Szingapúr, Jáva és Bali felfedezése tengerparti pihenéssel

15 napos csoportos körutazás tengerparti pihenéssel

Pihenje ki az év fáradalmait az Istenek szigetén, Balin, fedezze fel a sziget fő látnivalóit és látogassa meg Délkelet-Ázsia egyik legmodernebb metropoliszát, a lenyűgöző Szingapúrt is körutazásunk során!

Alapár tartalmazza

Repülőjegy, szállás 12 éjszakára a megadott ellátással, programok a leírás szerint, belépőjegyek (kivéve Sentosa), útlemondási biztosítás.

Alapár nem tartalmazza

Repülőtéri illeték, borravalók, utasbiztosítás.

Hossz: 
15 nap / 12 éj
Szállás: 
szálloda
****
Létszám: 
Minimum létszám: 20 fő

Szállás

4*-os szállodákban. Egyágyas elhelyezés felár ellenében kérhető!
 

Program: 

1-2. nap: Utazás Szingapúrba
Elutazás Budapestről az esti órákban, utazás isztambuli átszállással, éjszaka a repülőn. Érkezés Szingapúrba másnap késő délután, transzfer a szállodába, szabad program, akklimatizálódás, pihenés. Szállás Szingapúrban (3 éj).

3. nap: Szingapúr
Ezen a napon Szingapúr modern városállamának felfedezésére indulunk: látogatás a Merlion parkban, a Nemzeti Orchidea Kertben, majd China Town és Little India városrészekben. Délután szabad program, koraestétől fakultatív programlehetőség: Kilátó a Marina Bay Sands ikonikus épületének 57. emeletén és a zenés showműsor megtekintése a Gardens by the Bay szuperfái között. A program részvételi díja: 16 900 Ft/fő.

4. nap: Sentosa
A mai napon Sentosa szigetére látogatunk el, ne hagyják a szállodában fürdőruháikat! Stílusosan, felvonóval érkezünk a nyüzsgő szigetre, ahol a szabad program alatt megannyi program közül választhatnak. Kihagyhatatlan a SeaWorld, mely a világ második legnagyobb ócenáriuma, szuper programokat kínál az Unversal Studios és az Adventure Cove vízipark, a Dolphin Island-en pedig kedvenc tengeri emlőseinkkel ismerkedhetünk meg, de a tengerpart is úszásra csábít. Este lehetőség van a város felfedezésére egyénileg: próbálja ki a világ egyik legnagyobb óriáskerekét, hajókázzon egyet a Marina öbölben, és élvezze az esti pezsgést a Szingapúr folyó mellett, Clarke Quay sétálóutcáiban.

5. nap: Prambanan
Transzfer a repülőtérre, elutazás Indonéziába, Jáva szigetére. Érkezés Jogjakarta városába a déli órákban, transzfer a szállodába, bejelentkezés. Délután látogatás a lenyűgöző Prambanan hindu templomkomplexumnál, majd hagyományos Ramayana táncelőadást tekinthetünk meg. Vacsora és szállás Jogjakartában (2 éj).

6. nap Borobudur, Jogjakarta
Kirándulás a világ legnagyobb buddhista templomához, Borobudurhoz. A templom és környezete lélegzetelállító látványt nyújt, hatalmas hegyek és vulkánok uralják a tájat. A délutánt Jogjakartában töltjük, ahol városnézésre indulunk: a fő látnivalók a szultáni palota, a Kraton és a Taman Sari, a víz palotája. Látogatás egy batik-műhelyben, ahol megismerhetik a batikolás technikáját és a használt motívumok, szimbólumok jelentőségét.

7. nap: Tanah Lot, Ubud
A reggeli órákban transzfer Jogjakarta repülőterére, elutazás Balira, az Istenek szigetére. Érkezés után látogatás a tengerben álló sziklára épült, híres Tanah Lot templomhoz, majd kis falvakon és gyönyörű tájakon keresztül utazunk a sziget egyik legszebb templomához, a Pura Taman Ayun-hoz. Később utazás Ubud városába, szabad program. Szállás és vacsora Ubudban (2 éj).

8. nap: Balinéz falu, Jatiluwih, Bratan-tó
Egész napos kirándulásunk első megállója egy tradicionális falu lesz, ahol közelebbről megismerkedünk a helyi kultúrával, többek között ellátogatunk egy helyi általános iskolába is. Ebéd után északra továbbutazva Jatiluwih környékén Bali legszebb rizsteraszait, Bedugul hegyeit és a vulkanikus Bratan-tavon fekvő Ulun Danu templomot tekintjük meg.

