USA - Déli ritmus (Atlanta, Nashville, Mephis, Pensacola, New Orleans)

14 napos fly & drive körutazás az USA-ban

Georgia állam fővárosában Atlantában kezdjük az utunkat, mely az Amerikai Polgárháború alatt a déliek egyik legfontosabb városa volt. A 14 napos utazás alatt felfedezzük , Nashville, Mephis, Jackson, New Orleans, Pensacola, Savannah Charleston városait, megismerkedünk nevezetességeikkel.

Alapár tartalmazza

13 éjszaka szállás a megadott program szerint, térképek, útvonaltervek, angol nyelvű eligazítás a helyszínen. A megadott árak 1 USD=230HUF árfolyamig érvényesek!

Alapár nem tartalmazza

bérautó költségét, repülőjegyet és reptéri illetéket, ellátást, személyes költségeket, programok és belépődíjak, szezonális felárakat, az útlemondási biztosítást és a baleset-, betegség- és poggyászbiztosítást

Hossz: 
14 nap
Szállás: 
szálloda
Program: 

1.nap Atlanta
Érkezés Atlantában, bérautó felvétele a repülőtéren transzfer a szállodába. Szállás: Country Inn & Suites Buckhead.

2.nap Atlanta
Reggel 08:00-kor találkozó partnerirodánk angol nyelvű képviselőjével, utazási dokumentumok, voucherek, tájékoztatók átvétele átvétele. A nap többi részében fedezzük fel Atlanta városát. Látogassunk el az Atlanta Historic Center-be, sétáljunk a város legöregebb parkjában.

3.nap Atlanta - Nashville (távolság: 392 km)
Nashville felé autózunk a klaszzikus „Chattanooga's Choo-Choo" útvonalon. Útközben pihenő Lynchburg-ben, a legendás Jack Daniel's whisky városában. Szállás: Guesthouse Inn & Suites.

4.nap Nashville - Memphis (távolság: 334 km)
A country zene hazájában a Grand Ole Opry és a Country Music Hall of Fame meglátogatása kihagyhatatlan program. Majd következhet a Tennessee állam viharos történelmét bemutató Tennessee State Museum. Késő délután indulás Memphisbe. Szállás: Comfort Inn Downtown Memphis.

5.nap Memphis
A blues fővárosa számos érdekes látnivalót és szórakozási lehetőséget kínál: blues bárok a Beale Street-en, Graceland az Elvis birtok, a híres, II. világháborús bombázó a Memphis Belle, Mud Island-i látogatás.

6.nap Memphis - Jackson (távolság: 349 km)
Jackson városát 1821-ben alapították egy kereskedelmi állomás helyén a Pearl folyó nyugati partján. A Jacksoniak rendkívül büszkék a híres vendégszeretetükre és látnivalóikra. Látogassunk el a Mississippi Művészeti Múzeumba és a Smith-Robertson Múzeumba is. Szállás: Quality Inn & Suites.

7.nap Jackson - New Orleans (távolság: 304 km)
Indulás a világ egyik legkülönlegesebb városába, New Orleans-ba. A Pontchartrai-tó és a Mississippi közé ékelődött város konyhaművészete és a zenei élete is világhírű. Szállás: Holiday Inn Superdome.

8.nap New Orleans
A város az európai kultúra és a délies mentalitás nagy olvasztótégelye. Ha végigsétálunk a híres Francia-negyed keskeny utcácskáin, megcsodálhatjuk a régi épületeket, szép udvarokat. A Jackson Square, a Royal Street, a Bourbon Street és számos múzeum szolgál látványosságként. De beiktathatunk egy egésznapos túrát a közeli mocsárvidékre vagy hajókázhatunk a Mississippin (Riverboat Cruise). Este pedig ajánlott egy kellemes vacsora élő jazz zenével

9.nap New Orleans - Pensacola (távolság: 301 km)
A városi nyüzsgést magunk mögött hagyva irány a fehérhomokos tengerpart a Mexikói-öbölben. Sétáljunk Pensacolaban majd látogassuk meg a Santa Rosa-sziget partjait is. Szállás: Comfort Inn Pensacola.

10.nap Pensacola - Tallahassee (távolság: 314 km)
Az öböl partvonalát követve megcsodálhatjuk a környék érintetlen vadvilágát a természetes környezetében. Szállás: Quality Inn & Suites Tallahassee.

