Online ügyintézés.

Kedves Utasaink!

A fennálló egészségügyi helyzetre való tekintettel, a Magyar Utazási Irodák Szövetségének ajánlását követve irodánk a személyes ügyintézést március 17-tól visszavonásig szünetelteti.

Fenti döntésünket az Önök és Kollégáink egészségének és munkaképességének megőrzése, valamint a higiénés szabályok, előírások betartása érdekében hoztuk. Kérjük Önöket, lehetőség szerint maradjanak otthon!

Irodánk munkatársaira rengeteg telefonhívás és e-mail, partnerekkel való egyeztetés, illetve az útlemondások feldolgozása kapcsán extrém terhelés hárul, emiatt a válaszok küldése, szerződés módosítások/törlések feldolgozása során csúszások előfordulhatnak.

Kérjük Tisztelt Utasainkat, hogy szíveskedjenek megőrizni türelmüket és eddig irodánk felé fennálló bizalmukat. Kérjük, lehetőség szerint minden kommunikációt írásban kezdeményezzenek az iroda@utazom.com e-mail címen.

Felhívjuk továbbá szíves a figyelmüket, hogy az utazom.com által szervezett utazásokra érvényes Általános Szerződési Feltételek értelmében az útlemondás az utazás indulásához képest 35 napon kívül 10% kötbérrel mondható le, így nem érdemes elhamarkodottan dönteni és lemondani távolabbi indulású utazásokat, hiszen a távol-keleti fejlemények fényében lehet remény a vírus okozta járvány nem olyan távoli lecsengésére is. Minden korábban induló utazásunk esetén igyekszünk az Önöknek legkedvezőbb feltételekkel megvalósítani a lemondásokat, ez ügyben felvettük a kapcsolatot minden külföldi partnerünkkel és a légitársaságokkal is.

Nem saját szervezésű foglalások esetén (ahol nem az Utazom.com az utazásszervező, csak mint utazásközvetítő szerepel a szerződésen) ott az utazásszervező partnereink útmutatásait követjük. Az utóbbi napokban folyamatosan változnak az utazásukat szervező irodák eredeti szerződésben foglalt lemondási feltételei, a lehető legrövidebbre csökkentve az indulás előtti lemondás határidejét,  lehetőségekhez mérten akár ingyenes átfoglalási lehetőségeket ajánlanak fel, megpróbálunk maximális segítséged adni mindenkinek.

Amennyiben oldalunkon vagy irodánkban csak repülőjegyet vásárolt, a repülőjegyükkel kapcsolatos kéréseit, kérdéseit e-mailben küldje el nekünk a repulojegy@utazom.com címre, melyben adja meg a foglalási azonosítóját, kódját is.

Kérjük Önöket, hogy türelmükkel segítsék munkánkat, és kérjük, ha lehetőségük van, maradjanak otthon.

Megértésüket és türelmüket előre is köszönjük!

Szűrők
pl. Ciprus, Bécs, Balaton stb...
Indulás ideje:
Naptár
Feliratkozás kategória értesítésreBezár

Iratkozz fel kategória értesítő listánkra és értesülj az általad választott kategória legújabb indulásairól, akcióiról!

Segíthetünk?Bezár
Kérjen ajánlatot!
Megkeressük Önnek a legjobb árat.
Kollégáink segítenek munkaidőben.
+36 1 5013490
Küldjön magának emlékeztetőt
e-mailben!