Városnézés egyénileg Barcelonában nyaralással Costa Braván ***/****

10 napos utazás Spanyolországba (3-4*)

Kultúra és tengerparti nyaralás Spanyolországban! 3 éjszaka Barcelonában *** csillagos városi szállodában reggelis ellátással, egyéni városlátogatás + 6 éjszaka nyaralás Costa Braván **** csillagos szállodában félpanziós ellátással, magyar nyelvű asszisztenciával.

Alapár tartalmazza

Repülőjegyet Budapest-Barcelona-Budapest útvonalon menetrend szerint közlekedő járatokra, személyenként 1 db kézipoggyászt, szobánként 1 db feladott poggyászt, 3 éj szállást Barcelonában reggelis ellátással és 6 éj szállást Costa Bravana megadott ellátással, Costa Brava üdülés alatt magyar nyelvű asszisztencia. A repülőjegyek foglalása speciális feltételekhez kötött, ezért bizonyos dátumok esetén a részvételi díj emelkedhet. A repülőjegy kiállítás után nem módosítható és nem mondható le.

Alapár nem tartalmazza

a repülőtéri illetéket (45 000 Ft/fő), az útlemondási biztosítást (1,4%), a baleset-, betegség és poggyászbiztosítást, egyéb étkezéseket, belépőket, idegenforgalmi adót,  transzfereket (a transzferek opcionálisak).

Hossz: 
10 nap
Szállás: 
szálloda
****
Létszám: 
min. 2 fő
Program: 

1. nap: elutazás Budapestről, érkezés Barcelonába a menetrendtől függően. Utazás egyénileg vagy foglalható transzferrel a szállodába! Bejelentkezés a szállodába, szabadprogram.

2. nap: Reggeli után a város felfedezése egyénileg

3. nap: Reggeli után a város felfedezése egyénileg

4. nap: Reggeli, majd kijelentkezés a szállodából. Utazás egyénileg vagy foglalható privát transzferrel Santa Susannába. Bejelentkezés a szállodába. Szabadprogram, találkozó a helyi képviselővel, tájékoztatás a fakultatív kirándulásokról. Vacsora.

5-9. nap: Tengerparti nyaralás a választott ellátással, fakultatív programokon való részvételi lehetőség.

10. nap: Reggeli után kijelentkezés a szállodából. Utazás egyénileg vagy foglalható transzferrel a repülőtérre! Hazautazás, érkezés a menetrend szerint Budapestre.

Transzfer díjak (nem kötelező, szakaszonként kérhető):

Barcelona repülőtér-Barcelona szállás (privát): 8.500 Ft/fő
Barcelona szállás-Costa Brava szállás (privát) :23.000 Ft/fő
Costa Brava szállás-Barcelona repülőtér (gyüjtő): 5.000 Ft/fő

Elhelyezés:

Hotel Ronda*** Barcelona

http://www.hotelrondahouse.com/

Costa Brava - Hotel Metropol ****

https://utazom.com/hotel/hotel-metropol-lloret-de-mar

Kapcsolódó cikkek

» A Guell Park, Barcelona - Kovács Attila, 2017. szeptember. 21
» A nyár Barcelonában - Kovács Attila, 2017. június. 30
» Barcelona hangulata - Kovács Attila, 2016. december. 23
» A legszebb park a világon – Park Güell - Etédi Alexa, 2013. július. 23
» Barcelona újra alkot: Tündérmese és Kísértetház keveredik - Etédi Alexa, 2013. május. 17
» La Sagrada Familia - Ürögi Beáta, 2013. január. 28
» Tenerife hegyvidéki tájain... - Kovács Attila, 2017. július. 23
» Tenerife csodái - Kovács Attila, 2017. július. 13
Fakultatív programok

KIRÁNDULÁSOK 2014 NYÁR
A programok minimum létszámhoz kötöttek, magyar nyelven min. 20 fő jelentkezése esetén indulnak (további lehetőségekről is tájékoztatást ad az idegenvezető!)
(további lehetőségekről – Dali múzeum, Rupit, stb.- is az idegenvezető ad tájékoztatást)

HÉTFŐ: Barcelona + Montserrat /45,-€/: Katalónia fővárosát és „szent hegyét” látogatjuk meg megállókkal, egész napos program keretében: Montjuic, Ramblas környéke, Gótikus negyed a katedrálissal;  Montserraton csodálatos hegyi úton jutunk a bencés kolostorhoz, ahol az oltár fölött láthatjuk a csodatévő Fekete Madonnát is, a katalánok védőszentjét. Hazaérkezés kb.18.30

KEDD: Andorra /55,-€/: Európa legnagyobb mini államába festői hegyi utakon jutunk. Barcelona provincia után Leridán keresztül, a Pireneusok védett területein, szerpentineken, középkori falvak mellett, folyók, patakok, víztározók érintésével érkezünk Andorrába. Itt a kedvező árú vásárlások után szakítsanak időt Európa legrégebbi parlamentjére is. A korai indulás után hazaérkezés kb 22 órakor.

