Via ferrata Alpok Dolomitok

Via ferrata túrák kezdőknek és haladóknak

Via ferrata túra vagy klettersteig túra. Az olasz kifejezés jelentése vasalt út, hivatkozva a mellettük futó drótkötélre. Németül klettersteig, vagyis mászóösvény. Olyan hegyen található ösvényt jelöl, ahol drótkötelek, lépcsőfokok, létrák, mesterséges lépések és fogások segítik a túrázókat. Irodánk által szervezett túrákon mindenki megtalálhatja a számára megfelelő túraútvonalat, kezdőtől a haladóig....az Alpoktól a Dolomitokig. A túrákhoz a via-ferrata szettet az Utazom.com biztosítja.

Alpok Rax Dolomitok Garda-tó Szlovénia

Szűrők
pl. Ciprus, Bécs, Balaton stb...
Indulás ideje:
Naptár

Információs oldalak

» Aktív nyaralás
» Dolomitok túra, via ferrata, látnivalók
» Ausztria látnivalói
» A Garda-tó legszebb látnivalói
» Advent - Karácsonyi vásárok forgatagában
» Utak Március 15. idejére
» Szilveszteri utazások
» Karácsonyi utazások
» Húsvéti utazások
» Adventi utak
» Síelés Szlovéniában
» Síelés Ausztriában
» Buszos körutazások Ausztriában
» Biciklitúra, kerékpártúra
» Hosszú hétvége
Stílus: 

Utazás kiállítás kedvezmény 2013!

Az utazás kiállítás 2013-ban is várja a látogatókat. A standok között nyomorgás és a tömeggel hömpölygés helyett mi az utazom.com kínálatának böngészését ajánljuk, amit otthonról, a kanapéról is megtehet az utazni vágyó: a kedvezményeket itt is megkapja, és minden utazást megtalál egy helyen!  Az utazás kiállítás ideje alatt: -különleges kedvezményekkel szolgálunk a kiállítás időpontjától egészen március 15.-ig! -szombat 10-18 óráig nyitva tartunk, vasárnap 10-18 óráig pedig telefonos ügyelettel várjuk az érdeklődők kérdéseit a +36-1-501 34 90 telefonszámon! A kedvezményekről:

2011- az utazom.com szemével

Közel az idei év vége, ideje számot vetni azzal, mit éltünk át ebben az évben. Ez a néhány nap szünet alkalmas időpont végiggondolni a jót és a rosszat, amivel idén megtalált a sors, és beismerni a saját hibáinkat, örülni az elért eredményeknek. Egy dolog biztos: azt fogjuk megfogadni az Új Év kezdetekor, hogy az eljövendő percekből a lehető legtöbb legyen értékes és emlékezetes.

Nyílt nap és sziklamászó tanfolyam!

Magyarország legnagyobb sziklamászó egyesülete nyílt napot szervez 2013 augusztus 31. én Csobánkán, az Oszoly-szikláknál. Tapasztalt oktatók segítik az ismerkedést a függőleges birodalom dimenzóival. A nyílt napon az őszi alapfokú sziklamászó tanfolyamra is jelentkezni lehet. A Excelsior ősszel gleccserjáró tanfolyamot is indít... Nézd meg, mi vár Rád: A Excelsior ősszel gleccserjáró tanfolyamot is indít...     Figyelem! Az FTSK EXCELSIOR SE őszi alapfokú sziklamászó tanfolyamot indít!  IDŐPONT:  2013. szeptember 12 - október 27.    Tanfolyam szervező: Szűcs Jenő 
» További találatok megjelenítése
Feliratkozás kategória értesítésreBezár

Iratkozz fel kategória értesítő listánkra és értesülj az általad választott kategória legújabb indulásairól, akcióiról!

Segíthetünk?Bezár
Kérjen ajánlatot!
Megkeressük Önnek a legjobb árat.
Kollégáink segítenek munkaidőben.
+36 1 5013490
Küldjön magának emlékeztetőt
e-mailben!