“EGY SZTORI SZÁRNYRA KAP”

Gwyneth Paltrow, Kate Hudson, és Zoe Saldana a sztárjai Dubai imázsfilmjének: A Dubaji Turisztikai Hivatal rövidfilmet készített, melyben bemutatják a várost a hollywoodi színésznőkkel, akikért a díjnyertes rendező, Reed Morano felelt.

A Dubaji Turisztikai Hivatal bejelentette izgalmas együttműködését a hollywoodi szupersztárokkal, Gwyneth Paltrow-val, Kate Hudsonnal és Zoe Saldanával. A projekt egy rövidfilmben bontakozik ki ‘Egy sztori szárnyra kap’ címmel, ahol a színésznők saját magukat játsszák, ahogy háromféleképpen is felfedezik Dubajt, tele inspirációval, felfedezővággyal és emberi kapcsolatokkal.

Az Emmy és DGA nyertes rendező, akit magával ragadó, természetes és moziszerű stílusáról ismerünk, remekül elkapta minden színésznő karakterét, miközben szemléletesen mutatja be Dubaj szépségét is.

Morano az egyedi produkcióról a következőképp fogalmazott: “A film bemutatja, hogy mindenki eljöhet Dubajba, és megtalálhatja önmaga legjobb énjét. [Gwyneth, Kate, és Zoe] olyan erőteljes kiállással rendelkeznek, mellyel megtestesítik, hogy Dubaj mit is rejt magában – mind egyediek abban a tekintetben, hogy mást keresnek, de itt mindezt meg is találják.”

Az Oscar-díjas színésznő, Gwyneth Paltrow hozzátette: “A dubaji utazásom lehetőséget adott a számomra, hogy valóban összekapcsolódjak a várossal. A világ minden tájáról érkezett emberekkel találkoztam. Vannak, akik itt születtek, és büszkék a kultúrájukra, de vannak olyanok is, akik Dubajt az otthonuknak tartják, és így a saját értékeikkel és kultúrájukkal színesítik a közösséget, ezzel is hozzájárulva a város jövőbeni történetéhez. Sokkal több annál, mint amire számítottam, és rájöttem, annyi mindent nem láttam még.”

Az Emmy-díjas színésznő, Kate Hudson elmondta: “Őszintén mondom, hogy nagyon hálás vagyok a vendéglátásért, ami fogadott. Sok időt töltöttem el azzal, hogy felfedezzem a régi dubaji városrész szeles utcáit. Hihetetlen, hogy ilyen vibráló művészetre és zenei közösségre lelhetsz egy ilyen modern, futurisztikus város szívében – legalábbis a legtöbben így gondolnak Dubajra. Igazából az emberek barátságossága tette a látogatásomat bámulatossá, és pontosan ez az oka, hogy vissza fogok még térni.”

A galaxis őrzői című film ikonja, Zoe Saldana megjegyezte: “Tökéletes az a változatosság, amit Dubaj adott nekem. Napfelkeltében lovagoltam, majd a naplementét 150 méter magasról néztem végig. Alig várom, hogy elhozzam ide a srácaimat, és folytassuk a kalandot.”

A forgatás több mint nyolc napon át zajlott és a stáb több mint 30 nemzetiségből állt össze, vagyis a film elkészítése felidézi a város szellemiségét, mely a multikulturalizmusból született, és továbbra is virágzik, hiszen az élet minden területéről érkezett emberek tartják otthonuknak a várost.

Szűrők
pl. Ciprus, Bécs stb...
Indulás ideje:
Naptár
Feliratkozás kategória értesítésreBezár

Iratkozz fel kategória értesítő listánkra és értesülj az általad választott kategória legújabb indulásairól, akcióiról!

Segíthetünk?Bezár
Kérjen ajánlatot!
Megkeressük Önnek a legjobb árat.
Kollégáink segítenek munkaidőben.
+36 1 5013490
Küldjön magának emlékeztetőt
e-mailben!