SZERDA:    Islas Medas + Girona /45,-€/: Buszunkkal L’Estartit kikötőjébe érkezünk, majd üvegfenekű katamarán hajóról csodálhatjuk meg a Costa Brava elképesztő sziklaképződményeit, sőt, víz alatti élővilágát is.
Hajózás nélkül is részt lehet venni a kiránduláson (homokos, lassan mélyülő tengerpart!!):33,-€ áron.
A nap másik felében Gironát látogatjuk meg; ezer éves városvédő falai között különleges hangulatot nyújtanak a szűk mediterrán utcácskák, az arab fürdő, a gótikus katedrális, a zsidó negyed…
Hazaérkezés 18 óra körül.

PÉNTEK: Camp Nou + Fuentes /55,-€/: Az FC Barcelona stadion teljes bejárása (múzeum, lelátók, vendég-öltöző, TV-szoba, Kubala szobor), vásárlási lehetőség a Barca hivatalos üzletében, ez után szabadidő a városközpontban, végül a mágikus szökőkutak megtekintése.
VAGY: Free day (Szabadidő) Fuentes /30,-€/: Szabadprogram Barcelona központjában, majd a Plaza Espanyanal a szökőkútprogram megtekintése.
Délutáni programok, hazaérkezés 23 óra körül.

VASÁRNAP: Barcelona Panoramica + Fuentes /38,--€/: Délutáni városnézés megállókkal a Sagrada Famíliánál, a Montjuicon, Ciutadella Parknál, szabadidő a Középkori városrésznél (El Born, Santa María del Mar templom) és a kikötőnél, majd a szökőkút program megtekintése. Délután induló program, hazaérkezés 23 óra körül.
VAGY: Free day (Szabadidő) + Fuentes /30,-€/; VAGY:   Aquarium látogatása + szabadidő + Fuentes /52,50,-€/: Barcelona kikötőjében (vasárnap délután ingyenes a belépés a Picasso múzeumba), majd a Plaza Espanyanal  a Fuentes Magicas (mágikus szökőkútjáték) megtekintése.

HETENTE TÖBBSZÖR: Port Aventura /63,-€/: Salou mellett található tematikus vidámpark 5 világrészbe és azokhoz illő attrakciókba vezeti a látogatóit. A legnépszerűbb show műsorok megtekintése esetenként sorban állással jár. Az egész napos program után hazaérkezés kb. 21 óra.

SZERDA / PÉNTEK: La Siesta /49,-€/: Eredeti spanyol hangulatú program, ahol magas színvonalú előadást láthatunk. Kiváló ének-, zene- és táncművészek közreműködésével.  A műsor előtt bőséges vacsora és korlátlan italfogyasztás. Éjfél után térünk vissza a szállodákba.

KEDD / CSÜTÖRTÖK / SZOMBATCastillo Medieval (Középkori várjáték) /55,50 €/: Lovagi tornába cseppenünk, ahol először a nézőtéren a padok előtti asztalokon evőeszköz nélkül szolgálják fel a levest és a sült csirkét, majd kezdődik a show. A győzelem után kb 25 perces spanyol táncbemutató zárja a programot. Éjfél után térünk vissza a szállodákba.

MINDEN NAP:  
Marineland /25,- €/: a közeli Palafollsban található vízi vidámpark csúszdákkal, medencékkel gyönyörű zöld környezetben. Naponta 2-szer delfin, fóka és papagáj show, melyekre a belépőt a részvételi díj tartalmazza. Megközelítés ingyenes autóbuszokkal, melyeket az idegenvezető által kiállított jegy felmutatása ellenében vehetnek igénybe.
Waterworld /30,-€/: LLoret de Mar közelében vízi vidámpark csúszdákkal, medencékkel, parkosított környezetben. Azoknak ajánljuk, akik minden percüket aktívan töltenék és a show műsorokat nem igénylik. Megközelítés ingyenes autóbuszokkal, melyeket az idegenvezető által kiállított jegy felmutatásával vehetnek igénybe.

