Luxus hajóút Szingapúrból - Malajzia és Thaiföld kincsei

11 napos hajós körutazás

Nézd meg Szingapúr felhőkarcolók formálta városképét a tengerről, szakadj el a mindennapok szürkeségétől és érezd magad igazi előkelőségnek. A hajózás élménye semmihez sem fogható: járd be Malajzia és Thaiföld legszebb tájait egy luxushajó fedélzetén. Ébredj minden nap egy felfedezésre váró új helyen, a hajón pedig teljes ellátással kényeztetheted magad.

Alapár tartalmazza

Repülőjegyet Budapest – Szingapúr – Budapest útvonalon
Szállást 8 éjszakára, kétágyas elhelyezéssel, 4*-os szállodákban,
illetve a tengerjáró hajón, a kiválasztott kabin kategóriában.
Repülőtéri transzfereket
Szingapúrban reggelis ellátást, a hajóút során teljes ellátást
Magyar nyelvű idegenvezetést és tolmácsolást az út teljes időtartama alatt
Szingapúrban félnapos városnézést, magyar idegenvezetéssel
Helyi közlekedési költségeket

Alapár nem tartalmazza

Repülőtéri illetékeket (kb. 115.000 Ft/fő)
Kikötői illetékeket (kb. 33.000 Ft/fő)
Kötelező sztornó biztosítást, mely a részvételi díj 2,5%-a
Baleset-, betegség-, és poggyászbiztosítást
Kötelező borravalók a hajóút során (kb. 15.000 Ft/fő), amely a helyszínen fizetendő
Egyágyas felárat
Személyes kiadásokat

Hossz: 
11 nap
Szállás: 
szálloda
****
Létszám: 
Minimum létszám: 14 fő
Program: 

November 23. Budapest – Szingapúr
Elutazás Budapestről menetrend szerinti járattal Szingapúrba, magyar nyelvű idegenvezető kíséretében.

November 24. Szingapúr
Érkezés Szingapúrba a délutáni órákban, majd transzfer a szállodába. A nap hátralévő részében szabadprogram. Szállás Szingapúrban.

November 25. Szingapúr
Reggeli a szállodában, majd félnapos városnézésünk során idegenvezetőnk megismerteti Szingapúr legizgalmasabb és legszebb látványosságait. A nap hátralévő részében szabadprogram. Szállás Szingapúrban.

Esti fakultatív program: Éjszakai szafari túra Szingapúrban. A világ első éjszaki szafarija Szingapúr legkülönlegesebb programja. A 40 hektáros területen sötétedés után életre kel az 1200 állat lakhelyéül szolgáló park. Kisvonattal kb. 45 perc út alatt részesei lehetünk a vadon izgalmas éjszakai világának, miközben kísérőnk bemutatja az éppen mellénk tévedő állatokat. Néha csak a vadon misztikus hangját lehet hallani, máskor pedig néhány méteres távolságra haladunk el az állatok mellett. A fakultatív program ára: 23.000 Ft/fő.

November 26. Szingapúr
Reggelit követően délelőtt szabadprogram, majd kora délután kijelentkezés a szállodából és transzfer a szingapúri kikötő terminálhoz, beszállás a Sapphire Princessre. Beszállás után elfoglaljuk kabinunkat majd délután négykor megcsodálhatjuk a fenséges kilátást, amint a hajó hátrahagyja Szingapúr kikötőjét és kezdetét veszi tengeri utunk.

November 27. Kuala Lumpur
Hajós kalandunk első állomása Kuala Lumpur – Port Kelang kikötője lesz, ahová a hajó a kora reggeli órákban köt ki. Reggeli után szabadprogram.

Egész napos fakultatív programunk során megtekintjük a maláj főváros minden főbb nevezetességét. A kikötőből egy órás utazással érjük el Kuala Lumpurt, elsőként a Batu Barlangokat nézzük meg. Az indiai kisebbség százezer számra zarándokol Thaipusam ünnepekor a barlangokhoz. Muruguan istenség majdnem 43 méter magas, aranyszín szobra őrzi a színpompás faragványokkal és majmocskákkal teli hatalmas barlangok bejáratához vezető hosszú lépcsősort. Ezután a város épített örökségét járjuk be, elhaladunk egy fotó erejéig a Királyi Palota, a Parlament, a Lake Garden mellett, majd a Nemzeti Mecset és a mogul építészet egyik remeke, a régi vasútállomás mellett vezet utunk. A nap fénypontja a híres Petronas ikertornyok meglátogatása lesz, elkészíthetjük a kötelező fotókat és barangolhatunk kicsit a tornyok alatti Suria bevásárlóközpontban vagy a kellemes parkban, ami körülveszi. Egy rövid megálló erejéig megtekintjük a Függetlenségi teret és a Jamek Mecsetet. Sokak kedvelt programjával zárjuk a napot, a Central Marketben beszerezhetjük a legjobb ajándéktárgyakat vagy alkudozhatunk a kínai negyed piaci árusainál. A kora délutáni órákban érkezünk vissza a hajóra. A fakultatív program ára: 24.000 Ft/fő

November 28. Penang
Reggeli után Penang szigetének felfedezésére indulunk. 

