj tartalmazza

az utazásokat kisbusszal Hollandiában, a szállásokat hangulatos panzió 2-3 ágyas szobáiban, a reggeliket, a kerékpárok és csomagok szállítását Magyarországról, a túravezetést, teljes körű asszisztenciát a kerékpározások során, valamint az útlemondási biztosítást.

Részvételi díj nem tartalmazza

a repülőjegyet, a reggelin kívüli étkezéseket, a személyes költségeket, és a belépőket, valamit az utasbiztosítást.

Hossz: 
4 nap
Létszám: 
8-16 fő

Szállás

Szállásunk Amsterdamtól 25 kilkométerre található az északi-tenger partján fekvő Zandvoort kisvárosban. A panzió szobái 2-3 ágyasak és fürdőszobával rendelkeznek. Ágyneműre természetesen nincs szükség, de törölközőre igen.

Program: » Részletes program

1.nap: Budapest, Eindhoven, Zandvoort, Zuid-Kennemerland Nemzeti Park
Reggel Eindhovenbe repülünk, délután már az Északi-tenger partján kerékpározunk.

2.nap: Zandvoort, Keukenhof, Lisse, Haarlem
Szállásunkról indulva kerékpárral keressük fel a színpompás tulipánföldeket.

3.nap: Zandvoort, Haarlem, Amsterdam
Amszterdamba kerékpározunk. Az egész napot a város felderítésére szánjuk.

4.nap: Zandvoort, Zaanse Schans, Marken, Eindhoven, Budapest
Ellátogatunk a szélmalmok földjére és egy hangulatos halászfaluba. Az esti órákban repülünk haza.

További információ

Ez az ajánlatunk jelenleg nem elérhető.
Kérjük, válasszon az elérhetőek közül az alábbi gombokkal!

Élménybeszámolók

» Hollandia biciklivel - Hudanik Zsolt, 2012. február. 14
» Egy kávé Amszterdamban - Hudanik Zsolt, 2012. május. 05

Ez az ajánlat utazási csomagként értékesíthető.

1. nap: Budapest, Eindhoven, Zandvoort, Zuid-Kennemerland Nemzeti Park

Korán reggel indulunk Budapestről Eindhovenbe. A repülőtéren várnak ránk túravezetőink, akik közeli szállásunkra fuvarozzák bringás csapatunkat. Az Amsterdam  közeli Zandvoort hangulatos, tengerparti kisváros lesz túránk alaptábora.  A település kertvárosi részében fekvő panzióban foglaljuk el szobáinkat.

Délután szállásunkról indulva a Zuid-Kennemerland Nemzeti Parkban teszünk egy kerékpártúrát. Végig kiépített kerékpárutakon haladunk, kezdetben hangulatos kertes házak között és erdei utakon, majd a tengerparti dűnevilágban. Kora este érkezünk vissza zandvoorti szállásunkra.

Táv kerékpárral: 30 km. Szállás: panzió

2. nap: Zandvoort, Keukenhof, Lisse, Haarlem

Megreggelizünk, majd kerékpárjaink nyergébe szállunk, hogy felkeressük Hollandia büszkeségeit, a színpompás tulipánföldeket. Az Északi-tenger partján, káprázatos homokdűnék között vezet kerékpáros útvonalunk. Ez Hollandia első számú virágtermesztő vidékére. A virágmező; Bollenstreek Leiden és Haarlem között terül el. Itt található Keukenhof, amely a világ legfantasztikusabb virágoskertje!

Harminckét hektárom, több mint hat millió virág él. Márciustól májusig nárciszok, jácintok és tulipánok díszelegnek a gondozott virágágyásokban. Miután kigyönyörködtük magunkat, továbbindulunk Haarlem irányába. Utunkat folyamatosan színpompás virágföldek kísérik. Haarlem óvárosában felkeressük a híres Grote Marktot, majd a hangulatos belvárosi épületek között kalandozunk. Késő délután érkezünk vissza szállásunkra.

