Azerbajdzsán - Bakui Csillagtúra

5 Napos Csoportos Utazás Azerbajdzsánba magyar idegenvezetővet

A Kaszpi-tenger és a Kaukázus hegyei között fekvő, Magyarországnál alig kisebb Azerbajdzsán kelet és nyugat, tradíciók és modernitás érdekes egyvelegét nyújtja.
Ön már járt itt? Mondja el véleményét!

Részvételi díj tartalmazza

Oda-vissza repülőjegy a Budapest-Baku útvonalon, közvetlen járattal, 1 db kisméretű kézipoggyász (max. 42 x 32 x 25 cm), repülőtéri transzferek Azerbajdzsánban, szállást Bakuban 3 éjszakára, 4 *-os, belvárosi szállodában, kétágyas szobában, reggelit, a leírásban szereplő programokat, belépőjegyeket,és a magyar idegenvezetőt az út teljes időtartamára

Részvételi díj nem tartalmazza

repülőtéri illetéket (kb 29.000,-Ft/fő) az egyéb étkezéseket, a baleset-, betegség-, poggyászbiztosítást, útlemondási biztosítást, vízumot (19.000.- Ft/fő), és a fakultatív programok díját.

Hossz: 
5 nap
Létszám: 
minimum 10 fő

Szállás

Bakuban három éjszakára, 4 *-os, belvárosi szállodában, kétágyas szobában, reggelis ellátással. Egyágyas felár: 39.000.- Ft
 

Program: 

Március 7., péntek
Elutazás Budapestről késő este közvetlen Wizzair járattal Bakuba (23.55-06.40).

Március 8., szombat
Érkezés Bakuba reggel. Transzfer a központba. Délelőtt bakui városnézés: kilátás a városra a Mártírok Emlékművétől, Szökőkút tér, Óváros, Szűz torony, Shirvanshahs-palota. A szállás elfoglalása kora délután, majd lehetőség pihenésre. Szállás Bakuban: Central Park Hotel 4*.

Március 9., vasárnap
Egész napos kirándulás a félsivatagi Sirvan-síkság és a Kaszpi-tenger között található qobustani őskori sziklarajzokhoz, majd az Absheron-félszigetre: Ateshgah tűztemplom, skanzen, Yanar Dag égő hegy. Szállás Bakuban.

Március 10., hétfő
Szabadidő Bakuban, vagy egész napos fakultatív kirándulás a fővárostól 180 km-re fekvő Qubába (19 900 Ft/fő). Útközben kilátás a Besh Barmag (Öt ujj) hegyre. Qubában látogatás egy szőnyegkészítő műhelyben, séta a folyó túloldalán fekvő Krasznaja Szloboda, látogatás a helyi zsinagógában, majd séta az Afurdzsa vízeséshez. Kéő délután visszautazás. Szállás Bakuban.

Március 11., kedd
Kora Reggel transzfer a repülőtérre, majd elutazás Budapestre közvetlen járattal (07.15-08.20).

Egyágyas felár: 39.000.- Ft
Repülőtéri illeték: 29.000.- Ft/fő
Azeri vízum: 19.000.- Ft/fő

Ez az ajánlatunk jelenleg nem elérhető.
Kérjük, válasszon az elérhetőek közül az alábbi gombokkal!
Hasonló utazások, nyaralások:

Ez az ajánlat utazási csomagként értékesíthető.

Fakultatív programok

Egész napos fakultatív kirándulás Qubába: 19 900 Ft/fő

Ár & Jelentkezés
Részvételi díj tartalmazza: 

Oda-vissza repülőjegy a Budapest-Baku útvonalon, közvetlen járattal, 1 db kisméretű kézipoggyász (max. 42 x 32 x 25 cm), repülőtéri transzferek Azerbajdzsánban, szállást Bakuban 3 éjszakára, 4 *-os, belvárosi szállodában, kétágyas szobában, reggelit, a leírásban szereplő programokat, belépőjegyeket,és a magyar idegenvezetőt az út teljes időtartamára

Részvételi díj nem tartalmazza: 

repülőtéri illetéket (kb 29.000,-Ft/fő) az egyéb étkezéseket, a baleset-, betegség-, poggyászbiztosítást, útlemondási biztosítást, vízumot (19.000.- Ft/fő), és a fakultatív programok díját.