Egész napos fakultatív kirándulásunk során megismerkedünk a sziget gazdag kulturális örökségével. Georgetown bővelkedik UNESCO világörökségi helyszínekben. Túránk során megismerünk az itt élő kínai közösség kiemelkedő építészeti hagyatékával, a Khoo Kongsi gazdagon díszített klán házban, a Peranakan Mansionben betekintést nyerhetünk egy gazdag kínai kereskedőcsalád fényűző életvitelébe, házukat múzeummá alakították. A Chew Jetty látogatás során a szigetlakók jelenével mindennapjaiba tekinthetünk. Georgetown belvárosában barangolunk tovább, Little Indiában az indiai közösség örökségével ismerkedünk. A fakultatív program ára: 17.000 Ft/fő

November 29. Phuket
Reggeli után indulás Phuket felfedezésére, vagy pihenés a hajó fedélzetén.

November 30. Tengeren
Ezen a napon nincsen kikötés, így egész nap élvezhetjük a luxushajó nyújtotta szolgáltatásokat, lehetőség kínálkozik a teljes kikapcsolódásra.

December 1. Szingapúr
Reggel a hajó kikötése után kijelentkezünk és elbúcsúzunk úszó szállodánktól. Rövid transzferrel Szingapúr belvárosába érkezünk, bejelentkezünk a szállodába, majd kora délután egy félnapos felfedezőtúrára indulunk Sentosa szigetén. Sentosát lanovkával közelítjük meg, majd látogatást teszünk az Underwater Worldben és delfinekkel is találkozunk a Dolphin Lagoonban. A fakultatív program ára: 28.000 Ft/fő

December 2. Szingapúr
Reggeli után szabadprogram. Az Ázsiaspecialista ajánlatai: Igyunk egy koktélt a híres Marina Bay Sands Hotel Skyparkjában. Belépő a Skyparkba 7.500 Ft/fő, Gardens by the Bay pálmaházai 9.000 Ft/fő. Este gyülekező a szállodában, majd transzfer a repülőtérre. Hazautazás.

December 3. Budapest
Érkezés Budapestre a kora délutáni órákban.

Kapcsolódó cikkek

» Thaiföld - Kovács Attila, 2018. január. 20
» Kelet-Malajzia tájai - Kovács Attila, 2017. június. 07
» Bali látnivalói - Kovács Attila, 2017. április. 14
» Egy indonéz utazás képei - Kovács Attila, 2016. január. 22
» Hajóval Indonézia szigetvilágában - Kovács Attila, 2013. december. 29
» Vihar a szigeten, Lombok, Indonézia - Kovács Attila, 2013. december. 29
» Rózsaszín tengerpart, Komodó, Indonézia - Kovács Attila, 2013. december. 29
» Moyo sziget, Indonézia - Kovács Attila, 2013. december. 29
Ön már járt itt? Mondja el véleményét!
Sajnáljuk!
Ár és időpont információ nem érhető el.

Fakultatív programok

Esti fakultatív program: Éjszakai szafari túra Szingapúrban. A világ első éjszaki szafarija Szingapúr legkülönlegesebb programja. A 40 hektáros területen sötétedés után életre kel az 1200 állat lakhelyéül szolgáló park. Kisvonattal kb. 45 perc út alatt részesei lehetünk a vadon izgalmas éjszakai világának, miközben kísérőnk bemutatja az éppen mellénk tévedő állatokat. Néha csak a vadon misztikus hangját lehet hallani, máskor pedig néhány méteres távolságra haladunk el az állatok mellett. A fakultatív program ára: 23.000 Ft/fő.

Egész napos fakultatív programunk során megtekintjük a maláj főváros minden főbb nevezetességét. A kikötőből egy órás utazással érjük el Kuala Lumpurt, elsőként a Batu Barlangokat nézzük meg. Az indiai kisebbség százezer számra zarándokol Thaipusam ünnepekor a barlangokhoz. Muruguan istenség majdnem 43 méter magas, aranyszín szobra őrzi a színpompás faragványokkal és majmocskákkal teli hatalmas barlangok bejáratához vezető hosszú lépcsősort. Ezután a város épített örökségét járjuk be, elhaladunk egy fotó erejéig a Királyi Palota, a Parlament, a Lake Garden mellett, majd a Nemzeti Mecset és a mogul építészet egyik remeke, a régi vasútállomás mellett vezet utunk. A nap fénypontja a híres Petronas ikertornyok meglátogatása lesz, elkészíthetjük a kötelező fotókat és barangolhatunk kicsit a tornyok alatti Suria bevásárlóközpontban vagy a kellemes parkban, ami körülveszi. Egy rövid megálló erejéig megtekintjük a Függetlenségi teret és a Jamek Mecsetet. Sokak kedvelt programjával zárjuk a napot, a Central Marketben beszerezhetjük a legjobb ajándéktárgyakat vagy alkudozhatunk a kínai negyed piaci árusainál. A kora délutáni órákban érkezünk vissza a hajóra. A fakultatív program ára: 24.000 Ft/fő

