Nyaralj Horvátországban kutyával!

Épp a Horvátországi szállásokat néztük, amikor Bogáncs egy határozott VAU!-val jelezte, hogy ő bizony nem szívesen maradna ki a buliból, barnulna is egy kicsit, a tengert is szereti, meg persze jól tudja, hogy egy-két falat chevapcici is könnyen lehullik az asztalról, ha elég ideig szugerál minket. A kocsiban van hely, meg persze mi is élvezzük a társaságát, úgyhogy nem láttuk értelmét annak, hogy otthon hagyjuk. Nem beszélve arról az elvitathatatlan előnyéről a dolognak, hogy nem kell kutyasittert, vagy kutyapanziót találnunk neki. Vágjunk bele!

A kezdeti örömöt, amit a kutyasitter-keresés megúszása okozott, hamar átvette az őszinte pánik: Hol találunk kutyabarát szállást? Lesz-e a közelében kutyabarát strand, ahol hullószőrű kiskedvencünk nem kerget mindenkit az őrületbe? Meg tudjuk-e tanítani az alapfokú horvát ugatásra? Dobro vau! Hol szerzünk útlevelet Bogáncsnak? Annyi kérdés merült fel, hogy gyorsan neki is álltunk válaszokat keresni.

Fontos szempont volt, hogy ne csak Bogáncs, de a család is jól érezze magát, hiszen ő egy sáros pocsolyában is boldogan megmártózik, de mi ennél egy fokkal igényesebb megoldást kerestünk. Hamar rájöttünk, hogy a probléma nem újkeletű, és nem mi vagyunk az egyetlenek, akik kutyával nyaralnának.

Kutyás strandok listáját már több cikkben is megírták, de a közelükben lévő szállásokról nem találtunk semmit, így segítségképp összegyűjtöttük a legjobb strandokhoz tartozó szálláshelyeket régiónként, hogy nektek már ne kelljen ezzel foglalkozni.

Az útlevelet percek alatt megszereztük kedvenc állatorvosunktól, ebbe bekerülnek a korábbi oltások dátumai, a gazdi adatai és gyakorlatilag kész is van, ott a helyszínen megkapjuk, Bogáncs elhagyhatja az országot.

A 8 órás út nem volt a kedvence, de amikor megpillantotta a tengert, ugyanazt az örömöt láttuk az arcán, mint amit mi is érezni szoktunk ilyenkor. Gyakorlatilag egész nap a strandon játszott, új barátokat szerzett, fürdött a tengerben, és ami a legjobb, hogy ezeken a strandokon nem kell minden pillanatban azt lesni, hogy kire fog felugrálni,  vagy mit rág szét, mert az új haverokkal teljesen jól lefoglalják egymást. Estére pedig olyan fáradtság jön rá, hogy még a holdat sem ugatja, emiatt mi is nyugodtan tudunk aludni. Életünk legjobb döntése volt a kutyás nyaralás, mindenkinek bátran ajánljuk! Persze nem árt egy jó helyet keresni hozzá.

 

Porec 

» további kutyabarát szállások - Porec

A szállások közelében található kutyabarát strand: Istra Camping strandja

Rovinj

» további kutyabarát szállások - Rovinj

A szállások közelében található kutyabarát strandok: Lone-öböl, Borik, Borik-Figarola-öböl, A Villas Rubin naturista kemping strandja

Umag

» további kutyabarát szállások - Umag

 A szállások közelében található kutyabarát strandok: Laguna strand a “Sol Stella Maris” turisztikai komplexumban, a “Sol Polynesia” turisztikai komplexum strandja, a “Savudrija” turisztikai komplexum strandja, a “CampingIn Kanegra FKK Umag” naturista kemping strandja

Crikvenica

» további kutyabarát szállások - Crikvenica

A szállások közelében található kutyabarát strand: Podvorska strandja 

Opatija

» további kutyabarát szállások Opatija 

A szállások közelében található kutyabarát strandok: Slatina strand, Punta kolovi strandja

Krk-sziget

» további kutyabarát szállások Krk-sziget

 

A szállások közelében található kutyabarát strandok: Koralj és Dražice strandok Krk városban, Vela strand Baškában, Kijac strand Njivicében, Mala Krasa strand Punatban

 

További kutyabarát szállások

 

 

 

Szűrők
pl. Ciprus, Bécs stb...
Indulás ideje:
Naptár
Feliratkozás kategória értesítésreBezár

Iratkozz fel kategória értesítő listánkra és értesülj az általad választott kategória legújabb indulásairól, akcióiról!

Segíthetünk?Bezár
Kérjen ajánlatot!
Megkeressük Önnek a legjobb árat.
Kollégáink segítenek munkaidőben.
+36 1 5013490
Küldjön magának emlékeztetőt
e-mailben!