Mozgasvilag.hu

Fighters Run 2014

Csak saját felelősségre! A Fighters\' Run hazánk első számú terep- és akadályfutó versenye, amelyen természetes és épített akadályokra egyaránt számíthatnak a résztvevők, akik nappal (és éjszaka! is) tesztelik majd többek között a szögesdróttal nehezített kúszópályát, a mocsaras kádat, vagy a földbe ásott labirintusokat március 29-én, Kecskeméten. Kedvezményes online nevezésre március 25-ig van lehetőség!

Salomon X-scream

Az X-scream jó ötvözete a terep jellegű és aszfalt cipőknek Nem ez az első alkalom, hogy egy olyan futásra szánt terméket tesztelhettem, ami egy adott cég innovatív, új szárnyakat bontogató vénájának eredménye. A Salomon szerintem mindenképpen egy ilyen cég, hiszen a túra és sí felszerelés területén ugyan nagy tapasztalattal bírnak már jó ideje, de a 90-es évek első felében alakult futó vonaluk még aránylag újnak mondható a nagyobb, jól ismert futócipő és futófelszerelés gyártó cégekhez képest.

Salomon X-scream

Az X-scream jó ötvözete a terep jellegű és aszfalt cipőknek Nem ez az első alkalom, hogy egy olyan futásra szánt terméket tesztelhettem, ami egy adott cég innovatív, új szárnyakat bontogató vénájának eredménye. A Salomon szerintem mindenképpen egy ilyen cég, hiszen a túra és sí felszerelés területén ugyan nagy tapasztalattal bírnak már jó ideje, de a 90-es évek első felében alakult futó vonaluk még aránylag újnak mondható a nagyobb, jól ismert futócipő és futófelszerelés gyártó cégekhez képest.

Superman GoProval nyomja

Superman nem bringázás, vagy ejtőernyőzés közben \\\"GoProzik\\\", hanem éles bevetésen.
Olvasd a cikket tovább a Mozgásvilág.hu-n

Karintia vetkőzik

Bikini-Flashmob Nassfelden Nassfeld számára nincs olyan, hogy túl őrült ötlet, ha arról van szó, hogy a vendégek jól érezzék magukat. A \"nice surprise\" szlogenhez hűen mindig tartogatunk valami meglepetést.
Minden vendég, aki 03.22-én bikiniben, fürdőnadrágban, matraccal, békatalppal, búvárszemüveggel vagy akár szörfdeszkával megjelenik a síterepen, sí napijegyet, ingyenes sí- és snowboard szervizt vagy akár egy rövid nassfeldi pihenést is nyerhet!

A sípálya bringaparkká alakul

Már most be lehet tervezni egy kis libegőzést vagy felvonós kerékpározást a tavaszi és nyári programok közé. Még el sem olvadtak az utolsó hófoltok a sípályán, de már a Bringarénára készülünk. Megkezdtük a négyüléses felvonó felkészítését a nyári üzemre.
Négyüléses felvonónk nyaranta libegőként funkcionál, illetve speciális tartójában a kerékpárok is felvihetők a hegytetőre, ahol az Ámos-hegyi kilátó is található. A gyalogosok a libegővel a kerékpárosok pedig az élménypályák valamelyikén, kerékpározva jutnak vissza a völgybe. A Bringaréna 2014-es nyitvatartási rendje itt ...

Barlangolás

2014 márciusa a barlangok hónapja Márciusban minden héten akár féláron vehetünk részt a túrákon a kiemelt barlangokban. Hogy miért jó ez nekünk?
Extrém túrák, különleges formakincsek, családi kirándulások, csapatépítők, évmilliós geológiai képződmények és elvarázsolt nevű kőcseppek, földalatti patakok és tavak, létrákon mászva vagy lapos kúszásban megközelítve, órási magasságok és mélységek között.
Egyszóval kezdjük az évet nem is egy, hanem mindjárt sok-sok barlanglátogatással, kalandtúrával a Magyar Nemzeti Parkok jóvoltából. Bemutatunk 18 rendkívüli barlangot, melyek a ...

A szezon utolsó csúszása

A nem túl erős tél egyik utolsó csúszása snowboarddal
Olvasd a cikket tovább a Mozgásvilág.hu-n

Valahol Peruban - GoPro

Ali, Chris és Aaron laza hétvégi tekerése Peruban
Olvasd a cikket tovább a Mozgásvilág.hu-n

Időutazni is lehet napi 2735 forintból!

1000 napja van úton a fekvő kerékpárjaikkal a földet megkerülő fiatal magyar házaspár Zita és Árpád csupán napi 2735 forintból élnek és utaznak a világ körül, de nagyon gazdagnak és szerencsésnek érzik magukat. Félúton járnak az Egyenlítő és a Déli-sark között, és hamarosan időutazók lesznek.
Új-Zélandon tart az a magyar házaspár, akik elhatározták, fekvő kerékpárjaikon 40 ezer kilométert megtéve megkerülik a földet.