Egész napos fakultatív kirándulásunk során megismerkedünk a sziget gazdag kulturális örökségével. Georgetown bővelkedik UNESCO világörökségi helyszínekben. Túránk során megismerünk az itt élő kínai közösség kiemelkedő építészeti hagyatékával, a Khoo Kongsi gazdagon díszített klán házban, a Peranakan Mansionben betekintést nyerhetünk egy gazdag kínai kereskedőcsalád fényűző életvitelébe, házukat múzeummá alakították. A Chew Jetty látogatás során a szigetlakók jelenével mindennapjaiba tekinthetünk. Georgetown belvárosában barangolunk tovább, Little Indiában az indiai közösség örökségével ismerkedünk. A fakultatív program ára: 17.000 Ft/fő

Félnapos felfedező túra: Sentosát lanovkával közelítjük meg, majd látogatást teszünk az Underwater Worldben és delfinekkel is találkozunk a Dolphin Lagoonban. A fakultatív program ára: 28.000 Ft/fő

 

Ár & Jelentkezés
Alapár tartalmazza: 

Repülőjegyet Budapest – Szingapúr – Budapest útvonalon
Szállást 8 éjszakára, kétágyas elhelyezéssel, 4*-os szállodákban,
illetve a tengerjáró hajón, a kiválasztott kabin kategóriában.
Repülőtéri transzfereket
Szingapúrban reggelis ellátást, a hajóút során teljes ellátást
Magyar nyelvű idegenvezetést és tolmácsolást az út teljes időtartama alatt
Szingapúrban félnapos városnézést, magyar idegenvezetéssel
Helyi közlekedési költségeket

Alapár nem tartalmazza: 

Repülőtéri illetékeket (kb. 115.000 Ft/fő)
Kikötői illetékeket (kb. 33.000 Ft/fő)
Kötelező sztornó biztosítást, mely a részvételi díj 2,5%-a
Baleset-, betegség-, és poggyászbiztosítást
Kötelező borravalók a hajóút során (kb. 15.000 Ft/fő), amely a helyszínen fizetendő
Egyágyas felárat
Személyes kiadásokat

Kötelező költségek: 

repülőtéri és kikötői illetékek
kötelező borravalók a hajón (kb. 15.000,- Ft)

Helyszíni költségek leírása: 

kötelező borravalók a hajón (kb. 15.000,- Ft)

Előleg: 

A részvételi díj 40%-a, mely foglaláskor fizetendő.
Az indulástól számított egy hónapon belül már a teljes összeg fizetendő.

Hátralék: 
A részvételi díj 60%-a, mely 30 nappal indulás előtt fizetendő.

 

Kiutazási forma: 
repülő
Egyéb részletek
Kiutazás: 

Utazás repülővel, Budapest – Szingapúr – Budapest útvonalon, menetrend szerinti járattal.

Szállás: 

Elhelyezés **** szállodák 2 fős szobáiban, illetve luxus hajón a választott kabin kategóriában.

Étkezés: 
A részvételi díj reggelis ellátást tartalmaz a szállodákban, teljes ellátást a hajón.
Vízum: 
Magyar állampolgárok részére a belépéshez vízum és a hazautazástól számított 6 hónapig érvényes útlevél szükséges - kitöltött vízumigénylő lap - 2 db színes igazolványkép. Indonéz vízumdíj kb. 25 USD, Kilépési illeték kb. 200.000 IDR (kb. 18 USD).
Biztosítás: 
Az út teljes időtartamát lefedő biztosítás megkötése ajánlott. Irodánkban van lehetőség kedvezményes baleset, betegség poggyászbiztosítás megkötésére.
Egészségügyi tudnivalók: 
Hepatitis A és B, tífusz, illetve tetanusz oltásokat javasoljuk az utazáshoz. Kérünk, hogy az utazás előtt legalább egy hónappal keresd fel a Nemzetközi Oltóközpontot ( Budapest, IX. ker. Gyáli út 3/A.; rendelés idő: hétfőtől csütörtökig 09:00-14:00 óra; Telefon: 476-1364), vagy kérd ki háziorvo­sod tanácsát. Célszerű magaddal hoznod még: Láz-és fájdalomcsillapítót, görcsoldót, hasmenés elleni szert, ragta­paszt, sebfertőtlenítő szert, fáslit. Irodánk munkatársai kizárólag elsősegélynyúj­tásban tudnak segítséget nyújtani, gyógyszereket nem áll módjukban biztosítani a résztvevők számára.
Feliratkozás kategória értesítésreBezár

Iratkozz fel kategória értesítő listánkra és értesülj az általad választott kategória legújabb indulásairól, akcióiról!

Segíthetünk?Bezár
Kérjen ajánlatot!
Megkeressük Önnek a legjobb árat.
Kollégáink segítenek munkaidőben.
+36 1 5013490
Küldjön magának emlékeztetőt
e-mailben!