NASSFELDEN – SZERETIK A MAGYAROKAT!

Karintia legnagyobb, 110 km-es síterepén a magyar síelők jelentős része már járt, a többiek tervezik, hogy kipróbálják. Az a hír járja, hogy szeretik a magyarokat ezen a sípályán. Utánajártunk, hogy milyen kedvezmények és ingyenes szolgáltatások teszik az idén egyedülállóan vonzóvá számunkra Nassfeldet!

A Budapesttől ötszázhatvan kilométerre található régió Karintia legnagyobb, és egyik legszebb síterepe. Családbarát környezetének és a kedvezmények széles skálájának köszönhetően méltán népszerű a magyar turisták körében.

A mesés nassfeldi síparadicsom továbbra is hódít a magyar téli sportok kedvelői között. A mintegy száztíz kilométer hosszúságú pályarendszer harminc modern sífelvonóval van felszerelve, és hóbiztos terepe ősztől egészen késő tavaszig várja a sportolni és kikapcsolódni vágyókat. A síelők és snowboardosok ráadásul az Olaszországba átnyúló lankákon is kipróbálhatják tudásukat. Szikrázó napsütéses időben az Alpok legnagyobb napozóteraszán pihenhetnek a turisták, és élvezhetik a gyönyörű hófedte tájat, a lenyűgöző hegyek-völgyek látványát, és nem utolsó sorban, kulináris élményekben is részük lehet.

Sonnene geniessen

A deszkások a vadonatúj szórakoztató parkban tesztelhetik le tudásukat, és a hat méter magas „Kickerline”-on mutathatják be a legkülönlegesebb trükkjeiket. A kezdő snowboardosok a Flat Box, a Rainbow Box és az Up & Down Box játszóterén próbálhatnak a profik nyomába érni, vagy a három méter magas Wallride XL és a hat méter hosszú Curved Box-on gyakorolhatják a tapasztaltabb hódeszkásoktól ellesett ugrásokat és forgásokat. Nassfelden található az Alpok leghosszabb kivilágított sípályája is. Akiben a nappali sportolás és az igazi osztrák, kellemes hangulatú hüttékben eltöltött forraltborozás után is túlteng még az energia, az belevetheti magát egy éjszakai csúszás adta kalandba is. A szombatonként nyitva tartó pálya több mint két kilométer hosszú, és a szivárvány színeiben pompázik. A játékos kedvűek kipróbálhatják a skifox, a snowblade és a tube eszközöket is, a gyerekek pedig egy biztonságosan elkerített területen mókázhatnak.

Skifahrer mit Gartnerkofel

A magyar síelők és snowboardosok számtalan kedvezményt is igénybe vehetnek, amennyiben a Nassfeld Információs Iroda szervezésében töltik el téli vakációjukat, ugyanis minden síbérletet 5% -os kedvezménnyel vásárolhatnak meg a szervezők jóvoltából. Az utazás előtt érdemes igénybe venni az iroda által felajánlott síszervizt is, így a lécek és a snowboardok tökéletes állapotban fognak csúszni a havon. Ha a gyermekeknek nincs saját felszerelésük, akkor azt napi egy euróért is bérelhetünk számukra. A családosoknak az is örömteli hír, hogy a „SkiHit Gyerekeknek Ingyenes” csomag igénybevételével a 10 év alatti gyerekek ingyen szállhatnak meg Nassfelden december 6. és 21., valamint március 15. és április 21. között. Ráadásul még a síbérletért, a síoktatásért és a felszerelésért sem kell fizetni számukra, az 5 évesnél fiatalabb gyermekek pedig a szezon teljes ideje alatt ingyen síelhetnek.

Familienskitag

Apróságnak tűnik, viszont jelentősen hozzájárul a síelők kényelméhez, hogy egy fárasztó nap után ingyenesen vehetik igénybe a sítárolót. A kihagyhatatlan ajánlatokhoz tartozik az is, hogy egy négynapos vakációt most három éjszaka áráért tölthetünk el Nassfeldben a 4=3 Akció! keretén belül. Akár pályaszállást, akár exkluzív wellness szállodát, esetleg egy hangulatos kis panziót keresünk, biztosak lehetünk benne, hogy Nassfelden széles körű, kedvezményes ajánlatokból választhatunk már 12 eurótól.

Ha a Nassfeld Információs Irodára bízzuk téli üdülésünket, biztosak lehetünk az élményekben dús programokban, az aktív pihenést és a kikapcsolódást pedig Karintia legszebb környezetében élvezhetjük.

Érdeklődés, ajánlatkérés, szállásfoglalás:
Nassfeld Információs Iroda
1052 Budapest, Fehérhajó u. 8-10.
Tel.: +36-1-329-6355
E-mail:
magyar@nassfeld.at

 

Szűrők
pl. Ciprus, Bécs stb...
Indulás ideje:
Naptár
Feliratkozás kategória értesítésreBezár

Iratkozz fel kategória értesítő listánkra és értesülj az általad választott kategória legújabb indulásairól, akcióiról!

Segíthetünk?Bezár
Kérjen ajánlatot!
Megkeressük Önnek a legjobb árat.
Kollégáink segítenek munkaidőben.
+36 1 5013490
Küldjön magának emlékeztetőt
e-mailben!