Táv kerékpárral: 60 km. Szállás: panzió, Ellátás: reggeli

3. nap: Zandvoort, Haarlem, Amsterdam

Reggel újra bringáink nyergébe pattanunk. Jó másfél órás kerékpártúra során érkezünk meg Amsterdamba. Végig jól kiépített kerékpárutakon haladunk a városközpontig. A belváros csatornavilágát kerékpárral járjuk be, majd a Központi Pályaudvar környékén leparkolunk. A város látnivalóit szabadprogram során gyalogosan keressük fel. Elsétálhatunk a Dam térre és a Királyi palotához, bolyonghatunk a hangulatos csatornák között, vagy felkereshetjük a város híres múzeumait. (Rijksmúzeum, Van Gogh Múzeum, Rembrandház…stb)

Kerékpárjainkkal késő délután indulunk vissza szállásunkra. Aki Amsterdam éjszakai világát szeretné megismerni, kerékpárját visszaszállítjuk szállásunkra. A Központi Pályaudvarról tetszés szerinti időpontban térhet haza Zandvoortba. (a vonatok 25-30 percenként közlekednek)

Táv kerékpárral: 55 km. Szállás: panzió, Ellátás: reggeli
 

4. nap: Zandvoort, Zaanse Schans, Marken, Eindhoven, Budapest

A reggelit követően Hollandia leghíresebb skanzenjébe, Zaanse Schans-ba utazunk. A múzeumfaluban korhűen felújított szélmalmokat és falusi épületeket láthatunk. Mintha visszacseppentünk volna az elmúlt századokba: a sajtüzemben a szemünk láttára készül az ízletes finomság, a fapapucskészítő műhelyben faragják a klumpákat, a szélmalmok őrlik a gabonát és a fűszereket, a fűrészüzem aprítja a rönköket. A szélmalmoktól Marken apró szigetére kirándulunk. Bejárjuk a forgalommentes egykori halászfalu hangulatos, szűk utcáit, a kikötőben falatozunk valamit, majd a reptér felé vesszük az irányt. Egy esti járattal repülünk haza.

Ár & Jelentkezés
Részvételi díj tartalmazza: 

az utazásokat kisbusszal Hollandiában, a szállásokat hangulatos panzió 2-3 ágyas szobáiban, a reggeliket, a kerékpárok és csomagok szállítását Magyarországról, a túravezetést, teljes körű asszisztenciát a kerékpározások során, valamint az útlemondási biztosítást.

Részvételi díj nem tartalmazza: 

a repülőjegyet, a reggelin kívüli étkezéseket, a személyes költségeket, és a belépőket, valamit az utasbiztosítást.

Kötelező költségek: 

Turista adó szállás: 20,25 euró/fő/3 éj (Megérkezést követően fizetendő.)

Várható költőpénz szükséglet: 
150 - 200 Euro/fő
Előleg: 

A részvételi díj 40%-a, mely a foglaláskor fizetendő.
Egy hónapon belüli indulás esetén a teljes részvételi díj fizetendő!
 

Hátralék: 

A részvételi díj 60%-a, mely 30 nappal az indulás előtt fizetendő.
 

Kiutazási forma: 
repülő
Felszerelés ajánló

Javasoljuk, hogy egy kisméretű hátizsákba, vagy egy kerékpáros táskába pakold a napközben szükséges holmikat, amelyekre kerékpározások során szükséged lehet, míg a kísérőautóban egy, maximum 20 kg súlyú táskában elfér a többi holmid.

Ruházat: strapabíró ruházat, amely alkalmas a kerékpározásra, ugyanakkor utcai viseletnek is megfelel, biciklis nadrág, edzőcipő, jól szellőző, vékony esőkabát, meleg ruha, alsó- és felső aláöltözet, papucs, világos napszem­üveg, napvédő krém, szúnyogriasztó, kulacs, fejlámpa, esetleg esernyő. Ezenkívül fontos a kerékpáros sisak, kesztyű, nadrág, dzseki, pumpa. Mivel tengerparti területeket is érintunk a kerékpártúrák során, ezért csomagolj be törölközőt, papucsot és fürdőruhát.