Rocky lezuhan

Amikor a mászó túlvállalja magát... Voltál már úgy, hogy túl fáradt voltál akasztani? Hát ez a vége! 7 méteres esés, láb beakad a kötélbe, ... de igazából nézzétek meg. Még jó, hogy a GoPro végig működött. 
Akit érdekel: a hozzászólásokból kiderül, hogy jól van mindenki és utólag duplán örülnek, hogy rávették a havert a sisak viselésére.

Olvasd a cikket tovább a Mozgásvilág.hu-n

Nyerj 100.000 Ft értékben profi kerékpáros cuccokat

Több, mint 100.000 Ft értékű bringás cucc az ABC Concept Store-tól MINŐSÉG, SZÍNVONAL, IGÉNYESSÉG EGY HELYEN.
Az „ABC Concept Stores” olyan, a három nagy kerékpáros világmárka, az ABUS, BBB és Continental valamint a RODI termékeit forgalmazó, üzleteket tömörítő láncolat, ahol:
- gazdag árukínálat várja a vásárlókat- igényes, rendezett, átlátható az árubemutatás- az újdonságok elsőként kerülnek bemutatásra- hozzáértő, szakképzett eladók állnak a vásárlók rendelkezésére
ABC Concept Stores partnerüzletek listája IDE KATTINTVA található. 

Grizzly támadt montisokra

Egy mérges maci elegendő motiváció, hogy ráfordulj egy durva lejtőre... Ha eddig minden áron Kanadába vágytál montizni, akkor ez a rövid videó elgondolkodtat majd. A felvétel a kanadai Jasper Nemzeti Parkban készült, ahol a 2 \"rájderre\" hirdetlen rátámadt egy Grizzly. Gyanítom nem szívesen mennek vissza a srácok ide bringázni, bár a srác egyből ráfordult egy olyan lejtőre amire máskor eszébe sem jutna!
Grizzly Bluff Charges Two Mountain Bikers Olvasd a cikket tovább a Mozgásvilág.hu-n

Szavatosságjelzős POC síbukó

Többször használható síbukó, ami szól, ha ideje lecserélni. Nehéz megmondani, hogy mikor jár le egy bukósisak szavatossága, mikor kell újat venni, persze tonnányi szabályt lehet felsorolni, ami alapján következtetni lehet, de egyik sem megbízható 100 %-ig. Ezt a problémát küszöböli ki a POC legújabb sisakja a Skull Orbic Comp H.I. MIPS. 

A margitszigeti futókör felújítása

A margitszigeti futókör a nyári szezon elején felújításra kerül, várják a te véleményedet is! A Fővárosi Önkormányzat tavaly decemberben elfogadta a Margitsziget futókörének felújítását, amely a későbbiekben szabadidő- és versenysportra is alkalmas lesz. A tervezési munkákat már megkezdték.

Sportágválasztás testalkat alapján

Mérőszalaggal kideríthető, melyik sport való a gyereknek? A Nagy Sportágválasztó kapcsán kerültünk kapcsolatba a sportantropometriával, vagyis a testalkatvizsgálattal és jól össze is vitazkoztunk rajta irodán belül.
Röviden: a testalkatvizsgálat segítségével már gyerekkorban meghatározható, hogy felnőtté válva melyik sportágban lehet sikeres valaki és melyek azok, amelyekkel kár próbálkoznia.
Ha ennyiben le is zárnánk a sportantropometriai mérés lényegét, rendkívül könnyen merülhetnének fel ellenérvek.

Szörfös élet Keleten

Az élet mindenhol szép, ha szörfözik az ember Aki olvasta már valamelyik beszámolómat tudja, hogy kite ernyőmmel és deszkámmal követem a szelet és próbálom bejárni a világot. Az utóbbi időben a barátnőm, Lilla is csatlakozott hozzám. Vietnámba már együtt indultunk azzal a céllal, hogy ott töltjük a telet és - tekintve, hogy állítólag olcsó az élet -, egy kicsit utazgatunk és felfedezzük Ázsia további kiteos helyeit is. A tervünk sajnos hamar kudarcba fulladt, ugyanis amint kiértünk utolért minket a balszerencse és egymás után sújtottak minket a vietnámi átkok...
 
Szűrők
pl. Ciprus, Bécs, Balaton stb...
Indulás ideje:
Naptár
Feliratkozás kategória értesítésreBezár

Iratkozz fel kategória értesítő listánkra és értesülj az általad választott kategória legújabb indulásairól, akcióiról!

Segíthetünk?Bezár
Kérjen ajánlatot!
Megkeressük Önnek a legjobb árat.
Kollégáink segítenek munkaidőben.
+36 1 5013490
Küldjön magának emlékeztetőt
e-mailben!