Szilveszter Szlovákiában

4 napos szilveszteri mulatság

EZEN TÚRÁNKNAK JELENLEG NINCS MEGHIRDETETT IDŐPONTJA. KÉRJÜK VÁLOGASSON ÉLŐ ÚTJAINK KÖZÜL! KATTINTSON IDE!

 

Az év utolsó napjait Szlovákiában töltjük. Gyalogtúra a Szlovák Paradicsomban és a Magas-Tátrában. Sok játék és egy fergeteges Szilveszteri-Újévi mulatság vár rád, ha velünk tartasz!
Czinke István
Tapasztalt világjáró, megszámlálhatatlan túra fűződik a nevéhez. Otthon van Toszkánában vagy Franciaországban ugyanúgy, ahogy Peru és a Himalája ösvényeit is jól ismeri.
Piroska Péter
Péter a magas hegyek szerelmese! Vizsgázott hegymászó révén biztonsággal mozog a hegyek világában, akár magashegyi túra akár via ferrata a cél.

Nehézség:

Közepes nehézségű gyalogtúrákra kell számítani. A távok nem hosszúak és igen sok szintemelkedésre sem kell számítanunk. A téli időjárás jelentősen befolyásolhatja a gyalogtúrák kivitelezését. Az iroda fenntartja a jogot, hogy nem megfelelő időjárási körülmények, vagy nehezen járható ösvények esetén a programon változtasson!  

Részvételi díj tartalmazza

az utazást autóbusszal, a programok költségét, a szervezés költségét, a túravezetést, valamint az útlemondási biztosítást.

Részvételi díj nem tartalmazza

a szállásokat félpanziós ellátással (igény szerint választható), az Aqua Park belépőjét, az italfogyasztást, a személyes költségeket, valamint az utasbiztosítást.

Hossz: 
4 nap
Létszám: 
50 fő

Szállás

Az éjszakákat a Szlovák Paradicsom bejárata közelében fekvő komfortos szálloda két-három ágyas fürdőszobás szobáiban töltjük.

Partk Hotel Chingov-Hradisko

Két ágyas szoba ára: 39.900 Ft/fő

Három ágya szoba ára: 34.900 Ft/fő

 

 

 

A szállásigényedet jelentkezéskor jelezd irodánk felé!

Program: » Részletes program
1. nap: Budapest, Szlovák Paradicsom
2. nap: Szlovák Paradicsom, Magas-Tátra: gyalogtúra
3. nap: Szlovák Paradicsom: gyalogtúra, Szilveszteri mulatság
4. nap: Szlovák Paradicsom, Porad Aqua Park
További információ

Ez az ajánlatunk jelenleg nem elérhető.
Kérjük, válasszon az elérhetőek közül az alábbi gombokkal!
Hasonló utazások, nyaralások:
» Szádelői-völgy - 1 nap
» Szlovák Paradicsom – Hernád-áttörés - 1 nap
» Magas-Tátra gyalogtúra: Zöld-tavi menedékház - 1 nap
» Alacsony - Tátra főgerinc, Gyömbér - Chopok - Dereše - 1 nap
» Magas-Tátra, Téry menedékház - 1 nap

Ez az ajánlat utazási csomagként értékesíthető.