Kerékpár: Mindenki saját, megbízható és jól szervizelt kerékpárral vesz részt a túrán, de ha szükséges, tudunk bérelt kerékpárt biztosítani!
Részletekért kattints ide!
Trekking, City Bike vagy Mountain Bike típusú kerékpárra van szükség. Kérünk, hogy hozz néhány alapalkatrészt, amit a kísérőautó szállít a kerékpározás alatt. Szerszámokat biztosítunk a kísérőautóban. A kerékpárokat speciális kerékpárszállító tréleren fuvarozzuk Hollandiába, majd a túra végeztével vissza Magyarországra.
 

Egyéb részletek
Kiutazás: 

Menetrendszerinti repülővel Hollandiába, Eindhovenbe, vagy Amszterdamba.

A Wizz Air kora reggeli járata a legalkalmasabb a kiutazásra a hazautazásra pedig a késő esti.
Aktuális ára illetékkel: 40.000 Ft (Változhat a jelentkezés idejétől függ!)

Menetrend:

Budapest (BUD) → Eindhoven (EIN)
W6 2271  2014.05.01. 6:10 - 8:10
 
Eindhoven (EIN) → Budapest (BUD)
W6 2274  2014.05.04. 17:25 - 19:20

Két kényelmes, modern, kilenc fős kisbusszal utazunk Hollandiában. Az eindhoveni repülőtéren várják utasainkat a kisbuszok. A kerékpározások helyszíneit busszal, és/vagy kerékpárral közelítjük meg. Buszunk a kerékpározások alatt is a közelünkben marad, biztonságos háttérként szolgál a kerékpár-kalandnak, valamint szállítja a kerékpárokat, és a csapat felszerelését. A  túra végén az eindhoveni repülőtérre fuvarozza a csapatot.

Korlátozott számban lehetőség van irodánk kisbuszával is kiutazni Hollandiába. Így viszont két extra nappal kell számolni! 
Ennek felára: 60.000 Ft/fő (tartalmazza a kiutazást és két tranzitéjszaka költségét).
 

Étkezés: 

A túra a reggelik kivételével önellátó, de folyamatosan lesz alkalom élelmiszert vásárolni, illetve étteremben étkezni. Amit érdemes hoznod: Aszalt gyümölcsök, magvak, szőlőcukor, kekszek, müzli- és energiaszeletek gyorsan pótolják az levesztett energiát a bringázások során. Olvadásra hajlamos csokoládét, könnyen romlandó dolgokat azonban kérünk, ne hozz az utazásra.

Időjárás: 
Enyhe időjárásra kell számítani (16-20 C) Mivel óceáni éghajlaton bringázunk számítani kell csapadékra.
Csomagolás: 
Irodánk maximum 20 kilogrammig vállalja a csomagok kiszállítását Budapestről Hollandiába, majd a túra végén vissza Budapestre. Kérünk vedd komolyan a súlykorlátozást! A csomagok felvételére a kerékpárokkal egyetemben 2014. április 23.-án kerül sor. A pontos időpontról, és helyszínről utazás előtt egy héttel tudunk küldeni információt.
Vízum: 
Érvényes személyi igazolványra vagy útlevélre van szükség.
Biztosítás: 
Az út teljes időtartamát lefedő utasbiztosítás megkötése kötelező. A biztosítást túravezetőink az indulás előtt ellenőrizhetik és nem érvényes, vagy nem megfelelő biztosítás kötvény hiányában, jogukban áll az utazáson való részvételt megtagadni. Irodánkban van lehetőség kedvezményes biztosítás megkötésére. Az utazás ára tartalmazza az az útlemondási biztosítást.
Egészségügyi tudnivalók: 
Ajánlott gyógyszerek: láz-és fájdalomcsillapító, görcsoldó, hasmenés elleni szer, ragtapasz, sebfertőtlenítő szer, fásli. Irodánk munkatársai kizárólag elsősegélynyújtásban tudnak segítséget nyújtani, gyógyszereket nem áll módjukban biztosítani a résztvevők számára.
Feliratkozás kategória értesítésreBezár

Iratkozz fel kategória értesítő listánkra és értesülj az általad választott kategória legújabb indulásairól, akcióiról!

Segíthetünk?Bezár
Kérjen ajánlatot!
Megkeressük Önnek a legjobb árat.
Kollégáink segítenek munkaidőben.
+36 1 5013490
Küldjön magának emlékeztetőt
e-mailben!