A Csendes-Óceán legszebb polinéz szigetein

13 napos kalandozás a polinéz szigetvilágban

Mindenki hallotta már ezt a varázslatos nevet: Tahiti. Csodás tájak, gyönyörű pálmafás, hófehér partok barátságos polinéz emberek. Azonban nagyon kevesen győződtek meg személyesen arról hogy ez a világ legcsodálatosabb helye. Most itt a lehetőség jöjjön velünk erre a csodálatos körutazásra!

Alapár tartalmazza

9 éjszaka szállást, a részletes ismertetőben felsorolt programokat, minden szükséges transzfert (busz, hajó), a magyar és a helyi csoportvezetők díját, az idegenvezetést, a Budapest- Új-Zéland-Tahiti-Los Angeles- Bp repülőjegyeket.

Alapár nem tartalmazza

Repülőtéri illetéket, belépők, engedélyek, egyéb kinti költségek (200 EUR/fő), az egyéni kiadásokat (hordár, fotóengedélyek, kilépési illetékek, stb.), az ESTA költségét (14 USD), a kötelező biztosításokat. BBP utasbiztosítás megléte utazási feltétel!

Hossz: 
13 nap
Szállás: 
szálloda
****
Létszám: 
minimum létszám: 15 fő
Program: 

1-2. nap: Budapest – Tahiti
Indulás Budapestről átszállással Polinézia fő szigetére, Tahitire.

3. nap: Tahiti
Egész nap a sziget belsejében: dzsip-szafarira indulunk, mely során mind a sziget közelmúltjával, régészeti látnivalóival, mind az igen változatos természettel, a kápráztató színorgiájú virágokkal és eldugott vízesésekkel is módunk nyílik megismerkedni.

4. nap: Tahiti
Félnapos körút keretében Tahiti egzotikus történelmét és a sziget belsejét ismerhetjük meg: Papeete katedrális, Vaima Center, Gyöngy Múzeum, Arahurahu marae, Venus Point, kikötő, piac. Délután átrepülünk Bora Bora szigetére.

5-8. nap: Bora Bora
A két nap során fél nap erejéig dzsippel hatolunk a sziget belsejébe, hogy a legjobb kilátóhelyekről vehessük be a felejthetetlen panorámát, katamaránnal kihajózunk, és a vízfelszínről tekintjük meg a naplementét és pihenünk, pihenünk és pihenünk a hírneves szigeten. Alkalom nyílik búvárkodásra is az egyedülállóan szép Korall-kertben (természetes akvárium). A 8. napon utazás repülővel Raiateára, a szigetcsoport „szent” szigetére, majd onnan Taha’a-ra hajózunk.

9. nap: Tahaa
Megkezdjük Tahaa bebarangolását. Körút a szigeten, egy gyöngytenyésztő telep meglátogatása.

10. nap: Tahaa
Félnapos körút a szigeten: Faaroa-folyó, a déli vándorlások bölcsője és a „szent” marae Taputapuatea. Délután gyalogtúrával az egzotikus növényvilág rejtett ösvényein jutunk el pazar vízesésekig.

11. nap: Tahaa - Tahiti
Szabadprogram, délután a reptérre megyünk, utazás vissza Tahitire, majd egy búcsúvacsora után továbbrepülés.

12-13. nap: Tahiti - Budapest
Hazautazás.

Kapcsolódó cikkek

» Az álomszép Francia Polinézia - Kovács Attila, 2017. december. 08
» Bora Bora varázslatos tájain - Kovács Attila, 2018. január. 18
» Tahiti nyaralás: a földi paradicsom - Kovács Attila, 2017. szeptember. 14
Ön már járt itt? Mondja el véleményét!
Sajnáljuk!
Ár és időpont információ nem érhető el.
Ár & Jelentkezés
Alapár tartalmazza: 

9 éjszaka szállást, a részletes ismertetőben felsorolt programokat, minden szükséges transzfert (busz, hajó), a magyar és a helyi csoportvezetők díját, az idegenvezetést, a Budapest- Új-Zéland-Tahiti-Los Angeles- Bp repülőjegyeket.

Alapár nem tartalmazza: 

Repülőtéri illetéket, belépők, engedélyek, egyéb kinti költségek (200 EUR/fő), az egyéni kiadásokat (hordár, fotóengedélyek, kilépési illetékek, stb.), az ESTA költségét (14 USD), a kötelező biztosításokat. BBP utasbiztosítás megléte utazási feltétel!

