Szigetközi kajaktúra 2 nap

Szigetközi 2 napos kajaktúra

Szigetkőz - Őszi csavargás forralt borral és színekkel

Az ősz színei, az ártér változása, a nap utolsó meleg sugarai szólítanak minket a szerelmetes Szigetközbe. Megyünk az őszbe, de mosolyogva vidáman, lapátolunk a hulló levelek között, beszélgetünk, forralt bort szürcsölünk és barátokként búcsúzunk a nyártól. Este közös sütögetés, búbos kemence bambulós mosolygós este, az elmaradhatatlan Kolorádóbogár zenekarral...
Ön már járt itt? Mondja el véleményét!

Nehézség:

Könnyű túra, bárki számára teljesíthető. Néhány átemeléssel, napi 10-15 km a táv.

Részvételi díj tartalmazza

a felszerelés bérlését (tengeri kajak, spricó, mellény, lapát, vízhatlan kabát, vízhatlan zsák), hajószállítást, túravezetést, ajándék bográcsos vacsorát

Részvételi díj nem tartalmazza

a vacsorán kívüli egyéb étkezéseket, szállásdíjat (kb. 2.500 Ft/fő/éj), az utazás 3900 Ft/fő a nagyon vidám kisbuszban (helyek korlátozott számban!). A részvételi/kölcsönzési díjon felül fizetendőket a helyi szolgáltatóknál kell fizetni.

Hossz: 
2 napos túra
Létszám: 
8 főtől

Szállás

Fűthető kőházban, emeletes ágyakon, kemencével, csűrrel, fürdőszobák, melegvíz és megannyi luxus... de ha sátraznál, mert szereted a tavasz első leheletét arra is van lehetőség.

Program: 

1. nap: Dunasziget
Találkozó a szálláson, bepakolás, gyors átöltözés majd indulás a cikolai ágrendszerbe. Az útvonalunkat a vízállás alakítja. A kisvesszősi táborozóhelyen fogunk vízre szállni és irány a Madári - zárás, Nylon - gát, fel  az ágrendszer északi végében található apró holtágakba. Csavargásunk második felében délkeletnek fordulva megnézzük a Denkpáli - hallépcsőt, majd hazalapátolunk. Az este a gasztronómia jegyében zajlik, bemutatkozik a Nagy Levin szakkör első éves hallgatóinak főzőperformansza. Vacsora, és ami mögötte van. Este természetesen tűz és a Kolorádóbogár zenekar hatalmas koncertje. 

2. nap: Dunasziget
Reggeli után, nekivágunk a védett oldali ág felfedezésének. Ez a rész rögtön a ház mögül indul, a vízszintje viszonylag állandó. Nagyon izgalmas, kanyargós, tiszta vizű ág, amelyen kedvünk szerint barangolunk, majd a délutáni órákban hazacsúszunk. Várható hazaindulás  a délutáni órákban, érkezés a nagyvárosba 20 óra körül.

Hasonló utazások, nyaralások:

Ez az ajánlat utazási csomagként értékesíthető.

Ár & Jelentkezés
Részvételi díj tartalmazza: 

a felszerelés bérlését (tengeri kajak, spricó, mellény, lapát, vízhatlan kabát, vízhatlan zsák), hajószállítást, túravezetést, ajándék bográcsos vacsorát

Részvételi díj nem tartalmazza: 

a vacsorán kívüli egyéb étkezéseket, szállásdíjat (kb. 2.500 Ft/fő/éj), az utazás 3900 Ft/fő a nagyon vidám kisbuszban (helyek korlátozott számban!). A részvételi/kölcsönzési díjon felül fizetendőket a helyi szolgáltatóknál kell fizetni.

Kötelező költségek: 

Szállás: 2.500,- Ft/fő

Helyszíni költségek leírása: 

Szállás: 2.500,- Ft/fő/éj
Utazás a vidámkisbusszal: 3.900,- Ft/fő (amennyiben jeletkezel a kisbuszon való utazásra, a helyszínen kell fizetni induláskor)

Várható kötelező költségek a helyszínen: 
2.500,- Ft/fő
Előleg: 

19.900 Ft/fő, ami jelentkezéskor fizetendő (az utazás ára egy összegben fizetendő).

Kiutazási forma: 
egyénileg
Egyéb részletek
Kiutazás: 

A Vidám Járgány utasai 19-én, szombat hajnalban 5.30-kor a Római parti bázisunkról indulnak (Budapest, III. ker. Nánási út 53). Amennyiben a vidám kisbuszban szeretnél utazni Budapestről oda-vissza, akkor a korlátozott férőhely miatt igényedet a jelentkezéskor jelezd irodánk felé. A kisbusz ára: 3.900 Ft/fő, ami a helyszínen, induláskor fizetendő. 

Egyéni utazás esetén 19-án 09.30-kor  a Dunaszigeten találkozunk.

Étkezés: 

A szombati disznótoros vacsora kivételével a részvételi díj egyéb ellátást nem tartalmaz. Célszerű a két napra szendvicset, innivalót és nem romlandó élelmiszereket hozni (müzliszelet, szőlőcukor, keksz, nassolni való). A pénteki vacsoráról mindenki magának gondoskodik. Javasoljuk, hogy hozz magaddal műanyag tányért, bögrét, evőeszközt, bicskát és kulacsot.

Egészségügyi tudnivalók: 
Láz-és fájdalomcsillapító, görcsoldó, hasmenés elleni szer, ragtapasz, sebfertőtlenítő szer, fásli. Irodánk munkatársai kizárólag elsősegélynyújtásban tudnak segítséget nyújtani, gyógyszereket nem áll módjukban biztosítani a résztvevők számára.
Feliratkozás kategória értesítésreBezár

Iratkozz fel kategória értesítő listánkra és értesülj az általad választott kategória legújabb indulásairól, akcióiról!

Segíthetünk?Bezár
Kérjen ajánlatot!
Megkeressük Önnek a legjobb árat.
Kollégáink segítenek munkaidőben.
+36 1 5013490
Küldjön magának emlékeztetőt
e-mailben!