Travellina könyvbemutató - Világutazók kézikönyve

 

Miért írtam ezt a könyvet? - Kisgyörgy Éva vagyok, és az utazás a szenvedélyem ‒ ebből töltekezem, leginkább ez formálja személyiségemet. 20 éve rendszeresen blogolok az utazási élményeimről, a weblapom jelenleg travellina.hu címen érhető el.

Imádom megosztani az élményeimet, és nagyon boldoggá tesz, ha valaki az én hatásomra lép ki a komfortzónájából, és úgy fedezi fel ezt a csodálatos világot. Hiszek abban, hogy az életet a maga teljességében, a jelenben kell megélni. Nem álmokat szövögetni, nem halasztgatni a terveket, hanem minél hamarabb belevágni! Nem érdemes másra várni vagy mások véleményével törődni. Ha úgy érzed, nagyon vágysz valamire, akkor tegyél meg mindent azért, hogy meg tudd valósítani az álmod. Lehet, hogy neked nem utazni kell, hanem énekelni egy zenekarban, végiggyalogolni a Kéktúra útvonalán, megtanulni búvárkodni vagy nyitni egy kávézót. Bármi sikerülhet!

Ez a könyv neked szól, ha utazni vágysz, de valamilyen akadály miatt nem vágsz bele. Ha nincs hozzá partnered, pénzed, bátorságod, vagy túl idősnek gondolod magad a kalandozáshoz, esetleg veszélyesnek találod a nagyvilágot. Téged szeretnélek bátorítani és segíteni azzal, hogy lépésről lépésre végigveszek minden fontos lépcsőfokot, ami a tervezés és az utazás során jól jöhet. Megtalálni azokat a helyeket, élményeket, amire vágysz, és legyőzni a félelmeidet, mert tényleg nem kell tartani az ismeretlentől.

Ha nagyon félsz, kezd kicsiben: merészkedj el a saját városod ismeretlen zugaiba, aztán kirándulj országon belül és így tovább, jöhetnek az egyre távolabbi helyek. De ne halogasd, inkább legyen minden nap egy élmény, hogy ha majd visszatekintesz az életedre, ne láss üresjáratokat.

Senki nem születik világutazónak. Én is egy teljesen átlagos családban nőttem fel, a szüleim csak egy-két szomszédos országba jutottak el. Nem volt, aki ellásson tanácsokkal az utazások előtt, így mindent saját magam tanultam meg. Az elején én is sok hibát vétettem – lekésett buszok, kommersz kaják a turistaéttermekben, helyi illemszabályok megsértése. Majd szép lassan, minden utazás alkalmával egyre rutinosabbá váltam, és egyszer csak azt vettem észre, hogy olyan simán tájékozódom egy vadidegen repülőtéren, mint az otthonomhoz legközelebb eső metrómegállóban.

Ezzel a könyvvel az a célom, hogy valamelyest felgyorsítsam ezt a tanulási folyamatot, átadva mindazt a rutint neked, amit három évtizednyi utazás során megtanultam. Tarts velem!

Szűrők
pl. Ciprus, Bécs stb...
Indulás ideje:
Naptár
Feliratkozás kategória értesítésreBezár

Iratkozz fel kategória értesítő listánkra és értesülj az általad választott kategória legújabb indulásairól, akcióiról!

Segíthetünk?Bezár
Kérjen ajánlatot!
Megkeressük Önnek a legjobb árat.
Kollégáink segítenek munkaidőben.
+36 1 5013490
Küldjön magának emlékeztetőt
e-mailben!