9. nap: Majomerdő, Batur-hegy, Besakih templom
Reggel a Padangtegal majomerdőben ismerkedünk meg a kedves állatkák szent lakóhelyével, majd egy kávéültetvényen ismerkedünk meg a világ legdrágább kávéfajtájával, a „civet kávéval”. Ezt követően Kintamani felé utazunk, a Batur hegy látványos régiójába. A Batur hegy egy kisebb vulkán, ami egy hatalmas vulkáni kráter szívében fekszik. A Kintamani kilátótól a Batur-tóra és a környező vulkánokra nyíló kilátást csodálhatják meg. Végül ellátogatunk az Agung hegy lejtőjén fekvő, lenyűgöző Besakih templomkomplexumába, végül transzfer a tengerparti szállodába (4 éj).

10-13. nap: Tanjung Benoa
Szabad program, kikapcsolódás a tengerparton.

14-15. nap: utazás Budapestre
A reggelit követően kijelentkezés a szállodából, szabad program, majd késő délután transzfer a repülőtérre. Elutazás Baliról az esti órákban, utazás isztambuli átszállással, éjszaka a repülőn. Érkezés Budapestre másnap a reggeli órákban.

 A programok sorrendje változhat.

Kapcsolódó cikkek

» Szingapúr sodró lendülete - Kovács Attila, 2019. szeptember. 20
» Látnivalók Bali szigetén - Kovács Attila, 2019. augusztus. 19
» Képeslap Baliról - Kovács Attila, 2019. április. 04
» Bali, szeretlek! - Kovács Attila, 2018. október. 14
» Bali látnivalói - Kovács Attila, 2018. szeptember. 11
» Bali a magasból - Kovács Attila, 2018. szeptember. 07
» Miért utazzunk Bali szigetére? - Kovács Attila, 2017. január. 05
» A Batur vulkán, Bali - Kovács Attila, 2013. december. 29

Ez az ajánlat utazási csomagként értékesíthető.

Bali:

Általános Koronavírus tudnivalók:
Beutazáskor negatív PCR teszt bemutatása
Maszk viselése kötelező
Szociális távolságtartás javasolt.
Bejáratoknál (pl üzletek, repülőtér,) testhőmérséklet mérés történik.
Az üzletek, éttermek, bárok átmenetileg maximum 21:00 óráig tarthatnak nyitva,

Szobák:
Szobákat a vendég távozása után 24 órára üresen hagyják.
Takarítás csak abban az esetben történik, ha a vendég nem tartózkodik a szobában.
A vendég kérheti, hogy ott tartózkodása alatt a szállodai személyzet ne takarítsa a szobát.
Törölközők napi cseréje.
Covid 19 készlet térítésért kérhető. Egyes hotelek szobáiban 50 ml kézfertőtlenítő folyadék ingyenesen rendelkezésre áll.
Mini bár: feltöltése csak lekérésre lehetséges. Egyéb esetben a mini bár üres.

Étterem:
Büfé jellegű étkezés biztosítása esetén: előre elkészített hideg ételek adagonként kerülnek kihelyezésre, a meleg ételek rendelésre készülnek.
A hotelek többségében azonban csak a’la carte étkezés elérhető, az ételeket a szobában szolgálják fel.
Az asztalok közötti távolságot növelik, abból adódóan az étterem befogadó képessége csökken.

Szolgáltatások:
Fűtött medencék, fitnesztermek működnek.
A SPA-k szolgáltatása korlátozott.
Nem elérhető szolgáltatás a hotelekben: concierge, kirándulások értékesítése.

Programok, animáció:
Kizárólag a szabadtéri programok indulhatnak el, a programok előtt a résztvevők számára kézmosás és fertőtlenítés kötelező.

Sajnáljuk!
Ár és időpont információ nem érhető el.
Fakultatív programok

Kilátó a Marina Bay Sands ikonikus épületének 57. emeletén és az zenés showműsor megtekintése a Gardens by the Bay szuperfái között. A program részvételi díja: 16 900 Ft/fő.

