Családi panziók Havanna belvárosában

Kevesen tudják, de Kubát nem csak a méregdrága hotelek teraszairól csodálhatjuk meg. Feltörekvőben van egy új irány, ami – szerintünk okkal – egyre népszerűbb azok körében, akik nem csak nyaralni, de egy kicsit “élni” is szeretnének Kubában.

Casa Particular. A kubai magánszállások összefoglaló neve, panzió, ha úgy tetszik. Igen kedvelt szálláslehetőség, mivel legtöbbjük jól frekventált helyen található és megfizethető árú. Azoknak, akik Kubát autentikus formájában ismernék meg, kitűnő választás lehet. Ezek a panziók kubai családok által működtetett szállások. Külön izgalmas, hogy nincs köztük két egyforma lakás, ház, vagy szoba.

Néhány dologban azonban megegyeznek. Méghozzá a legfontosabb dolgokban. Kapunk egy tiszta, klimatizált szobát saját fürdővel, reggelit, amit a háziak készítenek és szolgálnak fel. A kubaiak rendkívül vendégszeretők, így általában - némi felár ellenében persze - vacsorát is készítenek, ha épp ahhoz van kedvünk, hogy kipróbájuk a házias kubai ízeket barátságos, családias környezetben.

Sokan tartanak tőlük, mivel a foglalás lutrinak tűnik. A helyi szervezők csak a foglalás után adják meg a szállás nevét, pontos címét. Ez azonban közel sem olyan mértékű kockázat, mint amekkorának tűnik. Nagyon odafigyelnek arra, hogy tartsák azt a bizonyos standard-et. A havannai szállások jellemzően az óváros kellős közepén helyezkednek el, a legtöbb látnivaló közvetlen közelében, de maximum egy kis sétányi távolságra.

Szűrők
pl. Ciprus, Bécs stb...
Indulás ideje:
Naptár
Feliratkozás kategória értesítésreBezár

Iratkozz fel kategória értesítő listánkra és értesülj az általad választott kategória legújabb indulásairól, akcióiról!

Segíthetünk?Bezár
Kérjen ajánlatot!
Megkeressük Önnek a legjobb árat.
Kollégáink segítenek munkaidőben.
+36 1 5013490
Küldjön magának emlékeztetőt
e-mailben!