11.nap Tallahassee-Savannah (távolság: 484 km)
Savannah történelmi belvárosa számos, szépen helyreállított, déli stílusban épült háznak ad otthont. A város parkjai kitűnő lehetőséget nyújtanak a pihenésre, piknikezésre. Szállás: Country Inn & Suites by Carlson.

12.nap Savannah - Charleston (távolság: 168 km)
Charleston kitűnő reprezentánsa az elegáns és fényűző Délnek. Számos, a polgárháború előtti építészeti emlék díszíti az utcákat. Szállás: Holiday Inn Riverview.

13.nap. Charleston - Atlanta (távolság: 467 km)
South-Carolina állam partvidékét elhagyva visszautazás Atlantába. Szállás: Country Inn & Suites Buckhead.

14.nap Atlanta
Bérautó leadása, hazautazás menetrend szerint.

Ön már járt itt? Mondja el véleményét!
Ár & Jelentkezés
Alapár tartalmazza: 

13 éjszaka szállás a megadott program szerint, térképek, útvonaltervek, angol nyelvű eligazítás a helyszínen. A megadott árak 1 USD=230HUF árfolyamig érvényesek!

Alapár nem tartalmazza: 

bérautó költségét, repülőjegyet és reptéri illetéket, ellátást, személyes költségeket, programok és belépődíjak, szezonális felárakat, az útlemondási biztosítást és a baleset-, betegség- és poggyászbiztosítást

Kötelező költségek: 

Bérautó:

  • CDAR kategória - Nissan Versa vagy hasonló. Bérleti díj irányár: 168.700.-Ft / autó / 14 nap
  • IFAR kategória - Fors Escape vagy hasonló. Bérleti díj irányár: 198.700.-Ft / autó / 14 nap

A megadott árak tartalmazzák: korlátlan km használat, törés- és lopásbiztosítás, reptéri adók, helyi adók.

A fenti programhoz bármely más kategóriájú autó is foglalható !

Előleg: 

A részvételi díj 40%-a, mely foglaláskor fizetendő.
Indulástól számított 30 napon belüi foglalás esetén már a teljes összeg fizetendő. 

Hátralék: 

 A részvételi díj 60%-a, mely 30 nappal indulás előtt fizetendő.

Kiutazási forma: 
repülő
Egyéb részletek
Kiutazás: 

Menetrend szerinti repülőjáratokkal, Ame­ri­kában légkondicionált autóbusszal

Szállás: 

 jó középkategóriájú szállodákban

Étkezés: 
Az étkezés egyénileg történik.
Vízum: 
Az utazáshoz 2006. okt. 26. után kiállított, biometrikus (bordó) útlevél szükséges, amelynek a hazautazást követően további 6 hónapig érvényesnek kell lennie. Az érvényes útlevél beszerzése az utasfelelőssége. Magyar állampolgár vízum nélkül utazhat az Egyesült Államokba, azonban rendelkeznie kell ESTA engedéllyel. Az engedély beszerzését irodánk segíti, de felelőssége az engedély elbírálására nem terjed ki. Az ESTA engedély két évig érvényes, többszöri kiutazásra jogosít fel,alkalmanként maximum 90 napos kinttartózkodással. Az Egyesült Államokba a belépést az érvényes vízum, ill. ESTA engedély nem garantálja, a végső döntést a belépési pontnál a Bevándorlási Hivatal tisztviselője hozza meg. Az Amerikai Bevándorlási Hivatal döntéséért az utazási iroda felelősséget nem vállal, az ebből eredő valamennyi kár az utast terheli.
Egészségügyi tudnivalók: 
Ajánlott gyógyszerek: láz- és fájdalomcsillapító, görcsoldó, hasmenés elleni szer, ragtapasz. Az idegenvezető kizárólag elsősegély nyújtásában tud segíteni, gyógyszereket nem áll módjában biztosítani a résztvevők számára. Védőoltásra nincs szükség.
Feliratkozás kategória értesítésreBezár

Iratkozz fel kategória értesítő listánkra és értesülj az általad választott kategória legújabb indulásairól, akcióiról!

Segíthetünk?Bezár
Kérjen ajánlatot!
Megkeressük Önnek a legjobb árat.
Kollégáink segítenek munkaidőben.
+36 1 5013490
Küldjön magának emlékeztetőt
e-mailben!