1. nap: Budapest, Szlovák Paradicsom:gyalogtúra
A reggeli órákban indulunk a Szlovák Paradicsom bejárata közelében fekvő szállásunkra. Találkozó: Budapest, Hősök tere (Homokóra közelében) 05.30. Indulás: 06.00.
Chingov-Hradisko településen található szállodánk lesz szilveszteri kirándulásunk „alaptábora”. Elfoglaljuk szállásunk, majd délutáni gyalogtúrára indulunk a Tamásfalvi kilátóhoz.  Meseszép erdőben kígyózik ösvényünk a kilátópontig, ahonnan tiszta idő esetén feledhetetlen panoráma fogad minket.  Rövid pihenő után ereszkedünk vissza a Hernád völgyébe, majd visszatúrázunk szállásunkra.
Táv: 8 km, Szint fel: 300 m, Le: 300 m.
2. nap: Szlovák Paradicsom, Magas-Tátra: gyalogtúra
A reggelit követően buszra szállunk és Európa legkisebb magashegységéhez utazunk. Egy jó órás utazással érjük el mai gyalogtúránk kiindulópontját, Tátraszéplak (1020 m)településen. Itt buszunkat hátrahagyva gyalogosan indulunk el a havas téli tájon. Folyamatosan, de nem túlzottan meredeken emelkedik a turista ösvény a Felkai-tó partjáig. Itt káprázatos magashegyi világ fogad minket. Körülöttünk tátrai csúcsok pompáznak, úgy érzi itt magát az ember, mint gladiátor az amfiteátrum porondján. A Felkai-tó partján fekvő, - a közelmúltban felújított Sziléziai házban (1670 m) - megpihenünk és megebédelünk. A tátrai konyha finomságait ízletes szlovák sörrel öblíthetjük le. A pihenő után szűk két óra túrázás vár még ránk, a piros jelzésen haladva Tarajkára (1280 m). Innen fél óra gyaloglás Ótátrafüred (1000 m), amit fogas kerekű vasúttal is megtehetünk.  A túra után busszal utazunk chingoi szállodánkba.
Táv: 15 km, Szint fel: 680 m, Le: 700 m.
3. nap: Szlovák Paradicsom: gyalogtúra, Szilveszteri mulatság
Az év utolsó napját egy rövid utazással kezdjük, Erdőalja településig. Innen indul mai gyalogtúránkra a Szlovák Paradicsom területén.  A piros jelzésen túrázunk fel a Klástoriskó fennsíkjára, ahol  a híres Kartauzi kolostorrom is található. Itt megpihenünk, s ha nyitva találjuk a menedékházat, falatozunk is valamit. Mielőtt tovább indulnánk, megcsodáljuk tegnapi túránk helyszínét: A Magas-Tátra hegyvonulatára fantasztikus a panoráma. A Kolostor fennsíkról a kék jelzésen ereszkedünk le a Hernád-folyó völgyébe, majd kezdetben a folyó vonalát követve túrázunk haza, a Park hotelbe. 
Táv: 15 km, Szint fel: 420 m, Le: 450 m.
2013 utolsó kirándulását magunk mögött hagyva, kis pihenő után nekilátunk a szilveszteri készülődésnek. Vacsora előtt és vacsora után, egy feledhetetlen csapatjáték veszi kezdetét, majd zene és tánc következik kifulladásig. 
4. nap: Szlovák Paradicsom, Poprad Aqua Park
Vidáman, de későn ébredünk az év első napján! A reggelit követően a közeli Popradra utazunk, ahol felkeressük az aqua parkot. A szaunákban és termál medencékben kényeztetjük magunkat, felkészülve a 2014-es év kihívásaira. A lubickolás után indulunk haza. Érkezés Budapestre az esti órákban. 
Ár & Jelentkezés
Részvételi díj tartalmazza: 

az utazást autóbusszal, a programok költségét, a szervezés költségét, a túravezetést, valamint az útlemondási biztosítást.

Részvételi díj nem tartalmazza: 

a szállásokat félpanziós ellátással (igény szerint választható), az Aqua Park belépőjét, az italfogyasztást, a személyes költségeket, valamint az utasbiztosítást.

Kötelező költségek: 

Szállásköltség. 

Helyszíni költségek leírása: 

Poprad Aqua Park belépője:     euró/fő

Várható kötelező költségek a helyszínen: 
8 - 12.000 HUF
Várható költőpénz szükséglet: 
10.000-20.000 Ft/fő
Előleg: 

A részvételi díj 40%-a, mely a foglaláskor fizetendő.
Egy hónapon belüli indulás esetén a teljes részvételi díj fizetendő!

 
Hátralék: 

A részvételi díj 60%-a, mely 30 nappal az indulás előtt fizetendő.

Kiutazási forma: 
busz
Felszerelés ajánló

A gyalogúrák során: bejáratott, kényelmes, meleg lábbeli (trekkingcipő vagy bakancs). Meleg téli ruhanemű, amely havas hideg időjárásban is megállja a helyét. Egy kishátizsák, amibe a  enni- és innivalót tesszük.

