Az egyenjogúság jegyében

A zimankóban gyalogolsz, a hó ropog a lábad alatt, egyszerre pedig rádjön a szükség: félreállsz, slicc le, és máris rajzolhatod mintát a sugár nyomán gőzölgő sárga hóba.

Nem vagy egy empatikus alkat, így hát eszedbe sem jut, hogy a nőknek ez a mozdulatsor mennyivel nehezebb, főleg több réteg aláöltözetben, sível a lábukon vagy éppen beülőben. Szerencsére a Sheewee feltalálója, hölgyként átélte ennek az problémának a lényegét, és üzleti lehetőséget látott a megoldásában is. Az elkészült és itthon is kapható eszköz hozzásegíti a női kalandorokat, egyenjogúság-hívőket is az állva pisilés szabadságához.

Nem csak az elvekről van szó. Télen, több réteg aláöltözetet lehámozni magunkról nem annyira kellemes minden egyes pisiléskor, nem kell a túrasí kötéséből sem kilépni(nagyjából el tudjuk képzelni, milyen jelenet lenne egy sítalpon letolt overallal megkísérelt leguggolós verzióból). Magashegyi túrázás, sziklamászás közben szintén nem kell kibújnunk a beülőből, sőt, a világ távoli pontjain járva sem közelítjük az altesti részeket a vállalhatatlan kinézetű vécéhez.

Az eszköz roppant praktikus, könnyen tisztítható, időtálló darab, igényes kis tokban bárhová elvihető, és egy hosszabbító cső is tartozik hozzá, ha esetleg a távolba pisilő verseny női nevezőkkel is bővülne. Még egy probléma megoldva.

Szűrők
pl. Ciprus, Bécs stb...
Indulás ideje:
Naptár
Feliratkozás kategória értesítésreBezár

Iratkozz fel kategória értesítő listánkra és értesülj az általad választott kategória legújabb indulásairól, akcióiról!

Segíthetünk?Bezár
Kérjen ajánlatot!
Megkeressük Önnek a legjobb árat.
Kollégáink segítenek munkaidőben.
+36 1 5013490
Küldjön magának emlékeztetőt
e-mailben!