Ár & Jelentkezés
Alapár tartalmazza: 

Repülőjegyet Budapest-Barcelona-Budapest útvonalon menetrend szerint közlekedő járatokra, személyenként 1 db kézipoggyászt, szobánként 1 db feladott poggyászt, 3 éj szállást Barcelonában reggelis ellátással és 6 éj szállást Costa Bravana megadott ellátással, Costa Brava üdülés alatt magyar nyelvű asszisztencia. A repülőjegyek foglalása speciális feltételekhez kötött, ezért bizonyos dátumok esetén a részvételi díj emelkedhet. A repülőjegy kiállítás után nem módosítható és nem mondható le.

Alapár nem tartalmazza: 

a repülőtéri illetéket (45 000 Ft/fő), az útlemondási biztosítást (1,4%), a baleset-, betegség és poggyászbiztosítást, egyéb étkezéseket, belépőket, idegenforgalmi adót,  transzfereket (a transzferek opcionálisak).

Kötelező költségek: 

Repülőtéri illeték, Útlemondási biztosítás (1,4%)

Helyszíni költségek leírása: 

idegenforgalmi adó

Várható kötelező költségek a helyszínen: 
kb. 2,5 EUR/fő/nap
Várható költőpénz szükséglet: 
300-500 EUR/fő
Előleg: 

A teljes részvételi díj 40 %-a, mely a foglaláskor fizetendő.

Induláshoz képest egy hónapon belüli foglalás esetén már a teljes összeg fizetendő!

Hátralék: 

A részvételi díj 60%-a, mely 30 nappal az indulás előtt fizetendő.

Kiutazási forma: 
repülő
Egyéb részletek
Kiutazás: 

Utazás menetrend szerint közlekedő repülőjáratokkal Budapest - Barcelona - Budapest útvonalon. A repülőjegy személyenként 1 db kézipoggyász és szobánként 1 db feladott poggyászt tartalmaz. A repülőjegyek foglalása speciális foglalási feltételekhez kötött. A repülőjegy kiállítás után nem módosítható és nem mondható le.

Szállás: 

A részvételi díj 2 éjszakát tartalmaz a 4*-os Hotel Solvasa **** Barcelona kétágyas szobáiban. A szálloda Barcelona központjában található.
http://www.solvasa.com/es/

A részvételi díj 5 éjszakát tartalmaz a 3*-os Hotel Riviera *** Santa Susanna kétágyas szobáiban. A szálloda Santa Susanna-ban található.
http://en.hotelriviera.cat/

Étkezés: 
A részvételi díj reggelis ellátást tartalmaz Barcelonában illetve félpanziós ellátást Costa Brava-n.
Vízum: 
Magyar állampolgárok érvényes, új típusú személyi igazolvánnyal vagy érvényes útlevéllel utazhatnak.
Biztosítás: 
Az út teljes időtartamát lefedő BBP biztosítás megkötése ajánlott. Irodánkban van lehetőség kedvezményes baleset, betegség poggyászbiztosítás megkötésére. Amennyiben a foglalással egyidőben, a kötelező útlemondási biztosítás megkötése mellett teljes körű baleset-, betegség- és poggyászbiztosítás megkötésére is sor kerül, akkor az útlemondási biztosítás önrészmentes; ellenkező esetben 20% önrészt tartalmaz.
Egészségügyi tudnivalók: 
Védőoltásra nincs szükség. Ajánlott gyógyszerek: láz- és fájdalomcsillapító, görcsoldó, hasmenés elleni szer, ragtapasz. Az egészségügyi előírásokról helyi partnereink megkérdezése alapján adtunk tájékoztatást. Ha pontosabb információra van szükségük, akkor utazás előtt néhány héttel keressék fel a Nemzetközi Oltóközpontot (Budapest, IX. Gyáli u. 3/a). Telefon: (0036) (1) 476-1364, honlap: www.oek.hu
Feliratkozás kategória értesítésreBezár

Iratkozz fel kategória értesítő listánkra és értesülj az általad választott kategória legújabb indulásairól, akcióiról!

Segíthetünk?Bezár
Kérjen ajánlatot!
Megkeressük Önnek a legjobb árat.
Kollégáink segítenek munkaidőben.
+36 1 5013490
Küldjön magának emlékeztetőt
e-mailben!