Kötelező költségek: 

Repülőtéri illeték
ESTA engedély
Útlemondási biztosítás
BBP utasbiztosítás megléte utazási feltétel!

Helyszíni költségek leírása: 

Belépők, engedélyek, egyéb kinti költségek (200 EUR), az egyéni kiadásokat (hordár, fotóengedélyek, stb.)

Előleg: 

A részvételi díj 40%-a, mely foglaláskor fizetendő.
Indulás előtt 30 napon belül történő foglalás esetén a teljes részvételi díj fizetendő!

Hátralék: 

A részvételi díj 60%-a, mely 30 nappal indulás előtt fizetendő.

Kiutazási forma: 
repülő
Egyéb részletek
Kiutazás: 

Menetrend szerint közlekedő repülőjáratokkal Budapest - Tahiti útvonalon.

Szállás: 

9 éjszaka szállás 2  ágyas szobákban. Egyágyas elhelyezés felár ellenében lehetséges.

Étkezés: 
A részvételi díj reggelis ellátást tartalmaz.
A területről: 
Tahiti, eredeti nevén Otaheite, Francia Polinézia legnagyobb szigete a Csendes-óceánban. Területe: 1045 km², legmagasabb pontja 2241 m (Mount Orohena). Tahiti szigete a hírét a világban csodás természeti szépségeinek, barátságos népének köszönheti. A szigeten található Francia Polinézia fővárosa, Papeete is. Tahiti nagyjából nyolcszög alakú, két kör alakú szigetrészből áll: Tahiti Nuiból (Nagy Tahitiből) és a Tahiti Itiből (Kis Tahitiből). A két részt a Taravao-fennsík földnyelve köti össze. Éghajlata trópusi, mégis elkerülik a trópusi betegségek, a tífusz, malária ismeretlenek a szigeten. Mérges kígyók sincsenek.
Időjárás: 
Mivel a szigetek az Egyenlítő alatt helyezkednek el ezért hőmérséklete trópusi +28-35 C-fok. A legtöbb csapadék november-március között esik. Kezdetben párásabb, melegebb az idő +30-35 C-fok elsősorban Tahiti, Moorea, Bora-Bora, Raiatea, Huahine, Tahaa szigeteken és környékükön. A lapos Tuamotu szigeteken ez kevésbé jellemző. Az év nagyobb részében általában kellemes az idő +28-32 C-fok a hőmérséklet, de azért trópusi esők, viharok bármikor előfordulhatnak.
Vízum: 
Magyar állampolgárok 30 napig vízummentesen tartózkodhatnak a szigeteken. A beutazáshoz ESTA engedély szükséges! Az útlevélnek a visszautazástól számított még 6 hónapig érvényesnek kell lennie!
Biztosítás: 
Az út teljes időtartamát lefedő biztosítás megkötése utazási feltétel. Irodánkban van lehetőség kedvezményes baleset, betegség poggyászbiztosítás megkötésére.
Egészségügyi tudnivalók: 
Kötelezően nincs előírva oltás. Ajánlottak vannak, de annak függvényében, hogy az utazó megy-e dzsungeles vagy egyéb higiéniai szempontból kockázatosabb, járványok által veszélyeztetettebb területekre. Az állandóan szedett gyógyszereinket ne hagyjuk itthon, valamint ajánlott egy kis egészségügyi csomagot összeállítani: hasmenés ellen ajánljuk a Smecta-t, Imodiumot, továbbá jó ha van nálunk fájdalom-, láz- és hányinger- csillapító, ragtapasz, némi kötszer, valamint vitaminok. Palackozott víz fogyasztása ajánlott. A szigeteken sehol sincsenek egészségügyi előírások. Korszerű és fejlett orvosi valamint kórházi ellátással rendelkeznek. Az egészségügyi ellátás ára nagyon magas ezért mindenképpen javasoljuk hogy indulás előtt kössenek biztosítást
Feliratkozás kategória értesítésreBezár

Iratkozz fel kategória értesítő listánkra és értesülj az általad választott kategória legújabb indulásairól, akcióiról!

Segíthetünk?Bezár
Kérjen ajánlatot!
Megkeressük Önnek a legjobb árat.
Kollégáink segítenek munkaidőben.
+36 1 5013490
Küldjön magának emlékeztetőt
e-mailben!