Camelbak hátikulacs

A hegymászás, túrázás, kajakozás és a kerékpár is nagyon intenzív sportok, kiemelten fontos hát a kellő hidratálás.  Nyári túráinkon érezhetjük igazán, mennyire gyorsan szárad ki a szervezet az erőkifejtés közben, de a hidegebb éghajlaton kalandozás közben is szükség van arra, hogy kellő mennyiségű folyadékot vegyünk magunkhoz.

Intenzívebb sporttevékenység közben azonban ritkán tudunk megállni frissíteni, aminek könnyen kellemetlen következménye lehet. Hidegebb időben nem is kívánjuk annyira a sok folyadékot, pedig ennek pótlása ilyenkor is fontos. A kulacsok, ásványvizes üvegek azonban nehezen pakolható, kényelmetlen koloncok, sokszor nincs kedvünk előbányászni őket a zsák mélyéről. A Camelbak kiváló megoldás erre a problémára.

A sokféle változatban kapható itatórendszer lehet csak egy hátizsákra applikálható 2-3 literes víztartó zsák, de a Camelbak híres kényelmes, pontosan állítható hátrendszerrel rendelkező túrazsákjaira, amik a hegymászás, túrázás, síelés és kerékpározás különböző kritériumainak is megfelelnek. Mindig kéznél van a cső, hogy a kellő mennyiségű folyadékot magunkhoz vehessük, a csepegést a szabadalmaztatott szeleprendszer küszöböli ki. Az ivórendszer víztárolója széles beöntőnyílással rendelkezik, könnyen tisztítható antibakteriális kezelést kapott műanyagból készült, a csőre pedig hidegben is könnyű használatot biztosító, neoprene  hőszigetelő bélést is tehetünk. A zsákok laposak és jól illeszkednek a hátra, de praktikus tárolózsebekkel ellátott, egy vagy több napos túrákra is alkalmas változatokat is megtalálunk az Overland boltjaiban.

Szűrők
pl. Ciprus, Bécs stb...
Indulás ideje:
Naptár
Feliratkozás kategória értesítésreBezár

Iratkozz fel kategória értesítő listánkra és értesülj az általad választott kategória legújabb indulásairól, akcióiról!

Segíthetünk?Bezár
Kérjen ajánlatot!
Megkeressük Önnek a legjobb árat.
Kollégáink segítenek munkaidőben.
+36 1 5013490
Küldjön magának emlékeztetőt
e-mailben!