Kötelező költségek: 

repülőtéri illeték (kb 29.000,-Ft/fő)

vízum (19.000.- Ft/fő)

Előleg: 

A részvételi díj 40%-a, mely a foglaláskor fizetendő. Indulástól számított 30 napon belüli foglalás esetén már a teljes összeg fizetendő.

Hátralék: 

A részvételi díj 60%-a, mely indulás előtt 30 nappal fizetendő.

Kiutazási forma: 
repülő
Egyéb részletek
Kiutazás: 

Menetrendszerinti repülővel  Budapest-Baku útvonalon, közvetlen járattal

Étkezés: 

A részvételi díj reggelis ellátást tartalmaz.

A területről: 
Azerbajdzsán kultúrája és történelme évszázadokra nyúlik vissza, népének életmódja pedig a különböző civilizációk hagyományainak és szertartásainak egyedi és harmonikus kombinációja. Az ország egyike az emberiség legősibb színterének, mint ahogy azt már a neve is mutatja. Azerbajdzsán "beszédes név". Évezredekkel ezelőtt, az itt élő népesség főképp tűzimádó volt, nyelvükön az "Azer" szó jelenti a tüzet. Törökül ugyanez a szó pedig a "tűz örzőjét" jelenti, míg az Azerbajdzsán név egy ősi török klán neve volt, akik itt éltek. Az ország kultúrája nagyon sokszínű. Filozófusok, tudósok és költők, illetve a mugam, az ország nemzeti zenéjének is otthona. Meg kell említeni még a szőnyegszövést is, mely méltán híres a különböző színek és minták kavalkádjának köszönhetően. Azerbajdzsán egy tökéletes hely a Közel-Kelet szerelmeseinek.
Vízum: 
A beutazási feltételekről, az esetleges vízum kötelezettségekről és díjaikról információkat a Konzuli Szolgálat honlapján talál:
https://konzuliszolgalat.kormany.hu/
Biztosítás: 
Az út teljes időtartamát lefedő biztosítás megkötése ajánlott. Irodánkban van lehetőség kedvezményes baleset, betegség poggyászbiztosítás megkötésére.
Egészségügyi tudnivalók: 
Az adott úti célon vagy célokon esetenként speciális, helyi hatósági egészségvédelmi rendeletek is érvényesülnek a be- és kiutazás, illetve a kint tartózkodás során (pl: koronavírus miatt). Ezért kérjük, folyamatosan ellenőrizze az aktuális információkat az adott országra/területre vonatkozóan a
https://konzuliszolgalat.kormany.hu/ oldalon!

Ajánlott gyógyszerek: láz- és fájdalomcsillapító, görcsoldó, hasmenés elleni szer, ragtapasz. Az idegenvezető (amennyiben van az utazás során) kizárólag elsősegély nyújtásában tud segíteni, gyógyszereket nem áll módjában biztosítani a résztvevők számára.
Ha pontosabb információra van szükségük, akkor utazás előtt néhány héttel keressék fel a Nemzetközi Oltóközpontot 1097 Budapest Albert Flórián út (régi nevén Gyáli út) 3/a.
Telefon: (0036) (1) 476-1364,
honlap: https://www.nnk.gov.hu/index.php/oltokozpont
Feliratkozás kategória értesítésreBezár

Iratkozz fel kategória értesítő listánkra és értesülj az általad választott kategória legújabb indulásairól, akcióiról!

Segíthetünk?Bezár
Kérjen ajánlatot!
Megkeressük Önnek a legjobb árat.
Kollégáink segítenek munkaidőben.
+36 1 5013490
Küldjön magának emlékeztetőt
e-mailben!