Szilveszteri mulatság: Utcai viselet.

Aqua Park: Ne feledd otthon a fürdőruhád, papucsod, törölköződ!

Egyéb részletek
Kiutazás: 

Autóbusszal utazunk, amelyet két gyakorlott gépkocsivezető irányít. Oda- és visszaúton kb. 3-4 óránként tartunk rövid pihenőket benzinkutaknál vagy nagyobb parkolókban. A pihenőhelyek mosdóiban néha fizetni kell, ezért jó, ha van aprópénz. A helyfoglalás az előleg-befizetés sorrendjében történik. A teljes csoport elhelyezése érdekében az iroda fenntartja magának a jogot, hogy a helyfoglaláson változtasson.

Étkezés: 

A választott szálláson az utazás alatt félpanziós ellátás biztosított. A szilveszteri mulatság és az étkezések a szállodánk étteremben lesznek.
Gyalogtúráink során érintünk hegyi menedékházakat, ahol az ebédeket lehet megoldani.

Időjárás: 
Szép téli időjárásra kell számítani.
Vízum: 
Magyar állampolgárok érvényes, új típusú személyi igazolvánnyal vagy érvényes útlevéllel utazhatnak Szlovákiába.
Biztosítás: 
Az út teljes időtartamát lefedő utasbiztosítás megkötése kötelező. A biztosítást túravezetőink az indulás előtt ellenőrizhetik és nem érvényes, vagy nem megfelelő biztosítás kötvény hiányában, jogukban áll az utazáson való részvételt megtagadni. Irodánkban is van lehetőség kedvezményes biztosítás megkötésére. Az utazás ára tartalmazza az útlemondási biztosítást. Bankkártya mellé rendelt biztosítás nem megfelelő!
Egészségügyi tudnivalók: 
Ajánlott gyógyszerek: láz-és fájdalomcsillapító, görcsoldó, hasmenés elleni szer, ragtapasz, sebfertőtlenítő szer, fásli. Irodánk munkatársai kizárólag elsősegélynyújtásban tudnak segítséget nyújtani, gyógyszereket nem áll módjukban biztosítani a résztvevők számára.
Vélemények, értékelések
4.6
3 értékelés alapján
Szervezés értékelése
4.7
Program értékelése
4.7
Szállás értékelése
4.0
Túravezetők értékelése
5.0
Utazás értékelése
4.7
4.4
Sajnos a szálláson nagyon különböző szolgáltatást kaptunk!
Ez annak ellenére bánt, hogy Mi nem jártunk rosszul.
Fűtés ill. meleg víz nélkül nem felhőtlen a telelés.
4.6
Sziasztok!
A program és az utazás csak azért kapott "négyest" nálam, mert a varázslatos téli birodalmat nem élhettük át. Erről viszont csakis a buta időjárás tehet. Mindenesetre a tavaszi-őszi szilveszter is különlegesség volt. Cini szervezőkészségében, toleranciájában, odafigyelő képességében, emberségében soha nem csalódtam még. Örülök, hogy ilyen túravezetővel utazhatom. A többi túravezető is "utasbarát", remek emberek. Jó az utazom.com-mal utazni!
Külön öröm, hogy fotóimmal hozzájárulhattam a beszámolóhoz. Hamarosan újra találkozunk! Az iroda minden munkatársának élményekben, utazásokban gazdag, sikeres új évet kívánok:Lajos
4.8
Szerintem egy nyáron üzemszerűen működő szállodában laktunk télen, az abból adódó hiányosságokat éreztük egy picit.
Írjon véleményt Ön is!
Feliratkozás kategória értesítésreBezár

Iratkozz fel kategória értesítő listánkra és értesülj az általad választott kategória legújabb indulásairól, akcióiról!

Segíthetünk?Bezár
Kérjen ajánlatot!
Megkeressük Önnek a legjobb árat.
Kollégáink segítenek munkaidőben.
+36 1 5013490
Küldjön magának emlékeztetőt
e-mailben!