Ár & Jelentkezés
Alapár tartalmazza: 

Repülőjegy, szállás 12 éjszakára a megadott ellátással, programok a leírás szerint, belépőjegyek (kivéve Sentosa), útlemondási biztosítás.

Alapár nem tartalmazza: 

Repülőtéri illeték, borravalók, utasbiztosítás.

Kötelező költségek: 

Repülőtéri illeték kb. 155 000 Ft/fő
Borravalók: helyszínen fizetendő, kb. 45 USD/fő

Helyszíni költségek leírása: 

Helyi borravalók.

Várható kötelező költségek a helyszínen: 
Helyi borravalók.
Előleg: 

A részvételi díj 40%-a, mely foglaláskor fizetendő.
Indulástól számított 30 napon belüi foglalás esetén már a teljes összeg fizetendő. 

Hátralék: 

 A részvételi díj 60%-a, mely 30 nappal indulás előtt fizetendő.

Kiutazási forma: 
repülő
Egyéb részletek
Kiutazás: 

Menetrendszerinti repülőjáratokkal. Repülési idő Kb. 13 óra.

Szállás: 

4*-os szállodákban. Egyágyas elhelyezés felár ellenében kérhető!
 

Étkezés: 
A részvételi díj reggelis ellátást és két vacsorát tartalmaz.
A területről: 
Szingapúr városállam Délkelet-Ázsiában van, 9492 kilométerre Budapesttől. Szingapúr Ázsiában – de az egész világon is-, az egyik legbiztonságosabb országnak számít. A közbiztonság kimondottan jó, a hatóságok 2001-ben hathatós és gyors intézkedéseket tettek a terrorizmus megelőzése érdekében, s az óta is folyamatosan ügyelnek a városállamnak nemzetközi hírnevet kölcsönző biztonság megőrzésére. Terrorista támadások, atrocitások nem történtek. A szigorú igazságszolgáltatásnak és a súlyos szankcióknak is köszönhetően a szingapúri bűnözési mutatók igen alacsonyak, a külföldi turistáknak lopásoktól nem kell tartaniuk. A más ázsiai országokra jellemző korrupció Szingapúrban majdnem ismeretlen. A városi közlekedés úgyszintén biztonságos, közlekedési balesetek ritkán fordulnak elő. A természeti katasztrófák (tájfunok, földrengések) Szingapúrra nem jellemzőek.
Időjárás: 
Szingapúr az egyenlítői éghajlaton fekszik, ahol az évi 2400 mm csapadék az átlagos. A statisztikák szerint mindössze két fok átlagos eltérést tapasztalhatunk a januári és a júliusi középhőmérséklet között. Az esős évszak novembertől januárig tart, amikor főként az európainak nehéz megküzdeniük a magas páratartalommal.
Vízum: 
A beutazási feltételekről, az esetleges vízum kötelezettségekről és díjaikról információkat a Konzuli Szolgálat honlapján talál:
https://konzuliszolgalat.kormany.hu/
Biztosítás: 
Az út teljes időtartamát lefedő biztosítás megkötése kötelező. Irodánkban van lehetőség kedvezményes biztosítás megkötésére.
Egészségügyi tudnivalók: 
Ajánlott gyógyszerek: láz- és fájdalomcsillapító, görcsoldó, hasmenés elleni szer, ragtapasz. Az idegenvezető kizárólag elsősegély nyújtásában tud segíteni, gyógyszereket nem áll módjában biztosítani a résztvevők számára. Kötelező védőoltás nincs. További információért forduljon a budapesti Oltóközponthoz. Gyáli út, Tel.: (1) 476-1100 Váci út, Tel.: (1) 465-3800
Vélemények, értékelések
5.0
1 értékelés alapján
Szervezés értékelése
5.0
Program értékelése
5.0
Szállás értékelése
5.0
Túravezetők értékelése
5.0
Utazás értékelése
5.0
Solymàr
5.0
Talàn a szilvesztei programot inkàbb Szingapúrban kellett volna tartani.
Írjon véleményt Ön is!
Feliratkozás kategória értesítésreBezár

Iratkozz fel kategória értesítő listánkra és értesülj az általad választott kategória legújabb indulásairól, akcióiról!

Segíthetünk?Bezár
Kérjen ajánlatot!
Megkeressük Önnek a legjobb árat.
Kollégáink segítenek munkaidőben.
+36 1 5013490
Küldjön magának emlékeztetőt
e-mailben!